2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy nasıl moralim düzeldi valla anlatamam inş dediğin gibi olur cnm:)

son sayfaları okudumda sanırım bizim bebişler akıllanmaya başlamış uyku düzeni oluşmaya başlamış

kızlar benim kızımda öle sabah 8 de kalktı saat 2 ve daha yeni yattı bu sürecte yarım saatlik bir uykusu var bakalım şimdi kaçta kalkıcak acaba doymuyo muda yatarken sorun yaşıyorum daha önceleri 1 yatıp 4 5 gibi falan kalkardı ama bu aralar hem gece çok kalkıyor hemde gündüz hiç uyuyumo hayalet gibi dolaşıyorum evde :113:

aman sakın o kadar giydirme canım, çok sağlıksız çok, o sıcak çocuğa uyku ve baygınlık yapar, valla doktor bize bi kızdı evin sıcaklığını duyunca eşime de sen de doktorsun niye böyle yapıyorsunuz diye kızdı dolaylı yodan kayınvaldeme de çok biliyorlar zaten o eskiler biz boşuna çürüttük drsekleri dedi

bence bi sorun yoktur çünkü bizimki de aynı şekilde yapıyor sen doymuyor diyen kimseye kulak asma bence kilosu iyiyse daha ne, nedir bu eskilerin açlık takıntısı anlamıyorum yaaa

yok cnm ben giydirmiyorum öyle bi çıtçıtlı badi bide kolsuz sortlu altüst takım var şuanda üstünde ayağınada bazen bakıyorum üşümüsse çorap gydryrm kontrol ediyorum sürekli kollarını bacaklarını filan sıcacık..

Uyku düzeni benimde ufak ufak oturmaya başladı gibi inş. belirli bir düzeni olur bende rahat ederim oğlumda rahat uyur inş.

Akıllı ki ne akıllı mum diktiriyor bize..Yan yana gelmeyelim eşimle..Ne zaman sarılsa homurdanmaya başlıyor..Dün odada duruyordu bende mutfakda idim eşim geldi sarıldım sıpa görmedi bile söylenmeye başladı sonra da hemen ağladı eşim çok çektirecek bize bu oğlan dedi =))

kızlaar merhaba inşallah herkes iyidir...bu uyku düzeninin darısıda bizim başımıza yaaa bu arada bişey soracağımm sizler bebişleirnizi yanınızdan ayırdınız mı :44: ??bizimkinin yatağı hala yatak o dasında yanımızda :26:

Sanırım giydirme işini ben de abartıyorum.Kendi giydiğimin bir kalınını giydiriyorum,çok mu?Ben yarım kollu giyince bebeğime de uzun kollu giydiriyorum.AMa hala bazen elleri soğuk.
Belki daha önce konuşulmuştur bu konu ama ben okuyamadığım için sizlere tekrar sormak istiyorum:Bebek bezi ne kullanıyorsunıuz?Ben Prima Premium care kullanıyorum;ama hemen hemen her kaka tepemize kadar çıkıyor.Her seferinde baştan aşağı soymak zorunda kalıyorum kuzumu.

Amin inş. canım..Yok bende ayırmadım bizim odamızda oyun parkında yatıyor kendi odasına geçirmedim daha çok küçük die düşünüyorum ve 8 aylık olana kadar da ayırmayı düşünmüyorum..Tamamen kendini kurtarabilmeli gecen gece homurdanıyor hemen kalktım battaneyeyi yüzüne örtmüş nasıl becermiş ise ama yanımda olmasa mümkün değil duyamazdım..Bu yüzden 8. ayımızda die niyetlendim bakalım..

Allah korusun canım ya,benim kızım da battaniyesini çekiyor,korkuyorum diye,sık sık uyanıp kontrol ediyorum.Bi de ayaklarıyla üstünü çok açıyor.Uyku tulumu gibi bir şey mi alsam acaba.

