2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum izni bitince bir gün göreve başlayıp sonra rapor almak lazım.sen on gün almışsın tekrar on gün bitince kesintisiz rapor alabilirsin.farklı bir dr.dan almanı öneririm.bebeğin eğer üzerine kayıtlıysa cocuk dr.ndan onun üzerinden refakat izni alabilirsin.ama diğer on günde bitince çalışman gerekebilir sadece acilden alırsan problem olmaz.

canım başlayıp öyle rapor alman gerekiyordu. veya başlamadan acilden. benim de çarşamba bitiyor raporum okula gidip müdürden başlama yazısını alıp rapor almaya gideceğim. senin idare zaten gitsende başlama yazısı için seni süründürürdü , anlattığına göre. allah kolaylık versin canım
iyigcler kızlar..keyifler nasıl..biz çok kötü grip olduk,hapşuruk,öksürük derken dün bugün koyu yeşik kaka yapmaya başladı,yarın doktora gidicez,ondan bana da geçti grip,yada benden ona:44:

geçmiş olsun canım ya. kendin bol bol ıhlamur kekik iç. tavuk suyuna çorba yap iç.soğan biber de at içine büyük büyük vitamini geçsin. bir de burda arkadaşlar tavsiye etti bebeğe de ıhlamur verebilirmişsin.

arkadaşlar ben birşey merak ediyorum.
hamileyken pıtırcık. gündüz çok hareketliydi. ben en geç 11-12 de yatardım gece pek rahatsız etmezdi. şimdi de kızım 11 oldumu mutlaka uyuyor. burda bazı arkadaşlar hamilelik sırasında bebişlerinin geceleri uyutmadığını söylemişti. acaba şimdiki uyku düzenleri anne karnındaki düzenle aynı mı?????????????????

bu arada kilo sorunumuz yokmuş. hastanedeki tartı yanlışmış bebeğim 2 haftada 450 gr almış. boşuna uğraştık idrar tahlili vereceğiz diye kızdan idrar almakta sanat işi. tabi biz 80 günlüğüz ama daha 5 kilo bile olamadık küçük olacağız herhalde. emmiyor bazen çok inat ediyor memyi verdik mi basıyor yaygarayı. emzikle sakinleştiriyoruz. sinir oluyorum ya.
birde doktor sağdığın sütü kaşıkla ver dedi. biberon uzun vadede 3-6 ay gibi memeyi bıraktırırmış.

Sağolun kızlar.. Özel kurum değil, ptt. Bu on gün bitince neolacak diye içim içimi yiyor, sinir oldum, başlasam da formalite olacaktı sonuçta aslında, yani işe başlasam ve bir gün ya da yarım gün çalışsam, benim kadar oradakilere de zarar, dökümlerdi, artan bozuk paralardı bilmemneydi, ardımı toplaması daha zor. Aman neyse, ben şimdi kesintisiz rapor alabiliyorum di mi.. İkinciden sonra neden çalışmam gerekebilir Esra? Onu da biliyim de yeniden tepki almiyim

Ya şimdi benimkisi aynı oldu gibi, geceleri çok uyanmıyor, hamileyken de geceleri tepinip durmazdı, nadirdi yani. Ama ilk iki ay ne gecemiz vardı ne gündüzümüz.. Şimdilerdeki hali de karnımdaki zamanla aynı olabilr mi acaba huy olarak.. :26:

canım iznin bitince işe başlayış yazının yazılması lazım.ister giderek yazdırırsın istersen başka bir şekilde haledersin ama önce başlaman sonra ayrılman gerekiyor tüm izinlerine canım

kızlar öğretmenler içinde bu izin konusu aynı dimi ..şimdi bnm raporumda 9 haziranda şlabar yazıyordu ben 9unda dra gidip 10 gün rapor alıcam başlamama filan luzum varmı zaten başlamam imknsız bebeğimi nereye bırakıcam..

aynı durumdayız. 9 haziranda başlar diyor tabikide başlamayacağız. raporunu yolla gitsin.

Kızlar ya yakın bir arkadaşım var, İstanbul'da ailesi, geçenlerde İstanbul'dayken fark etmiş, primaların fiyatı çok ucuzmuş:26: Birkaç markette baktım diyo, burada (Antalya) 74lü paketler paketler 22 lira filan; ya da bir lira oynuyo işte yukarı aşağı. İstanbul'da 11-12 liraydı diyo. Niye orada daha ucuz yauuu Sizler alırken kaça alıyorsunuz?
Bu arada jenny&willy e devam ediyoruz, emicilikte sorun yok bence; bacakları da hakikaten daha az sıkıyor. Gece yine de prima takıyorum. Bu bez de burada 9.90 dı. 50 tane var içinde.

