ya kızlar ne olacak bizim bu obur hallerimizz
8de yemek yedim ama canım tost istiyorr
ayyyyyyyy ewet ya hic sormayin aynisi bendede war resmen yiyorum yiyirum doymuyorum....digum yapali 2 ay oldu 4 5 kilo aldim napcam bilmiyorummm...eee dogum kontrol hapida kullaniyorum onunda etkisi war tabi.....hem sisirio hem istahi aciomusss.....bu gidisle sisicamde sisicemmm ama mecbur yemeliyim cunku emzirioirummmmm
ayyyyyyyy ewet ya hic sormayin aynisi bendede war resmen yiyorum yiyirum doymuyorum....digum yapali 2 ay oldu 4 5 kilo aldim napcam bilmiyorummm...eee dogum kontrol hapida kullaniyorum onunda etkisi war tabi.....hem sisirio hem istahi aciomusss.....bu gidisle sisicamde sisicemmm ama mecbur yemeliyim cunku emzirioirummmmm
bizde pirima kullanıyoruz kuzumun bacaklarına iz yapıyor bende şu jenny villiy miydi neydi ondan alıp deniycem.
kızlar bişi sormak istiyorum koşu bandı alıcamda kullanan varmı acaba markalar hakkında hiçbir bilgim yok ama bildiğim tek şey zayıffllaaammaaammmmmm
gogledan baktım biraz ama sizin tavsiye ediceğiniz bişi varmı acaba.
utraviolett canım bilgilendirdiğin için sağol. bir topicte okumuştum bira mayası kg 240 tl miş. kullananlar yazan arkadaşa dua ediyordu resmen sütümüz baya arttı diye.
canım normal olan primadan al beyaz değil ve küçük numara alma yani bizimkiler için sanırım ortalama 3 numara bez al. Bende nerdeyse 3 ay oldu sadece bir kere beli ıslandı. İlla kilosuna bakmana gerek yok ben gecen gün merakımdan 4 numara prima bile taktım nasıl oluyor diye:) Yani mümkün oldukça büyük boyunu takarsan hiç sızma olmuyor.saolun kızlar mamAyı zaten öğün yerine vermiorum iki göğsümü de emzirip eğer gene bağırırsa veriorum..ama şu sütümü arttırmam lazım..
kızlar bimin bezini kullandım ben aslında çok memnundum kullanımı rahat emiciliği ii ama son zaman pişik yapınca ucuz da ondan mı die bıraktım prima aldım veee rezalet hep sızdırıo devamla badysi ıslak kızımın tekrar bime döncem denicem bakalım pişik yapcak mı yapmassa süper benceee
Arkadaşlar kilo olayı sadece süt değil , beslenme değil genetik faktörlerde var . Ama sütü az olan yada bebeği az kilo alanlarıda anlamak lazım , yani anne kendini mama verince daha iyi hissedecekse zaten morali iyi olacak sütüde artacaktır. Mama yiyenlerde büyüyecek örnek olarak ben varım hiç içmemişim anne sütü. Aç ağlayan bir bebeğe yoooookk doktor demedi ben sana mama veremem ağla mı diyeceksin? Uzun lafın kısası, bebek için en iyisini annesi bilir. Doktorlarada hiç güvenim yok örnek veriyorum , doğum dan bir hafta sonra kortizon ve antihistamikli sabah akşam iğne oldum , ilaç içtim vs.. 3 doktor anne sütü verebilirsin dedi. Bebişimi zehirleteceklerdi, bir sürü yan etkisi olabilirdi başka sorunlarda olabilirdi vs..... Zaten birinci iğneden sonra bir kez emzirmiştim halen vicdan azabı duyuyorum. Yani doktor demek herşey demek değil ,canım doktorum gerekli görene kadar bence verme, eğer herhangi bir sorun yaşamıyorsan ve kilo alımı normal sınırlar içindeyse niye veresin, doktorların ve bunca bu işin uzmanı olmuş insanın çocuğuna garezi mi var. Yine de sen bilirsin elbette.
canım kolay geliyor diye bişey yok, neye göre karar veriyorsunuz bebeğin yeterli gelişmediğine, başkalarıyla karşılaştırark mı, ya da hangi veriye dayanarak onların sağlıksız olduğunu düşünüyorsunuz ben bunu anlamıyorum, doktorlarınıza niçin güvenmiyorsunuz onlar bebeğinizi niye aç bırakmak istesin onu anlamıyorum ama hassasız tabi ki kırıcıoluyorsam kusura bakmayın daha bugün çocuk gelişimi uzmanı bir arkadaşımla aynı şeyleri konuştuk
canım normal olan primadan al beyaz değil ve küçük numara alma yani bizimkiler için sanırım ortalama 3 numara bez al. Bende nerdeyse 3 ay oldu sadece bir kere beli ıslandı. İlla kilosuna bakmana gerek yok ben gecen gün merakımdan 4 numara prima bile taktım nasıl oluyor diye:) Yani mümkün oldukça büyük boyunu takarsan hiç sızma olmuyor.
