Bence çok normal çünkü Ömer Kuzeyde öyleydi 3 defa emiyorduben altını uykum geldiğinde değişiyorum yani 9 da uyusa 12 de biz yatıyoruz yatmadan değşiyorum sabah 7 de uyandığında en fazla 2 defa çiş yapmış oluyor aramızda nerdeyse 1 ay var 1 aya seninkide toparlar :)
beniiii eklememişsinizzzzzlavinya22=şule zeynep
Az sonra ekliyorum, birkaç kişiyi daha ekliyciimyasmngu yasemin beni de eklermisin canım
tiara yok galiba burda
aman sakın o kadar giydirme canım, çok sağlıksız çok, o sıcak çocuğa uyku ve baygınlık yapar, valla doktor bize bi kızdı evin sıcaklığını duyunca eşime de sen de doktorsun niye böyle yapıyorsunuz diye kızdı dolaylı yodan kayınvaldeme de çok biliyorlar zaten o eskiler biz boşuna çürüttük drsekleri dediselam kızlar herkes iyidir inşş..
dün bi arkadaşımın bebeğini görmeye gittik benden 2 hafta sonra doğum yapmıştı yani bebeği 2 aylık aman allahım ne kdr akıllı bi bebekti öyle maşallah bide tlfda konuştuğumuzda çok fena filan diyordu bnm oğlanı görünce kjızının ne kdr akıllı olduğunu anladı:))
ya biz kalkana kdr anakucağında yattı durdu bebek bi emmek için bide altını değişmek için aldı annesi bizim beyefendi ise hep kucaktaydı:)
biz kısa kollu tulumla gittik bi baktıkki diğer bebiş iki kat giyinmiş bide battaniyeye sarılmış ellerinde eldiven yazık kıyamadım battaniyeyi aç bari dedim..burası feci bi sıcak çünkü..bide bizimki çok hareketli geldi onlarada banada elleri ayakları hiç durmaz bnm oğlumun..acaba cinsiyet farkındanmı..
maşallah cnm
bizimki en geç 9 buçuk gibi yatıyor sabah 6 7 gibi uyanıyor ama aralarda 3 4 sefer emmek için uyanıyor ve bizim emmelerimiz uzun sürüyor ama emerken hiç açmaz gözünü hep uykulu vaziyettedir.
mesela dün 8 buçukta yattı 11 buçukta uyandı emdi 12 ye kdr:) geri yattı 3 ta kalktı o sıra altını filanda değiştim kaka yapmıştı 3 buçukta yine uyudu sonrada 6buçukta uyandı..normalmi bu düzen sizce bana çok uyanıyo gibi geliyo hatta kayınvalidem doymuyo heralde bu kdr sık uyanıyosa diyo..haa buarada bi saat sonrada geri uyudu yani 7 buçukta 9 a kdr uyudu
aman sakın o kadar giydirme canım, çok sağlıksız çok, o sıcak çocuğa uyku ve baygınlık yapar, valla doktor bize bi kızdı evin sıcaklığını duyunca eşime de sen de doktorsun niye böyle yapıyorsunuz diye kızdı dolaylı yodan kayınvaldeme de çok biliyorlar zaten o eskiler biz boşuna çürüttük drsekleri dedi
bence bi sorun yoktur çünkü bizimki de aynı şekilde yapıyor sen doymuyor diyen kimseye kulak asma bence kilosu iyiyse daha ne, nedir bu eskilerin açlık takıntısı anlamıyorum yaaa
kızlaar merhaba inşallah herkes iyidir...bu uyku düzeninin darısıda bizim başımıza yaaabu arada bişey soracağımm sizler bebişleirnizi yanınızdan ayırdınız mı :44: ??bizimkinin yatağı hala yatak o dasında yanımızda :26:
Amin inş. canım..Yok bende ayırmadım bizim odamızda oyun parkında yatıyor kendi odasına geçirmedim daha çok küçük die düşünüyorum ve 8 aylık olana kadar da ayırmayı düşünmüyorum..Tamamen kendini kurtarabilmeli gecen gece homurdanıyor hemen kalktım battaneyeyi yüzüne örtmüş nasıl becermiş ise ama yanımda olmasa mümkün değil duyamazdım..Bu yüzden 8. ayımızda die niyetlendim bakalım..
Allah korusun canım ya,benim kızım da battaniyesini çekiyor,korkuyorum diye,sık sık uyanıp kontrol ediyorum.Bi de ayaklarıyla üstünü çok açıyor.Uyku tulumu gibi bir şey mi alsam acaba.
Sanırım giydirme işini ben de abartıyorum.Kendi giydiğimin bir kalınını giydiriyorum,çok mu?Ben yarım kollu giyince bebeğime de uzun kollu giydiriyorum.AMa hala bazen elleri soğuk.
Belki daha önce konuşulmuştur bu konu ama ben okuyamadığım için sizlere tekrar sormak istiyorum:Bebek bezi ne kullanıyorsunıuz?Ben Prima Premium care kullanıyorum;ama hemen hemen her kaka tepemize kadar çıkıyor.Her seferinde baştan aşağı soymak zorunda kalıyorum kuzumu.
Amin inş. canım..Yok bende ayırmadım bizim odamızda oyun parkında yatıyor kendi odasına geçirmedim daha çok küçük die düşünüyorum ve 8 aylık olana kadar da ayırmayı düşünmüyorum..Tamamen kendini kurtarabilmeli gecen gece homurdanıyor hemen kalktım battaneyeyi yüzüne örtmüş nasıl becermiş ise ama yanımda olmasa mümkün değil duyamazdım..Bu yüzden 8. ayımızda die niyetlendim bakalım..
Sanırım giydirme işini ben de abartıyorum.Kendi giydiğimin bir kalınını giydiriyorum,çok mu?Ben yarım kollu giyince bebeğime de uzun kollu giydiriyorum.AMa hala bazen elleri soğuk.
Belki daha önce konuşulmuştur bu konu ama ben okuyamadığım için sizlere tekrar sormak istiyorum:Bebek bezi ne kullanıyorsunıuz?Ben Prima Premium care kullanıyorum;ama hemen hemen her kaka tepemize kadar çıkıyor.Her seferinde baştan aşağı soymak zorunda kalıyorum kuzumu.
ben gündüzleri canbebe kullanıyorum geceleri jenny willy bim de satılan bebek bezini ...niye gece gündüz ayrı ayrı diyeceksiniz canbebe aldım hala bitmedi dışına kaçırıyor dediğin gibi üzerini sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum o yüzden gündüz onu kulllanıyorum.. gece hiç değilse rahat ediyor ve jenny willyden çoooook memnunummm tavsiye edeirm burdan tavsiye üzerine kullanmaya başladım
kızlaar merhaba inşallah herkes iyidir...bu uyku düzeninin darısıda bizim başımıza yaaabu arada bişey soracağımm sizler bebişleirnizi yanınızdan ayırdınız mı :44: ??bizimkinin yatağı hala yatak o dasında yanımızda :26:
Allah korusun canım ya,benim kızım da battaniyesini çekiyor,korkuyorum diye,sık sık uyanıp kontrol ediyorum.Bi de ayaklarıyla üstünü çok açıyor.Uyku tulumu gibi bir şey mi alsam acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?