selam kızlar.
size bi sorum olucak.benim hamileliğimde çatlağım olmamıştı ama doğumdan sonra malesefki çatladım
şimdi çatlaklarım yeniyken bişiler yapmak istiyorum.sizlerin bildiği bi formul varmı?azaltmak yada yok etmek için?
umarım iyisinizdir bebişleiniz nasıl herşey yolundamı benim kızım 2.5 aylık oldu çok şükür o aşıda benim kızım çok az ateşlendi bende fitilde vermedim kendiliğinden iyileşti şimdiki aşımız temmuz 13de allah sizlerede acil şifalar nasipetsin göüşmek dileğiyle
Johnsons bedtime lotion da paraben göremedim, başka bir adı var mı arkadaşlar?
İlknurcum benimde kayınvalide İzmit'te:))))Geçen haftalarda ilk İzmit' e gittiğimizde Damla ile tanışmak istediğimi bende yazmıştım,3 lü buluşma mı yapsak:)))
Geçmiş olsun canım,düzeldi mi?
Uyku düzenine kavuşmuş gibi
Bizde Prima kullanıyoruz, kızım 2 haftalıkkken Huggies kullanmıştık pişik yapmıştı.Başka bir marka denemeyi artık düşünmüyorum.Kaka olayı bizde de aynı 1 aydır kızım zarttttttttt sesi ile atışlar yaparak kakasını yapıyor şiddetli yaptığı içinde beline kadar çıkıyor
Maşallah kuzumuza
Bende 1.5 aydır Weewell marka bebek telsizi kullanıyorum.Annemlerin oturma odasında kalıyoruz odaya giden de uzun bir hol var.Kızımın sesini telsizsiz duymamız zor olduğu için telsiz kullanmaya başladık.Çok da memnunum.En ufak kıpırtısında telsiz haber veriyor.
kızlar sizin bebişler uzanıp birşeyleri alıyorlar mı ellerine? mesala uzattığınız bir oyuncağı veya pusetine astığınız bir uyancağı alıyor mu? okuduğuma göre bu ay ellerini bu şekilde kullanması gerekiyormuş. hatta bir elinden diğerine de geçirebilirlermiş. ama benim kız ellerini pek öyle kullanmıyor. arada bir ellerine bakıyor, hafif hafif parmaklarını oynatıyor, bir de eline tutuşturduğum oyuncağı tutuyor ve kontrolsüz bir şekilde sallıyor. neler yapıyorsunuz siz ellerini kullanmayı farketmesi için?
bnmkinin de öyle bi çabası yok cnm genelde o ellerini yumruk yapıp yeme çebası içinde olduğu için:)
bende eline bişeyler vermeye çalışıyorum ama öyle bilinçli bir şekilde tutamıyo
battaniyesini yüzüne örtmekte ve gözlerini deli gibi ovuşturmakta üstüne yok ama oğlumun:))
bnmkide emerken elini göğsümün üstüne koyuyo çok datlı oluyyo o zmn:)
kızlar sizin bebişler uzanıp birşeyleri alıyorlar mı ellerine? mesala uzattığınız bir oyuncağı veya pusetine astığınız bir uyancağı alıyor mu? okuduğuma göre bu ay ellerini bu şekilde kullanması gerekiyormuş. hatta bir elinden diğerine de geçirebilirlermiş. ama benim kız ellerini pek öyle kullanmıyor. arada bir ellerine bakıyor, hafif hafif parmaklarını oynatıyor, bir de eline tutuşturduğum oyuncağı tutuyor ve kontrolsüz bir şekilde sallıyor. neler yapıyorsunuz siz ellerini kullanmayı farketmesi için?
benimkide bugun ilk defa bir oyuncagini tuttu. oyuncagin bacagini eline aldi baya bi salladi ama sanirim bilmeden tuttuevet yaaa surekli gozlerini ogusturuyor.. sinirlenince iki eliyle yapisiyor tisortume. tanidigim bir cocuk doktoru artik kompostu suyundan biraz verebilirsin dedi..
aslında banada erken gibi geliyor ama içirebilirsin dedi. sadece erik ,armut ,kayısı kompostusu.. ben önümüzdeki günlerde yavaş yavaş başlamayı düşünüyorumcanım erken değil mi komposto vs için, biz 4. ayımıza girdik valla lafını bile etmiyor ettirmiyor doktorlarımız
aslında banada erken gibi geliyor ama içirebilirsin dedi. sadece erik ,armut ,kayısı kompostusu.. ben önümüzdeki günlerde yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum
ben başlama derim ama sen bilirsinaslında banada erken gibi geliyor ama içirebilirsin dedi. sadece erik ,armut ,kayısı kompostusu.. ben önümüzdeki günlerde yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum
eskilerin çeliştiği o kadar çok şey var ki, sıvı alımı çocuğun elekrolit dengesini bozabilir, daha önce de söylemiştim eskiler neler yetiştirdi ama bebek ölümleri de o kadar yüksekti ki, ishal çocuğa su vermiyorlardı da babam kurtardı çocuğu o da doktor diye sözünü dinlediler yoksa hala vermiyorlardı sen eskilere fzla bakma bence, ilk gelen sütü kolostrumu pis diye attırıyorlarmış bazı eskiler duyunca şok olmuştum bence kafanıza göre birşeylere başlamayın derim, sütün yüze 90 ı zatern su bi daha niye verelim kiBence de çok erken,ama bir tanıdığımın bebeği prematüreymiş,bakıcısı 2-3 aylıkken herşeyin suyundan veriyomuş,şimdi dalyan gibi bir genç olmuş.Bizim doktorumuz da su bile verme dedi.Ama sanırım 1 ay sonra su veririm artık.Çünkü bu su meselesi biraz muallak.Eskiden de bebeklere su verin derlermiş.Büyük bir çelişk değil mi?
Bir soru daha sorup yatmaya çalışıcam,bebeğim müsade ederse,Kızım sürekli kucakta gezmek istiyor,kollarım ve belim ağrıyo artık,kanguru işime yarar mı,Kanguru kullananlar memnun mu?Yurt dışında yasaklandı diye birşey duydum,o yüzden korkuyorum da.Fikirlerinizi yarın okurum.İyi geceler güzel anneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?