- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
canım mart anneleri genel başlığına yeni bir topik açtım.orada bir liste var istersen senide oraya ekleriz.haftasonu çekiliş yapacağım ve özel mesajla herkese kime hediye alacağını söyleyeceğim.onun dışında kimse kime çıktığını bilmeyecek taa ki hediyeler gelene kadar.biraz heyecanla bekleyelim diyenasıl olacak bu iş, ne yapmak lazım ilknurcuğum
canım mart anneleri genel başlığına yeni bir topik açtım.orada bir liste var istersen senide oraya ekleriz.haftasonu çekiliş yapacağım ve özel mesajla herkese kime hediye alacağını söyleyeceğim.onun dışında kimse kime çıktığını bilmeyecek taa ki hediyeler gelene kadar.biraz heyecanla bekleyelim diye
bende hergün zorla ıkındıra sıkındıra,masajlarla zeytinyağıyla yaptırmasam benimkide 10 gün yapmaz herhalde canım....diye düşünüyordum kiiii son üç günden beri hergün bir kere cırıl cırıl yapıyor.bu seferde bu çocuk ishal mi oldu diye korkmaya başladım.iki ucu moklu değnek yani anlayacağın....Günaydınlar,
Kızım dün 7. gün bitiminde de kakasını yapmayınca fitille yaptırmak zorunda kaldım artık. Daha önce 4-5 güne kadar uzadığı da oldu ama ilk defa bir haftaya uzuyor, bir aylıktan beri de en iyi yaptığı 3 günde bir oldu. Bu kadar uzun süreli kaka yapmayan bebeği olan var mı aranızda? Ne yapsam bilemedim.
geçmiş olsun canım.bence hastalık varsa aşağı ciğerlere inmeden önlemini almış olursun.doktora gitmelisin bence canım.günaydın kızlar, bebeğim bugün öksürüyor, boğazı hırıl hırıl ve balgamlıhavalar bi sıcak bi serin, nasıl giyidireceğimi şaşırdım, galiba sonunda üşüttüm
morali gayet iyi, ateşi yok, emmede biraz zorlanıyor, tıkanık olduğu için... kızlar doktora götürsem mi? her ufak şeyde doktora götürmek istemiyor ama anne yüreğimde dayanmıyordiğer yandan ilaç kullanmasını da istemiyor oooffff napsam kızlar?
günaydın kızlar, bebeğim bugün öksürüyor, boğazı hırıl hırıl ve balgamlıhavalar bi sıcak bi serin, nasıl giyidireceğimi şaşırdım, galiba sonunda üşüttüm
morali gayet iyi, ateşi yok, emmede biraz zorlanıyor, tıkanık olduğu için... kızlar doktora götürsem mi? her ufak şeyde doktora götürmek istemiyor ama anne yüreğimde dayanmıyordiğer yandan ilaç kullanmasını da istemiyor oooffff napsam kızlar?
bende hergün zorla ıkındıra sıkındıra,masajlarla zeytinyağıyla yaptırmasam benimkide 10 gün yapmaz herhalde canım....diye düşünüyordum kiiii son üç günden beri hergün bir kere cırıl cırıl yapıyor.bu seferde bu çocuk ishal mi oldu diye korkmaya başladım.iki ucu moklu değnek yani anlayacağın....
öncelikle hem sana hem de bebeğine geçmiş olsun Ayşecim(adaşım)
ameliyat ne zaman? haa bu arada sezeryan mı olmuştun yoksa normal doğum mu yaptın? Dikişler diyince her ikisinde de oluyor ya malum. Umarım çabucak biter, sağlığına kavuşursun.
Bu sabah benim kız da öksürüyordu, havalar bir sıcak bir soğuk bir de benim kız çok terliyor ben de üşüttüm heralde diyorum, dün de yıkadık babasıyla.
Ama İlknurun dediği gibi istersen doktora götür emmede de zorlanıyorsa serum fizyolojik damlalardan verir burnunu falan açarsınız. Benim babam da öyle diyor sürekli doktora götürmeyin orda daha çok hasta olur diye.
