ay üzülme hemen sünnet ettirirsin geçer gider. çaresi olmayan birşey değil ki. Geçmiş olsun allah başka dert vermesin
Merhaba kızlar.Benim balkabağı ilk günlerden beri kusuyor.Anne sütünün yanında mamada veriyoruz.Normal mama veriyorduk sonra kusma önleyici mama verince azaldı kusması.ama son zamanlara mama almayı azaltınca kusması yine arttı.Doktorumuz reflü olabilir dedi ve Motillium ve Gaviscon ilaçlarını verdi ama kusmasında fazla bir değişiklik olmadı.Kilo alması fena değil ama napıcaz bilmiyorum.
kızlar bişey soracağım. bebeğiniz şöyle kafasının altında hafif bi yükseklik varken kendini belinden güç alarak kaldırıp oturur pozisyona getiriyor mu? bikaç gün önce benim bebiş böyle oturmuştu. inanmadım ben yanlış gördüm dedim. biraz önce arka arkaya en az 7-8 sefer daha yaptı. zayıf olduğundan rahat hareket mi ediyor ne oluyor anlayamadım:26:
benimki 2haftadır yapıyo.hatta videoya alırken bi anda kucagmdan kalkıp oturverdi,tescilli yani..........dr.gebelikte iyi beslenmişsin dedi,ama suan çoğu bebek yapıyodur çünkü folik asit,elevit,marincap bu işe yarıyo.anneannem zamane cocuğu bu,internet çocuğu diyokocam da hayır benim çocuğum dioo:90:normal yaniii
yaşasın bebeğim normal. bebişine. benim bikaç arkadaşım bebeği bu aylarda yığılıp kalıyordu da ondan garipsedim. birde söylediğine katılıyorum zamane çocukları herşeyi çok daha hızlı yapıyor iyi ki hamilelikte iştahım açıldı da dört dörtlük besleyebilmiştim bebişimi.
kızlar bişey soracağım. bebeğiniz şöyle kafasının altında hafif bi yükseklik varken kendini belinden güç alarak kaldırıp oturur pozisyona getiriyor mu? bikaç gün önce benim bebiş böyle oturmuştu. inanmadım ben yanlış gördüm dedim. biraz önce arka arkaya en az 7-8 sefer daha yaptı. zayıf olduğundan rahat hareket mi ediyor ne oluyor anlayamadım:26:
ahAHAaha yeriiiim been onuuubenm şahzedemde yüzüstü uyuyo. elleri uyandırmıyo böle bide gaz için iyi
selam kızlar. kandiliniz mübarek olsun. dün süt konusundan baya muzdariptim. akşam baya bi alışveriş yaptım süt için gereken ne varsa aldım yaptım. akşam hiç durmadan yedim bunları peşpeşe. o sırada bebiş acıktı veriyorum göğsümü dudaklarını değdiriyor meme olduğunu anlayınca basıyor çığlığı. oyalamaya çalıştım biraz. eşimde bugün için teslim etmesi gereken işler vardı dükkana gitmişti. biraz uğraştım dakikalar geçtikçe daha çok ağlamaya başladı. en sonunda artık gözlerinden yaşlar akıyor var gücüyle bağırıyor, çatlayacak neredeyse bende başladım ağlamaya. avutamıyorum bir türlü. eşimi aradım ama bebek öyle bir bağırıyor ki ne o beni duyuyor ne ben onu. zar zor anlattım durumu. ne yapalım peki dedi. mama al istersen aç kaldı bebeğim herhalde dedim. allahtan dükkanımızla evimiz karşılıklı, zamanında iyi düşünmüş almış eşim. neyse hemen mamayı aldı geldi. ben mamayı yapana kadar öyle bir ağlıyor ki mamaya karşı olan eşim hadi oyalanma hadi demeye başladı. pakette 120 cc diyordu ama ben 90 cc verdim. 1 dakika içinde cop cop emdi bitirdi uyudu. bende rahatladım biraz. evde chicco cam biberon vardı acele de olunca bu seferlik onunla verdim. birazdan dr browvn doğal akış biberon alıp gelicem. gece ve sabah beni emmeye devam etti. işte böyle kızlar. bu 15 günü de mamayla geçireceğim gelişimine bakıp ona göre karar vereceğim. sizler daha deneyimlisiniz. bir sabah bir akşam 90 cc mama versem geri kalan zamanlarda emzirsem nasıl, siz ne tavsiye edersiniz?
