2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim söylediğiniz herşeyi beynimde bi yerlere yazıyorum inanın. herkesin söylediği herşey çok değerli benim için.

deniz arkadaşım seni çoook ii anlıyorum bu ara kafayı bebişimi büyütmeyle bozmuş durumdayım..devamlı yiyorum süt yapacam diye..çünkü sütün yaramadı diyolar diyenleri de vurmak istiyorumtamam su süt yapıyo ama ben şuna inandım su sütün sulu kısmını yapıyo ama besleyici olan kısım için yemek gerekiyoo..ben de şunları yiyorum..bulgur pilavı kesinlile arttırıyo soğanlı salata yapıyorum komposto geçen incir kaynattım ben de..malt içtim ..eti burçakta da malt varmış ha bire ondan yiyorum.yumurta sütün kalitesini arttırıyomuş..tamam sütüm çok ama bebiş bi türlü kilo almadı demekki benim sütümün kalitesi yok bunu da kendim ettim bol bol sıvı almak yeter diye düşünüp çok tatlı falan yemedim ama işte olmadı..inan sütüm fışkırıyo..ama 3150 doğan kızım 53 günlük daha 4500 bile olmadı galiba..geçen hafta 4200 dü.ayda 1500 alanları falan duyunca napıosun dedim kendi kendime şimdi de ha bire araştırıp yiyorum..lohusa şerbeti de süt yapar dediler ama ben denemedim..still tea ve rezene içiyorum eğer yapabilirsem puding ve sütlaç da yiyorum ama her zaman olmuyo..benim bildklerim de bunlar canım..bol sütlerimiz olsun inşallah..iyi düşünelim ii olsun..ama bebiş gözüme doğduğundan beri aynı görünüo çok moralim bozuluo şöyle bi serpilmedi

arkadaşlar gebelik çizelgemi değiştiremedim hala bunu bile zor yapmıştım linkle bebişim için çizelge yapmak istiyorum bana link gönderebilir misiniz??nası olcanı bilmiyorum da..

canım dün de okumusdum ama eşim bilgisayar isteyince cevap yazamamıştım. şu anlattığın durumun aynısını ben de yaşıyorum şu anda.1. ay iyi kilo almıstı 2.ay kontrolünde 500 gr almıstı.doktor 2 hafta sonra gelin tekrar bakalım dedi. dün gittik. kilo alımı yine kötü. doktora sütüm bol. az emiyor dedim. 1 göğsümüm yarısı kadarıyla 2-3 saat duruyor bazen 4 saat sağıp biberonla vermeye çalışıyorum onu da almıyor. senin bebişin emme süresi ne kadar canım.idrar tahlili istedi , kız bebekte çok zor idrarı almak .neyse sonunda başardık idrarı almaya. yarın sonuçları alacağız. doktor mamaya başlarız diyor ama ben sütüm fışkırırken mama kullanmak istemiyorum. ayn ı sesnin dediğin gibi hep su içtim. kalorili birşey yemedim. ay çok karıştırdım herhalde kusura bakmayın. bebişim 2,5 aylık ve 4.880. artık muhallebi tatlı sık yapıyorum 2 haftadır. ama bu emme süresini nasıl arttırabiliriz ki edindiğin bilgileri benimle de paylaşırsan sevinirim.

arkadaşlar gebelik çizelgemi değiştiremedim hala bunu bile zor yapmıştım linkle bebişim için çizelge yapmak istiyorum bana link gönderebilir misiniz??nası olcanı bilmiyorum da..
Birthday Ticker

ark.lar madem sütünüz bol ama az yağlı sütü önden az biraz sağarak dökün arkadaki koyu kısmını içsin daha çok çocuk. önce çok sulu sonra normal sonra koyusu geliyorya , bazen böyle yapın isterseniz kilo alımı artar bence çünkü memeler hem boşalır hemde bebeler yağlı yağlı kısımları daha çok içer.

daha öncede söyledişmtim konu gelmişken bende yorum yapaımy dedim bende mama takiyvesi yapanlardandım ama 3 gündür vermiyorum sıırnma sütüm yetiyor artık çünkü daha öecnleri memeyi alıp emip emia ğplıyordu süt gelmiyor diye mamayı verince cok cok emiyordu ve uyuyordu bende yeme işini abarttım habire tatlı bulgur sğaon filan yiyorum ve sanırım bebişim doyuyor bakalım 15 gün sonra tattrırıcam sağlık ocağında o zmn anlıcam tam olarak tabi

nesbay cnmines n bebiş kaç kilo günlerimiz baya yakıımnş ondan sordum bnmki geçen hafta 6400 gelmişti ve 60 cm

slm kızlar ya benim göğsüm şiştiiiiii ya çok acıyooo süt çekermiş öle diyolar ama canımın ne istediğini bilmiyorumm

offfffff bu seferde yemiyor diye üzülücez 6.aydan sonra sanırım iştahsız yemek seçiyor peşlerinde kaşıkla koşturup durucaz:26::26:

nesbay cnmines n bebiş kaç kilo günlerimiz baya yakıımnş ondan sordum bnmki geçen hafta 6400 gelmişti ve 60 cm
benim bebiş seninki kadar olmamıştır . ayın 11 inde gidicem doktora, hemde aşıya o gün öğrenirim ama boyu 60 tan uzun, kilosuda 6400 den az tahminimce. o gün yazarım sana.
slm kızlar ya benim göğsüm şiştiiiiii ya çok acıyooo süt çekermiş öle diyolar ama canımın ne istediğini bilmiyorumm

azcık sağ

kızlar merhaba umarım keyifler iyidir. Kayınvalidemleri ziyarete Marmaris'e geldik. Sık giremiyorum. Kızımla sadece 1 hafta yalnız kalabildik. Ondan öncede İstanbulda annemlerin yanında idik. Hafta sonu tekrar Ankara'ya dönecegiz. Artık aktif olarak takip edebilecegim kk'yı.
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın.

Canım ılık bir duş yap, yumuşasın göğsün, olmaz mı?

Kızlar annemler gidiyor bugün. Yarından itibaren yine bir başımayım. Bir de yarın doğum iznim bitecek. Rapor alıcam sabahleyin. O raporu götürmek bana o kadar zor geliyor ki anlatamam Hiç rapor almaya alışık biri değilim, birileirni arıyorum habire beni gaza getirsinler diye. Minişimi bırakamam şimdi işe başlamak için, uzunca bir süre başlamayı düşünmüyorum işe; ama rapor götürmeyi de yüzüm tutmuyor ooooffffff..... Bir de doktorum da doğum yaptı Rapor için başka bir doktora yönlendirdi, adamı tanımam etmem, yarın kızımla gidicem bi de bırakacak kimse olmıycak. Kız inşallah durur. Durmazsa nasıl anlatıcam adama derdimi bilmiyorum.

offf desene rahat günler bitiyor seninle aynı kaderi paylaşıyorum kader arkadaşım raporua alırsın inşallah övgücüm

slm azizecim

:129:slm bayanlar bende 3 martta doğum yaptım, forumu çok okuudm ama yazmak şimdiye nasip oldu..
benim küçük tatlı kuuzm çok az uyuyor gibi geliyor bana günde toplam 13-15 saat felan, çoğunluğu geceleri uyuyor gündüz taş çatlasın 3 saat.. normal midir sizlerde durum ney?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…