2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

syble arkadaşım seninki az emdiine göre demekki sadece sulu kısmı emio son süt olan yağlı kısma gelemio ama süresini nası arttırabilirsin bilmiorum kendisi çıkarıyorsa tekrar burnunu sık ağzına ver memeni zorla bence..ya da bi sonraki emzirmede o yarım kalan göğsünden başla canım evet bak böyece yağlı kısmını da emer bence..böyle dene bakalım..bide biberon verme bence canım.biberonun keyfini aldıysa seni o yüzden de az emio olabilir...2 saatte bir zorla emzir en azından kendi iice emmeye alışana kadar..

arkadaşlar emzikler konusunda bilgi verirmisiniz damaklı damaksız kirazuç gibi terimler var ben chicco nun damaklı Chicco Physio Kauçuk kullanıyordum 0-3 AYDI DEĞİŞTİRMEM LAZIM avent aldım 0-6 ay yazıyordu ucunu kontrol etmemişim marka iyi diye aldım biraz telaşa geldi o da kiraz uçluymuş fark nedir hangisi iyi

slm ister kiraz kullan ister damaklı birşeycik olmaz. eskiyince damaklı alırsın .

http://www.huggies.com.tr/pdf/degisim.pdf
DİKKAT DİKKAT
Kızlar boş bebek bezinizin paketini götürüyorsunuz (istediğin marka olabilirmiş), numune olmayan normal huggies organik paketini hediye ediyorlarmış. buralara yakın olan varsa gitsin alsın.
Ben primadan başka şey kullanmadım ama yolunuz düşerse alın.

Son düzenleme:
Oh ne güzel otobüse binerken katladın mi arabayı? Kimileri olduğu gibi bindiriyor ya.. Bilemedim ben ne yapsam. Tek basınaken katlamadim hiç. Ne zor ayol hayat

ben katlamadan bindirdim canım. 2 genç bindi bindiğim duraktan, hem binerken hem inerken yardım ettiler sağolsunlar. araba katlanınca taşımak daha zor. bir elinde bebek, bir elinde araba, bir yandan da otobüste sabit durmaya çalışma derken eli ayağına dolaşabilir insanın. bebek arabada yattı, ben sadece arabayı tuttum. yani kızlar, bebekle de olsa kendimizi eve hapsetmek zorunda diilmişiz onu keşfetmiş oldum ben

slm bende chicco physio kullanıyorum 3-6 ay olanıda var zaten ayda bir değiştirmek gerekiyor damak yapısı bozuluyor emziklerin emdikçe genişleyip büyüyor en fazla 2 ay kullanmak gerekiyor

merhaba annecikler, herkesin kandili mübarek olsun, hayırlara vesile olur inşallah

dün bebeğimin öksürdüğünü yazmıştım, bütün gün devam etti, hırıltı, öksürük, balgam vs. o öksürdükçe benim için gitti sabah erkenden doktora gittik. bebeğimi üşütmüşüm... doktor çiğerlerine inmemiş, ama çok dikkat etmelisin dedi... balgam çözücü ve soğuk algınlığı için ilaç yazdı, bunun haricinde ıhlamur içir sende iç dedi... 5 gün kullanacağızi geçmezse veya kötüleşirse antibiyotik kullancaz bebeğim için dua edin kızlar, hemen iyileşsin inşallah

queeny canım nasılsın, dün galiba hastanedeydin dikişlerin için ağrın varmı?

anne sütü son formülüm yarım paket instant mayayı bir bardak suya katıp karıştırıp içiyorsunuz. Ben üzerine yarım litrede su içtim. Tavsiye edilir. deniz bunuda dene muhakkak

umarım hemen iyileşir.

herkese merhaba kızlarr. Regaip kandilimiz mübarek olsun. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin yüzümüzü kara çıkarmasın İnşallah. işlerimizde kolaylık versin. evlerimize huzur bolluk bereket versin. kimsenin elinden dilinden kalbinden aklından kötülük getirmesine izin vermesin İnşallah. Allahım hepimizi korusun.rahmet ve merhametini üzerimizden eksik etmesin amin amin aminnn

selam kızlar. kandiliniz mübarek olsun. dün süt konusundan baya muzdariptim. akşam baya bi alışveriş yaptım süt için gereken ne varsa aldım yaptım. akşam hiç durmadan yedim bunları peşpeşe. o sırada bebiş acıktı veriyorum göğsümü dudaklarını değdiriyor meme olduğunu anlayınca basıyor çığlığı. oyalamaya çalıştım biraz. eşimde bugün için teslim etmesi gereken işler vardı dükkana gitmişti. biraz uğraştım dakikalar geçtikçe daha çok ağlamaya başladı. en sonunda artık gözlerinden yaşlar akıyor var gücüyle bağırıyor, çatlayacak neredeyse bende başladım ağlamaya. avutamıyorum bir türlü. eşimi aradım ama bebek öyle bir bağırıyor ki ne o beni duyuyor ne ben onu. zar zor anlattım durumu. ne yapalım peki dedi. mama al istersen aç kaldı bebeğim herhalde dedim. allahtan dükkanımızla evimiz karşılıklı, zamanında iyi düşünmüş almış eşim. neyse hemen mamayı aldı geldi. ben mamayı yapana kadar öyle bir ağlıyor ki mamaya karşı olan eşim hadi oyalanma hadi demeye başladı. pakette 120 cc diyordu ama ben 90 cc verdim. 1 dakika içinde cop cop emdi bitirdi uyudu. bende rahatladım biraz. evde chicco cam biberon vardı acele de olunca bu seferlik onunla verdim. birazdan dr browvn doğal akış biberon alıp gelicem. gece ve sabah beni emmeye devam etti. işte böyle kızlar. bu 15 günü de mamayla geçireceğim gelişimine bakıp ona göre karar vereceğim. sizler daha deneyimlisiniz. bir sabah bir akşam 90 cc mama versem geri kalan zamanlarda emzirsem nasıl, siz ne tavsiye edersiniz?

ya kızlar kafayı yıcem benmkı 2 aylık kontrolumuzde 4750 cıktı cokmu dusuk kılo bu ya doktor gayet ıyı dıyo ama bız 2 600 dogduk..ben hem sagıp hem meme verdım dogdugundan berı mıllet bıberona alısırsa meme almaz falan dıyodu tam tersı oldu artık kızım bıberonu zorla alıyo korkmayın yanı...ayrıca sagma makınam medelanın 50 mılyon olanından cok memnun kaldım tavsıye ederım..

deniz iyi yapmışsın, ama her mama verdiğinde kendini sağ ki sütün azalmasın.

iki ayda 2 kilodan fazla almış ooh tabiki güzel almış rahat ol.

iki ayda 2 kilodan fazla almış ooh tabiki güzel almış rahat ol.
ıyı almıs ama akranlarna gore az...ya herseyı dogal akısına bırakamak lazım bazen ogretmenım cıngene ogrencılerım var onları dusunup rahatlıyorum yoksa kafayı yıcem..buyucekler ıste ne sartlarda buyuyen cocuklar var

canım ver ama doktora da bi sor düzeni belirlesin kabız olmasın bi de durduk yerde, yapacak bişey yok çocuk ağlıyor sıkıntı çekiyor, emmiyorsa ver tabi ama sütünü sağ onu da ver k

bi,z de 2600 çıktık hastaneden gayet güzel kilosu takma canım bu kilo işine böyle gittiği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…