2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pipşiğ onlemek için bepanthen ve zeythnyagı gbisi yok..bi de popsunun kuru kalmasına özen gösterin tam kurulamadan krem vb sürmemenizi öneririm..gecmiş olsun

doğru söylüyorsun banucum. zaten boğum boğum olsun falan gibi değil de daha çok açlıktan ağlamasın ben farkında değilken. üzüldüğüm en büyük nokta bu. zaten dertlerini anlatamıyorlar. eğer o aç olur da ben farkedemezsem diye çok korkuyorum.

Kızlar merhaba facebook tada yazdım birde buradan yazayım pişigi gecirmek icin önereceginiz krem var mı? Seba med ise yaramadı.

canm benm bebiş pişik olduğunda evde pişik kremi yoktu ama lansinoh vardı meme uçları için olan,bende onu sürdüm poposuna zaten içeriğinde de yazıyodu sürülebilir diye bayağı iyi geldi gibi bi de zeytinyağı sürüyodum o da iyi geliyo varsa bi dene istersen...

canm farketmemen mümkün degil merak etme..o sana belli eder kendni içini ferah tut ki bol bol sutun olsun:)) bi de canm sutunu artıracak olan tek sey sıvı tuketımın unutma baska ugraslara girmeden bol bol sıvı al derim ben..tatlı falan su içmeni sagladıgı için işe yarıyo yoksa onlar degil sutu artıran bi çok doktorun makalesini okudum sudan önemlisi yokmuş süt için..

Fiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
impala deniz:M.Deniz
bebeksu: Aida
Azize :Azize
tiara:Ecem
S&U:Sultan
bynkutluay:Melike
nesbay: Neslihan
viyole:Neslihan
haticesu:Hatice
Martenizieniz
ske: Suzan
grapherınar
muharrir:Ayşenur
elsi:Elif
Posedion:Özlem
bsbirkin:Betül
byn:Şenay
Ebruli1820:Ebru
Queeny:Ayşe
hipperaktif:Ayşe
emily:Emel
ardina:Seda
caznur:Öznur
onurcuk:Nurcan
sermest: Fatma
dilekalknilek
caretta:Kezban
ecrin:Ecrin
periliev:Çiğdem
taçsız prenses: Büşra
Syble: Fatma Sibel
abrel:Eylül
begonvil07:Nuran
kıvırcık06:Çiğdem
lavinya22:Şule Zeynep
yasmngu:Yasemin

süper liste. eline sağlık.

bebaphanten...ha bide pişiğin asıl nedeni yanlış emzirme diye okumuştum kk de.

pipşiğ onlemek için bepanthen ve zeythnyagı gbisi yok..bi de popsunun kuru kalmasına özen gösterin tam kurulamadan krem vb sürmemenizi öneririm..gecmiş olsun

Tamam kızlar tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.

Canım bende Bella25 ismim Ebru.

Ben de SSK lıyım bizde durum şöyle işliyor, çalıştığın yere gidiyorsun onlar SSKya gideceğin gün için vizite kağıdı veriyorlar, sana bir iki evrak da veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam, sen o evrakları, 37. haftada aldığın çalışamaz raporunu, bebeğin doğum raporunu ve bebeğin nüfusunu alıp SSKya gidiyorsun. İzmir'deki SSK'da bunun için özel bir bölüm var, aşağıda harala gürele içinde sıra beklemiyorsun, evraklarını oraya veriyorsun, onlar da sana paranı PTT'den alman için gün veriyorlar. Bana 2-3 gün sonrasını vermişlerdi, bu 2 sene önceydi, şimdiki sistem de böyle işler diye tahmin ediyorum.

doublebump adım suzan :))

seda ardina ise ardinacım öykün maşallah çok tatlı. tam bi çitlembik. benimde gelinim var darkangellove ın kızı buğlemi aldık biz önceden sende zaten kızını vermişsin damlaya eğer buğlemi almasaydık biz de talip olurduk. bayıldım bayıldım kızına. allah bağışlasın. çok kibar mini mini bir kız :78:

İşyerin evraklarını Sosyal Güvenlik Kurumuna yolluyor, bundan 1 ay kadar snra paranı postanelerden alabiliyorsun, bütün postane şubelerinden olur. Süt iznin ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1,5 saat.
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim
Kızlar merhaba facebook tada yazdım birde buradan yazayım pişigi gecirmek icin önereceginiz krem var mı? Seba med ise yaramadı.

benim kadar pişik sorunu yaşayan bir anne varmıdır bilmiyorum bebeğim altı açılınca çok ağladığı için ilk başlarda çok az açmıştım bebeğimin altı çok fena oldu bence ilk önce her altını açtığın zaman Mustelanın STELACTIV PİŞİK GİDERİCİ kremini dene geçmezse sadece günde 3 kerede trosyd ile karıştırıp sürebilirsin kesin çözüm bunları doktorumuz önerdi

Bu arada SSK lılar için süt izni 12 ay boyunca hep 1.5 saat maalesef. İlk 6 ay 3 saat sadece devlet memurları için geçerli.

kızlar ben hep arko krem kullandım. bebeğim bi kere ble pişik olmadı

Canım evet eskiden sen götürüyordun, şimdi şirket kendisi veriyor

Canım evet eskiden sen götürüyordun, şimdi şirket kendisi veriyor

A iyiymiş ben de ayın 14'üne SSKya giderim diye planlamıştım nasıl yapacam edecem diye stres yapıyordum. Gerçi ben gene de bizimkileri arayayım bunların işi belli olmaz, sen git falan deyiverirler.

facedede yazdım buradada sorayım dedim kızlar bebeğiniz uyanıkken onunla nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…