selam kızlar
moralim çok bozuk.kaç gündür deniz grip gb diyordum ya,öksürük çok arttı dün,bugün doktora götürdüm,bronşları çok dolu dedi,bi antibiyotik 2 tanede daha şurup,çok erken kapmış,bundan sonra her soğuk algınlığı bronşite çevirebilir dedieşiminde beni,mde moralimiz çok bozuk..rüzgar daha 1 ay evvel bronşit oldu,ondan geçmiş olabilir dedi doktor..3 ayda 2.antibiyotik offf:18:bugünde aksi gb daha da arttı öksürük..biran önce iyileşsin Allahım:97:
Canım chez elle diye bir marka var, komun da var galiba istediğin gibi sütyeni. Penye olmayan yani.
Bu arada Seda Beşiktaşta gördüm demişti, üç ayrı markette görmüş. Bilmiyorum ki. Belki paketler farklıydı, küçük filan
ben mıgrostan almıstım bıkez de eczaneden..farklı eczanelere baksıneşim humana still tea aramış bulamamış. nerede satılır yahu? eczaneye sormuş carrefur a sormuş yokmuş.
merhabalar kızlar canım çoookkk sıkkın
bebeğimi dr götürdüm grip gibiydi burnu falan tıkalıydı ve dr.
tamol ver dedi ve antibiyotik yazdı ama vermiceksin şimdi dedi eğer balgam hırıltısı gelirse öyle verirsin dedi yani evde bulunsunmuş
dua edin bebeğime
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ben size yine bişey sorcam
bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz? ben istanbulda oturuyorum, hava bi serin bi sıcak oluyor, nasıl giydireceğimi şaşırdım, o yüzdende üşüttü bebeğimdoktorda ne çok kalın ne çok ince giydir dedi...
ben gündüzler kısa kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum, üstüne kısa kollu tişört giydirsem kolları üşüyor, uzun kollu giydirince terliyor, altına genelde uzun giydiriyorum, şort giydirmedim daha hiçbide benim kızım emerken terlemeye başladı... bugün üç kere badisini değiştirdim terlediği için... daha çok üşütmekten de korkuyorum, terlemesini de istemiyorum...
siz nasıl giydiriyosunuz kızlar?
bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz? ben istanbulda oturuyorum, hava bi serin bi sıcak oluyor, nasıl giydireceğimi şaşırdım, o yüzdende üşüttü bebeğimdoktorda ne çok kalın ne çok ince giydir dedi...
ben gündüzler kısa kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum, üstüne kısa kollu tişört giydirsem kolları üşüyor, uzun kollu giydirince terliyor, altına genelde uzun giydiriyorum, şort giydirmedim daha hiçbide benim kızım emerken terlemeye başladı... bugün üç kere badisini değiştirdim terlediği için... daha çok üşütmekten de korkuyorum, terlemesini de istemiyorum...
elevit ve balık yağı soruma pek yanıt gelmemiş, içiyor musunuz?
elevit ve balık yağı soruma pek yanıt gelmemiş, içiyor musunuz?
Ben kısa kollu ya da kolsuz body üzerine kısa kollu giydiriyorum gündüz. Akşam uzun kollu pijama filan da, özellikle banyo yaptıysa. Mesela bugün. Hava da dengesiz, bir gün içinde kaç kere değişiyor. Şaşırıyorum camı açık mı tutsam, kapasam mı..iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Ardina canım.Saol cnm bu arada seda kim hangi nick?
kızlar adresi veriyorum . Obur mahallesi. duba sitesi. şişko blok. daire 79
Biri içli köfte yapsıııııııınnn....
3 aylık bebeğin dişi kaşınıyor olamaz değil mi. emziğini eliyle hep sağ tarafa geçirip orayı kaşıyor gibi hareketler yapıyor da.
benımkıde oyle canımannisler bisey sorucam sizlere..
benim oglum bir haftadir filan geceleri hic uyandirmiyor 12-1 gibi emip sabah 6-7 ye kadar uyuyor. sizce normalmii uyandirmalimiyim? sizinkiler nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?