Günaydın kızlar geçmişte okuyamadım neyse teşekkür ederim allah sabır versin her zaman dikkat ediyorum şimdiye sıkıntı yok çok şükür ama size bi soracam oğlum bezinde idrar pembe lekesi gördüm sebebi nedir başınıza geldi mi çok endişelendim acaba doktora götürsem mi? :18::18::
Benim oğlumda olmuştu, doktora götürecekken kardeşim "bezi değiştirin ondan olabilir bizim de oldu doktor primaların içindeki bir madde çişle birleşince leke varmış gibi gösteriyor dedi" dedi, gerçekten de prima kullanıyorduk o zaman, bezi değiştirince bir daha olmadı. Bezden değilse o zaman doktora götürmekte fayda var.
canım çok sağol götürecez kısa zamanda biz bez prima ondan mı bilmiyorum ama marka prima hiç değişmeden 2 numara küçük oldu 3 numara geçince prima priemium core kullanıyorum sizde aynı mı?
Ya bizimki de minik minik tırnaklarıyla delik deşik etti memeyi. Canım onların aklı eresiye biz fit oluruz merak etme, bebişlerle yan yana gelip popo sallıcaztesadüfe bak yazdıklarınızı okudum da bebişlerinizin ellerini algılayıp algılamadığından konuşmuşsunuz. Dün akşam arkadaşımızgüldeydik benim kız bir ara emziğini çıkarıp eliyle tutup tekrar ağzına götürmez mi çok şaşırdım eşime ve ordakilere bakın bakın dedim yaaa bunlar çok tatlı şeyler.
Haa bir de emerken sağolsun küççük tırnaklarıyla böyle göğsümün üstünü çiziyor sanki, ben de yakayı tutma durumu yok:)
bebişlere su verme konusunda evet bize de ebe su vermenize gerek yok zaten sütün çoğu su demişti. Haaa 3 çocuk annesi bir arkadaşım yedikleriniz değil içtikleriniz süt yapar demişti. Ama yee yee süt yapar tuzağına ben de düştüğümden beri kilo almam istikrarlı devam ediyor. İstikrar sürüyor yaniii.
Şişman bir anne olmak istemiyoruuum bu hayaldi gerçek oldu ,
formda bir anne olmak istiyorum benim annem fit desin kızım yaw,miyav miyav:)
Günaydın kızlar geçmişte okuyamadım neyse teşekkür ederim allah sabır versin her zaman dikkat ediyorum şimdiye sıkıntı yok çok şükür ama size bi soracam oğlum bezinde idrar pembe lekesi gördüm sebebi nedir başınıza geldi mi çok endişelendim acaba doktora götürsem mi? :18::18:
Geçen gün oğlum havayı hoplaya hoplaya çok heyecanlandı hoşuna gitti ilk defa sesli güldübirde ellerine farkediyor sanki keşfediyor gibi baka baka durdu altında değiştirken çok hareketli yaa ayaklar bi yere değince zıplanıyor çok zor tutuyorum ayakları alt giysiyi giyirken bir ayak çıkarıyor diğeri giydiyorum diğeride tekrar çıkarıyor yavrum benim
Ya bizimki de minik minik tırnaklarıyla delik deşik etti memeyi. Canım onların aklı eresiye biz fit oluruz merak etme, bebişlerle yan yana gelip popo sallıcaz
tesadüfe bak yazdıklarınızı okudum da bebişlerinizin ellerini algılayıp algılamadığından konuşmuşsunuz. Dün akşam arkadaşımızgüldeydik benim kız bir ara emziğini çıkarıp eliyle tutup tekrar ağzına götürmez mi çok şaşırdım eşime ve ordakilere bakın bakın dedim yaaa bunlar çok tatlı şeyler.
Haa bir de emerken sağolsun küççük tırnaklarıyla böyle göğsümün üstünü çiziyor sanki, ben de yakayı tutma durumu yok:)
bebişlere su verme konusunda evet bize de ebe su vermenize gerek yok zaten sütün çoğu su demişti. Haaa 3 çocuk annesi bir arkadaşım yedikleriniz değil içtikleriniz süt yapar demişti. Ama yee yee süt yapar tuzağına ben de düştüğümden beri kilo almam istikrarlı devam ediyor. İstikrar sürüyor yaniii.
Şişman bir anne olmak istemiyoruuum bu hayaldi gerçek oldu ,
formda bir anne olmak istiyorum benim annem fit desin kızım yaw,miyav miyav:)
kızlarrr günaydıııınnn
bez konusunda çok konuşuluyo şu sıralar bende size son noktayı koymak istedimilk başta prima premium care kullandım ondan yeşil paketine geçtim ama bacakları lastikten kıpkırmızı oldu diye molfixi denedim. onda dahada kırmızı oldu lastik yerleri ve resmen her sabah üstümüzü değiştiriyoduk karnı sırılsıklam oluyodu. bende kk da görmüştüm yok ya olmaz diyodum ama aldımm ve dün geceyi süper bi şekilde geçirmişiz veee hiç bi kızarıklık yok bacaklarında lastik hiç sıkmamışşş ve molfix acayip basit kalitesiz gözükmüştü gözüme öle bi görüntüsü bilem yok markasına rağmen bim'de satılan jenny&willy. sakın ay bim diye düşünmeyin kesinlikle deneyin diyorum ben. (görende prim alıyorum sanıcak )
arkadaşlar yazılanları okuyorumda sizin bebeklerin ellikleri elinde yok sanırım ne zaman çıkardınız. benim bebeğim 2 ay 1 haftalık:97:
günaydın kızlar
grapher önce suinin dediği gibi bezden olup olmadığını kontrol et.inşallah öyledir.eğer yeni bezde de hala aynı pembelikler varsa doktora gidip idrar tahlili yaptırırsınız.eğer biraz büyük olsaydı pamuk şekeri mi yedi diye sorardım ama henüz onu yiyebilecek yaşta değiller
biz kız çocuğu gelmişti pespembe bir idrarla tahlili tertemiz çıkınca merak edip yediklerini araştırınca ortaya çıkmıştı durum
3 numaraya geçince mi oldu? Bezler aynı marka bile olsalar numaralar değişince içerik değişebiliyor. Ben oğlumda böyle bir problem ve pişik sorunu olduğu için o zaman primayı bırakıp molfixe başlamıştım, oğlum şimdi 2 yaşında, şu an küçüğe de molfix kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?