canım ben oyunla iyice tutturdum ağzının kenarında gezdirdim soktum çıkardım deli oldu tuttu..birde daha önce şekerli suya batırdım emziği
ahucum özlettin kendini ne yazıkki bir çoğumuz hamilelikteki gibi giremiyoruz bebişler sağolsun
benim oğluşumun pipisnn ucu darmış ondan bi anda drup drurkn ağloyomuş
geçmiş olsun canım

geçmiş olsun sizede

günaydın anneler:80::80:gezmelerden ve mertten fırsat bulup giremiyorum girdiğimdede hem face hem bura beceremiyoru1:

prima fiyatı sizin orası ile aynı, bazen kamp. olursa 18- 19 olduğu oluyor , normalde 22-23 lira. Bu arada o ucuz olan prima turuncu olanı.
turuncu Uyu ve oyna ucuz, ama ben denemedim sadece bir ark. ben sürekli onu kullanıyorum memnunum dedi.

Son düzenleme:

ben başlangıç yapmadan rapor aldım sorun olmadı

sweet drop şekere batırma emziği çok kötü bişey bu canım sık sık yapma en azından

ben başlangıç yapmadan rapor aldım sorun olmadı

sweet drop şekere batırma emziği çok kötü bişey bu canım sık sık yapma en azından

canım şekere batırmadım şekerli su yaptım suya batırdım birde en başta yaptım artık alıyor emziği bir ara bırakmıştı oyunla aldırdım birde şekerli suyun zararı yok diye biliyorum sarılıkda şekerli su veriliyor

Son düzenleme:

mudurunu ara sor mutlaka canım su gun ıznım bıtıyor dırekt gıdıp rapor alayımmı once okulamı ugrayım de

mudurunu ara sor mutlaka canım su gun ıznım bıtıyor dırekt gıdıp rapor alayımmı once okulamı ugrayım de

hımm öyle yapaımy cnm bizim müdür cins zaten..şu yeni kanuında erken doğum olunca ekletebiliyorsun ya günleri bnm iki günüm vardı dr yazdı müdür kabul etmedi eğer o iki günüm olsaydı bidahaki tfahayıda kapatıyordum normalde..

ne demek kabul etmedi ben 25 günü saydırdım, ya kanun var ama herkese başka işliyor ne biçim meleket be...

aaaaaaaaaa sasirdim walllaaaa daha 2 aylik bebek napiooo...ne becerikliymisss senin bebissss

valla önce bende şaşırmıştım ama yapan bebekler varmış. anormal bi durum yokmuş yani

vallahi tamda dün gece fark ettim bende yazacaktım. eşim dışarıdan gelirken tatlı almış ye de süt olsun dedi. bende eğer süt olursa her akşam getircen ama dedim sen bi ye bakalım süt olursa bakarız demişti. gece bebeğim emmek için uyandığında baktım baya sertti. bebişte uzun uzun emdi bırakmadan. ama süt arttığından ama uyku arasında ne olduğunu bilemedi

oturma olayında da belki zayıf olduğundan rahat hareket ediyordur.

nasıl yani anlamadım senin bebe oturur pozisyona mı geliyorilginç
yok canım benim kızımda yok böyle atraxyonlar

tamamen dümdüz yatarken yapamıyor da kafası hafif eğimli olduğu zaman arabanın 45 dereceye yakın pozisyonlarında falan belinden kaldırıyor kendini oturur pozisyona geçip bikaç saniye durup tekrar yatıyor. hatta düşüyor denebilir yoruluyor herhalde

Bende takviye mama veriyorum canım,günde 90 ml mi geçmiyor.Genelde akşam 8 den önce uyutmadan veriyorum.

ben şimdilik her fırsatta önce emzirip sonra gözünden yaş gelene kadar ağlarsa 60 cc falan veriyorum. çok korkuyorum çok bilgisizim. bebeğimi muhtemelen son hafta aç bıraktım. düşündükçe üzülüyorum. ama hiç bilmiyordum ki bebek kısa emip bıraktığı zaman doydu sanıyordum. çok aşırı ağlamaları yoktu 2 güne kadar ama çoğu zaman mızmızlanırdı. allah katında bunun bi bedeli var mı bilmiyorum. bebeğimi aç bırakmamın yani, farkında da değildim ki.. her türlü üzülüyorum anlayacağın.

hepimizin bebişlerine

selam kızlar. hiç iştahım yok canım hiçbişey istemiyor. zorla yiyince çıkarıyorum. benim her zaman böyle bi problemim vardı zaten. hamile kalınca hep derdim benim bebek 2.500 gr çıksa şükrederim diye. allahtan hamileyken iştahım açılmıştı da patlayana kadar yiyebilmiştim herşeyden. süt,yumurta,balık,badem,ceviz,yeşil yapraklı sebzeler,kırmızı et sürekli tüketmiştim. şimdi yine iştahım kapandı. bebişim için herşeyi yemek istiyorum ama bazen yemek aklıma gelince bile midem bulanıyor. bazen rahat yiyorum ama çok fazla yiyemiyorum. tabi süt yetmez yeterince yiyemezsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…