Ya bizimki de minik minik tırnaklarıyla delik deşik etti memeyi. Canım onların aklı eresiye biz fit oluruz merak etme, bebişlerle yan yana gelip popo sallıcaz
Ya evet ayakları tutmak mümkün değilönceki kullandığın bez premium care miydi, 2 numara olan? Inşallah bezdendir..
15 günlüktü çıkardık hatta doktor kontrolde eldivenleri görünce çıkarmadın mı hala bunları deyip kendi çıarmıştı aslında sadece o gün takmıştım bence hemen çıkar kumaşlar tuttur dokunmasına izin verarkadaşlar yazılanları okuyorumda sizin bebeklerin ellikleri elinde yok sanırım ne zaman çıkardınız. benim bebeğim 2 ay 1 haftalık:97:
arkadaşlar yaa şu paraben konusu kafamı karıştırdı bütün ullandığım bebek ürünlerinde var mesela ıslak mendil olarak huggies organik pamuklu kullanıyorum baktım içinde var!! şampuanı,banyo köpüğü,losyonu,sabunu bunların hepsin de var üstelik kaliteli olsun diye hepsini motercare den almıştım napıcam şimdik hepsini çöpemi atıcam????hadi attık diyelim içinde paraben olmayan ürünü nerden bulacamvarmı aranız da tavsiye ediceniz bi marka?
Ya evet, içtikleimiz süt yapar dediler, hatta süt yapar denen helva, bulgr vs hep susatır, su içirir, öyle süt olur dediler ama, bir arkadaşımız da diyet yaparken su içtiği halde sütünün artık doyurmadığını söylemişti:26: Kafm karıştı benim
Benim oğlumda olmuştu, doktora götürecekken kardeşim "bezi değiştirin ondan olabilir bizim de oldu doktor primaların içindeki bir madde çişle birleşince leke varmış gibi gösteriyor dedi" dedi, gerçekten de prima kullanıyorduk o zaman, bezi değiştirince bir daha olmadı. Bezden değilse o zaman doktora götürmekte fayda var.
kızlar sizin bebişler uzanıp birşeyleri alıyorlar mı ellerine? mesala uzattığınız bir oyuncağı veya pusetine astığınız bir uyancağı alıyor mu? okuduğuma göre bu ay ellerini bu şekilde kullanması gerekiyormuş. hatta bir elinden diğerine de geçirebilirlermiş. ama benim kız ellerini pek öyle kullanmıyor. arada bir ellerine bakıyor, hafif hafif parmaklarını oynatıyor, bir de eline tutuşturduğum oyuncağı tutuyor ve kontrolsüz bir şekilde sallıyor. neler yapıyorsunuz siz ellerini kullanmayı farketmesi için?
önceki 2 numara normal prima kullandık şimdi 3 numara priemium core kullanıyoruz ondan olabilir mi emin değilim inşallah canım
slm kızlarr biz anneannemizdeydik geldik nasılsınız bakalımm ne var ne yok bebişler nasıll
paşama mevlüt okuttuk kalabalık dağılınca bizimki bi başladıı ağla ağlamahvoldu yavrum eve gelince normale döndü çok şükürr
arkadaşlr herkeze selam...
bişey sorcam sizlere...benkızıma daha yatak almadımvalla doğduğundan beri yatmadığı oda kalmadı sepet almıştık ordada hiç yatmadı...bende kaldırdım.
şimdilik yatak odasında kızımla ikimiz yatıyoz.
eşim oturma odasında yatıyo...yatak almak istiyom ama yatak odam çok küçük koycak yer yok:44:
oğlumun odası zaten dolu oraya hiç olmaz...offfff napcamı şaşırdım yaa:44:
kızçemin doğru dürüst bi yatağı yokalsakta koycak yer yok...
eşimde yatın işte ana kız karyolada diyobende kızımın kendine ait yatağı olsun istiyom...
kızçemde nerde olsa uyuyo uslu kızım benim daha düne kadar pufta uyuyoduyeni yanyana uyuyoz...napıyım ben şimdi yaaa bi fikir verin bana bacılarım
iyiyiz canım hergün yeni bir hareket yeni bi rkeşif bizim için ...gaz sancımız var hala olsun var ondada bir hayırr...sen nasılsın sizin gaz sancılarınız geçtimi canım :26: 3 ayı doldurmuşsunuz sizz gerçektende 3.aydas bitiyormu
bu arada kızlar bebişim geçtiğimiz perşembe aşı oldu 3 gün banyo yaptırma dedi hemşire ben abarttım galiba hala banyo yaptırmadımm bu akşam yaptırayım bari bebişimde rahatlasınn
arkadaşlar yazılanları okuyorumda sizin bebeklerin ellikleri elinde yok sanırım ne zaman çıkardınız. benim bebeğim 2 ay 1 haftalık:97:
arkadaşlar yaa şu paraben konusu kafamı karıştırdı bütün ullandığım bebek ürünlerinde var mesela ıslak mendil olarak huggies organik pamuklu kullanıyorum baktım içinde var!! şampuanı,banyo köpüğü,losyonu,sabunu bunların hepsin de var üstelik kaliteli olsun diye hepsini motercare den almıştım napıcam şimdik hepsini çöpemi atıcam????hadi attık diyelim içinde paraben olmayan ürünü nerden bulacamvarmı aranız da tavsiye ediceniz bi marka?
canım ben de huggies organik pamuklu kullanıyorum ama baktım paraben yazmıyor başka bi isimlemi var bilgilendirirmisin unibabay den huggies e geçmiştim değiştireyim olmazsa
bende ıslak mendil unibaby kullanıyorum onda yok.şampuanda nivea paraben içermez diye ayrıca yazmışlar inş yoktur..pişik kremi ve bebe yağımızda sebamed onlarında içindekilerde yazmıyo paraben
canım sebamedin ürünlerini kullanıyosun heralde paraben diye direk yazmıyo zaten başnda ethyle filan yazıyo..bi daha baksan ona göre alıcam da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?