bnde prima kullanıyorum denildiği gibi komple soymak zorunda kalıyorum üstüdü huggıs aldım tavsiye üzerine ama onunda arasındaki pamuk çok fazla bebeğimin bacaklarının arası çok açık kalıyo yn kızmında lastiği iz yaptı teninde canın acıtıyo bu sefer ne almalıyım bilmiyorum molfix kullanan yokmu aramızda
Ayırmadık canım, yakında da ayımayı düşünmüyorum açıkçası; kusar, üstünü açar ya da fazla örter; hem tehlikeli, hem bana zor... Telsiz de olsa hemen görmek içimi daha rahat ettirir..
ben gündüzleri canbebe kullanıyorum geceleri jenny willy bim de satılan bebek bezini ...niye gece gündüz ayrı ayrı diyeceksiniz canbebe aldım hala bitmedi dışına kaçırıyor dediğin gibi üzerini sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum o yüzden gündüz onu kulllanıyorum.. gece hiç değilse rahat ediyor ve jenny willyden çoooook memnunummm tavsiye edeirm burdan tavsiye üzerine kullanmaya başladım
ayy evet o durum çok tehlikeli ben bebefon kullanıyorum hoş pek fazla uyuyamadığı için gerek kalmıyorayy bende geçen ayırayım dedim park yatağını odasına aldım ...odayı süsledim püsledim beni bir ağlama tuttu sanki biri oğlumu koparıp almış gibi hissettim kendimi tekrar yanımıza aldıkk nasıl ayrılacağım bilmiyorumm:44:
Sultancım yazdıklarını okurken ben yoruLdum ve yine misafir gelecek diyorsunkolay gelsin pasta börek yapıp göndereyim hataydan adanaya istersen :)
sultancım sanada ne çok misafir geliyor yaaa kıyamam yorgunluk hep
bizimkininde eller kollar kıpır kıpır olabilir cinsiyet farkından
geçmiş olsun ilknurcum inşallah önemli birşey değildir
değilmi uykusunu alması gibisi yok insanın
cnm baya yorulmuşsun ben normalde misafiri çok severdim on çeşit pasta börek yaprdım hatta ısrarla getirirdim arkadaşları ama şimdi en sevdiklerim bile gelecek olsa içimden keşke gelmeseler diyorum :) cidden bebekle misafir çok zor hele bnm oğla gibiysee..gerçi bi arkadaşım var bekar sağolsun her misafirimde gelir bana yardım eder servisi filan hp o yapar gelirkende 1 2 çeşit pasta yapıpgetirir.insanın böyle zmnlarda böyle arkdşlara cidden ihtiyacı oluyo
okurken ben yoruldum maşallah sana :)darısı başıma şimdi yapıcam ben de hanımefendi müsaaade ederse..
giyinmek çok etkiliyo bence.benim kız çok hareketliydi zaten ama kıyafetleri hafifleyince kıpır kıpır oldu
Bende jenny Willy kullanıyorum ve gerçekten çoooook memnunummm =))) Tavsiye de ederim her boyu kremli mis gibi kokuyor =))
Bebefon radyasyon yayıyor dediler almadım almayı da düşünmüyorum..Zaten 8 aylık oluncaya kadar ayırmak istemiyorum ne olur ne olmaz..Heheh =)) insan kıyamıyor işte =))
Kızlar radyo sinyali ile çalışan her şey için radyasyondan bahsedebilirz, ama maruz kalınmaması gereken radyasyon bu radyasyon değil.. Cep telefonu mikrodalga, radyo, telsiz hepsi için aynı şey söyleniyor; çok faydalı değil muhakkak ama sebebi radyasyon değil..
Bu arada bebişler kadar kenimiz için de mi ayırmıyoruzdur nedir canım ya
çook sağolun kızlar. misafirler gittiiii. kızlar inanın misafir yormuyor kaynanam geldi yine o yoruyor. yine coştu kendini öve öve. kaynanalık yapmıyormuş kızı gibi seviyormuş. tam kahveyi koydum misafilerin yanında demezmi kızım sen otur misafirlerinle ben yaparım. ya deli edeek bu kadın. yine kimseye vermedi bebeği. bide demezmi az görüyorum ya özlüyorum. bebek bana gülmüyor tanımıyor az geldiğimden. evimde uzak ya demezmi. kocasıyla motora biniyor en fazla 5 dakika sonra bizde uzakmış. ve 1 boş 1 dolu yapıyor. 1 gün geliyor 1 gün gelmiyor ya az görüyormuş. daha nasıl görecek onu merak ediyorum. sürekli karıştı durdu. bana tek kelime konuşturmadı. ama işin komik tarafı bunları anlatıp gösterdiği kişiler karşı komşularımdı veee o konuşurken bana bakıp gülüyorlardı.hatta 1 kere bebeği tuttum geliyor kolunu tutuyor çekiyor yanlış tutuyorsun diyor 1 2 kere yaptı en son sert bi şekilde tamam artık dedim. bi daha dedi artık onlar dayanamadı abla bak sen yanlış görüyorsun çocuk gayet düzgün duruyor diyince sustu kaldı veee asıl bomba karşı komşularım kaynanamı benden önce tanıyorlardı ve bana şikayet edip duruyorlardı önceden. kendini komik duruma düşürdü.
yaprak dökümndeki cevriye gibi kız bu kaynanan dizi film gibi valla kadın
bebek telsizi için ne diyorsunuz özetle kızlar kullanmayalım mı kullanalım mı
sorma canım aynen öyle.bizde telsiz var ben kızımla yatak odasındayım eşim oturma odasında yatıyor ya. haberleşmek için kullandık nasıl ama
sorma canım aynen öyle.bizde telsiz var ben kızımla yatak odasındayım eşim oturma odasında yatıyor ya. haberleşmek için kullandık nasıl ama
bnde prima kullanıyorum denildiği gibi komple soymak zorunda kalıyorum üstüdü huggıs aldım tavsiye üzerine ama onunda arasındaki pamuk çok fazla bebeğimin bacaklarının arası çok açık kalıyo yn kızmında lastiği iz yaptı teninde canın acıtıyo bu sefer ne almalıyım bilmiyorum molfix kullanan yokmu aramızda
Johnsons bedtime lotion da paraben göremedim, başka bir adı var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?