Ben tum krem ve sampuanlari earth mama angel baby ve sebamed kullaniyorum
İkisinde de paraben yok.. Earth mama zaten tamamen organik ama heryerde bulmak zor..
İslak mendili de uni baby yenidogan, zaten saf su ile islatilmis mendil onlarda herhangi bir katki kimyasal hatta parfum dahi yok..
unibaby yi süreklimi kullanacaksın yoksa başka bir mendile geçmeyi düşünüyormusun bnm son üç paketim kaldı yinemi unibaby alsam yoksa başkamı alsam diye düşündümde
ben de canım seni gibi geçiş yapmıştım o da organik bu da oranik diye... direk paraben yazmıyo methyleparaben yazıyor bi daha bak istersen.
Arkadaslar yeni denedigim ve sutumu coookk arttiran iki sey daha var
Artik mamayla desteklesem mi derken dun geceden beri oyle cok sutum var ki masallah
Bir haftadir malt icecegi iciyorum, marka soylemiyorum sanirim icerikleri aynidir
Ve dun oglen ve aksam yemegin yaninda kuru borulce salatasi yaptirmistim
(sutu cok arttiriyor demislerdi) hangisi etkili oldu bilmiyorum ama sonucta sutumun masallahi var insallah boyle devam ederizz
yok cnm öylede yazmıyor kreme bktmda şimdi inş gerçekten yoktur
evet canım ya nasıl bakıyorsam varmış yeniden unibabay e döneyim ben saol uyarın için
birde annemle şunu düşündük acaba pompayla sağsak hem ne kadar süt var görürüz hemde kaşıkla rahat rahat içiririz. siz ne dersiniz?
canım önce emzirme düzenini değiştirerek normale dönebilip dönemediğine bakmak sonra gerekirse mama vermek bence de en mantıklısı. Mama son çare olmalı biraz sabır canım olmazsa zaten mamaya abaşlayacaksın ama önce bakalım hata nerde sende mi sütte mi bence için rahat olsun doğru yapıyorlarmerhaba arkadaşlarım. bugün aşım vardı. hazır gitmişken bebeğimi tarttırayım dedim. ishaldi ya hani. en son tartıldığından bu güne tam 15 gün geçmiş ve şok oldum bebişim sadece 200 gr almışbende güya ishal diye 20 dakikada bir falan emziriyorum. inanmıyorum çok az neden böyle oldu dedim. ebe az değil de senin emzirme düzenin hatalı sanırım nasıl emziriyorsun dedi. birini verince uyuyor diğerine geçmiyor dedim. olsun sen uyandır mutlaka ikisini de emzir falan dedi uzun uzun anlattı. mama verelim olmazsa dedim. hatta yanında başka bi ebe daha vardı ikisi beraber mama yok mama yok önce anne sütüyle doyurmaya çalışacağız dedi. göğsümü falan kontrol etti süt var dedi.uyudu diye bırakma uyandır gerekirse 1 saat emzir falan dedi. ay bilmiyorum çok moralim bozuluyor hele mamaya olmaz diyorlar ya işte asıl o zaman sinir oluyorum ya aç mı kalsın çocuk mamayla büyüyen çocuklarda bişey mi var ki bu kadar karşılar anlamıyorum. hadi sütüm hiç olmasaydı açlıktan gebersin mi diyeceklerdi. sabahtan beri ebenin söylediği biçimde emziriyorum 15 gün sonra tekrar bakacak. umarım almış olur. 15 gün sonra da düzelmezse mama verecek ama anladığım kadarıyla. işte böyle moralim çok bozuk
birde annemle şunu düşündük acaba pompayla sağsak hem ne kadar süt var görürüz hemde kaşıkla rahat rahat içiririz. siz ne dersiniz?