Arkadaşlar kilo olayı sadece süt değil , beslenme değil genetik faktörlerde var . Ama sütü az olan yada bebeği az kilo alanlarıda anlamak lazım , yani anne kendini mama verince daha iyi hissedecekse zaten morali iyi olacak sütüde artacaktır. Mama yiyenlerde büyüyecek örnek olarak ben varım hiç içmemişim anne sütü. Aç ağlayan bir bebeğe yoooookk doktor demedi ben sana mama veremem ağla mı diyeceksin? Uzun lafın kısası, bebek için en iyisini annesi bilir. Doktorlarada hiç güvenim yok örnek veriyorum , doğum dan bir hafta sonra kortizon ve antihistamikli sabah akşam iğne oldum , ilaç içtim vs.. 3 doktor anne sütü verebilirsin dedi. Bebişimi zehirleteceklerdi, bir sürü yan etkisi olabilirdi başka sorunlarda olabilirdi vs..... Zaten birinci iğneden sonra bir kez emzirmiştim halen vicdan azabı duyuyorum. Yani doktor demek herşey demek değil ,
1) onlarda insan hata yapabilirler.
2) bebek bizim bebeğimiz onların değil.
kızlar ya sizin iştahlarınız nasıl benimki müthiş açık:)) habire tıkınıyorum nolcak halin bilmiyorum:)
of kızlar bi akıl verin mama konusunda kararsız kaldım şimdi kızım ilk ay 900 gr aldı gayet ii ama sonrak 15 gün 250 gr aldı doktor normal sınırlar içinde alt sınırda mamaya gerek yok dedi ama ben yok zayıf uyumuyo doymuyo mama versem dedim önermiyoruz ama sen bilirsin günde 2 kere iice emzirdikten sonra ver o zaman dedi..ama şimdi de okuyorum bğırsaklara yük oluyo mama vermek annenin süt üretimi azalır dioo..ben de sadece süt vermke istiyorum ama kızım çok zayıf gibi 50 günlük herlade 4500 yeni olmuştur..emin değilim evde tartıyorum..daha gitmedim dr a..etrafımdakilerden de etkileniyorum zayıf diolar...mama ver diyolar..ama sütüm mü azalır diyorum nolur bi akıl verin sizler mama verio musunuz??offf şu çocuğa zayıf demeseler..aslında zayıf deil normal ama tombik de değil..sinir oluyorumnapsam kızlar mamayı bıraksam mı??ama ilk 3 ay nası büyürse öle gider diolar...e bu sefer de hep zayıf kalırsa diorum...3 ay versem mi napsaaammm sizler napıonuzzz??
hadi hayırlısı bakalım, bir kaç kez kullanınca yorum yap bari. alalım iyiyse. Ama ya dışarı taşırırsa, ya ıslak kalırsa. ben gündüz milyon kere değiştiriyorum nerdeyse ama gece hiç açmıyorum, uyusun uyanmasın diye. Güle güle kirletsin bakalım yakışıklın:))
bu jenny willy de ne var ya? ben geçmişin bütün sayfalarını okuyamadım oğlanın gazı tuttu mercimek yüzünden . Valla evde paket paket prima dolu ama iyi birşeyse deneyim. Neden alıyorsunuz bilinmedik markayı ?
merhaba annecikler, nasılsınız? ben az önce doktordan geldim.. hem muayene için hemde dikişimin biri kanıyordu, onu göstermek için... dikişimin iki tanesi yanlış kaynamış, birbirine yapışmış, o yüzden kanıyomuş ve ağrı yapıyomulperşembe günü genel anestezi ile düzeltilecek, bu yüzden moralim çok bozuk
selam kızlar..canım sıkkın bu gece..yengeç burcu olmanın zararları,anım anıma uymuyor..arkadaştan pompa almıştım geri verdim aradı çalışmıyormuş,nasıl oldu anlamadım çalışıyordu bende..geri istedim tamir ettiricem,kardeşim erkek arkadaşıyla barışmış ,ve denizim öksürüyor,küçük ağzını açıp açıp köööökööö ,ve yarın dişçiye gidicem ölebilirm korkudan:18:
bebeği doymayana ağlayana aç olana verme deiyoruz ki zaten canım, kortizon alırken emzirebilirmişsin eşim doktor şimdi ona sordum kortizonda izin veriliyor dedi ama sen daha iyi bilirsin tabi ne aldığını bilmediğim için net olamam
mart anneleri olarak hediyeleşmek istiyoruz denizcim.bir topik açtım bunun içinarkadaşlar bi çekiliş yazısı gördüm bilgi verirmisiniz ben de katılayım
Bozmuşsun diye mi aradı arkadaşın?:26: can sıkıcı olmuş. Bende de arkadaşın pompasi var, bana da öyle olmasınonun markası ne, memnun kaldın mi? Kızkardeşinin erkek arkiyla barışması niye kötü haber? :18:
mart anneleri olarak hediyeleşmek istiyoruz denizcim.bir topik açtım bunun içinhem heyecan olsun hem biraz eğlenelim hemde güzel bir hatıra kalsın birbirimizden diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?