2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence yine aynı yere dönüyoruz, içgüdüleriniz size doğruyu söyler anne en iyisine karar veren merciidir. Şu 6 ayı bi kurtaralım bayğı rahatlayacağız süt konussunda sanırım sıkın dişinizi az kaldı

ya kızlar ne olacak bizim bu obur hallerimizz
8de yemek yedim ama canım tost istiyorr

ayyyyyyyy ewet ya hic sormayin aynisi bendede war resmen yiyorum yiyirum doymuyorum....digum yapali 2 ay oldu 4 5 kilo aldim napcam bilmiyorummm...eee dogum kontrol hapida kullaniyorum onunda etkisi war tabi.....hem sisirio hem istahi aciomusss.....bu gidisle sisicamde sisicemmm ama mecbur yemeliyim cunku emzirioirummmmm

canm emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyo diye biliyorum sana doktor mu önerdi?

ben tedaviden önce yasmin kullanmıştım iştahım kapanmıştı kilo bile vermiştim bu arada emzirirken kullanılan haplar var ama adını bilmiyorum hala doktora gidemedim yaaa uffff...

Canım Jenny Willy sonuçlarını merakla bekliyorum,benim çok primam var,siz memnun kalırsanız bizimle burdan paylaşın da biz de alalım kızlar.Gerçi kullanan herkes menun kalmış ama bakalım.Az önce altını açtım bacaklar genekıpkırmızı,içim acıyo
Bizim koşu bandımız 2-3yıllık bişey ,kaçkere kullandığımı bilmiyorum ama toplasan 10u geçmez.Benden tavsiye kullanmayacaksan hiç alma,evde bir sürü yer kaplıyor.Biz internetten almıştık,piyasaya göre daha uygun oluyor.Ben marka değil ama yanında tvist ,masaj aleti olanlardan tavsiye edeblirim

canım normal olan primadan al beyaz değil ve küçük numara alma yani bizimkiler için sanırım ortalama 3 numara bez al. Bende nerdeyse 3 ay oldu sadece bir kere beli ıslandı. İlla kilosuna bakmana gerek yok ben gecen gün merakımdan 4 numara prima bile taktım nasıl oluyor diye:) Yani mümkün oldukça büyük boyunu takarsan hiç sızma olmuyor.
Arkadaşlar kilo olayı sadece süt değil , beslenme değil genetik faktörlerde var . Ama sütü az olan yada bebeği az kilo alanlarıda anlamak lazım , yani anne kendini mama verince daha iyi hissedecekse zaten morali iyi olacak sütüde artacaktır. Mama yiyenlerde büyüyecek örnek olarak ben varım hiç içmemişim anne sütü. Aç ağlayan bir bebeğe yoooookk doktor demedi ben sana mama veremem ağla mı diyeceksin? Uzun lafın kısası, bebek için en iyisini annesi bilir. Doktorlarada hiç güvenim yok örnek veriyorum , doğum dan bir hafta sonra kortizon ve antihistamikli sabah akşam iğne oldum , ilaç içtim vs.. 3 doktor anne sütü verebilirsin dedi. Bebişimi zehirleteceklerdi, bir sürü yan etkisi olabilirdi başka sorunlarda olabilirdi vs..... Zaten birinci iğneden sonra bir kez emzirmiştim halen vicdan azabı duyuyorum. Yani doktor demek herşey demek değil ,
1) onlarda insan hata yapabilirler.
2) bebek bizim bebeğimiz onların değil.

