offf yaaa.... yahya mama yediği için hep çok katı yapardı kakasını.ben zorla masajlarla yaptırırdım.dün akşam ve bu sabah ishal gibi yaptı.çokta kusuyor ama kusması bağlantılımı bilemiyorum.normalde de reflüden dolayı kusuyor çünkü.ateşide yok çok huysuz çok huzursuz.... öğleden sonra bir kere daha yaparsa öyle sıvı şekilde doktora götüreceğim hemen
offf yaaa.... yahya mama yediği için hep çok katı yapardı kakasını.ben zorla masajlarla yaptırırdım.dün akşam ve bu sabah ishal gibi yaptı.çokta kusuyor ama kusması bağlantılımı bilemiyorum.normalde de reflüden dolayı kusuyor çünkü.ateşide yok çok huysuz çok huzursuz.... öğleden sonra bir kere daha yaparsa öyle sıvı şekilde doktora götüreceğim hemen
Geçmiş olsun canım önemli birşey değildir gönlünü ferah tut.
sağolun kızlar.inşallah devam etmez 11 de yediği mamayı pek çıkarmadı bakalım inşallah böyle devam eder.geçip gitmiştirdur sakin ol acele etme bizimkiler hep kustukları için ne zaman hasta oluyorlar anlayamıyoruz. umarım birşeyi yoktur.
günaydın kızlar yorgun bi gecenin ardından vede az uykuyla merhaba size. dün misafir geldi onlar gitti ben işe giriştim. ev temizle düzenle bulaşık derken. bi baktım ütü beni bekliyor. bayağı bi ütü yaptım 4 te bitti sonrada namazı kıldm yattım 9:30da kalktık ve işe devam ettik yine. çoook yorgunum yine misafir gelecek kızlarr. herkes nasıl bakalım
sultancım sanada ne çok misafir geliyor yaaa kıyamam yorgunluk hepgünaydın kızlar yorgun bi gecenin ardından vede az uykuyla merhaba size. dün misafir geldi onlar gitti ben işe giriştim. ev temizle düzenle bulaşık derken. bi baktım ütü beni bekliyor. bayağı bi ütü yaptım 4 te bitti sonrada namazı kıldm yattım 9:30da kalktık ve işe devam ettik yine. çoook yorgunum yine misafir gelecek kızlarr. herkes nasıl bakalım
bizimkininde eller kollar kıpır kıpır olabilir cinsiyet farkındanselam kızlar herkes iyidir inşş..
dün bi arkadaşımın bebeğini görmeye gittik benden 2 hafta sonra doğum yapmıştı yani bebeği 2 aylık aman allahım ne kdr akıllı bi bebekti öyle maşallah bide tlfda konuştuğumuzda çok fena filan diyordu bnm oğlanı görünce kjızının ne kdr akıllı olduğunu anladı:))
ya biz kalkana kdr anakucağında yattı durdu bebek bi emmek için bide altını değişmek için aldı annesi bizim beyefendi ise hep kucaktaydı:)
biz kısa kollu tulumla gittik bi baktıkki diğer bebiş iki kat giyinmiş bide battaniyeye sarılmış ellerinde eldiven yazık kıyamadım battaniyeyi aç bari dedim..burası feci bi sıcak çünkü..bide bizimki çok hareketli geldi onlarada banada elleri ayakları hiç durmaz bnm oğlumun..acaba cinsiyet farkındanmı..
geçmiş olsun ilknurcum inşallah önemli birşey değildirofff yaaa.... yahya mama yediği için hep çok katı yapardı kakasını.ben zorla masajlarla yaptırırdım.dün akşam ve bu sabah ishal gibi yaptı.çokta kusuyor ama kusması bağlantılımı bilemiyorum.normalde de reflüden dolayı kusuyor çünkü.ateşide yok çok huysuz çok huzursuz.... öğleden sonra bir kere daha yaparsa öyle sıvı şekilde doktora götüreceğim hemen
değilmi uykusunu alması gibisi yok insanınGünaydın kızLarrr uyuyabiLmek ne güzeL
günaydın kızlar yorgun bi gecenin ardından vede az uykuyla merhaba size. dün misafir geldi onlar gitti ben işe giriştim. ev temizle düzenle bulaşık derken. bi baktım ütü beni bekliyor. bayağı bi ütü yaptım 4 te bitti sonrada namazı kıldm yattım 9:30da kalktık ve işe devam ettik yine. çoook yorgunum yine misafir gelecek kızlarr. herkes nasıl bakalım
kızlar bu ürünü kullanan var mı? ben normal bebek küveti ve filesi kullanıyorum. ama her seferinde odaya birsürü tezgah kurmam ve banyo sonrası da onları toplamam gerekiyor ki çok üşendiriyor bütün bunlar beni. bu ürünü alıp normal banyoda yıkayabilirim gibi geldi bebeği. kullanan varsa veya yorumu olan varsa alabilirim. ne dersiniz?