Ya kızlarr oğluşum uyuyacaktı ama bir türlü uyuyamıyor şöyle yatarken sürekli ellerin yüzüne tırmalanıyor ağzır sokuyor hiö durmadı ellerine tutup sallanıyorum olmadı uykuyu engellendi yüzü kaşınması yüzünden sizce neden böyle? alerji alakası mı varmış?
Merhaba kızlar.Benim balkabağı ilk günlerden beri kusuyor.Anne sütünün yanında mamada veriyoruz.Normal mama veriyorduk sonra kusma önleyici mama verince azaldı kusması.ama son zamanlara mama almayı azaltınca kusması yine arttı.Doktorumuz reflü olabilir dedi ve Motillium ve Gaviscon ilaçlarını verdi ama kusmasında fazla bir değişiklik olmadı.Kilo alması fena değil ama napıcaz bilmiyorum.
selam kızlar. kandiliniz mübarek olsun. dün süt konusundan baya muzdariptim. akşam baya bi alışveriş yaptım süt için gereken ne varsa aldım yaptım. akşam hiç durmadan yedim bunları peşpeşe. o sırada bebiş acıktı veriyorum göğsümü dudaklarını değdiriyor meme olduğunu anlayınca basıyor çığlığı. oyalamaya çalıştım biraz. eşimde bugün için teslim etmesi gereken işler vardı dükkana gitmişti. biraz uğraştım dakikalar geçtikçe daha çok ağlamaya başladı. en sonunda artık gözlerinden yaşlar akıyor var gücüyle bağırıyor, çatlayacak neredeyse bende başladım ağlamaya. avutamıyorum bir türlü. eşimi aradım ama bebek öyle bir bağırıyor ki ne o beni duyuyor ne ben onu. zar zor anlattım durumu. ne yapalım peki dedi. mama al istersen aç kaldı bebeğim herhalde dedim. allahtan dükkanımızla evimiz karşılıklı, zamanında iyi düşünmüş almış eşim. neyse hemen mamayı aldı geldi. ben mamayı yapana kadar öyle bir ağlıyor ki mamaya karşı olan eşim hadi oyalanma hadi demeye başladı. pakette 120 cc diyordu ama ben 90 cc verdim. 1 dakika içinde cop cop emdi bitirdi uyudu. bende rahatladım biraz. evde chicco cam biberon vardı acele de olunca buseferlik onunla verdim. birazdan dr browvn doğal akış biberon alıp gelicem. gece ve sabah beni emmeye devam etti. işte böyle kızlar. bu 15 günü de mamayla geçireceğim gelişimine bakıp ona göre karar vereceğim. sizler daha deneyimlisiniz. bir sabah bir akşam 90 cc mama versem geri kalan zamanlarda emzirsem nasıl, siz ne tavsiye edersiniz?
kızlar ya benim kız memede uyumak istiyor hep.hep dediysem 5gündür.ondan önce emzikle pışpışla kendi kendne uyurdu.artık gündüz uykusu sıfır..........işin kötüsü fatmagülün yengesi gibi geziyorum artıkmilka ineği gibi hissediyorum kendimi.nasıl unutturcam memede uyumayı?var mı böyle olan?büyüme atağı olabilir diyorum,malum12.haftadayız.ama alışkanlık yapacakkkkk
arkadaşlar,mustelanın hangi ürünlerini kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?