2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

önceki 2 numara normal prima kullandık şimdi 3 numara priemium core kullanıyoruz ondan olabilir mi emin değilim inşallah canım

arkadaşlar yaa şu paraben konusu kafamı karıştırdı bütün ullandığım bebek ürünlerinde var mesela ıslak mendil olarak huggies organik pamuklu kullanıyorum baktım içinde var!! şampuanı,banyo köpüğü,losyonu,sabunu bunların hepsin de var üstelik kaliteli olsun diye hepsini motercare den almıştım napıcam şimdik hepsini çöpemi atıcam????hadi attık diyelim içinde paraben olmayan ürünü nerden bulacamvarmı aranız da tavsiye ediceniz bi marka?

arkadaşlar yazılanları okuyorumda sizin bebeklerin ellikleri elinde yok sanırım ne zaman çıkardınız. benim bebeğim 2 ay 1 haftalık:97:
15 günlüktü çıkardık hatta doktor kontrolde eldivenleri görünce çıkarmadın mı hala bunları deyip kendi çıarmıştı aslında sadece o gün takmıştım bence hemen çıkar kumaşlar tuttur dokunmasına izin ver

ben organicare kullanıyorum, earh mama angel baby ürünleri de çok güzel bi ara kullandım tamamen doğal ama biraz pahalı organicareden çok memnunum

canım bende biraz yemeden kısınca süütm azalıyor sadece sıvı alımıyl aolmuyor yaa..yemeği kaçırınca sütüm fışkırıyor resmen sedece sıvı alınca da denedim o zaman fazla olmuyor yaa
sonrada viicdan azabı çekiyorum bebişimi doyuramıyorum diye o yüzden az az yiyorumm :97:

o bizdede olmuştu primada..bezdeki amorf kristalleri idrarla birleşince kiremit renginde pembe renkte bir şey oluşuyor biz kan sanmıştık doktor böyle demişti bize..bizde her ihtimale karşı idrar tahlili yaptıralım dedik şükür bişey çıkmadı...

bizim paşda daha uzanamıyor ve oyuncak almıyor :26: sadece yumruğunu emiyor oğluş daha emme telaşında bugün yanağını yanağıma dayadım yanağımı emmeye çalışıyordu veledimmm ama sırt üstü yatırdığım zaman kımıl kımıl elleri ayakları, ters dönmüş kaplumbağa gibi birde bana bişiler anlatıyor sürekli bende konuşuyorum saçma saçma o da cevap veriyor...Allahım mükemmell bişi yaaaaaaaaaa birde şu gaz sancıları geçse iyi olacaktı 2.5 aylık olduk geriye kaldı 15 gün 3.ayda geçer diyorlar bakalım :89:

önceki 2 numara normal prima kullandık şimdi 3 numara priemium core kullanıyoruz ondan olabilir mi emin değilim inşallah canım

turuncu leke çok sık olan bbişeymiş bizde de oldu ama burdaki doktorumuz üzerinde durmadı bi daha da olmadı zaten asıl doktorumuza sormadık, arkadaşımda da olmuş onun doktoru da sık emzir demiş ama bezden olur mu onu bilmiyorum

slm kızlarr biz anneannemizdeydik geldik nasılsınız bakalımm ne var ne yok bebişler nasıll
paşama mevlüt okuttuk kalabalık dağılınca bizimki bi başladıı ağla ağlamahvoldu yavrum eve gelince normale döndü çok şükürr

Merhabalar

Diyet ve sut iliskisinden bahsedilmis,
Ben de 10 gun once cok iyi bir diyetisyene gittim
Emzirdigimi ve sutumu azaltmadan kilo vermek istedigimi anlattim
Bana emzirmeye uygun bir liste hazirladi, cok doyurucu bir liste olmasina ragmen sutum ciddi bicimde azaldi. Ben bunu yediklerime degil de kendimi diyet yapiyorum tatli yiyemem onu bunu yiyemem diye sıkıntıya sokmama bagliyorum.. Cunku diyet listemde bulgur pilavi et balik yogurt vs gayet besleyici seyler vardi. Ama tatli hic yoktu, cok canin isterse gece son ara ogun yerine bi danette yiyebilirsin demisti.. Sutumun azaldigini farkettigim an diyeti biraktim. Canim ne istiyorsa yiyorum yine, ve en azindan oglum 6 aylik olana kadar zayiflama konusunu sildim aklimdan.. Ek gidaya baslayinca yediklerimi duzene sokarim artik, surda 3 ayimiz kaldi :)

