2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım önemli birşey değildir gönlünü ferah tut.

dur sakin ol acele etme bizimkiler hep kustukları için ne zaman hasta oluyorlar anlayamıyoruz. umarım birşeyi yoktur.

Geçmiş olsun canım önemli birşey değildir gönlünü ferah tut.

dur sakin ol acele etme bizimkiler hep kustukları için ne zaman hasta oluyorlar anlayamıyoruz. umarım birşeyi yoktur.
sağolun kızlar.inşallah devam etmez 11 de yediği mamayı pek çıkarmadı bakalım inşallah böyle devam eder.geçip gitmiştir

selam kızlar herkes iyidir inşş..
dün bi arkadaşımın bebeğini görmeye gittik benden 2 hafta sonra doğum yapmıştı yani bebeği 2 aylık aman allahım ne kdr akıllı bi bebekti öyle maşallah bide tlfda konuştuğumuzda çok fena filan diyordu bnm oğlanı görünce kjızının ne kdr akıllı olduğunu anladı:))
ya biz kalkana kdr anakucağında yattı durdu bebek bi emmek için bide altını değişmek için aldı annesi bizim beyefendi ise hep kucaktaydı:)
biz kısa kollu tulumla gittik bi baktıkki diğer bebiş iki kat giyinmiş bide battaniyeye sarılmış ellerinde eldiven yazık kıyamadım battaniyeyi aç bari dedim..burası feci bi sıcak çünkü..bide bizimki çok hareketli geldi onlarada banada elleri ayakları hiç durmaz bnm oğlumun..acaba cinsiyet farkındanmı..

günaydın kızlar yorgun bi gecenin ardından vede az uykuyla merhaba size. dün misafir geldi onlar gitti ben işe giriştim. ev temizle düzenle bulaşık derken. bi baktım ütü beni bekliyor. bayağı bi ütü yaptım 4 te bitti sonrada namazı kıldm yattım 9:30da kalktık ve işe devam ettik yine. çoook yorgunum yine misafir gelecek kızlarr. herkes nasıl bakalım

Sultancım yazdıklarını okurken ben yoruLdum ve yine misafir gelecek diyorsun kolay gelsin pasta börek yapıp göndereyim hataydan adanaya istersen :)

sultancım sanada ne çok misafir geliyor yaaa kıyamam yorgunluk hep
bizimkininde eller kollar kıpır kıpır olabilir cinsiyet farkından
geçmiş olsun ilknurcum inşallah önemli birşey değildir
Günaydın kızLarrr uyuyabiLmek ne güzeL
değilmi uykusunu alması gibisi yok insanın

cnm baya yorulmuşsun ben normalde misafiri çok severdim on çeşit pasta börek yaprdım hatta ısrarla getirirdim arkadaşları ama şimdi en sevdiklerim bile gelecek olsa içimden keşke gelmeseler diyorum :) cidden bebekle misafir çok zor hele bnm oğla gibiysee..gerçi bi arkadaşım var bekar sağolsun her misafirimde gelir bana yardım eder servisi filan hp o yapar gelirkende 1 2 çeşit pasta yapıpgetirir.insanın böyle zmnlarda böyle arkdşlara cidden ihtiyacı oluyo

kızlar bu ürünü kullanan var mı? ben normal bebek küveti ve filesi kullanıyorum. ama her seferinde odaya birsürü tezgah kurmam ve banyo sonrası da onları toplamam gerekiyor ki çok üşendiriyor bütün bunlar beni. bu ürünü alıp normal banyoda yıkayabilirim gibi geldi bebeği. kullanan varsa veya yorumu olan varsa alabilirim. ne dersiniz?

Bebe Confort Banyo Yatağı - Anne ve Bebek - joker.com.tr

ne güzelmiş bayıldım sanırım küvetler için uygun

okurken ben yoruldum maşallah sana :)darısı başıma şimdi yapıcam ben de hanımefendi müsaaade ederse..

giyinmek çok etkiliyo bence.benim kız çok hareketliydi zaten ama kıyafetleri hafifleyince kıpır kıpır oldu

Allahım nazardan saklasın bir kaç gundur 8-9 gibi yatıyor gece 3 te uyanıp bir defa emiyor sabah 7 de kalkıyor bir daha emiyor 9 da uyanıyor :)

maşallah cnm
bizimki en geç 9 buçuk gibi yatıyor sabah 6 7 gibi uyanıyor ama aralarda 3 4 sefer emmek için uyanıyor ve bizim emmelerimiz uzun sürüyor ama emerken hiç açmaz gözünü hep uykulu vaziyettedir.
mesela dün 8 buçukta yattı 11 buçukta uyandı emdi 12 ye kdr:) geri yattı 3 ta kalktı o sıra altını filanda değiştim kaka yapmıştı 3 buçukta yine uyudu sonrada 6buçukta uyandı..normalmi bu düzen sizce bana çok uyanıyo gibi geliyo hatta kayınvalidem doymuyo heralde bu kdr sık uyanıyosa diyo..haa buarada bi saat sonrada geri uyudu yani 7 buçukta 9 a kdr uyudu

kızlarr herkesee merhabaaaaaaaaaa

bebeği bnim oğlum gibi sürekli ağlayan var mı?? karnı tok, altı temiz, gazı yok nie ağlıyo buu?? göbeği fırladı valla yaa of

slm kızlar nasılsınız?ben idare ediyorum ama oğluşumun maşallahı var 3 gündür akşam 9da uykusu geldiği için mızırdanmaya başlıyo 9.30 deyince uyuyoinşallah uyku düzenidir bu...geçmişi okuyamıyorum ama inşallah kötü haberler yoktur...

tiara yok galiba burda

Bence çok normal çünkü Ömer Kuzeyde öyleydi 3 defa emiyorduben altını uykum geldiğinde değişiyorum yani 9 da uyusa 12 de biz yatıyoruz yatmadan değşiyorum sabah 7 de uyandığında en fazla 2 defa çiş yapmış oluyor aramızda nerdeyse 1 ay var 1 aya seninkide toparlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…