2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun.. Ama canını sıkma, mühim bir şey olsa doktor ilacı şimdi verme der miydi..

CANIM BENİM rABBİM ŞİFA VERSİN QUZUNAA
kızlar elevit veya demir hapı ve balık yağı içiyor musunuz??
BENDE HİÇ BİRİNİ İÇMİYORUMMMM
ÖVGÜCÜM HARİKASINN YAAAA

Geçmiş olsun.
umarım hemen iyileşir, aman şimdi bende korktum benimkindede bir hırıltı var ama ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok .
işlh. canım yaa sen de dikkat et dr, dediki tedavi edilmeyen basit bir grip ciğerlere inebilirmiş.
geçmiş olsun. allah acil şifalar versin.
amin canım işlh
Canım geçmiş olsun.. Ama canını sıkma, mühim bir şey olsa doktor ilacı şimdi verme der miydi..
sağol canım haklısın ama olmuyor anne yüreği işte
CANIM BENİM rABBİM ŞİFA VERSİN QUZUNAA
amin amin o kadar içim darılıyorki allahım ferahlık ver içime
BENDE HİÇ BİRİNİ İÇMİYORUMMMM

ÖVGÜCÜM HARİKASINN YAAAA

selam kızlar
moralim çok bozuk.kaç gündür deniz grip gb diyordum ya,öksürük çok arttı dün,bugün doktora götürdüm,bronşları çok dolu dedi,bi antibiyotik 2 tanede daha şurup,çok erken kapmış,bundan sonra her soğuk algınlığı bronşite çevirebilir dedieşiminde beni,mde moralimiz çok bozuk..rüzgar daha 1 ay evvel bronşit oldu,ondan geçmiş olabilir dedi doktor..3 ayda 2.antibiyotik offf:18:bugünde aksi gb daha da arttı öksürük..biran önce iyileşsin Allahım:97:

geçmiş olsun canım yaaa offff insanın canı hiç bişi yapmak istemiyor bebeği hastayken

eşim humana still tea aramış bulamamış. nerede satılır yahu? eczaneye sormuş carrefur a sormuş yokmuş.

ay bugün çenem düştü resmen boyuna bişeyler yazıyorum biraz önce gittim tavşanlı bi kumaşla boncuk elyaf aldım. 1 m ye 1.20 bi minder diktiricem. efem debelensin dursun üstünde şimdi annem diktirmeye götürdü yarın sabahta içini doldurucaz.

allah acil şifalar versin. benim bebişimde 15 günlükken kayınpeder grip olunca ondan kapmıştı. antibiyotik kullandık 2-3 günde geçti gitti. bişey olmaz meraklanma.

selammmmmmmmmmmmmm oğlumla birlikte pc başındayız dün misafir vardı gelemedimm iyisiniz demi ben çok yorgunumm

slm güzel annişler nasılsınız ben komşu topikten nisan annesiyim.artık siz bizden daha tecrübelisiniz.sizlere birşey soracagım.kızımın üç gündür gaz sancısı ve kaka yapamamasorunu var bu gün dr götürdüm karnı taş gibi olmuş dedi yavrum uykularında inledi durdu.dr metsil verdi kullansammı güvenemiyorum.sizler kullanıyormusunuz faydası varmı.ilac dışında yapabilecegim etkili birşeyler varmı bana yardımcı olursanız cok sevinirim

ayyy çooooook geçmiş olsun aynı sorunn bizde de var günde 3 defa birer çay kaşığı zeytin yağı ver dedi doktor..sabah öğle akşam veriyorum gerçi artık günde 2 defa düşürdüm..Zararı olmaz mı dedim kesinlikle zeytinyağından hiçbişey olmaz ver korkma dedi..

arkadaşlar,mustelanın hangi ürünlerini kullanıyorsunuz

Atopik ciltler için kremini,konak için krem ve şampuanını kullanıyorum canım.

Emziği bizim kız da ya dışarıda arabasında ya da gece uykuya dalarken alıyor.Bizde emzik koleksiyonu var doğmadan aldığım aventler,nuklar toplamda 7-8 emziğimiz var.2 tanes kauçuk en çok da onları sevdi.Anne memesine yakın gibi ,silikonlar sert oluyor.Kızım bazen emziği takar takmaz fırlatıyor.Bizde emziği ağzında hafifçe tutup yanağını okşuyoruz o zaman emziği emmeye başlıyor.Uykuya dalıncaya kadar da bırakmıyor.

Hametanı bizde kullanıyoruz.Geniş çaplı bir krem bize isilikleri için verilmişti,iyi de geldi.

Gerçekten ilginç bir tipmiş.

Övgü İstanbul da hiç biryerde 11-12 liraya prima görmedim.Mega paketler 22-24 ytl care olanlar 19-22 ytlye mini olanlarda 15-16 ytlye satılıyor.Arkadaşının yanlışı mı var acaba?

Kızlar merhaba facebook tada yazdım birde buradan yazayım pişigi gecirmek icin önereceginiz krem var mı? Seba med ise yaramadı.

Çok teşekkür ederim canım.Hepimizin bebeklernin maşallahı var

facedede yazdım buradada sorayım dedim kızlar bebeğiniz uyanıkken onunla nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz?

Konuşuyorum,ninni söylüyorum ,elleri ayakları ile oynuyorum genelde gülerek,agu yaparak son 1 haftadır da dıgıl dıgıl konuşarak yanıt veriyor.

Bebişlere geçmiş olsun.

eşim humana still tea aramış bulamamış. nerede satılır yahu? eczaneye sormuş carrefur a sormuş yokmuş.

Ben netten 3 lü paket olarak alıyorum.3 lü paket 44 ytl kargosu da 5-6 ytl civarında.

Humana Still-Tee Süt Artırıcı Çay (3kutu)43.90TL GittiGidiyor.com'da #39982844

Geçmiş olsun canım.Emirde gripli küçük bir çocuktan kapmıştı.Antibiyotik taraftarı degil bizim dr. ne kadar geç verirsek o kadar iyi dedi.1 tane şurup ve okynus spreyi ve en büyük antibiyotik anne sütüdür bol bol emzir dedi.Öylelikle geçti çok şükür.nş. sizde çabucak atlatırsınız.

Kızlar emzirme sütyeni ile ilgili sizden yardım istemiştim ama kimse cevap yazmammış

Kızlar emzirme sütyeni ile ilgili sizden yardım istemiştim ama kimse cevap yazmammış

Canım chez elle diye bir marka var, komun da var galiba istediğin gibi sütyeni. Penye olmayan yani.
Bu arada Seda Beşiktaşta gördüm demişti, üç ayrı markette görmüş. Bilmiyorum ki. Belki paketler farklıydı, küçük filan

bende sana verecdekleri cevabı bekliyorum:):)

sab simplex kulllan günde 3 kere 5 damla en iyi o geldi bize.
Kaka yapması içinde zeytinyağı olabilir, birde su vermeyin diyorlar ama az kaynamış soğutulmuş ılık su iyi geliyormuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…