merhaba kızlar yine bendün deneme amaçlı manuel bi pompa aldım. bebişi emzirdikten 1 saat falan sonra sağdım 25 ml bile çıkmadı denebilir ben ebeye demiştim sütüm yetmiyor herhalde diye 700 gr nasıl aldı o zaman demişti. ve elleriyle falan kontrol edip sütün var demişti. yetmiyor demek ki ben bilgi sahibi değilim ama bana hep öyle geliyor. neyse sabahta bebişi emzirdim iki göğüsle de biraz (5-10 dakika) emdikten sonra uyukladı sonrada bıraktı. bende acaba süt mü bitti diye denemek istedim sağdım birinden hiç gelmedi birinden çok çok az geldi. ay kimseye anlatamıyorum bu da mı işaret değil ben sütümün yetmediğini daha nasıl anlatabilirim??????
eğer bu geçtiğimiz 15 gün içinde bebeğinin hiçbir rahatsızlığı olmamışsa kilo verdirtecek ya da az kilo aldıracak o zaman 15 günde 200 gr.ayda 400 gr eder ki bu da azz malesef.sen bu kilo değerlerini bir doktorunlada konu istersen canımcanım dün sağlıkocağında tarttırdım 15 günde 200 gr almış. ebe az değil diyor. 15 gün sonra tekrar bakalım diyor.
eğer bu geçtiğimiz 15 gün içinde bebeğinin hiçbir rahatsızlığı olmamışsa kilo verdirtecek ya da az kilo aldıracak o zaman 15 günde 200 gr.ayda 400 gr eder ki bu da azz malesef.sen bu kilo değerlerini bir doktorunlada konu istersen canım
ya bnm bebeğimde 15 günde 370 gr almış azmı off bu kilo süt konusu ne kdr meşakkatliymiş ya insan bitürlü rahat edemiyor..
merhaba kızlar yine bendün deneme amaçlı manuel bi pompa aldım. bebişi emzirdikten 1 saat falan sonra sağdım 25 ml bile çıkmadı denebilir ben ebeye demiştim sütüm yetmiyor herhalde diye 700 gr nasıl aldı o zaman demişti. ve elleriyle falan kontrol edip sütün var demişti. yetmiyor demek ki ben bilgi sahibi değilim ama bana hep öyle geliyor. neyse sabahta bebişi emzirdim iki göğüsle de biraz (5-10 dakika) emdikten sonra uyukladı sonrada bıraktı. bende acaba süt mü bitti diye denemek istedim sağdım birinden hiç gelmedi birinden çok çok az geldi. ay kimseye anlatamıyorum bu da mı işaret değil ben sütümün yetmediğini daha nasıl anlatabilirim??????
peki kızlar hiç kullanan var mı humana still tea mi aldırayım milupa still tea mi? :26:
peki kızlar hiç kullanan var mı humana still tea mi aldırayım milupa still tea mi? :26:
maşallahhhRota aşımızı olduk.Emir paşa 60cm 7 kilo olmuş
Pompa kötü olabilir. Birde emip bitirmiştir, emmeden önce sağacaktım emmesine yarım saat kala filan sağ istedimi içir. Hem isterse sütün 1 litre gelsin sulu oluncada kilo aldırmaz. Amann çok zor işler bunlar yaamerhaba kızlar yine bendün deneme amaçlı manuel bi pompa aldım. bebişi emzirdikten 1 saat falan sonra sağdım 25 ml bile çıkmadı denebilir ben ebeye demiştim sütüm yetmiyor herhalde diye 700 gr nasıl aldı o zaman demişti. ve elleriyle falan kontrol edip sütün var demişti. yetmiyor demek ki ben bilgi sahibi değilim ama bana hep öyle geliyor. neyse sabahta bebişi emzirdim iki göğüsle de biraz (5-10 dakika) emdikten sonra uyukladı sonrada bıraktı. bende acaba süt mü bitti diye denemek istedim sağdım birinden hiç gelmedi birinden çok çok az geldi. ay kimseye anlatamıyorum bu da mı işaret değil ben sütümün yetmediğini daha nasıl anlatabilirim??????
eveeettt, etsiz yedikden sonra istediğin kadar ye ama kimyon at azcık üstüne gaz yapmasın bebişekızlar ya yeşil elmayı izliyorumda canım felaket çiğköfte istedi.yiyebilirmiyiz acaba? zararı olurmu bebişe
maşallahhh
Pompa kötü olabilir. Birde emip bitirmiştir, emmeden önce sağacaktım emmesine yarım saat kala filan sağ istedimi içir. Hem isterse sütün 1 litre gelsin sulu oluncada kilo aldırmaz. Amann çok zor işler bunlar yaa
eveeettt, etsiz yedikden sonra istediğin kadar ye ama kimyon at azcık üstüne gaz yapmasın bebişe
milupaya sakın boşa para verme derim içinde rezene anason gibi bir iki bitki var parana yazık , git 3 liraya sallama rezene al aynı. Humana iyi geldi bana biraz ama hipp hiç yaramadı. yazdığım incir kürünü yap istersen. DENİZ kuru dut , dereotu, (rezene anason ıhlamur) çayları, bulgur, soğan bunları dene
hepsi oluyor. baharat ve sosları saymaysak 3 malzemeli kısır yapıyorum ama kimyon ve nar ekşisini çok koy iyi oluyor. sütede iyi geliyor bulgur, yşl soğan, kıvırcık. haydi hayırlı sütler sana ...... bu yaptıklarınlanda artmazsa, bir ilaç var motilium bu ilacın yan etkisi süt yapan hormonu arttırıyo, doktoruna sor istersen ..baya araştırma yaptım süt artırıcı bi çok şey buldum. akşama bulgur pilavı, soğan yanında marul dereotu ve havuç tatlı olarakta incir ceviz ve sütten yapılan bi tatlı çay olarakta humana still tea düşünüyorum. artık bu kadar şeye de artmazsa bilemiyorum yaniama sizlere yine bişey soracağım soğan dediğiniz normal kuru soğan mı, beyaz soğan mı yoksa yeşil taze soğan mı? çünkü ben taze soğan çok gaz yapıyor diye duymuştum.
çok sağolun kızlar yaaa hakkınız ödenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?