Zeytinyağı derken zeytinyağıyla poposuna masaj mı yoksa düzenli olarak ağızdan mı veriyorsun? Ben düzenli olarak bir şey yapamıyorum büyükle ilgilenmekten, 3-4 günü geçince bir şeyler yapmaya başlıyorum, ama herhalde düzenli olarak hergün bir şeyler yapsam iyi olacak.
yok arkadaşım hiç o kadar uzun sürmedi.Günaydınlar,
Kızım dün 7. gün bitiminde de kakasını yapmayınca fitille yaptırmak zorunda kaldım artık. Daha önce 4-5 güne kadar uzadığı da oldu ama ilk defa bir haftaya uzuyor, bir aylıktan beri de en iyi yaptığı 3 günde bir oldu. Bu kadar uzun süreli kaka yapmayan bebeği olan var mı aranızda? Ne yapsam bilemedim.
günaydın kızlar, bebeğim bugün öksürüyor, boğazı hırıl hırıl ve balgamlıhavalar bi sıcak bi serin, nasıl giyidireceğimi şaşırdım, galiba sonunda üşüttüm
saol ayşecimçarşamba günü olacak ameliyatım inşallah, kardeşimin hanımı o gün gelip bebeğime bakacak... ilk defa bebeğimden bu kadar ayrı kalacağım (aslında sabah erkenden gidip akşam olmadan geleceğim ama çok zun geliyor bana ) Rabbim beterinden saklasın normal doğum yapmıştım canım, ama doğumdan çok dikişler canımı yakmıştı... sözde uyuşturdular ama herşeyi hissettim
dikkat etmemiz lazım bebişlerimize havalar hasta olma havası... doktora götüreyim en iyisi, dediğiniz gibi ciğerine inebilir :44: babamızda çalışıyor bugün... bakalım ayarlamaya çalışayım
slm annişler...
bugün kızımı aşıya götürdüm...ROTA aşımızıda olduk,çok kolay geçti:) 2.doz 5.ay bittiğinde olcak kısmetse.
kızçem 7220gr.olmuş63cm.boyu gelişimi çok iyidedi dr.anne sütüne devam:)
ama meme uclarım çok acıyo :26: napcam ben böyle:26:
acaba pompayla biberona sıkıp versem olurmu? offffff
birde pembe lekesi bidaha gelmedi arda bi sıkıntı yok ateş kusma vs vs yok çok şükür demek ki susuzluktanmış çok emzirdim biraz su verdim düzeldi
merhaba arkadaşlarım. bugün aşım vardı. hazır gitmişken bebeğimi tarttırayım dedim. ishaldi ya hani. en son tartıldığından bu güne tam 15 gün geçmiş ve şok oldum bebişim sadece 200 gr almışbende güya ishal diye 20 dakikada bir falan emziriyorum. inanmıyorum çok az neden böyle oldu dedim. ebe az değil de senin emzirme düzenin hatalı sanırım nasıl emziriyorsun dedi. birini verince uyuyor diğerine geçmiyor dedim. olsun sen uyandır mutlaka ikisini de emzir falan dedi uzun uzun anlattı. mama verelim olmazsa dedim. hatta yanında başka bi ebe daha vardı ikisi beraber mama yok mama yok önce anne sütüyle doyurmaya çalışacağız dedi. göğsümü falan kontrol etti süt var dedi.uyudu diye bırakma uyandır gerekirse 1 saat emzir falan dedi. ay bilmiyorum çok moralim bozuluyor hele mamaya olmaz diyorlar ya işte asıl o zaman sinir oluyorum ya aç mı kalsın çocuk mamayla büyüyen çocuklarda bişey mi var ki bu kadar karşılar anlamıyorum. hadi sütüm hiç olmasaydı açlıktan gebersin mi diyeceklerdi. sabahtan beri ebenin söylediği biçimde emziriyorum 15 gün sonra tekrar bakacak. umarım almış olur. 15 gün sonra da düzelmezse mama verecek ama anladığım kadarıyla. işte böyle moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?