merhaba arkadaşlarım. bugün aşım vardı. hazır gitmişken bebeğimi tarttırayım dedim. ishaldi ya hani. en son tartıldığından bu güne tam 15 gün geçmiş ve şok oldum bebişim sadece 200 gr almışbende güya ishal diye 20 dakikada bir falan emziriyorum. inanmıyorum çok az neden böyle oldu dedim. ebe az değil de senin emzirme düzenin hatalı sanırım nasıl emziriyorsun dedi. birini verince uyuyor diğerine geçmiyor dedim. olsun sen uyandır mutlaka ikisini de emzir falan dedi uzun uzun anlattı. mama verelim olmazsa dedim. hatta yanında başka bi ebe daha vardı ikisi beraber mama yok mama yok önce anne sütüyle doyurmaya çalışacağız dedi. göğsümü falan kontrol etti süt var dedi.uyudu diye bırakma uyandır gerekirse 1 saat emzir falan dedi. ay bilmiyorum çok moralim bozuluyor hele mamaya olmaz diyorlar ya işte asıl o zaman sinir oluyorum ya aç mı kalsın çocuk mamayla büyüyen çocuklarda bişey mi var ki bu kadar karşılar anlamıyorum. hadi sütüm hiç olmasaydı açlıktan gebersin mi diyeceklerdi. sabahtan beri ebenin söylediği biçimde emziriyorum 15 gün sonra tekrar bakacak. umarım almış olur. 15 gün sonra da düzelmezse mama verecek ama anladığım kadarıyla. işte böyle moralim çok bozuk
canım önce emzirme düzenini değiştirerek normale dönebilip dönemediğine bakmak sonra gerekirse mama vermek bence de en mantıklısı. Mama son çare olmalı biraz sabır canım olmazsa zaten mamaya abaşlayacaksın ama önce bakalım hata nerde sende mi sütte mi bence için rahat olsun doğru yapıyorlar
pompayla sağ ama ona güvenme çünkü ben pompayla 50 cc iki göğüsten anca çıkarıyordum ama oğluun ağzından akıyordu sütler, hele bi ay hiç çıkmıyordu sanki ama çocuk 1700 gr almıştı bi de pompaya ve biberona alışırsan emzirmeyi azaltırsa bu durum alışkanlık olup, sütün kısa sürede gider.Emzirdikten sonra kalan sütü sağmak gayet mantıklı
moralini bozma arkadaşım ishal olan bebekler de kilo alımı duruyomuş benimkide ishaldi şu iki haftadır sadece 100 ya da 200 gr almiştır sürekli tartılıyoruz evde bebişimle hep aynı çıkıyoruz 4gün sonra biz de doktora gitcez kendimi hazrlıyorum şimdiden az kilo aldı diye ama ishali geçince toparlar inşallah her ay çok kilo alması lazım diye bi kaide yok dimi?genel durumu iyiyse takma kafana bence önemli olan sağlıklı olmaları...şu iki memeyi bir öğünde emzirme işini ben de beceremedim bi türlüalmıyo yavrum nasıl becericem bilmiyorum zaten bi tanesini zor emiyo bu arada topamda kaç kg senin bebiş?
Arkadaslar yeni denedigim ve sutumu coookk arttiran iki sey daha var
Artik mamayla desteklesem mi derken dun geceden beri oyle cok sutum var ki masallah
Bir haftadir malt icecegi iciyorum, marka soylemiyorum sanirim icerikleri aynidir
Ve dun oglen ve aksam yemegin yaninda kuru borulce salatasi yaptirmistim
(sutu cok arttiriyor demislerdi) hangisi etkili oldu bilmiyorum ama sonucta sutumun masallahi var insallah boyle devam ederizz
Malt içeceği sütü kesinlikle artırıyor, iki çocuğumda da çok etkisini gördüm, içer içmez göğüsler sızlamaya başlıyor resmen. Büyük marketlerde bulabilirsiniz, bir kaç marka var, bu alkolsüz bira gibi bir şey aslında, tadı güzel değil ama bir süre sonra insan alışıyor. Marka yazmak yasak değilse yazayım piyasadakileri.
Pompa bebeğin çektiği kadar çekmez yalnız, sürekli sağmazsanız bir süre sonra sütünüzü azaltabilir. Yani siz sağdığınızda 60 ml. sağıyorsanız bebek yaklaşık 90 ml. çekiyordur öyle hesap edin.
benim bebek emerken yorulup uyuyor ya tam doymuyor galiba. emeceği kadarını emse daha sonra ben sağsam? yani sadece sağarak değil de hem emzirip hem de arada sağsam o zaman nasıl olur?
Malt içeceği sütü kesinlikle artırıyor, iki çocuğumda da çok etkisini gördüm, içer içmez göğüsler sızlamaya başlıyor resmen. Büyük marketlerde bulabilirsiniz, bir kaç marka var, bu alkolsüz bira gibi bir şey aslında, tadı güzel değil ama bir süre sonra insan alışıyor. Marka yazmak yasak değilse yazayım piyasadakileri.
Pompa bebeğin çektiği kadar çekmez yalnız, sürekli sağmazsanız bir süre sonra sütünüzü azaltabilir. Yani siz sağdığınızda 60 ml. sağıyorsanız bebek yaklaşık 90 ml. çekiyordur öyle hesap edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?