2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba gecmis olsun bebisine ama o ilaclari duyunca yazmak istedim benimilk oglum da
bir ara surekli kusuyordu az az kilo alimi da iyiydi sorun yok dediler olabiliyormus ama
onceki doktor ilac verme meraklisi reflu demisti ama ben kullanmadim dik emzirmeye ve
ve endikten sonra hemen yatirmamaya ozen gosterdim simdiki doktorumuz da ayni
ilac vermek hic istemez bir sorun olunca hemen bitkisel cay sebze falan tavsiye eder...
tekrar gecmis olsun...

kızlar bişey soracağım. bebeğiniz şöyle kafasının altında hafif bi yükseklik varken kendini belinden güç alarak kaldırıp oturur pozisyona getiriyor mu? bikaç gün önce benim bebiş böyle oturmuştu. inanmadım ben yanlış gördüm dedim. biraz önce arka arkaya en az 7-8 sefer daha yaptı. zayıf olduğundan rahat hareket mi ediyor ne oluyor anlayamadım:26:

benimki 2haftadır yapıyo.hatta videoya alırken bi anda kucagmdan kalkıp oturverdi,tescilli yani..........dr.gebelikte iyi beslenmişsin dedi,ama suan çoğu bebek yapıyodur çünkü folik asit,elevit,marincap bu işe yarıyo.anneannem zamane cocuğu bu,internet çocuğu diyokocam da hayır benim çocuğum dioo:90:normal yaniii

yaşasın bebeğim normal.bebişine. benim bikaç arkadaşım bebeği bu aylarda yığılıp kalıyordu da ondan garipsedim. birde söylediğine katılıyorum zamane çocukları herşeyi çok daha hızlı yapıyor iyi ki hamilelikte iştahım açıldı da dört dörtlük besleyebilmiştim bebişimi.

bence bebeğinin herşeyi normal.mamada vermişsin,uyumuş.demekki gerçekten açmış.ama sütünü arttırma çalışmalarına devam et bence.sonra artarsa yavaş yavaş kesersin.ben çok katı değilim,mama konusunda ama son çare olarak düşünürüm tıpkı senin gibi.anneler en iyisini bilir.bir de şoyle düşünmek lazzım:çocuk patrondur.ne istiyorsa yapılmalıdır.mesela bazı arkadaşlar ayaklarında sallıyolar bazıları alıştırma filan diyolarmış bence çocuk bunu istiyorsa yapılmalı,başka türlü uykuya geçemiyorsa devam edilmeli,ağlasın bırak mantığı bana göre değil.bunu söyleyip akıl veren insanlara baktığınızda çocuklarının her dediğini yapıyorlardır,onlar da bizim çocuklarımız.şuan oyuncak vsisteyemiyorlar ama mamayla doymak,ayakta uyumak istiyor olabilirler.benim kız da memede uyumaya alıştı ama ne yapayım dönemdir geçer diyorum.sağlıklı olsunlar daaa.o yuzden takma kafana insanları ve bebeklerinin kilolarını.bence bebeğin çok sağlıklıı..ha bu arada gaz vermek için söylemiyorum ben çocuk gelişimciyim,yani atmıyorum bu bilgileri..

aaaaaaaaaa sasirdim walllaaaa daha 2 aylik bebek napiooo...ne becerikliymisss senin bebissss

canım ben ne zaman şerbetli tatlı yesem sütümün çok arttığını farkettim. bir de kuru üzüm hoşafı aynı etkiyi yapıyor.. kızım emsin de rahtlayım istiyorum yani o derece çoğalıyor sütüm.

benim kız da yapıyor sıklıkla. özellikle uykusu geldiğinde elleri hep yüzünde,gözünde, kulağında, ovalayıp duruyor. ben de kollarını yorganla yanına kıstırıyorum, hemen uykuya dalıyor o zaman..

maşallah çok güçlü bebeğin demekki canım benimki daha yapamıyor..

nasıl yani anlamadım senin bebe oturur pozisyona mı geliyorilginç
yok canım benim kızımda yok böyle atraxyonlar

Benim bebegimde de reflu var. Doktorumuz eskiden motillium kullanilirdi ama artik pek onerilmiyor dedi. Kilo alimi iyiyse ilac tedavisi vermeyiz, mumkun olduginca dik yatirin dedi. Haftaya 3 ay kontrolumuz var kilo durumuna gore karar verilecek.. İlacla gececegini bilsem ben de isarci olurdum ama cogu kisiden ilacin etki etmedigini duyuyorum. Benim bebegim cok cok fazla kusuyor

Bende takviye mama veriyorum canım,günde 90 ml mi geçmiyor.Genelde akşam 8 den önce uyutmadan veriyorum.

impladeniz kız senin bebeğin ne becerikliymiş öyle. vay vay vay maşallah nazar değmesin :)

febris
arkadaşım benimkide kusuyor istersen ilaç vermeden halletmeye çalış yada istersen ar mama kullan. ben ilaç taraftarı değilim mümkün oldukça tabi , tabi doktordan iyi bilecek değilim.

selam arkladaşlarrrr

upuzun zaman oldu buraya girmeyeli, mağlum hamilelikten sonra insan aynaya bakmaya bile zaman bulamıyor...
sizlerle sohbet etmeyi o kadar çok özledim ki, inşallah sık sık girebilirim artık.
umarım herkes iyidir,
bebişleri ve hepinizi öpüyorummm

3 gün boyunca inat edip eski yöntemlerle uyutursan unutuyorlarmış, 3 günmüş arkadaşların hafızası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…