2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tesadüfe bak yazdıklarınızı okudum da bebişlerinizin ellerini algılayıp algılamadığından konuşmuşsunuz. Dün akşam arkadaşımızgüldeydik benim kız bir ara emziğini çıkarıp eliyle tutup tekrar ağzına götürmez mi çok şaşırdım eşime ve ordakilere bakın bakın dedim yaaa bunlar çok tatlı şeyler.
Haa bir de emerken sağolsun küççük tırnaklarıyla böyle göğsümün üstünü çiziyor sanki, ben de yakayı tutma durumu yok:)
bebişlere su verme konusunda evet bize de ebe su vermenize gerek yok zaten sütün çoğu su demişti. Haaa 3 çocuk annesi bir arkadaşım yedikleriniz değil içtikleriniz süt yapar demişti. Ama yee yee süt yapar tuzağına ben de düştüğümden beri kilo almam istikrarlı devam ediyor. İstikrar sürüyor yaniii.
Şişman bir anne olmak istemiyoruuum bu hayaldi gerçek oldu ,
formda bir anne olmak istiyorum benim annem fit desin kızım yaw,miyav miyav:)

Günaydın kızlar geçmişte okuyamadım neyse teşekkür ederim allah sabır versin her zaman dikkat ediyorum şimdiye sıkıntı yok çok şükür ama size bi soracam oğlum bezinde idrar pembe lekesi gördüm sebebi nedir başınıza geldi mi çok endişelendim acaba doktora götürsem mi? :18::18:

Geçen gün oğlum havayı hoplaya hoplaya çok heyecanlandı hoşuna gitti ilk defa sesli güldü birde ellerine farkediyor sanki keşfediyor gibi baka baka durdu altında değiştirken çok hareketli yaa ayaklar bi yere değince zıplanıyor çok zor tutuyorum ayakları alt giysiyi giyirken bir ayak çıkarıyor diğeri giydiyorum diğeride tekrar çıkarıyor yavrum benim

Benim oğlumda olmuştu, doktora götürecekken kardeşim "bezi değiştirin ondan olabilir bizim de oldu doktor primaların içindeki bir madde çişle birleşince leke varmış gibi gösteriyor dedi" dedi, gerçekten de prima kullanıyorduk o zaman, bezi değiştirince bir daha olmadı. Bezden değilse o zaman doktora götürmekte fayda var.

canım çok sağol götürecez kısa zamanda biz bez ondan mı bilmiyorum ama marka prima hiç değişmeden 2 numara küçük oldu 3 numara geçince prima priemium core kullanıyorum sizde aynı mı?

Son düzenleme:
günaydın kızlar
grapher önce suinin dediği gibi bezden olup olmadığını kontrol et.inşallah öyledir.eğer yeni bezde de hala aynı pembelikler varsa doktora gidip idrar tahlili yaptırırsınız.eğer biraz büyük olsaydı pamuk şekeri mi yedi diye sorardım ama henüz onu yiyebilecek yaşta değiller
biz kız çocuğu gelmişti pespembe bir idrarla tahlili tertemiz çıkınca merak edip yediklerini araştırınca ortaya çıkmıştı durum

canım çok sağol götürecez kısa zamanda biz bez prima ondan mı bilmiyorum ama marka prima hiç değişmeden 2 numara küçük oldu 3 numara geçince prima priemium core kullanıyorum sizde aynı mı?

3 numaraya geçince mi oldu? Bezler aynı marka bile olsalar numaralar değişince içerik değişebiliyor. Ben oğlumda böyle bir problem ve pişik sorunu olduğu için o zaman primayı bırakıp molfixe başlamıştım, oğlum şimdi 2 yaşında, şu an küçüğe de molfix kullanıyorum.

Ya bizimki de minik minik tırnaklarıyla delik deşik etti memeyi. Canım onların aklı eresiye biz fit oluruz merak etme, bebişlerle yan yana gelip popo sallıcaz

Ya evet ayakları tutmak mümkün değil önceki kullandığın bez premium care miydi, 2 numara olan? Inşallah bezdendir..

Handaaaan mrb nasılsın, bebeğin gelişimi nasıl, yakaladı mı aydaşlarını? Önemli olan çok kilolu olması değil zaten sağlıklı olması.

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır.
* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek küçük meleğinle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.

hımmm annem uyurken ben yazayım bariii kıııızzlaaaar annemin gazı var ne yapmalıyım:) benim gazımdan şuyumdan buyumdan bahsediince iyi di mi:)

ben de faceboook da Mart bebek arkadaşlarımı arıyorum bulamıyorum anneeeeeeeeeee, şu klavyeye bak daha büyüğünü veremedin di mi anneeeeeee

kızlarrr günaydıııınnn

bez konusunda çok konuşuluyo şu sıralar bende size son noktayı koymak istedim ilk başta prima premium care kullandım ondan yeşil paketine geçtim ama bacakları lastikten kıpkırmızı oldu diye molfixi denedim. onda dahada kırmızı oldu lastik yerleri ve resmen her sabah üstümüzü değiştiriyoduk karnı sırılsıklam oluyodu. bende kk da görmüştüm yok ya olmaz diyodum ama aldımm ve dün geceyi süper bi şekilde geçirmişiz veee hiç bi kızarıklık yok bacaklarında lastik hiç sıkmamışşş ve molfix acayip basit kalitesiz gözükmüştü gözüme öle bi görüntüsü bilem yok markasına rağmen bim'de satılan jenny&willy. sakın ay bim diye düşünmeyin kesinlikle deneyin diyorum ben. (görende prim alıyorum sanıcak )

Ya evet, içtikleimiz süt yapar dediler, hatta süt yapar denen helva, bulgr vs hep susatır, su içirir, öyle süt olur dediler ama, bir arkadaşımız da diyet yaparken su içtiği halde sütünün artık doyurmadığını söylemişti:26: Kafm karıştı benim

Yav kayıyorum jenny wilye doğruuuuuu..

arkadaşlar yazılanları okuyorumda sizin bebeklerin ellikleri elinde yok sanırım ne zaman çıkardınız. benim bebeğim 2 ay 1 haftalık:97:

ilk 1 ay sürekli taktım 1,5 aylıktan 2.ay zaman dilimine kadar ara ara taktım çünkü miniğimin elleri üşüyordu, bazen de yüzünü çizme olasılığı yüzünden takmadım. 2.aydan beri takmıyorum, ellerini, dış dünyayı algılaması bakımından aslından takmamak gerekiyordu ama şu sıcaklar geç geldi napiiiiim:)

canım 1 hafta önce bez numarayı geçince hemen olmadı bu sabah oldu pembe yani çok fazla değil hafif hafif açık pembe gibi dediğin gibi bezden olabilir yada susuzluktan olabilir çünkü oğlum uyanınca ağzı çok susamış yavrum memeyi vereyim dedim ememiyor az emdi şimdi ki biraz daha iyi gibiydi ha aklıma geldi 3 defa puding yaptım çok yedim ondan olabilir

1 hafta önce 3 numarayı geçti hemen olmadı bu sabah oldu bez alakası mı bilmiyorum canım biraz iz yapıyor farkındayım ama pişik hiç olmadı şükür o zaman bidaha priemium core almayalım normal olarak prima alıp deneyecem

ya çok şükür huggies bittide dün prima aldık yine huggies bitek bacaklarına değil poposuna kadar iz yapıyordu bebişimin oda bitsin diyemidir nedr zırt pırt yaptı kakasını en sonunda bitirdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…