2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlarrr. bugün gezmeye gittik kızımla. geldikten sonra kızım sürekli ağladı nedense. sizler nasılsınız. bebişler nasıll.

[QUOThoE=obsesifmiyimneyim;19496806]:129:slm bayanlar bende 3 martta doğum yaptım, forumu çok okuudm ama yazmak şimdiye nasip oldu..
benim küçük tatlı kuuzm çok az uyuyor gibi geliyor bana günde toplam 13-15 saat felan, çoğunluğu geceleri uyuyor gündüz taş çatlasın 3 saat.. normal midir sizlerde durum ney?[/QUOTE]

canım hosgeldin.benim kızımda gunduz 2 saat falan ancak uyuyor. aynı durumdayız.

selam kızlar

2 gün girmedim ne çok şey konuşulmuş, 20 sayfa geçmiş, sanırım herpsini okuyamıcam

canım bizim bir arkadaşın kızı 2 yaşını geçti ama hala bez kullanıyorlar. prima bağladığında kızı anne bu acıtıyo diyormuş. molfix ile rahar ediyormuş kız. tabi büyüdüğü için rahatı ve rahatsızlığı farkedip söyleyebiliyor. görünüşü kağıt gibi molfixin, ben ilk önce önyargılı yaklaşıyordum ve kullanmadım büyük kızımda hiç. sadece prima kullandık onda. kızkardeşim molfix kullanıp beğenince ben de güvendim. bir deneyim dedim. sonuç güzeldi. umarım bebeğinin popişine uygun bezi bulursun canım

Bu arada kızlar ben bugün bir çılgınlık yaptım. yani benim durumumdaki bir anneye göre çılgınlık olarak adlandırılabilecek birşey yaptım

iki kızımı yanıma aldım, biri elmden tuttu, biri de bebek arabasında, çıktık dışarı ve belediye otobüsüne binmek suretiyle ev gezmesine gittik. yanımda eşim varken ve kendi arabamızla gezmeye giderken bile tedirgin olan ben, bugün aştım kendimi sonuç gayet başarılıydı. daha doğrusu bunu başardığım için kendimle gurur duydum

kalça usg yaptırdık dün. çok şükür herşey normal çıktı. büyük kızımda bu konuda kısa bir tedavi süreci yaşadığımız için tedirgindim doğrusu. şükürler olsun bir sorun yokmuş..

canım bana sağlık ocağında doktor özellikle tembihledi çiğ soğan çok süt yapar diye çok yedirirler ama sakın yeme dedi. hem gaz yapıyormuş hem de sütün tadına geçiyormuş, bebeğin hoşuna gitmiyormuş bu da ve sonuç olarak emmiyormuş bebek. bazen abartmadan az soğan yiyorum ben kızımın gaz problemi olmadığı için. ama ne zaman soğan yesem kızımın bezi soğan soğan kokuyor. düşün artık. süte geçiyor demekki ve ordan da bebeğin idrarına bile geçiyor.

Oh ne güzel otobüse binerken katladın mi arabayı? Kimileri olduğu gibi bindiriyor ya.. Bilemedim ben ne yapsam. Tek basınaken katlamadim hiç. Ne zor ayol hayat

Benim de doğum iznim haftaya bitiyor, perşembe iş başı yapıp sonra yıllık iznimi alacağım. Şu doğum izninin kesinlikle biraz daha fazla olması gerekiyor, el kadarlar daha ya.

3 aydan itibaren 18 aylık olana kadar gün içinde toplam 15-18 saat kadar uyku normal kabul ediliyor. Bunun 10-12 saati gece, geri kalanı gün içinde bölünüyor, ama gündüz uykularının süresi ve sayısı bebekler büyüdükçe değişecek.

Kandiliniz Mübarek Olsun, Allah sevdiklerimizle nice nice kandilleri beraber geçirmemizi nasip etsin İnşallah, sağlık, huzur mutluluk hep bizimle, sevdiklerimizle cümle alemle olsun.
Şifa bekleyenlere Rabbim şifa versin, herşeyin Rabbim hakkımızda hayırlısını, güzelini nasip etsin. Öpüldünüz:)

kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun arkadaşlar...

Ben pek süslü lafları beceremem, herkesin kandili mübarek olsun .

merhaba kızlar
regaip kandilimiz mubarek olsun,gönlümüzden geçenleri rabbim yolumuza koysun.

naptın canım rapor alabildin mi?

cnm benim bebiş emio zaten 15 20 dkbazen beni emzik gibi kullanıo diye çıkartıorum ama sütüm yaramadı bi türlü üstelik kalkan kullanıorum içine sütlerim akıo..artık arada mama veriorum napim küçük kalcak die hem de doymayınca çok ağlıo..53 günlük 43 günlükken 4100 dü bizimki de bakalım bu hafta aldı mı..sütümün kalitesini arttırmak için sıkı besleniorum artık..inşallah büyür bebişlerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…