Allah korusun canım ya,benim kızım da battaniyesini çekiyor,korkuyorum diye,sık sık uyanıp kontrol ediyorum.Bi de ayaklarıyla üstünü çok açıyor.Uyku tulumu gibi bir şey mi alsam acaba.

Amiiin cümlemizinkini Mevlam esirgesin inş. artık ben kollarını dışarı çıkartıyorum koltuk altından da sıkıştırıyorum battanyeyi başka türlü olmuyor..Yaz geldi artık canım kışın iyi olur da şimdi için hoş ince tulumlardan da olabilir aslında ama ben ille bişi örteceğim üzerine üşüyor gibi geliyor =))

heh ağlamaya başladı uyandı paşammm

ben gündüzleri canbebe kullanıyorum geceleri jenny willy bim de satılan bebek bezini ...niye gece gündüz ayrı ayrı diyeceksiniz canbebe aldım hala bitmedi dışına kaçırıyor dediğin gibi üzerini sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum o yüzden gündüz onu kulllanıyorum.. gece hiç değilse rahat ediyor ve jenny willyden çoooook memnunummm tavsiye edeirm burdan tavsiye üzerine kullanmaya başladım

ayy evet o durum çok tehlikeli ben bebefon kullanıyorum hoş pek fazla uyuyamadığı için gerek kalmıyor ayy bende geçen ayırayım dedim park yatağını odasına aldım ...odayı süsledim püsledim beni bir ağlama tuttu sanki biri oğlumu koparıp almış gibi hissettim kendimi tekrar yanımıza aldıkk nasıl ayrılacağım bilmiyorumm:44:

bizim paşada uyandıııı tavşan uykusuunda mübarek onun yerinde olsam karnımı doyurur uyurdum karnımı doyurur uyurdum

bende prima kullanıyordum iz yapıyordu bacaklarına huggies deneyeyim dedim onu aldım o primadanda beter iz yaptı huggies bitmek üzere yine prima alıcam bizde nadiren çıkıyor üstüne

ya kızlar cmt pazar bizi mahvetmişti bu oğlan hiç uyumadı hep ağladı durdu gündüzleri şimdi eşim yok işte başbaşa kalınca çocuk bi sakinleşiyo anlamadım niye böyle..eşim işe gittiğinden beri sadece emiyo uyuyo oynuyo hiç ağlamadı öyle maşallah diyeyimde kendi kendime nazar etmeyeyim
kalabalığı sevmiyo onu biliyorum ztnde insan babaısınıdamı kalabalıktan sayar cnm:)

bnmkide yapıyo onu ya ve çok korkuyorum bu yüzden bende daha ayırmayı düşünmüyorum..kollarını dışarda bırakıyorum gece yatarkenki battaniyesini almasın yine yüzüne diye..

canım ben ilk başlarda huggies yenidoğan kullanıyordum çiş dışarı çıkıyordu primaya geçtim ondan memnunum bir pakett jenny hediye gelmişti onu kullanalım dedim daha 2 bez kullanmada pişik oldu benim paşa cilde göre değişiyor demekki o yüzden koca paket öyle duruyor kenarda tekrar primaya devam....

bnde prima kullanıyorum denildiği gibi komple soymak zorunda kalıyorum üstüdü huggıs aldım tavsiye üzerine ama onunda arasındaki pamuk çok fazla bebeğimin bacaklarının arası çok açık kalıyo yn kızmında lastiği iz yaptı teninde canın acıtıyo bu sefer ne almalıyım bilmiyorum molfix kullanan yokmu aramızda

Ayırmadık canım, yakında da ayımayı düşünmüyorum açıkçası; kusar, üstünü açar ya da fazla örter; hem tehlikeli, hem bana zor... Telsiz de olsa hemen görmek içimi daha rahat ettirir..

Ya bizimki de habire tepikliyor örtünün altında, ya yukarı çıkıyor örtü ya da açılıyor tamamen:97: Gerçi önümüz yaz ama ben de bilemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…