2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlr herkeze selam...

bişey sorcam sizlere...benkızıma daha yatak almadım valla doğduğundan beri yatmadığı oda kalmadı sepet almıştık ordada hiç yatmadı...bende kaldırdım.
şimdilik yatak odasında kızımla ikimiz yatıyoz.
eşim oturma odasında yatıyo...yatak almak istiyom ama yatak odam çok küçük koycak yer yok:44:
oğlumun odası zaten dolu oraya hiç olmaz...offfff napcamı şaşırdım yaa:44:
kızçemin doğru dürüst bi yatağı yok alsakta koycak yer yok...
eşimde yatın işte ana kız karyolada diyo bende kızımın kendine ait yatağı olsun istiyom...
kızçemde nerde olsa uyuyo uslu kızım benim daha düne kadar pufta uyuyodu yeni yanyana uyuyoz...napıyım ben şimdi yaaa bi fikir verin bana bacılarım

kızlarr herkesee merhabaaaaaaaaaa

bebeği bnim oğlum gibi sürekli ağlayan var mı?? karnı tok, altı temiz, gazı yok nie ağlıyo buu?? göbeği fırladı valla yaa of

bi şekilde yer aç ve al bence sonuçta o da bir birey değil mi?şimdi küçük birlikte yatıyosunuz ama sonra ihtiyacı olcak yatağa o zamanda zorlanırsın alıştırmak için.benim evimde çok küçük.parkyatak aldım yatak odama komidinleri üstüste koydum sıkıştırdım.her zaman yatağında yatırmıyorum ama alıştı yine de bazen kendi kendine koyunca uyuyor.kızımla birlikte yatmak apayrı bi keyif ama

Kız Sultan hiç güleceğim yoktu valla, Allah ta seni güldürsün
amin canım aminnn.

bizde aynıyız sultancım:) kızımla yatakta yayılıyoz:)
babamız koltukta yatıyo
senin eşinde rahat etmek ve uyumak içinmi orda yatıyor
aynen öyle. bu arada tam sen bunu yazdığın saatlerde kızımın kakası çıkmış ve onu değiştiriyordum. huggies kullanıyoruz

canım bizim var ama inan alıştığı için hep yanımda yatıyor. beşikte yatmıyor. oda küçükse nasıl olacakki canım.

Canım çok küçük park yataklar var onlardan alsan bir köşeye sığar mı hem kolay da taşınabilir

benimde komidinler üst üste zorla sığdırdık ama kızımın yatmya hiiç niyeti yok sepette aldık yatmıyor boşa almışız

selam nörüyooonuz yaa, geçmişi okuyamadım, en son sayfadan dalayım konuya:)
Azize, benim eşim de bir kanepede biz bir kanepede uyuyorduk, ya da bazen kızım tek kanepe uyurken biz bir kanepeye sıkışıyorduk. Artık yatak odasında üçümüz uyuyoruz. Kızımızı ortaya alıyoruz. İkimizde yanında uyuyoruz. Çok şirin oluyor öyle yaaa hem de gerilmesi falan çok hoşumuza gidiyor.Minicik bunlar nasıl geriliyorlar ya Allahım.
Neyse biz parkyatak almıştık onun içine de 35 tl ye yatak aldık, ama yatağında yatıyor mu hayır:)
senin sepet beşik vardı hani arkadaşın vermişti onda yatmıyor mu cimcime tatlı Ceren?

onurcuk benim odamda komidin bile yok...ona rağmen koycak yer yok offff

sultancım eşim mecburen yatıyo...çok şükür biz ailecek geceleri rahat uyuyoz

onurcuk benim odamda komidin bile yok...ona rağmen koycak yer yok offff

sultancım eşim mecburen yatıyo...çok şükür biz ailecek geceleri rahat uyuyoz

benim dediğim park yatak küçümen yatak odasının kapısının önüne bile koyabilirsin olmaz mı

bebek telsizi için ne diyorsunuz özetle kızlar kullanmayalım mı kullanalım mı

Türkçe ve İngilizce sitelerden yaptığım araştırmaya göre bebek telsizleri uluslararası kabul görmüş normlardan 10000 kat daha az elektro kirlilik yayarmış; ama içim daha da rahat etsin derseniz bebekten 1 metre kadar uzağa koyabilirmişsiniz. Bu durumda marka önemli oluyor galiba. Kimileri e şu görüşte, benim bir arkadaşım doktoru da aynı şeyi söylemişti; biz zararlı maddelere 25 yaşından sonra maruz kalıyorsak, bebekler bunların içine doğuyor ve ona göre saunma geliştiriyor, bizden daha bile şanslılar..
Sitenin biri kesin bilgi yok diyor, ama cep tel. etkisinden sakımak mümkün değil, yasak konamaz..