iyiyiz canım hergün yeni bir hareket yeni bi rkeşif bizim için ...gaz sancımız var hala olsun var ondada bir hayırr...sen nasılsın sizin gaz sancılarınız geçtimi canım :26: 3 ayı doldurmuşsunuz sizz gerçektende 3.aydas bitiyormu

bu arada kızlar bebişim geçtiğimiz perşembe aşı oldu 3 gün banyo yaptırma dedi hemşire ben abarttım galiba hala banyo yaptırmadımm bu akşam yaptırayım bari bebişimde rahatlasınn

azizeciğim kraft dondy cok az yer kaplıyor yatak odanıza sıgabilir belki bir bak istersen. 15 kg a kadar tasıyor hem yatak hem de daha sonra mama sandalyesi olarak kullanılıyor.

ben organicare kullanıyorum, earh mama angel baby ürünleri de çok güzel bi ara kullandım tamamen doğal ama biraz pahalı organicareden çok memnunum[/QUOTE]

organicarenin içeriğin de parabenli bişiler yok dimi? peki sebamedin ürünleri ne durumda kullananlar içeriğine baktılar mı acaba varmı paraben filan???

canım bana da ebe yaptırma dedi doktorum ısrarla yaptır birşey olmaz yok öyle bişey dedi ben aşı olduğu gün dahil sütekli banyo yaptırdım hiçbişey olmadı bence ebeler hala eski bilgileriyle devam ediyorlar

arkadaşlar yazılanları okuyorumda sizin bebeklerin ellikleri elinde yok sanırım ne zaman çıkardınız. benim bebeğim 2 ay 1 haftalık:97:

canım sanırım ben çıkardığımda 15 günlüktü birdaha da takmadım ellerini ve etrafı keşfetmeleri için önemliymiş bence artık çıkar

canım ben de huggies organik pamuklu kullanıyorum ama baktım paraben yazmıyor başka bi isimlemi var bilgilendirirmisin unibabay den huggies e geçmiştim değiştireyim olmazsa

bende ıslak mendil unibaby kullanıyorum onda yok.şampuanda nivea paraben içermez diye ayrıca yazmışlar inş yoktur..pişik kremi ve bebe yağımızda sebamed onlarında içindekilerde yazmıyo paraben

canım ben de huggies organik pamuklu kullanıyorum ama baktım paraben yazmıyor başka bi isimlemi var bilgilendirirmisin unibabay den huggies e geçmiştim değiştireyim olmazsa

ben de canım seni gibi geçiş yapmıştım o da organik bu da oranik diye... direk paraben yazmıyo methyleparaben yazıyor bi daha bak istersen.

bende ıslak mendil unibaby kullanıyorum onda yok.şampuanda nivea paraben içermez diye ayrıca yazmışlar inş yoktur..pişik kremi ve bebe yağımızda sebamed onlarında içindekilerde yazmıyo paraben

canım sebamedin ürünlerini kullanıyosun heralde paraben diye direk yazmıyo zaten başnda ethyle filan yazıyo..bi daha baksan ona göre alıcam da...

kızlar bu süt konusuda gerçekten tek su içmekle olmuyo gerçekten yemek gerekiyo dün abarttımda abarttım habire süt yapan şeyleri yedim yeşil mercimek çorbası sütlaç rezene humana incir hoşaFI helva vee dün mama istemedi oğluşum

Ben tum krem ve sampuanlari earth mama angel baby ve sebamed kullaniyorum
İkisinde de paraben yok.. Earth mama zaten tamamen organik ama heryerde bulmak zor..
İslak mendili de uni baby yenidogan, zaten saf su ile islatilmis mendil onlarda herhangi bir katki kimyasal hatta parfum dahi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…