aranızda öğretmen olup izni bitecek var mı ve eyklülde ne yapacaksınız ücretsiz izin almk istyrm ama ne kadar alsam napsam kararsızım.geçen kapı çaldı yan bloktan bi kadın geldi tanımıyorum,duymuş doğum yaptığımı ve öğrtmn oldgmu.kızınıza talibim dedi.az daha ağlayacaktım.sanki hemen teslim edeceğim de bakıcıya.ay ben kızımı asla veremem galiba
bu arada kızlar bugun unnadoda cok guzel donenceler var satışta. peluş gökyüzü dönence var harıka ya alıcam ben. hem bebeişlerin yuzune dusse de acıtmaz peluş. unnado uyelıgı olmayan varsa hala bana ozelden emailini yollasın da davetıye yolluyım
aranızda öğretmen olup izni bitecek var mı ve eyklülde ne yapacaksınız ücretsiz izin almk istyrm ama ne kadar alsam napsam kararsızım.geçen kapı çaldı yan bloktan bi kadın geldi tanımıyorum,duymuş doğum yaptığımı ve öğrtmn oldgmu.kızınıza talibim dedi.az daha ağlayacaktım.sanki hemen teslim edeceğim de bakıcıya.ay ben kızımı asla veremem galiba
medela küçük pompadan..zzaten motor kısmı filan bantlanmıştı,zor çekiyordu,bende bi daha kullanmadım kaldırdım,bugün aldım gerçektende çalışmıyor..noldu anlamadım ki..birde yeni olda tamir ettir düzelsin,baya zarar görmüş zaten elimde patlicak gb duruyorkardeşimin sevgilisini sevemedim malesef,çok üzüyor,ama aşk insanın gözünü kör ediyor malesef..barışmıyacaktı güya bugün müjdeyi verdi
bu arada övgü ben face senin resimlere yorum yazamıyorum ya:44:
günaydın kızlar, bebeğim bugün öksürüyor, boğazı hırıl hırıl ve balgamlıhavalar bi sıcak bi serin, nasıl giyidireceğimi şaşırdım, galiba sonunda üşüttüm
morali gayet iyi, ateşi yok, emmede biraz zorlanıyor, tıkanık olduğu için... kızlar doktora götürsem mi? her ufak şeyde doktora götürmek istemiyor ama anne yüreğimde dayanmıyordiğer yandan ilaç kullanmasını da istemiyor oooffff napsam kızlar?
Merhaba herkeseeeee
Canım ben de kardeşimin tuhaf sevgilisi görmesin resimleri derken bir sürü kişiden kapatmışım resimlerimi de ondanmışAçtım şimdi. Aşk hakikaten insanın gözünü kör ediyor, hele bir de inatçıysa..
Bendeki pompa da ondan sanırsam, yuvarlak olan medela di mi? Hakikaten arızalı şey sana patlamış, sinir oldum arkadaşınaSen satın almayı düşünüyor musun bir tane,araştırdın mı hiç?
günaydın kızlar, bebeğim bugün öksürüyor, boğazı hırıl hırıl ve balgamlıhavalar bi sıcak bi serin, nasıl giyidireceğimi şaşırdım, galiba sonunda üşüttüm
morali gayet iyi, ateşi yok, emmede biraz zorlanıyor, tıkanık olduğu için... kızlar doktora götürsem mi? her ufak şeyde doktora götürmek istemiyor ama anne yüreğimde dayanmıyordiğer yandan ilaç kullanmasını da istemiyor oooffff napsam kızlar?
o çok eskiden düzenlenmiş bir çekilişti canım.o zamanlar biz hala hamileydik.yılbası için hediyeleşmiştik.Ya kızlar niye 2 tane ayrı çekiliş var anlamadım gitti.Ben ilknur arkadaşımızın açtıgı çekilişe katılmıştım.Şimdi azize arkadaşımızınkini yeni gördüm. biri bana anlatsın lütfennnn:97:
ne güzel olurdu yahyam çekebilseydi ama seneye kesin o çekerA benim Azize'ninkinden haberim yok, o zamanlar ben yokmuşumAralık ortası başlamıştım ben buraya bakmaya. Neyse, 5ine geç deniyordu 3ü mü oldu şimdi çekiliş. Sen hiç heyecanla beklemeyeceksin İlknur Bebiş çeksin kuraları
merhaba kızlar yine bendün deneme amaçlı manuel bi pompa aldım. bebişi emzirdikten 1 saat falan sonra sağdım 25 ml bile çıkmadı denebilir ben ebeye demiştim sütüm yetmiyor herhalde diye 700 gr nasıl aldı o zaman demişti. ve elleriyle falan kontrol edip sütün var demişti. yetmiyor demek ki ben bilgi sahibi değilim ama bana hep öyle geliyor. neyse sabahta bebişi emzirdim iki göğüsle de biraz (5-10 dakika) emdikten sonra uyukladı sonrada bıraktı. bende acaba süt mü bitti diye denemek istedim sağdım birinden hiç gelmedi birinden çok çok az geldi. ay kimseye anlatamıyorum bu da mı işaret değil ben sütümün yetmediğini daha nasıl anlatabilirim??????
bugün bebişini tart denizcim yaz biryere.bir hafta sonra yine tart en az 150 gr. almışsa sütün yetiyordur canım.bazı bebekler çok hızlı emip çabucak sütü bitirebilirler.düzenli kilo alımı devam ediyorsa bir sorun yok demektir canımmerhaba kızlar yine bendün deneme amaçlı manuel bi pompa aldım. bebişi emzirdikten 1 saat falan sonra sağdım 25 ml bile çıkmadı denebilir ben ebeye demiştim sütüm yetmiyor herhalde diye 700 gr nasıl aldı o zaman demişti. ve elleriyle falan kontrol edip sütün var demişti. yetmiyor demek ki ben bilgi sahibi değilim ama bana hep öyle geliyor. neyse sabahta bebişi emzirdim iki göğüsle de biraz (5-10 dakika) emdikten sonra uyukladı sonrada bıraktı. bende acaba süt mü bitti diye denemek istedim sağdım birinden hiç gelmedi birinden çok çok az geldi. ay kimseye anlatamıyorum bu da mı işaret değil ben sütümün yetmediğini daha nasıl anlatabilirim??????
bugün bebişini tart denizcim yaz biryere.bir hafta sonra yine tart en az 150 gr. almışsa sütün yetiyordur canım.bazı bebekler çok hızlı emip çabucak sütü bitirebilirler.düzenli kilo alımı devam ediyorsa bir sorun yok demektir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?