- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
Bebek bezi konusunda cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum,önerilerinizi dikkate alıcam.Bizim kızımızda da prima iz yapıyor.Ben bir ara molfix aldım,1paket kullandım,bacakarında iz yapmadı ama bana primadan sonra hiç kaliteli gibi gelmedi,sanki sert bir dokusu varmış da kızım rahat edemiyormuş gibi hissettim.Huggies alıp deniycem bi de ,bakalım kaka tepemize çıkmaz artık inş.
baya araştırma yaptım süt artırıcı bi çok şey buldum. akşama bulgur pilavı, soğan yanında marul dereotu ve havuç tatlı olarakta incir ceviz ve sütten yapılan bi tatlı çay olarakta humana still tea düşünüyorum. artık bu kadar şeye de artmazsa bilemiyorum yaniama sizlere yine bişey soracağım soğan dediğiniz normal kuru soğan mı, beyaz soğan mı yoksa yeşil taze soğan mı? çünkü ben taze soğan çok gaz yapıyor diye duymuştum.
Bu arada kızlar ben bugün bir çılgınlık yaptım. yani benim durumumdaki bir anneye göre çılgınlık olarak adlandırılabilecek birşey yaptım
iki kızımı yanıma aldım, biri elmden tuttu, biri de bebek arabasında, çıktık dışarı ve belediye otobüsüne binmek suretiyle ev gezmesine gittik. yanımda eşim varken ve kendi arabamızla gezmeye giderken bile tedirgin olan ben, bugün aştım kendimisonuç gayet başarılıydı. daha doğrusu bunu başardığım için kendimle gurur duydum
kalça usg yaptırdık dün. çok şükür herşey normal çıktı. büyük kızımda bu konuda kısa bir tedavi süreci yaşadığımız için tedirgindim doğrusu. şükürler olsun bir sorun yokmuş..
Canım ılık bir duş yap, yumuşasın göğsün, olmaz mı?
Kızlar annemler gidiyor bugün.Yarından itibaren yine bir başımayım. Bir de yarın doğum iznim bitecek. Rapor alıcam sabahleyin. O raporu götürmek bana o kadar zor geliyor ki anlatamam Hiç rapor almaya alışık biri değilim, birileirni arıyorum habire beni gaza getirsinler diye. Minişimi bırakamam şimdi işe başlamak için, uzunca bir süre başlamayı düşünmüyorum işe; ama rapor götürmeyi de yüzüm tutmuyor ooooffffff..... Bir de doktorum da doğum yaptı Rapor için başka bir doktora yönlendirdi, adamı tanımam etmem, yarın kızımla gidicem bi de bırakacak kimse olmıycak. Kız inşallah durur. Durmazsa nasıl anlatıcam adama derdimi bilmiyorum.
:129:slm bayanlar bende 3 martta doğum yaptım, forumu çok okuudm ama yazmak şimdiye nasip oldu..
benim küçük tatlı kuuzm çok az uyuyor gibi geliyor bana günde toplam 13-15 saat felan, çoğunluğu geceleri uyuyor gündüz taş çatlasın 3 saat.. normal midir sizlerde durum ney?
kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun arkadaşlar...
Kandiliniz Mübarek Olsun, Allah sevdiklerimizle nice nice kandilleri beraber geçirmemizi nasip etsin İnşallah, sağlık, huzur mutluluk hep bizimle, sevdiklerimizle cümle alemle olsun.
Şifa bekleyenlere Rabbim şifa versin, herşeyin Rabbim hakkımızda hayırlısını, güzelini nasip etsin. Öpüldünüz:)
Canım ılık bir duş yap, yumuşasın göğsün, olmaz mı?
Kızlar annemler gidiyor bugün.Yarından itibaren yine bir başımayım. Bir de yarın doğum iznim bitecek. Rapor alıcam sabahleyin. O raporu götürmek bana o kadar zor geliyor ki anlatamam Hiç rapor almaya alışık biri değilim, birileirni arıyorum habire beni gaza getirsinler diye. Minişimi bırakamam şimdi işe başlamak için, uzunca bir süre başlamayı düşünmüyorum işe; ama rapor götürmeyi de yüzüm tutmuyor ooooffffff..... Bir de doktorum da doğum yaptı Rapor için başka bir doktora yönlendirdi, adamı tanımam etmem, yarın kızımla gidicem bi de bırakacak kimse olmıycak. Kız inşallah durur. Durmazsa nasıl anlatıcam adama derdimi bilmiyorum.
canım dün de okumusdum ama eşim bilgisayar isteyince cevap yazamamıştım. şu anlattığın durumun aynısını ben de yaşıyorum şu anda.1. ay iyi kilo almıstı 2.ay kontrolünde 500 gr almıstı.doktor 2 hafta sonra gelin tekrar bakalım dedi. dün gittik. kilo alımı yine kötü. doktora sütüm bol. az emiyor dedim. 1 göğsümüm yarısı kadarıyla 2-3 saat duruyor bazen 4 saat sağıp biberonla vermeye çalışıyorum onu da almıyor. senin bebişin emme süresi ne kadar canım.idrar tahlili istedi , kız bebekte çok zor idrarı almak .neyse sonunda başardık idrarı almaya. yarın sonuçları alacağız. doktor mamaya başlarız diyor ama ben sütüm fışkırırken mama kullanmak istemiyorum. ayn ı sesnin dediğin gibi hep su içtim. kalorili birşey yemedim. ay çok karıştırdım herhalde kusura bakmayın. bebişim 2,5 aylık ve 4.880. artık muhallebi tatlı sık yapıyorum 2 haftadır. ama bu emme süresini nasıl arttırabiliriz ki edindiğin bilgileri benimle de paylaşırsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?