2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu jenny willy bezi kullanıyorum 2 gündür. kokusu anlatılmaz. koyduğum dolabın bile kapağını açtığımda buram buram kokuyor mis gibi. keşke primayı da öyle kokulu yapsalar. ama ben emiciliğini beğenmedim. sabah bebişimin kakasını yaptığında olduğu gibi yanlardan çıktı kıyafeti battaniyesi komple battı.

primanın tuhaf bir kokusu var dimi banamı öyle geliyor ilaç gibi..hele huggiesten sonra kokusunu tam hissettim ama emiciliği kesinlikle huggiesten daha iyi

primanın tuhaf bir kokusu var dimi banamı öyle geliyor ilaç gibi..hele huggiesten sonra kokusunu tam hissettim ama emiciliği kesinlikle huggiesten daha iyi

aynen aynen. geçen bende yazmıştım. hele bebkler çişini yapınca resmen ilaç gibi tuhaf ekşimsi bi kokusu oluyor. primaya bi mesaj atsak desek jenny willy gibi kokmasını istiyoruz diye yapmazlar mı acep:26:

aynen aynen. geçen bende yazmıştım. hele bebkler çişini yapınca resmen ilaç gibi tuhaf ekşimsi bi kokusu oluyor. primaya bi mesaj atsak desek jenny willy gibi kokmasını istiyoruz diye yapmazlar mı acep:26:

aynen dediğin gibi cnm hatta ben ilk başlarda bebşimin çişi böyle kokuyor sanıyordum:) iyi olur valla jenny willyyi bilmiyorum ama huggiestede yok böyle bir koku oda güzel kokuyordu

bana drum sadece ferrumu içmemi söylemişti onuda ilk başlarda içtim sonrada hep unuttum unuttum ve sonunda tamamen bıraktım:) içmem gerekirmi ki elevit filan

bana drum sadece ferrumu içmemi söylemişti onuda ilk başlarda içtim sonrada hep unuttum unuttum ve sonunda tamamen bıraktım:) içmem gerekirmi ki elevit filan

bilmiyorum ki vitamini filan eksik kalmasın diye ben içiyorum , ben balık yağıda içiyorum kafama göre ama sizleri merak ettim, bir ara doktora sorsam iyi olacak.

bilmiyorum ki vitamini filan eksik kalmasın diye ben içiyorum , ben balık yağıda içiyorum kafama göre ama sizleri merak ettim, bir ara doktora sorsam iyi olacak.

günde kaç tane içiyorsun elevitten evde vardı bende mi içsemki

biraz önce bebeğimi emzirdim 10 dakikaya yakın emdi. ama kavga dövüş o bırakıyo ben veriyorum falan. emdi baya. bıraktı en sonunda hemen göğsümü sıkıp baktım. süt fışkırıyordu. şimdi bu ne anlama geliyor. doydu bıraktı mı oluyor? birde eskiden her altını açtığımda kaka yapmış oluyordu şimdi günde 1 yada 2 günde 1 yapıyor. o da ishal şeklinde.

evet doymuş deniz. takıntı yapma arkadaşım, her gün akşam ver mamasını güzelce uyusun büyüsün. Memeden sonra ağlarsa doymamıştır, yada gazı vardır , gazını cıkarmaya çalış , halen ağlarsa mama verirsin gündüzleri.

tamam canım. ay bilgisizlik ne kötü şey yaaa.

kendini hafife alma biliyorsundur, sadece içine sindiremiyorsun hepsi bu. Rahat olmalıyız , sana diyorum ama bende rahat bir insan değilim . :):):)

kendimle ilgili konularda rahatımdır aslında. bi yerime bişey olsa önce bikaç gün beklerim mutlaka anında dr a falan koşmam. ama bebek söz konusu olunca her an aklım onda oluyo altı kirlenmiş midir, aç mıdır, tok mudur, terlemiş midir, çok yatmaktan sıkılmış mıdır, çok kucakta durmaktan yorulmuş mudur, uykusu gelmiş midir ay hiç gelmez bu soruların sonu

3 aylık bebeğin dişi kaşınıyor olamaz değil mi. emziğini eliyle hep sağ tarafa geçirip orayı kaşıyor gibi hareketler yapıyor da.

merhabalar kızlar canım çoookkk sıkkın
bebeğimi dr götürdüm grip gibiydi burnu falan tıkalıydı ve dr.
tamol ver dedi ve antibiyotik yazdı ama vermiceksin şimdi dedi eğer balgam hırıltısı gelirse öyle verirsin dedi yani evde bulunsunmuş
dua edin bebeğime

Geçmiş olsun.
umarım hemen iyileşir, aman şimdi bende korktum benimkindede bir hırıltı var ama ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok .

geçmiş olsun. allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…