merhabalar kızlar canım çoookkk sıkkın
bebeğimi dr götürdüm grip gibiydi burnu falan tıkalıydı ve dr.
tamol ver dedi ve antibiyotik yazdı ama vermiceksin şimdi dedi eğer balgam hırıltısı gelirse öyle verirsin dedi yani evde bulunsunmuş
dua edin bebeğime
CANIM BENİM rABBİM ŞİFA VERSİN QUZUNAAmerhabalar kızlar canım çoookkk sıkkın
tamol ver dedi ve antibiyotik yazdı ama vermiceksin şimdi dedi eğer balgam hırıltısı gelirse öyle verirsin dedi yani evde bulunsunmuş
dua edin bebeğime
BENDE HİÇ BİRİNİ İÇMİYORUMMMMkızlar elevit veya demir hapı ve balık yağı içiyor musunuz??
ÖVGÜCÜM HARİKASINN YAAAAFiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
impala deniz:M.Deniz
bebeksu: Aida
Azize :Azize
tiara:Ecem
S&U:Sultan
bynkutluay:Melike
nesbay: Neslihan
viyole:Neslihan
haticesu:Hatice
Martenizieniz
ske: Suzan
grapherınar
muharrir:Ayşenur
elsi:Elif
Posedion:Özlem
bsbirkin:Betül
byn:Şenay
Ebruli1820:Ebru
Queeny:Ayşe
hipperaktif:Ayşe
emily:Emel
ardina:Seda
caznur:Öznur
onurcuk:Nurcan
sermest: Fatma
dilekalknilek
caretta:Kezban
ecrin:Ecrin
periliev:Çiğdem
taçsız prenses: Büşra
Syble: Fatma Sibel
abrel:Eylül
begonvil07:Nuran
kıvırcık06:Çiğdem
lavinya22:Şule Zeynep
yasmngu:Yasemin
kızlar nasılsınız? cok cnmm sıkılıyor...
işlh. canım yaa sen de dikkat et dr, dediki tedavi edilmeyen basit bir grip ciğerlere inebilirmiş.Geçmiş olsun.
umarım hemen iyileşir, aman şimdi bende korktum benimkindede bir hırıltı var ama ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok .
amin canım işlhgeçmiş olsun. allah acil şifalar versin.
sağol canımCanım geçmiş olsun..Ama canını sıkma, mühim bir şey olsa doktor ilacı şimdi verme der miydi..
CANIM BENİM rABBİM ŞİFA VERSİN QUZUNAA
amin amin o kadar içim darılıyorki allahım ferahlık ver içime
BENDE HİÇ BİRİNİ İÇMİYORUMMMM
ÖVGÜCÜM HARİKASINN YAAAA
3 aylık bebeğin dişi kaşınıyor olamaz değil mi. emziğini eliyle hep sağ tarafa geçirip orayı kaşıyor gibi hareketler yapıyor da.
selam kızlar
moralim çok bozuk.kaç gündür deniz grip gb diyordum ya,öksürük çok arttı dün,bugün doktora götürdüm,bronşları çok dolu dedi,bi antibiyotik 2 tanede daha şurup,çok erken kapmış,bundan sonra her soğuk algınlığı bronşite çevirebilir dedieşiminde beni,mde moralimiz çok bozuk..rüzgar daha 1 ay evvel bronşit oldu,ondan geçmiş olabilir dedi doktor..3 ayda 2.antibiyotik offf:18:bugünde aksi gb daha da arttı öksürük..biran önce iyileşsin Allahım:97:
selam kızlar
moralim çok bozuk.kaç gündür deniz grip gb diyordum ya,öksürük çok arttı dün,bugün doktora götürdüm,bronşları çok dolu dedi,bi antibiyotik 2 tanede daha şurup,çok erken kapmış,bundan sonra her soğuk algınlığı bronşite çevirebilir dedieşiminde beni,mde moralimiz çok bozuk..rüzgar daha 1 ay evvel bronşit oldu,ondan geçmiş olabilir dedi doktor..3 ayda 2.antibiyotik offf:18:bugünde aksi gb daha da arttı öksürük..biran önce iyileşsin Allahım:97:
eşim humana still tea aramış bulamamış. nerede satılır yahu? eczaneye sormuş carrefur a sormuş yokmuş.