Bebe Confort Banyo Yatağı - Anne ve Bebek - joker.com.tr
okurken ben yoruldum maşallah sana :)darısı başıma şimdi yapıcam ben de hanımefendi müsaaade ederse..günaydın kızlar yorgun bi gecenin ardından vede az uykuyla merhaba size. dün misafir geldi onlar gitti ben işe giriştim. ev temizle düzenle bulaşık derken. bi baktım ütü beni bekliyor. bayağı bi ütü yaptım 4 te bitti sonrada namazı kıldm yattım 9:30da kalktık ve işe devam ettik yine. çoook yorgunum yine misafir gelecek kızlarr. herkes nasıl bakalım
selam kızlar herkes iyidir inşş..
dün bi arkadaşımın bebeğini görmeye gittik benden 2 hafta sonra doğum yapmıştı yani bebeği 2 aylık aman allahım ne kdr akıllı bi bebekti öyle maşallah bide tlfda konuştuğumuzda çok fena filan diyordu bnm oğlanı görünce kjızının ne kdr akıllı olduğunu anladı:))
ya biz kalkana kdr anakucağında yattı durdu bebek bi emmek için bide altını değişmek için aldı annesi bizim beyefendi ise hep kucaktaydı:)
biz kısa kollu tulumla gittik bi baktıkki diğer bebiş iki kat giyinmiş bide battaniyeye sarılmış ellerinde eldiven yazık kıyamadım battaniyeyi aç bari dedim..burası feci bi sıcak çünkü..bide bizimki çok hareketli geldi onlarada banada elleri ayakları hiç durmaz bnm oğlumun..acaba cinsiyet farkındanmı..
elsi cnm uyanmıyomu gece seninki
Allahım nazardan saklasın bir kaç gundur 8-9 gibi yatıyor gece 3 te uyanıp bir defa emiyor sabah 7 de kalkıyor bir daha emiyor 9 da uyanıyor :)
değilmi uykusunu alması gibisi yok insanın
Çiğdem kimin adı neydi diye liste yapmıştım da.. Seni eklememişim.
Fiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
impala deniz:M.Deniz
bebeksu: Aida
Azize :Azize
tiara:Ecem
S&U:Sultan
bynkutluay:Melike
bebeksu:Aida
nesbay: Neslihan
viyole:Neslihan
haticesu:Hatice
Martenizieniz
ske: Suzan
grapherınar
muharrir:Ayşenur
elsi:Elif
Posedion:Özlem
bsbirkin:Betül
byn:Şenay
Ebruli1820:Ebru
Queeny:Ayşe
hipperaktif:Ayşe
emily:Emel
ardina:Seda
caznur:Öznur
onurcuk:Nurcan
sermest: Fatma
dilekalknilek
caretta:Kezban
ecrin:Ecrin
periliev:Çiğdem
Ekledim
maşallah cnm
bizimki en geç 9 buçuk gibi yatıyor sabah 6 7 gibi uyanıyor ama aralarda 3 4 sefer emmek için uyanıyor ve bizim emmelerimiz uzun sürüyor ama emerken hiç açmaz gözünü hep uykulu vaziyettedir.
mesela dün 8 buçukta yattı 11 buçukta uyandı emdi 12 ye kdr:) geri yattı 3 ta kalktı o sıra altını filanda değiştim kaka yapmıştı 3 buçukta yine uyudu sonrada 6buçukta uyandı..normalmi bu düzen sizce bana çok uyanıyo gibi geliyo hatta kayınvalidem doymuyo heralde bu kdr sık uyanıyosa diyo..haa buarada bi saat sonrada geri uyudu yani 7 buçukta 9 a kdr uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?