2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.
Süt artırmak için neler yaptığımı söyliim.SAdece suuuuuu arttırıyor.Su içmediğim gün yada az itiğim gün sütüm yok denecek kadar az oluyor.Bir de rezene çayı en fazla 2 bardak için.Bulgur,soğan da arttırıyo.Cimcimem kalktıııı

bende aldım jenny willy dün. elimde 6-7 tane prima premium care var onun bitmesini bekliyorum heyecanla

bu jenny willy de ne var ya? ben geçmişin bütün sayfalarını okuyamadım oğlanın gazı tuttu mercimek yüzünden . Valla evde paket paket prima dolu ama iyi birşeyse deneyim. Neden alıyorsunuz bilinmedik markayı ?

kullanan arkadaşlar kremli olduğunu çok iyi olduğunu iz yapmadığını falan yazmışlar. benim bebişimin bacaklarında çok iz oluyordu. o yüzden bi denemek istedim. beğenmezsem primaya geri dönücem.

canım geçmiş olsun sıkma canını, işlh. kolayca olur biter.allah daha beterinden saklasın

kızlar ya sizin iştahlarınız nasıl benimki müthiş açık:)) habire tıkınıyorum nolcak halin bilmiyorum:)

of kızlar bi akıl verin mama konusunda kararsız kaldım şimdi kızım ilk ay 900 gr aldı gayet ii ama sonrak 15 gün 250 gr aldı doktor normal sınırlar içinde alt sınırda mamaya gerek yok dedi ama ben yok zayıf uyumuyo doymuyo mama versem dedim önermiyoruz ama sen bilirsin günde 2 kere iice emzirdikten sonra ver o zaman dedi..ama şimdi de okuyorum bğırsaklara yük oluyo mama vermek annenin süt üretimi azalır dioo..ben de sadece süt vermke istiyorum ama kızım çok zayıf gibi 50 günlük herlade 4500 yeni olmuştur..emin değilim evde tartıyorum..daha gitmedim dr a..etrafımdakilerden de etkileniyorum zayıf diolar...mama ver diyolar..ama sütüm mü azalır diyorum nolur bi akıl verin sizler mama verio musunuz??offf şu çocuğa zayıf demeseler..aslında zayıf deil normal ama tombik de değil..sinir oluyorumnapsam kızlar mamayı bıraksam mı??ama ilk 3 ay nası büyürse öle gider diolar...e bu sefer de hep zayıf kalırsa diorum...3 ay versem mi napsaaammm sizler napıonuzzz??

kullanan arkadaşlar kremli olduğunu çok iyi olduğunu iz yapmadığını falan yazmışlar. benim bebişimin bacaklarında çok iz oluyordu. o yüzden bi denemek istedim. beğenmezsem primaya geri dönücem.

hadi hayırlısı bakalım, bir kaç kez kullanınca yorum yap bari. alalım iyiyse. Ama ya dışarı taşırırsa, ya ıslak kalırsa. ben gündüz milyon kere değiştiriyorum nerdeyse ama gece hiç açmıyorum, uyusun uyanmasın diye. Güle güle kirletsin bakalım yakışıklın:))

Queeny cnm inş sorunsuz kolaycacık geçiverir ameliyatın şimdiden çook geçmiş olsun

Bende hep açımmmmmmmmmmmmmmm
bendeeeeee

süt içerek 15 günde 250 almış , tamam mamaya karşı herkes ama aç çocuk da durmuyor, uyumuyor büyümüyor.
Yani sütün bolsa , çocuk duruyorsa, uyuyorsa verme mama . mama verince sütüm azalır diye korkuyorsan her mama verdiğinde kendini sağ, gün içinde emzirdikten sonra biberonla kendi sütünden takviye yaparsın . hem sağdıkça sütün artabilir. Mamaya da gerek kalmayabilir. mesela ben dün sağmak zorundaydım , uzun zamandır göğüslerimde hissetmediğim dolgunluğu sağdıktan birkaç saat sonra hissettim. Allah kolaylık versin.
sütü yetenlere, bebeği kilosunu iyi alanlara konuşması kolay geliyor bence.

zayıf diyenleride boşver , eskiden beri hep aynı tombulsa sağlıklıdır. Sonrada bu toplum neden kilolu , obez yüzdesi artıyor vs vs...

Canım mamayı akşam yatmadan önde ver. ben gece tam 12 de veriyorum.. oğluşum bi uyuyoo sabah 6 da kalkıyor... Hemde kilo almasına da yardımcı oluyor... Bazen sütüm gün içinde yetmezsede verdiğim oluyor ama 2 yi aşmıyorumm..