Velhasıl biz kullanıyoruz. Gündüz çoğunlukla salonda yatırıyotrum, park yatak orada, ama bizim odada yatıyorsa açıyoruz..

benim dediğim park yatak küçümen yatak odasının kapısının önüne bile koyabilirsin olmaz mı

canmm hep bakıyom park yataklara hepsi büyük geliyo gözüme...
yatak odamla oturma odam yan yana acaba oaraya koysam olurmu ki...ozamanda kızımla ayrı olcaz uyku bile tutmaz beni yaa...

inşallah bi yolunu buluruz şu işin....

biz geç de olsa aşılarımızı bugün olduk ateş olur demişlerdi. şimdi 37.3 olmuş. bende yarım paranox fitil verdim. ya ateşten çok korkuyorum paranox kullanan var mı aranızda.

selam canim ben de senin oglusu merak ediyordum ne yaptin doktora gittin mi diye benim oglusta 5-6 gundur ishal kaka tahliline goturdum ne ates ne kusma var
sadece karni agriyor kivraniyordu tahlilde yag parcaciklari cikmis o da hazimsizlik belirtisiymis
doktor pirinc kaynat bir kac cay kasigi suyundan ver gecer dedi ishali icinde olsun onemli degil duzelir dedi benim yedigim birseyden olabilirmis ishali ve gazdan kivranmasi iki gundur karnibahar ve
karniyarik yiyordum sanirim onlardan karniyarik yagli tabi ayyyy ne hassas midesi var ne yiyecegimi
hala sasiriyorum

biz geç de olsa aşılarımızı bugün olduk ateş olur demişlerdi. şimdi 37.3 olmuş. bende yarım paranox fitil verdim. ya ateşten çok korkuyorum paranox kullanan var mı aranızda.

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun. Biz de çarşamba aşımızı yaptırdık ben de ateş oldu sandım, 37 gösteriyordu bir de gözleri sürekli uykulu,hep uyku modundaydı, parol şurubunu azcık dudağına değdirdim çünkü vücudun savunması için baskılamak istemedim. 37.3 normal, gene de kontrol et ama sıkıntıya gerek yok,fitil verme başka

paranox kullandık ama s olanından ateş hemen düştü ama yeniden çıkarsa ki çıkacağanı sanmam doktoruna sormadan iş yapma, ateş çıkmadan yeniden fitil verme ve eğer çıkarsa doktorunu ara kafana göre iş yapma canım

sepet varmış işte azize en iyisi değil mi..heryerdede yatıyor demişsin..ondan daha küçük bişey bulmak zor..bizde her odada gezdik,eşimle oğlum yatak odasında yatıyor biz denizle seyyar gb geziyorduk..ama nezaman oğlum beni babasının yanında görünce kıskandı ozaman düzen kurmaya kara verdim..biz yatakta,rüzgar koltukta dniz sepettecümbür cemaat aynı odadayız

merhaba kızlar, 2,5 ay önce normal doğumla doğum yaptım, altta dikişlerim var... bi kaç gündür dikişimin birisi kanamaya başladı ve ağrı yapıyor doktorumdan randevu aldım, yarın kontrole gitcem ama çoook korkuyorum sizin dikişlerde sorun varmı??

selam kızlar.
size bi sorum olucak.benim hamileliğimde çatlağım olmamıştı ama doğumdan sonra malesefki çatladım
şimdi çatlaklarım yeniyken bişiler yapmak istiyorum.sizlerin bildiği bi formul varmı?azaltmak yada yok etmek için?

ama ama ama... çoğu kişi istanbulda oturuyor ben gelemem ki
gerçi seda geliboludan dönmeden önce görüşmeyi düşünüyoruz.birde izmite k. validelere ilk gittiğimde mutlaka damlayı bulacağım orada:13:

İlknurcum benimde kayınvalide İzmit'te:))))Geçen haftalarda ilk İzmit' e gittiğimizde Damla ile tanışmak istediğimi bende yazmıştım,3 lü buluşma mı yapsak:)))

Geçmiş olsun canım,düzeldi mi?

Uyku düzenine kavuşmuş gibi

Bizde Prima kullanıyoruz, kızım 2 haftalıkkken Huggies kullanmıştık pişik yapmıştı.Başka bir marka denemeyi artık düşünmüyorum.Kaka olayı bizde de aynı 1 aydır kızım zarttttttttt sesi ile atışlar yaparak kakasını yapıyor şiddetli yaptığı içinde beline kadar çıkıyor

birde bikaç gündür ayaklarını keşfetti. iki ayağının tabanlarını birbirine yapıştırıp yukarı aşağı sallıyor

Maşallah kuzumuza

bebek telsizi için ne diyorsunuz özetle kızlar kullanmayalım mı kullanalım mı

Bende 1.5 aydır Weewell marka bebek telsizi kullanıyorum.Annemlerin oturma odasında kalıyoruz odaya giden de uzun bir hol var.Kızımın sesini telsizsiz duymamız zor olduğu için telsiz kullanmaya başladık.Çok da memnunum.En ufak kıpırtısında telsiz haber veriyor.

umarım iyisinizdir bebişleiniz nasıl herşey yolundamı benim kızım 2.5 aylık oldu çok şükür o aşıda benim kızım çok az ateşlendi bende fitilde vermedim kendiliğinden iyileşti şimdiki aşımız temmuz 13de allah sizlerede acil şifalar nasipetsin göüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…