2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil sifalar versin inşallah. Hepimizin çocukları hasta ola iyilese büyüyecek, bağışıklık sistemi gelisecek. Inşallah çabuk toparlar Denizcik.

Saol cnm bu arada seda kim hangi nick?

kızlar adresi veriyorum . Obur mahallesi. duba sitesi. şişko blok. daire 79
Biri içli köfte yapsıııııııınnn....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ben size yine bişey sorcam

bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz? ben istanbulda oturuyorum, hava bi serin bi sıcak oluyor, nasıl giydireceğimi şaşırdım, o yüzdende üşüttü bebeğim doktorda ne çok kalın ne çok ince giydir dedi...

ben gündüzler kısa kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum, üstüne kısa kollu tişört giydirsem kolları üşüyor, uzun kollu giydirince terliyor, altına genelde uzun giydiriyorum, şort giydirmedim daha hiç bide benim kızım emerken terlemeye başladı... bugün üç kere badisini değiştirdim terlediği için... daha çok üşütmekten de korkuyorum, terlemesini de istemiyorum...

siz nasıl giydiriyosunuz kızlar?

benim bebeğimde iki gündür öksürüyor ve hırıltılıydı... doktor balgam sökücü ve soğuk algınlığına karşı ilaç yazdı... ve günde üç kez şekersiz ılık ıhlamur içir dedi... kendinde bol bol iç dedi... eğer emziriyosan sende iç, bebeğinede içirebilirsin, bayağı fayda ediyor...

sutu az olan arkadaslara onerim milupanin poset cayi, marul ve malt icecegi bunlarin yaninda tabi mutlaka 3lt su.. bende bayaa ise yaradi

Dr. aşı içn gittigimizde dr. bana kızdı.kat kat giydirmişsin çocugu sen nie kısa kollu ince giyindin sıcak diye dimi ee çocug nie uzun kollu kat kat giysiler giydirdin dedi?Hem sen bunalıncaa sıcaklayınca degiştirebilirsin ama o derdini anlatamıyor düşün dedi.Bende kısa kollu altına ince pijama yada şort giydirdigimde kilotlu çorap giydiriyorum ama artık kilotlu çorap giydirmiycem alışsın istiyorum.

her zaman içine bir badi, üstüne uzun kollu pijama takımı , yada ayaklı tulum giydiriyorum , serinlik olursa kolsuz penye yelek giydiriyorum şimdilik iyiyiz. sırtına ince bir mendil koy terlerse badi değiştirmene gerek kalmaz sürekli. soyundurup giyindirmekte eziyet.
motherın tulumları pek terletmedi benimkini genelde beyaz aldım beyazlar çok ucuz yarı parasına. 3 pure soft cotton sleeping suit diye 3 lü set halinde 30 lira filan . gece uyuturken giydirmeni tavsiye eederim.

yaz gelsin artık tek badiyle yatıralım.

kısa kollu body ve ince pijama. bunlar gece yatarken. gündüz sadece body. mekan izmir.

ben doğumdan sonra hiç vitamin kullanmadım :26::26: doktor bi tane yazmıştı, ilk bi kaç gün kullandım, sonrada sürekli unuttuğum için hiç içmedim :26::26:

annisler bisey sorucam sizlere..
benim oglum bir haftadir filan geceleri hic uyandirmiyor 12-1 gibi emip sabah 6-7 ye kadar uyuyor. sizce normalmii uyandirmalimiyim? sizinkiler nasil?

Ben kısa kollu ya da kolsuz body üzerine kısa kollu giydiriyorum gündüz. Akşam uzun kollu pijama filan da, özellikle banyo yaptıysa. Mesela bugün. Hava da dengesiz, bir gün içinde kaç kere değişiyor. Şaşırıyorum camı açık mı tutsam, kapasam mı..
Saol cnm bu arada seda kim hangi nick?
Ardina canım.
kızlar adresi veriyorum . Obur mahallesi. duba sitesi. şişko blok. daire 79
Biri içli köfte yapsıııııııınnn....

çok güldüm ya, ilahi

3 aylık bebeğin dişi kaşınıyor olamaz değil mi. emziğini eliyle hep sağ tarafa geçirip orayı kaşıyor gibi hareketler yapıyor da.

canım benim oğlum da 3 aylık ve dişleri kaşınıyor dedi doktor gerçekten çok huzursuz oldu ve nasıl kaşımak istiyor anlatamam jel kullanmaya başladık rahatlasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…