bebeği doymayana ağlayana aç olana verme deiyoruz ki zaten canım, kortizon alırken emzirebilirmişsin eşim doktor şimdi ona sordum kortizonda izin veriliyor dedi ama sen daha iyi bilirsin tabi ne aldığını bilmediğim için net olamam

kızlar ya sizin iştahlarınız nasıl benimki müthiş açık:)) habire tıkınıyorum nolcak halin bilmiyorum:)

yaa benim hamile olmadan öncede iştahlıydım şimdi dahada beteriiim biri beni kurtarsıın yoksa beni evden vinçle çıkarcaklarrrr

valla canım mama verme bence sağlıklı kilo almıyo ki o zaman. nası obezler sağlıksızsa şişko bebekte öle. boşuna dert etme ağlıyosa mızmızlanıp doymuyosa o zaman ver. benim bebişiminde kilo alımı iyi ama 2 3 defa doymuyo gibi olmaya başladı son zamanlarda sadece o zaman verdim mamayı düşünme sen.

ben kullandım ben kullandımmm ben geceden çok memnun kaldım bacaklarııda kıpkırmızı olmadıııı prima bilem bu kadar iyi diiildi diyebilirim bakalım ilerki günler nası olcak :26:

oooof dikişlerim benimde olay olmuştu çok fena bişi çok geçmiş olsun canım umarım acısız dertsiz hemen düzelir.

valla hamileyken daha az götürüyordum actifry ımı kullanmaya başlaım aylar sonra, o kadar para döktüm dolap süslüyordu ve harika tavuk pişiriyor yakında gıdaklamaya da başlayacağım öğlen de profiterol götürdüm zaten ay ne olacak bu halimiz yaaa

Ya kızlar iki gündür göğüslerim yine yara oldu, felaket acıyo, başa döndük yarabbim, dişi ççıkacak nerdeyse kuzunun, hiç sağlam kalmıcak mı benim memeleeerrr

selam kızlar..canım sıkkın bu gece..yengeç burcu olmanın zararları,anım anıma uymuyor..arkadaştan pompa almıştım geri verdim aradı çalışmıyormuş,nasıl oldu anlamadım çalışıyordu bende..geri istedim tamir ettiricem,kardeşim erkek arkadaşıyla barışmış,ve denizim öksürüyor,küçük ağzını açıp açıp köööökööö,ve yarın dişçiye gidicem ölebilirm korkudan:18:

Bozmuşsun diye mi aradı arkadaşın?:26: can sıkıcı olmuş. Bende de arkadaşın pompasi var, bana da öyle olmasın onun markası ne, memnun kaldın mi? Kızkardeşinin erkek arkiyla barışması niye kötü haber? :18:

deniz kortizonla emzire biliyorsun ama ben avil de oluyordum sabah akşam , yani alerji için sabah akşam avil dekort oluyordum. Avil kullanırken emzirilmemelidir. Yani hem o zaman 1 haftalıktı. düşünsene avil dekort iğneyi ben olduktan sonra aptallaşıyordum , bebeğe asla veremzdim ı ııhh.

haklısın canım benim avilde olmazmış emzirme, bu arada mamaya karşı falan değilim yanlış anlaşılmasın ama bazı çocuk sorun çıkarmıyor, kilo alımı da normal ama insanlar bebekleri çok tombul olsun istiyor ya da hep aç olduğu kanaatine varıyor, kimi de besledikçe memnun oluyor yani bunu takıntı yapan da var ben ona karşıyım mesela bi arkadaşım ne dedi biliyor musun ben emziriyorum sonra da mama veriyorum hani tatlı yeriz ya yemeğin üstüne onun gibi diyor
yoksa insan elbette çocuğunu aç bırakmak istemez ama birşeyler normal değilse mama verilmeli ya da bebek gerçekten buna ihtiyaç duyuyorsa elbette verilmeli

medela küçük pompadan..zzaten motor kısmı filan bantlanmıştı,zor çekiyordu,bende bi daha kullanmadım kaldırdım,bugün aldım gerçektende çalışmıyor..noldu anlamadım ki..birde yeni olda tamir ettir düzelsin,baya zarar görmüş zaten elimde patlicak gb duruyorkardeşimin sevgilisini sevemedim malesef,çok üzüyor,ama aşk insanın gözünü kör ediyor malesef..barışmıyacaktı güya bugün müjdeyi verdi
bu arada övgü ben face senin resimlere yorum yazamıyorum ya:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…