kızlarr herkesee merhabaaaaaaaaaa
bebeği bnim oğlum gibi sürekli ağlayan var mı?? karnı tok, altı temiz, gazı yok nie ağlıyo buu?? göbeği fırladı valla yaa of
arkadaşlr herkeze selam...
bişey sorcam sizlere...benkızıma daha yatak almadımvalla doğduğundan beri yatmadığı oda kalmadı sepet almıştık ordada hiç yatmadı...bende kaldırdım.
şimdilik yatak odasında kızımla ikimiz yatıyoz.
eşim oturma odasında yatıyo...yatak almak istiyom ama yatak odam çok küçük koycak yer yok:44:
oğlumun odası zaten dolu oraya hiç olmaz...offfff napcamı şaşırdım yaa:44:
kızçemin doğru dürüst bi yatağı yokalsakta koycak yer yok...
eşimde yatın işte ana kız karyolada diyobende kızımın kendine ait yatağı olsun istiyom...
kızçemde nerde olsa uyuyo uslu kızım benim daha düne kadar pufta uyuyoduyeni yanyana uyuyoz...napıyım ben şimdi yaaa bi fikir verin bana bacılarım
amin canım aminnn.Kız Sultan hiç güleceğim yoktu valla, Allah ta seni güldürsün
senin eşinde rahat etmek ve uyumak içinmi orda yatıyorbizde aynıyız sultancım:) kızımla yatakta yayılıyoz:)
babamız koltukta yatıyo
aynen öyle. bu arada tam sen bunu yazdığın saatlerde kızımın kakası çıkmış ve onu değiştiriyordum. huggies kullanıyoruzben prima, organik pamuklu huggies kullandıktan sonra molfixi deneyip onda karar kıldım. lastikleri diğerlerine göre daha az iz yapıyor. bir de hiç kaka veya çişi taşmadı. diğerlerinde 2 günde bir mutlaka taşma oluyordu.
ambalajın üzerinde yazıyor canım paraben içermez diye özellikle. tekrar bak istersen..
sizin ki babaphone olmuş :)
bişey sorcam sizlere...benkızıma daha yatak almadımvalla doğduğundan beri yatmadığı oda kalmadı sepet almıştık ordada hiç yatmadı...bende kaldırdım.
eşim oturma odasında yatıyo...yatak almak istiyom ama yatak odam çok küçük koycak yer yok:44:
eşimde yatın işte ana kız karyolada diyobende kızımın kendine ait yatağı olsun istiyom...
kızçemde nerde olsa uyuyo uslu kızım benim daha düne kadar pufta uyuyoduyeni yanyana uyuyoz...napıyım ben şimdi yaaa bi fikir verin bana bacılarım
bi şekilde yer aç ve al bence sonuçta o da bir birey değil mi?şimdi küçük birlikte yatıyosunuz ama sonra ihtiyacı olcak yatağa o zamanda zorlanırsın alıştırmak için.benim evimde çok küçük.parkyatak aldım yatak odama komidinleri üstüste koydum sıkıştırdım.her zaman yatağında yatırmıyorum ama alıştı yine de bazen kendi kendine koyunca uyuyor.kızımla birlikte yatmak apayrı bi keyif ama
bi şekilde yer aç ve al bence sonuçta o da bir birey değil mi?şimdi küçük birlikte yatıyosunuz ama sonra ihtiyacı olcak yatağa o zamanda zorlanırsın alıştırmak için.benim evimde çok küçük.parkyatak aldım yatak odama komidinleri üstüste koydum sıkıştırdım.her zaman yatağında yatırmıyorum ama alıştı yine de bazen kendi kendine koyunca uyuyor.kızımla birlikte yatmak apayrı bi keyif ama
amin canım aminnn.
senin eşinde rahat etmek ve uyumak içinmi orda yatıyor
aynen öyle. bu arada tam sen bunu yazdığın saatlerde kızımın kakası çıkmış ve onu değiştiriyordum. huggies kullanıyoruz
canım bizim var ama inan alıştığı için hep yanımda yatıyor. beşikte yatmıyor. oda küçükse nasıl olacakki canım.
onurcuk benim odamda komidin bile yok...ona rağmen koycak yer yok offff
sultancım eşim mecburen yatıyo...çok şükür biz ailecek geceleri rahat uyuyoz
bebek telsizi için ne diyorsunuz özetle kızlar kullanmayalım mı kullanalım mı
benim dediğim park yatak küçümen yatak odasının kapısının önüne bile koyabilirsin olmaz mı
kızlar benim bebiş ishal oldu kırmızılık vardı diye yazmıştım. kırmızılık bir daha olmadı ama ishali var daha. büyükler o normal bişi olmaz, bol bol emzir diyorlar, en son gittiğimizde dr. ishal galiba demiştim olabilir o sorun değil, herşey için bebeğe ilaç dayamayı tavsiye etmiyoruz demişti. ama yenilerde gitmedik ne yapsam? beklesem mi bikaç gün daha?
biz geç de olsa aşılarımızı bugün olduk ateş olur demişlerdi. şimdi 37.3 olmuş. bende yarım paranox fitil verdim. ya ateşten çok korkuyorum paranox kullanan var mı aranızda.
biz geç de olsa aşılarımızı bugün olduk ateş olur demişlerdi. şimdi 37.3 olmuş. bende yarım paranox fitil verdim. ya ateşten çok korkuyorum paranox kullanan var mı aranızda.
