harfiyen katılıyorum rezene vs toptan yasak anne sütü alan çocuğa bana da kullanma dedi doktorum anne sütü alan çocuğa bişeyverilmez diye altını çizdi ben hiç kullanmadım damlaları da aynı şekilde kullanmadım yapacağını yaptı geçti gitti gaz maz
yalnız mama konusunda katıyım ben galiba ama doktorlarımız da öyleler kafama göre değil yani verdiğiniz her mama bir o kadar az süt üretimi demek ve bağırsaklara yük demek lütfen doktorunuz karar versin mama takviyesine siz değil
sepette 1aylık olana kadar yattı sonra yeri dar geldi erhaldebenim kız kollar açık uyuyo çok seviyo yayılmayı napcaz bilmem:44:
bakarım canmm sağol...hafta sonu bebişi anneme bırakıp bi dolaşcaz eşimle inşallah bişey beyenirim...
hoşgeldinizzz cnm
azize,sanırım rota aşınızı oldunuz,var mı problem?ates vs gibi?
hepinize teşekkür ederim. çok kafanızı şişirdim biliyorum ama pompa olarak ne kullanıyorsunuz ne tavsiye ediyorsunuz? çalışmıyorum bu arada evdeyim onu belirteyim. medela elektrikliyi çalışan bayanlara çok tavsiye ediyorlarmış diye okumuştum.
maşallah canım sütünede malt içeceği ne onu anlamadımbiraz daha açık yazarmısın canım
merhaba annecikler, nasılsınız? ben az önce doktordan geldim.. hem muayene için hemde dikişimin biri kanıyordu, onu göstermek için... dikişimin iki tanesi yanlış kaynamış, birbirine yapışmış, o yüzden kanıyomuş ve ağrı yapıyomulperşembe günü genel anestezi ile düzeltilecek, bu yüzden moralim çok bozuk
merhaba annecikler, nasılsınız? ben az önce doktordan geldim.. hem muayene için hemde dikişimin biri kanıyordu, onu göstermek için... dikişimin iki tanesi yanlış kaynamış, birbirine yapışmış, o yüzden kanıyomuş ve ağrı yapıyomulperşembe günü genel anestezi ile düzeltilecek, bu yüzden moralim çok bozuk
geçmiş olsun canım haklsın moralinin bozulmasında peki doktor hatasımı oyüzdenmi olmus yoksa herkesde olabilcek bişeymiymiş
geçmiş olsun da genel anesteziye neden gerek duyduki anlamadım. Yazık değil mi sana ya , epidural spinal filan istiyorum de istersen. neticede bayıl ayıl oyuncak mı bu ? Allah şifa versin.
Jenny willy bez aldırdım deniyciim bakalım..
Bebeklerinizi anakucağında uyutuyor musunuz kızlar? Artık hareketlendiler tehlikeli m i?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?