bu jenny willy bezi kullanıyorum 2 gündür. kokusu anlatılmaz. koyduğum dolabın bile kapağını açtığımda buram buram kokuyor mis gibi. keşke primayı da öyle kokulu yapsalar. ama ben emiciliğini beğenmedim. sabah bebişimin kakasını yaptığında olduğu gibi yanlardan çıktı kıyafeti battaniyesi komple battı.
primanın tuhaf bir kokusu var dimi banamı öyle geliyor ilaç gibi..hele huggiesten sonra kokusunu tam hissettim ama emiciliği kesinlikle huggiesten daha iyi
aynen aynen. geçen bende yazmıştım. hele bebkler çişini yapınca resmen ilaç gibi tuhaf ekşimsi bi kokusu oluyor. primaya bi mesaj atsak desek jenny willy gibi kokmasını istiyoruz diye yapmazlar mı acep:26:
kızlar elevit veya demir hapı ve balık yağı içiyor musunuz??
kızlar elevit veya demir hapı ve balık yağı içiyor musunuz??
bana drum sadece ferrumu içmemi söylemişti onuda ilk başlarda içtim sonrada hep unuttum unuttum ve sonunda tamamen bıraktım:) içmem gerekirmi ki elevit filan
bilmiyorum ki vitamini filan eksik kalmasın diye ben içiyorum , ben balık yağıda içiyorum kafama göre ama sizleri merak ettim, bir ara doktora sorsam iyi olacak.
günde kaç tane içiyorsun elevitten evde vardı bende mi içsemki
biraz önce bebeğimi emzirdim 10 dakikaya yakın emdi. ama kavga dövüş o bırakıyo ben veriyorum falan. emdi baya. bıraktı en sonunda hemen göğsümü sıkıp baktım. süt fışkırıyordu. şimdi bu ne anlama geliyor. doydu bıraktı mı oluyor? birde eskiden her altını açtığımda kaka yapmış oluyordu şimdi günde 1 yada 2 günde 1 yapıyor. o da ishal şeklinde.
evet doymuş deniz. takıntı yapma arkadaşım, her gün akşam ver mamasını güzelce uyusun büyüsün. Memeden sonra ağlarsa doymamıştır, yada gazı vardır , gazını cıkarmaya çalış , halen ağlarsa mama verirsin gündüzleri.
tamam canım. ay bilgisizlik ne kötü şey yaaa.
kendini hafife alma biliyorsundur, sadece içine sindiremiyorsun hepsi bu. Rahat olmalıyız , sana diyorum ama bende rahat bir insan değilim . :):):)
Geçmiş olsun.merhabalar kızlar canım çoookkk sıkkın
bebeğimi dr götürdüm grip gibiydi burnu falan tıkalıydı ve dr.
tamol ver dedi ve antibiyotik yazdı ama vermiceksin şimdi dedi eğer balgam hırıltısı gelirse öyle verirsin dedi yani evde bulunsunmuş
dua edin bebeğime
merhabalar kızlar canım çoookkk sıkkın
bebeğimi dr götürdüm grip gibiydi burnu falan tıkalıydı ve dr.
tamol ver dedi ve antibiyotik yazdı ama vermiceksin şimdi dedi eğer balgam hırıltısı gelirse öyle verirsin dedi yani evde bulunsunmuş
dua edin bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?