3 ayı doldurmuşsunuz sizz gerçektende 3.aydas bitiyormu
canım bizim 2. ay bitince gaz sancımız hemen hemen bittii
şimdi de çok şükür maşlahh arada bi oluyorrr inşalh sizlerinde hemen biterrr
canım ya geçmiş olsunn
kızlar ya sizin iştahlarınız nasıl benimki müthiş açık:)) habire tıkınıyorum nolcak halin bilmiyorum:)

aynen bendeeeeeeeeeeeeee hep açımmmmmmmmmm

bizde pirima kullanıyoruz kuzumun bacaklarına iz yapıyor bende şu jenny villiy miydi neydi ondan alıp deniycem.

kızlar bişi sormak istiyorum koşu bandı alıcamda kullanan varmı acaba markalar hakkında hiçbir bilgim yok ama bildiğim tek şey zayıffllaaammaaammmmmm
gogledan baktım biraz ama sizin tavsiye ediceğiniz bişi varmı acaba.

utraviolett canım bilgilendirdiğin için sağol. bir topicte okumuştum bira mayası kg 240 tl miş. kullananlar yazan arkadaşa dua ediyordu resmen sütümüz baya arttı diye.

Son düzenleme:
Ske rica ederim ama kuru borulceyi de denemenizi oneririm
Dedigim gibi benim sut artisim kuru borulceden mi malt iceceginden mi bilmiyorum ama ikisini de denemeye deger

Hep açım, ve oburum.

Canım ilk 3 ay nasıl kilo alırsa öyle gider dendiğini duymadım hiç, mutlaka ilk aylar önemlidir aa sadece gözüne zayıf geliyor diye bence mama verme. Mamayı bir bırak, birkaç gün sürekli emzir her istediğinde, sütün bir artsın.. Şimsi biraz az gelebilir, eğer artmazsa, ya da çocuk doymazsa, o zaman bir arkadaş yazmış, Öznur'du galiba, gece veriyorum mamayı diye, sen de öyle yapablirsin.. Doktorun çok gerekli olsa senin demeni beklemeden mama derdi..

Bu arada jenny willy i kullandım, birincisi nefis kokuyor:81::81: İz daha az yapıyor gibi ama emiciliğini test edemedim henüz. Gece primaya devam edelim diyorum, ne olur ne olmaz. Zaten ben gece açmıyorum altını. Sabah yapıyor kakasını emerken genelde..

saolun kızlar mamAyı zaten öğün yerine vermiorum iki göğsümü de emzirip eğer gene bağırırsa veriorum..ama şu sütümü arttırmam lazım..

kızlar bimin bezini kullandım ben aslında çok memnundum kullanımı rahat emiciliği ii ama son zaman pişik yapınca ucuz da ondan mı die bıraktım prima aldım veee rezalet hep sızdırıo devamla badysi ıslak kızımın tekrar bime döncem denicem bakalım pişik yapcak mı yapmassa süper benceee

walla en iyisi prima...bence onu ullanin

merhaba kızlar bugün yatak odasında kızımla keyif yaptık. internet orda olmayınca giremedim. tv izledik. ilk defa kızımı tek başıma yıkadım. sonrada uyutup kendim banyo yaptım. herkes nasıl iyidir İnşallaaaah.bez konusuna girmişsiniz ben prima kullanıyordum başta sonra huggies kullandım ama çok memnun kalmadım şimdi tekrar primaya döndüm. memnunum yani.

canım doktorum gerekli görene kadar bence verme, eğer herhangi bir sorun yaşamıyorsan ve kilo alımı normal sınırlar içindeyse niye veresin, doktorların ve bunca bu işin uzmanı olmuş insanın çocuğuna garezi mi var. Yine de sen bilirsin elbette.
canım kolay geliyor diye bişey yok, neye göre karar veriyorsunuz bebeğin yeterli gelişmediğine, başkalarıyla karşılaştırark mı, ya da hangi veriye dayanarak onların sağlıksız olduğunu düşünüyorsunuz ben bunu anlamıyorum, doktorlarınıza niçin güvenmiyorsunuz onlar bebeğinizi niye aç bırakmak istesin onu anlamıyorum ama hassasız tabi ki kırıcıoluyorsam kusura bakmayın daha bugün çocuk gelişimi uzmanı bir arkadaşımla aynı şeyleri konuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…