yaz cnm markayı bnm eşim marketten maltana diye bişiy almıştı ama o resmen gazoz gibiydi asitliydi tadıda güzeldi sanırım bahsettiğiniz bu değil
arkadaşlar, yapılan bilimslel çalışmalar tatlı yiyrceklerin süt yapımında etkisi olmadığını göstermiş, ancak doktorlarımız sütü arttırdığı ispatlanmış ve kongrelerde de uluslararası olarak kabul görmüş olan süt arttırıcıların ısırgan ve lohusa şerbeti ve çemen otu olduğunu söyledi. Hatta bana tatlıyı azaltmamı, komposto falan az içmemi söylediler, çünkü kan şekerini hızla yükselttiği için asıl almam gereken besinleri boşlamama sebep olacağını söylediler. İştahım kapanmıştı onları bol tüketirken. mALTANA İÇİN ise sütü arttırdığını ama kalitesini azalttığını okumuştum kadınlar kulübünde bi topikte doktor pek önermedi demiş.
kızlar bu arada ishal olayını yazmayı unuttum. ebeye ishal oldu çok kötü dedim. günde kaç kez yapıyo dedi. 1 kez dedim. ay ilahi deniz sen bu kadar heyecanlanınca bende bişey oldu zannettim ondan ne olacak dedi. ben mi abartıyorum onlar mı hafife alıyor anlayamadım:26:
bebeklerin ilk dört ay dokunma ve koku duyuları gelişmştir hatta tavan yaptı denebilir.küçük sesleri duymakta zorlanabilir ama sessiz bir ortamda da ufak sesleri duymasıda normaldir.sonuçta anne karnı gürültülü bir ortam ve bebek ilk dört ay anne karnında zannediyor kendini.endişelenme bence.biz anneler hemen her şeyi yapsın istiyoruz ama zaman gerekiyor.benim kız da mesela her sesi duyuyor ve uyutma baya zor oluyor.nasılolsa sesleri ayırtedecek birak zamana.impladeniz geçmişi tamamen okuyamadım arkadaşım ama malt içeceği içme , hatta yasklanmış o , sütünü arttırmak istiyorsan emzir sonra sağ sonra sağdıpını ver. ben medela mini kullanıyorum memnunum, elle sağmakla uğraşılmaz. Dr brown biberon kullanırsan biberona alışmaz. zaten sağma makinesine onuda takabiliyorsun. Sağarsın sonrada verirsin . Düşün bak ilk günlerde bir kaç mama yemesini saymazsak 7 günlükten 15 günlük olana kadar sadece o biberonu kullandı ben sütümü sağdım döktüm ilaç içtiğim için. Sonrada tuttu gene mememi.. Düşün ne gıcık bir biberon:)))
Kızlar bu arada benim sıpa 8 mart doğumlu her türlü eşşekliği yapıyor. Ama seslenince sese dönmüyor. Eşşek herif beni deli ediyor. Sizinkiler dönüyor mu sesinize?? Bu arada kulaklarında filan sorun yok yüksek seslere filan uyanıyor. Tv seyrediyor . amannn...
