2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet mama gerçekten az süt üretimi demek ama mecbur kalındığında dr kararıyla verilebilir.gerçi dr.ların bazıları en ufak bir şeyde veriyorlar ama mama en son çare.mesela çok yakın ark.çocuk dr.ve önerisi şu,çocuk eğer ayda 400gr alıyorsa çok normal,mama filan verme,belki az gelebilir sana ama en azından kg alıyo,çok nadir bebek anne sütüyle kg kaybeder yada yerinde sayarmışhastalık v.durumlarda.o yuzden mamaya karşı.zaten bir kaç ay sonra ek gıda ya başlandgnda kg alacaklar
ama eminim hiç bir anne istemez mamayı.mecbur kalmadıkça

azize,sanırım rota aşınızı oldunuz,var mı problem?ates vs gibi?

dikkat dikkatt , yeşil mercimek kolik sancılarımızı geri döndürdü!!! yemeyin yedirmeyin:):)

Son düzenleme:

Ben hastane tipi pompa kiraladim. Bebek emisine en uygun ve gogsu tam bosaltabilecek gucte oldugu icin. Calismadigin icin tavsiye ederim, cunku rahat tasinabilecek bisi degil.. Ama kisa surede komple gogsunu bosaltabiliyor. Benimki medela'nin hastane tipi, acibademde dogum yaptim ben orada da bunu kullaniyorlardi o yuzdem aynisindan kiraladim

Jenny willy bez aldırdım deniyciim bakalım..

Bebeklerinizi anakucağında uyutuyor musunuz kızlar? Artık hareketlendiler tehlikeli m i?

maşallah canım sütünede malt içeceği ne onu anlamadım biraz daha açık yazarmısın canım

Tabiki yazarim :) maltin cok cesitli formlari satiliyor alkolsuz bira seklinde
Ama ben direk sut arttirmaya yonelik olanlardan aldim
Promalt benim kullandigim, bebek magazalarinda satiliyor sut arttirici olarak. Tadi cok super degil ama icilebilir yani
Vitamalt da denedim ama onu icemedim tadi cok sekerli garip geldi

Benim tavsiyem kuru borulceyi de haslayip deneyin
İlk kez yaptik biz, fasulye gibi tadi salatayla yedim

merhaba annecikler, nasılsınız? ben az önce doktordan geldim.. hem muayene için hemde dikişimin biri kanıyordu, onu göstermek için... dikişimin iki tanesi yanlış kaynamış, birbirine yapışmış, o yüzden kanıyomuş ve ağrı yapıyomul perşembe günü genel anestezi ile düzeltilecek, bu yüzden moralim çok bozuk

geçmiş olsun canım haklsın moralinin bozulmasında peki doktor hatasımı oyüzdenmi olmus yoksa herkesde olabilcek bişeymiymiş

geçmiş olsun da genel anesteziye neden gerek duyduki anlamadım. Yazık değil mi sana ya , epidural spinal filan istiyorum de istersen. neticede bayıl ayıl oyuncak mı bu ? Allah şifa versin.

geçmiş olsun canım haklsın moralinin bozulmasında peki doktor hatasımı oyüzdenmi olmus yoksa herkesde olabilcek bişeymiymiş

doktor hatası olup olmadığını bilmiyorum, tabi doktorumda öyle bişey demedi, sadece birbire kaynamış dedi... ama ben ilk dikildiğinden beri fark ediyordum herkeste olabileceğini sanmıyorum, piyango bana vurdu galiba

canım çok geçmiş olsun moralin bozma en kısa zamanda düzelir inşallah

geçmiş olsun da genel anesteziye neden gerek duyduki anlamadım. Yazık değil mi sana ya , epidural spinal filan istiyorum de istersen. neticede bayıl ayıl oyuncak mı bu ? Allah şifa versin.

antestezisiz yapabiliriz dedi ama ben istemedim, doğumdan sonraki dikişlerin acısı doğum ve sancı ağrısından daha çoktu epidural de yapmıyorlarmış hastanemde

Geçmiş olsun Ayşecim, kolay bir operasyondur inşallah..

geçmiş olsun. umarım çok rahat geçer. ağrısız sancısız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…