Bişey sorcam sizlere...benkızıma daha yatak almadımValla doğduğundan beri yatmadığı oda kalmadı Sepet almıştık ordada hiç yatmadı...bende kaldırdım.
Eşim oturma odasında yatıyo...yatak almak istiyom ama yatak odam çok küçük koycak yer yok:44:
Oğlumun odası zaten dolu oraya hiç olmaz...offfff napcamı şaşırdım yaa:44:
Kızçemin doğru dürüst bi yatağı yokAlsakta koycak yer yok...
Eşimde yatın işte ana kız karyolada diyoBende kızımın kendine ait yatağı olsun istiyom...
Kızçemde nerde olsa uyuyo uslu kızım benim daha düne kadar pufta uyuyoduYeni yanyana uyuyoz...napıyım ben şimdi yaaa bi fikir verin bana bacılarım
ama ama ama... çoğu kişi istanbulda oturuyor ben gelemem ki
gerçi seda geliboludan dönmeden önce görüşmeyi düşünüyoruz.birde izmite k. validelere ilk gittiğimde mutlaka damlayı bulacağım orada:13:
offf yaaa.... yahya mama yediği için hep çok katı yapardı kakasını.ben zorla masajlarla yaptırırdım.dün akşam ve bu sabah ishal gibi yaptı.çokta kusuyor ama kusması bağlantılımı bilemiyorum.normalde de reflüden dolayı kusuyor çünkü.ateşide yok çok huysuz çok huzursuz.... öğleden sonra bir kere daha yaparsa öyle sıvı şekilde doktora götüreceğim hemen
maşallah cnm
bizimki en geç 9 buçuk gibi yatıyor sabah 6 7 gibi uyanıyor ama aralarda 3 4 sefer emmek için uyanıyor ve bizim emmelerimiz uzun sürüyor ama emerken hiç açmaz gözünü hep uykulu vaziyettedir.
mesela dün 8 buçukta yattı 11 buçukta uyandı emdi 12 ye kdr:) geri yattı 3 ta kalktı o sıra altını filanda değiştim kaka yapmıştı 3 buçukta yine uyudu sonrada 6buçukta uyandı..normalmi bu düzen sizce bana çok uyanıyo gibi geliyo hatta kayınvalidem doymuyo heralde bu kdr sık uyanıyosa diyo..haa buarada bi saat sonrada geri uyudu yani 7 buçukta 9 a kdr uyudu
Sanırım giydirme işini ben de abartıyorum.Kendi giydiğimin bir kalınını giydiriyorum,çok mu?Ben yarım kollu giyince bebeğime de uzun kollu giydiriyorum.AMa hala bazen elleri soğuk.
Belki daha önce konuşulmuştur bu konu ama ben okuyamadığım için sizlere tekrar sormak istiyorum:Bebek bezi ne kullanıyorsunıuz?Ben Prima Premium care kullanıyorum;ama hemen hemen her kaka tepemize kadar çıkıyor.Her seferinde baştan aşağı soymak zorunda kalıyorum kuzumu.
canım ben ilk başlarda huggies yenidoğan kullanıyordum çiş dışarı çıkıyordu primaya geçtim ondan memnunum bir pakett jenny hediye gelmişti onu kullanalım dedim daha 2 bez kullanmada pişik oldu benim paşa cilde göre değişiyor demekki o yüzden koca paket öyle duruyor kenarda tekrar primaya devam....
bnde prima kullanıyorum denildiği gibi komple soymak zorunda kalıyorum üstüdü huggıs aldım tavsiye üzerine ama onunda arasındaki pamuk çok fazla bebeğimin bacaklarının arası çok açık kalıyo yn kızmında lastiği iz yaptı teninde canın acıtıyo bu sefer ne almalıyım bilmiyorum molfix kullanan yokmu aramızda
birde bikaç gündür ayaklarını keşfetti. iki ayağının tabanlarını birbirine yapıştırıp yukarı aşağı sallıyor
bebek telsizi için ne diyorsunuz özetle kızlar kullanmayalım mı kullanalım mı
Türkçe ve İngilizce sitelerden yaptığım araştırmaya görebebek telsizleri uluslararası kabul görmüş normlardan 10000 kat daha az elektro kirlilik yayarmış; ama içim daha da rahat etsin derseniz bebekten 1 metre kadar uzağa koyabilirmişsiniz. Bu durumda marka önemli oluyor galiba. Kimileri e şu görüşte, benim bir arkadaşım doktoru da aynı şeyi söylemişti; biz zararlı maddelere 25 yaşından sonra maruz kalıyorsak, bebekler bunların içine doğuyor ve ona göre saunma geliştiriyor, bizden daha bile şanslılar..
Sitenin biri kesin bilgi yok diyor, ama cep tel. etkisinden sakımak mümkün değil, yasak konamaz..
Velhasıl biz kullanıyoruz. Gündüz çoğunlukla salonda yatırıyotrum, park yatak orada, ama bizim odada yatıyorsa açıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?