merhaba arkadaşlarım. bugün aşım vardı. hazır gitmişken bebeğimi tarttırayım dedim. ishaldi ya hani. en son tartıldığından bu güne tam 15 gün geçmiş ve şok oldum bebişim sadece 200 gr almışbende güya ishal diye 20 dakikada bir falan emziriyorum. inanmıyorum çok az neden böyle oldu dedim. ebe az değil de senin emzirme düzenin hatalı sanırım nasıl emziriyorsun dedi. birini verince uyuyor diğerine geçmiyor dedim. olsun sen uyandır mutlaka ikisini de emzir falan dedi uzun uzun anlattı. mama verelim olmazsa dedim. hatta yanında başka bi ebe daha vardı ikisi beraber mama yok mama yok önce anne sütüyle doyurmaya çalışacağız dedi. göğsümü falan kontrol etti süt var dedi.uyudu diye bırakma uyandır gerekirse 1 saat emzir falan dedi. ay bilmiyorum çok moralim bozuluyor hele mamaya olmaz diyorlar ya işte asıl o zaman sinir oluyorum ya aç mı kalsın çocuk mamayla büyüyen çocuklarda bişey mi var ki bu kadar karşılar anlamıyorum. hadi sütüm hiç olmasaydı açlıktan gebersin mi diyeceklerdi. sabahtan beri ebenin söylediği biçimde emziriyorum 15 gün sonra tekrar bakacak. umarım almış olur. 15 gün sonra da düzelmezse mama verecek ama anladığım kadarıyla. işte böyle moralim çok bozuk
kızlar ben mama verdiğim zmn yada rezene filan verdiğim zmnchicco cam biberonunu kullanıyorum oğlum aynı zmnda emiyorda acaba hep bu düzen gider memeyi bırakmazmı yoksa bende biberonu değiştirip söylediğiniz dr browns mı alsam
dr brown dan ziyade nuby diye bir marka var onu tavsiye ederim.anne memesine enyakın biberon ucu var,hatta öyle diye satılıyor ayrıca antikolik.yani gaz yapmıyor çocuğa ve dokunuş malzemesi çok farklı.yumusacık.tavsiye ederim.ancak anne sütü dışında verilen herşey anne sütü kalitesini düşürüyormuş.iştahı kapatıyormuş.kilo azlığından yakınan arkadaşlar eğer veriyorlarsa iyi geceler veya rezene çayı filan vermesinler.rezeneyi kendiniz için.ben günde 2 bardak rezene içiyorum bir kase dereotu yiyorum bi de içtiğim çorbalara yediğim yemeklere mutlaka kimyon ekliyorum.gaz ilaclarını kestim ve maşallah kzım dırt dırt atıyor.gaz damlalarıyla kaka düzeni bozulmuştu.
kızlar ben mama verdiğim zmn yada rezene filan verdiğim zmnchicco cam biberonunu kullanıyorum oğlum aynı zmnda emiyorda acaba hep bu düzen gider memeyi bırakmazmı yoksa bende biberonu değiştirip söylediğiniz dr browns mı alsam
dr brown dan ziyade nuby diye bir marka var onu tavsiye ederim.anne memesine enyakın biberon ucu var,hatta öyle diye satılıyor ayrıca antikolik.yani gaz yapmıyor çocuğa ve dokunuş malzemesi çok farklı.yumusacık.tavsiye ederim.ancak anne sütü dışında verilen herşey anne sütü kalitesini düşürüyormuş.iştahı kapatıyormuş.kilo azlığından yakınan arkadaşlar eğer veriyorlarsa iyi geceler veya rezene çayı filan vermesinler.rezeneyi kendiniz için.ben günde 2 bardak rezene içiyorum bir kase dereotu yiyorum bi de içtiğim çorbalara yediğim yemeklere mutlaka kimyon ekliyorum.gaz ilaclarını kestim ve maşallah kzım dırt dırt atıyor.gaz damlalarıyla kaka düzeni bozulmuştu.
biz geldik tatlı annişlerr:80:
sepette 1aylık olana kadar yattı sonra yeri dar geldi erhaldesepet varmış işte azize en iyisi değil mi..heryerdede yatıyor demişsin..ondan daha küçük bişey bulmak zor..bizde her odada gezdik,eşimle oğlum yatak odasında yatıyor biz denizle seyyar gb geziyorduk..ama nezaman oğlum beni babasının yanında görünce kıskandı ozaman düzen kurmaya kara verdim..biz yatakta,rüzgar koltukta dniz sepettecümbür cemaat aynı odadayız
azizeciğim kraft dondy cok az yer kaplıyor yatak odanıza sıgabilir belki bir bak istersen. 15 kg a kadar tasıyor hem yatak hem de daha sonra mama sandalyesi olarak kullanılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?