2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar.Benim balkabağı ilk günlerden beri kusuyor.Anne sütünün yanında mamada veriyoruz.Normal mama veriyorduk sonra kusma önleyici mama verince azaldı kusması.ama son zamanlara mama almayı azaltınca kusması yine arttı.Doktorumuz reflü olabilir dedi ve Motillium ve Gaviscon ilaçlarını verdi ama kusmasında fazla bir değişiklik olmadı.Kilo alması fena değil ama napıcaz bilmiyorum.

Ya kızlarr oğluşum uyuyacaktı ama bir türlü uyuyamıyor şöyle yatarken sürekli ellerin yüzüne tırmalanıyor ağzır sokuyor hiö durmadı ellerine tutup sallanıyorum olmadı uykuyu engellendi yüzü kaşınması yüzünden sizce neden böyle? alerji alakası mı varmış?

bende günde 2 kere 90 cc mama veriyorum canım... genelde öğle ve gece yatmadan önce... gerçi benim kız bi kaç haftadır mama istemiyor... 20 günde 650 gr almış, doktor iyi dedi...

bende günde 2 kere 90 cc mama veriyorum canım... genelde öğle ve gece yatmadan önce... gerçi benim kız bi kaç haftadır mama istemiyor... 20 günde 650 gr almış, doktor iyi dedi...

maşallah canım sizin kilonuz çok iyi. bizimki geçen ay 1 ayda 700 gr almıştı. bakalım mamanın bi faydası olacak mı 15 günde az da olsa fark edecek mi bizimkide.

benımkıde gunduz vok az uyuyyor daha cok gece 2 gundur yuz ustu uyutuyorum ıse yaradı gıbı dene ıstersen

benim bebişimde sürekli yüzünü kulağının arkasını ovuşturuyordu. ama bizimkinin yüzünde kırmızılıklar vardı. demek ki kaşınıyordu garibim. atopik dermatitmiş meğer. dr. dr. gezdik cildiyeye falan gittik. kortizonlu ilaç verdiler. en son netten araştırdım mustelanın ürünlerini duydum aldım. çok memnunum hem yüzü bembeyaz oldu hemde kaşıntısı geçti.

valla benimki de yüzüstü uyuor 1,5 aylıktan beri belki daha öncesinden hatırlamıyorum o zamandan beri de mis gibi uyuyor galiba bu pozisynu seviyor bebekler ben de ellemedim bıraktım öyle kafasını tutabiliyor değiştiriyor kendisi ama tabi gene kontrol ediyorum ara ara

benim bebiş hayatında bir kere yüzüstü yatabilmiş değil neden acaba:26: yüzüstü yatırınca yuvarlıyor kendini yine düz yatıyor sırtüstü:26:

benim bebiş hayatında bir kere yüzüstü yatabilmiş değil neden acaba:26: yüzüstü yatırınca yuvarlıyor kendini yine düz yatıyor sırtüstü:26:

ya benımkıde yenı yenı yatabılıyo o sekılde daha rahat yatma nedenlerı karnı ısınıyomus ve gazını kendı daha rahat cıkarıyomusss

demek ki yanlız değilim herkes oluyor sanırsam dediğini öyleydi sürekli kaşınıyınca sinir etti valla kaşınmayı bitmiyormuş gibi dr götürecem artık bu ay 10 ünde kontrolümüz var daha zamanı var nasıl dayanacağım bilemiyorum birde bayno yaptırsam geçer gibiydi ama tekrarlanıyor ilacı doktora danışsam daha iyi ilacı işe yaramazsa mustela deneriz bilgi için sağol canım

sütün çekilmesi olayını kayınvalidemden duydum tatlım dediğin gibi canın bişey isterde yemezsen sütün çekilirmiş:26::26:
evet canım yaa yine başa döndükkk
aldım canım ya şimdi düne göre daha iyiymm aklıma ne geldiysede yedimm geçiyo galiba
ay canımm ya fazladan almıştık oğluşuma paket paket bezlerr bezleri çıkartıp götürsem mi acep ankamall a her bi paket için bi tane mii :))
[

slm şekerlerr kandiliniz mübarek olsun gönlünüzden ne geçerse olsun inşalahh dualarda buluşalım inşalahh

bir fikrim yok ama sanırım 1 paket veriler.
benim oğluşumun pipisnn ucu darmış ondan bi anda drup drurkn ağloyomuş
ay üzülme hemen sünnet ettirirsin geçer gider. çaresi olmayan birşey değil ki. Geçmiş olsun allah başka dert vermesin

ay benimkini yüz üstü yatırınca kuyruğuna basılmış kediler gibi bağırıyor genelde, yada çırpınıyor garibim . eşim bak seninki emeklemeye başladı diye dalga geçiyor. :) yani o pozisyonda uyutmam mümkün değil, şanslısınız

CANIM önce emzir iice sonra mama ver deilse anne sütü alacağı yeri mamayla doldurmuş olma önce meme doymassa mama..

aman canım dikkat et gene de yüzüstü tehlikeli...raat ediyolarmış ama gene de tehlikeli..bizimki hiç sevmedi ama..

canım gayet iibenimki 3150 doğdu geçen hafta 4200 dü..ben gene de kaşıkla veriorum ama arada biberonla ödüllendiriorum bebişimi çok seviyoo

kızlar ya benim kız memede uyumak istiyor hep.hep dediysem 5gündür.ondan önce emzikle pışpışla kendi kendne uyurdu.artık gündüz uykusu sıfır..........işin kötüsü fatmagülün yengesi gibi geziyorum artıkmilka ineği gibi hissediyorum kendimi.nasıl unutturcam memede uyumayı?var mı böyle olan?büyüme atağı olabilir diyorum,malum12.haftadayız.ama alışkanlık yapacakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…