slm güzel annişler nasılsınız ben komşu topikten nisan annesiyim.artık siz bizden daha tecrübelisiniz.sizlere birşey soracagım.kızımın üç gündür gaz sancısı ve kaka yapamamasorunu var bu gün dr götürdüm karnı taş gibi olmuş dedi yavrum uykularında inledi durdu.dr metsil verdi kullansammı güvenemiyorum.sizler kullanıyormusunuz faydası varmı.ilac dışında yapabilecegim etkili birşeyler varmı bana yardımcı olursanız cok sevinirim
arkadaşlar,mustelanın hangi ürünlerini kullanıyorsunuz
emziği alıyordu 5 gün öncesine kadar ama şimdi diliyle tükürüyor,öğürüyor almıyor.ilk önce anne memesi sanıp ağzını açıyor ama içinden bir şey çıkmayınca atıyor.acaba şırıngayla içine anne sütü mü koysam alışana kadar?valla bence emzik süper bir kurtarıcı.ben de dört yaşına kadar emdim.en son tavuklara atmıştım
Biz eczacı arkadaşımın şiddetli tavsiyesi üzerine mustelanın şampuanını,sabununu,pişik kremini ve kendim için göğüs ucu kremini kullandım.Çok memnunum.Bir de sebamed ile inanması güç de olsa niveanın ürünlerini dermatolog bir arkadaşım tavsiye etti.Kendi çocuğunda kullanmış.
Mutela özellikle hassas ciltli pişiğe müsait bebeklerde çok işe yarıyormuş,tamamen doğal içinde parfüm yok.Gerçi bebek cildi zaten hassas da.Ama geçen gün doktor kontrolünde dr bize hametan verdi,pişik için ve gerektikçe kullan.Mümkün olduğunca kullanmam zaten,dr muz da ilaç meraklısı değil.İlacı hep son çare olarak görenlerden
ben damaklı emzik almıştım bebedor un sonra wee nin emziğini..o damaklı değildi,onu hiç almadı bende bebedor a dewam ettim dediğim gbi onuda beş gündür almıyor ama deneyeceğim.ha buarada en yakın arkadaşım eczacı.kadının biri bir kaç değişik emzik almış ondan farklı zamanlarda.çocuğu hiç birini almamış.kadın emzikleri geri getirmiş,değiştirmeye,yerine krem filan alayım demiş.hem de ankaranın orta göbeğinde eğitim durumu lise olan bir kadın.böyle bir şey var mı ya?açılmış,denenmiş,geri verecek.gülsem mi şaşırsam mı bilemedim diyor arkadaşım.ilginç dimi:44:
Kızlar ya yakın bir arkadaşım var, İstanbul'da ailesi, geçenlerde İstanbul'dayken fark etmiş, primaların fiyatı çok ucuzmuş:26: Birkaç markette baktım diyo, burada (Antalya) 74lü paketler paketler 22 lira filan; ya da bir lira oynuyo işte yukarı aşağı. İstanbul'da 11-12 liraydı diyo. Niye orada daha ucuz yauuuSizler alırken kaça alıyorsunuz?
Bu arada jenny&willy e devam ediyoruz, emicilikte sorun yok bence; bacakları da hakikaten daha az sıkıyor. Gece yine de prima takıyorum. Bu bez de burada 9.90 dı. 50 tane var içinde.
Kızlar merhaba facebook tada yazdım birde buradan yazayım pişigi gecirmek icin önereceginiz krem var mı? Seba med ise yaramadı.
seda ardina ise ardinacım öykün maşallah çok tatlı. tam bi çitlembik. benimde gelinim var darkangellove ın kızı buğlemi aldık biz öncedensende zaten kızını vermişsin damlaya eğer buğlemi almasaydık biz de talip olurduk. bayıldım bayıldım kızına. allah bağışlasın. çok kibar mini mini bir kız :78:
facedede yazdım buradada sorayım dedim kızlar bebeğiniz uyanıkken onunla nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz?
merhabalar kızlar canım çoookkk sıkkın
dua edin bebeğime
selam kızlar
eşim humana still tea aramış bulamamış. nerede satılır yahu? eczaneye sormuş carrefur a sormuş yokmuş.
selam kızlar
Kızlar emzirme sütyeni ile ilgili sizden yardım istemiştim ama kimse cevap yazmammış
Kızlar emzirme sütyeni ile ilgili sizden yardım istemiştim ama kimse cevap yazmammış
slm güzel annişler nasılsınız ben komşu topikten nisan annesiyim.artık siz bizden daha tecrübelisiniz.sizlere birşey soracagım.kızımın üç gündür gaz sancısı ve kaka yapamamasorunu var bu gün dr götürdüm karnı taş gibi olmuş dedi yavrum uykularında inledi durdu.dr metsil verdi kullansammı güvenemiyorum.sizler kullanıyormusunuz faydası varmı.ilac dışında yapabilecegim etkili birşeyler varmı bana yardımcı olursanız cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?