2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ben hemşireyim oğlum daha 2.5 aylık ve temmuz 2 de iş başı yapıyorum ve aylardır bakıcı arıyorum ne kadar şanslıymışsın sen aramadan ayağına gelmiş ama gerçekten çok zor nasıl bırakacağım bilmiyorum ücretsiz izin şansını 1 yaşına kadar kullan bence

canım bende gördüm dönence çok güzel gerçekten alacaktım ama son anda kurmalı olduğunu farkettim, kurmalı olanlar çok kısa süre dönüyor sürekli kurmak gerekir, bebeğinde dikkati dağılır diye düşündüm vazgeçtim almaktan.

canım ne guzel işte neden üzülüyorsun bakıcı bulmak o kadar zor kı kendılıgınden adaylar gelmesı ıyı. ben de ögretmenim altı hazıranda ıznım doluyor normal raporlarla kapıycam hazıranı eylulde 6 aylık oluyorlar ya o zaman dusunmek lazım bence ucretsız ıznı. daha erken değil mi?

öğretmenim seminerlerde başlıycam göreve , evet başka bir ark. dediği gibi şanslısın . Ben bakıcıya bırakıcam oğluşumu hiç içime sinmesede bırakıcam. ücretsiz izin alacaksan en azından yarıyıla kadar alsan bir yaşına gelir daha rahat edersin. daha uzun alan ark.lar genelde sıkıldı, bunaldı.

Merhaba herkeseeeee
Canım ben de kardeşimin tuhaf sevgilisi görmesin resimleri derken bir sürü kişiden kapatmışım resimlerimi de ondanmış Açtım şimdi. Aşk hakikaten insanın gözünü kör ediyor, hele bir de inatçıysa..
Bendeki pompa da ondan sanırsam, yuvarlak olan medela di mi? Hakikaten arızalı şey sana patlamış, sinir oldum arkadaşına Sen satın almayı düşünüyor musun bir tane,araştırdın mı hiç?

aynı bizimde öyle..geçer diye bekledim durdum ama bugün daha da arttı öksürük.yarın götürücem artık..sizede geçmiş olsun

ne fena ablalarız..yok düşünmüyorum zaten mamaya başladık..ben evdeyken emziriyorum,dışarı çıkacağım zaman filan annem mama veriyor..çalışmıyorumda..aynı marka aynı model bi tanıdığımın var o çok güzel çekiyor ama..yeni gb zaten

Emirde geçenlerde emirde öyleydi canım hemen dr. aradık.Dr.bol bol emzir dedi ama eşimde bende rahat edemeyip dr. götürdük.Genizleri tıkanmıştı.Okyyanus spreyi ve şurup verdi 3 günlük içilecek.İyileşti çok şükür.Bence dr. götür derim.Bu arada dikişlerine çok üzüldüm.İnş. çabucak iyileşirsin.
l

Ya kızlar niye 2 tane ayrı çekiliş var anlamadım gitti.Ben ilknur arkadaşımızın açtıgı çekilişe katılmıştım.Şimdi azize arkadaşımızınkini yeni gördüm. biri bana anlatsın lütfennnn:97:

o çok eskiden düzenlenmiş bir çekilişti canım.o zamanlar biz hala hamileydik.yılbası için hediyeleşmiştik.

A benim Azize'ninkinden haberim yok, o zamanlar ben yokmuşum Aralık ortası başlamıştım ben buraya bakmaya. Neyse, 5ine geç deniyordu 3ü mü oldu şimdi çekiliş. Sen hiç heyecanla beklemeyeceksin İlknur Bebiş çeksin kuraları

Kızlar kızım çok komik ya.. Sabah uyanıyor, ben hızlı hızlı nefes alışına uyanıyorum mesela, bu sağa sola bakıyo, bazen gülüyo, pflıyo filan; beni görünce bir anda şımarık şımarık ağlamaya başlıyo, bir saniyede surat ağlak bir hale geliyor ki alayım kucağıma Beni görmezse uyuyo bile bazen.. Gündüz de ben görüş açısına girince hemen gülümsüyo, annem uyutmaya çalışıyo mesela, ta tersten bir anda beni fark ediyo, çeviriyo gözleri, yamuk ağız gülümseye gülümseye uyuyo Birkaç gün içinde çok değişiyo,büyüyo; bu aralar çok huysuz, altını değiştiriken bile ağlıyo, halbuki en sevdiği şey, ama bir sürü şey yapmaya başladı. Kalkmaya çalışıyo filan. Büyüyor kuzular

ne güzel olurdu yahyam çekebilseydi ama seneye kesin o çeker
zaten haberi olmayan kalmadı sanırım heryerden duyurdum
ama hediyeleri postalamak için on gün süre olur herhalde canım

merhaba kızlar yine ben dün deneme amaçlı manuel bi pompa aldım. bebişi emzirdikten 1 saat falan sonra sağdım 25 ml bile çıkmadı denebilir ben ebeye demiştim sütüm yetmiyor herhalde diye 700 gr nasıl aldı o zaman demişti. ve elleriyle falan kontrol edip sütün var demişti. yetmiyor demek ki ben bilgi sahibi değilim ama bana hep öyle geliyor. neyse sabahta bebişi emzirdim iki göğüsle de biraz (5-10 dakika) emdikten sonra uyukladı sonrada bıraktı. bende acaba süt mü bitti diye denemek istedim sağdım birinden hiç gelmedi birinden çok çok az geldi. ay kimseye anlatamıyorum bu da mı işaret değil ben sütümün yetmediğini daha nasıl anlatabilirim??????

Canım pompa başarısız olabilir mi? Bir de konsantre olmak filan lazım diyorlar kimi zaman.. Gerçi şu anda sen içinin rahat etmesi için mama vermek isteyeceksin, bir şekilde için rahat etmeden de gelmeyecek sütün herhalde. Başka bir doktora daha görünsen o zaman , böyle söylyerek? En azından onun önerdiği şekilde başlamış olursun..

güzel annecikler merhaba biz geldik hem face hem burayı takip etmek zor oluyor eskiden olsa kaç yere yetişirdim

bugün bebişini tart denizcim yaz biryere.bir hafta sonra yine tart en az 150 gr. almışsa sütün yetiyordur canım.bazı bebekler çok hızlı emip çabucak sütü bitirebilirler.düzenli kilo alımı devam ediyorsa bir sorun yok demektir canım

canım dün sağlıkocağında tarttırdım 15 günde 200 gr almış. ebe az değil diyor. 15 gün sonra tekrar bakalım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…