annisler bisey sorucam sizlere..
benim oglum bir haftadir filan geceleri hic uyandirmiyor 12-1 gibi emip sabah 6-7 ye kadar uyuyor. sizce normalmii uyandirmalimiyim? sizinkiler nasil?
bugun doktoruma gıttım hıc bısey ıcmek yok dedı bol bol ve duzenlı beslen dedıelevit ve balık yağı soruma pek yanıt gelmemiş, içiyor musunuz?
annisler bisey sorucam sizlere..
benim oglum bir haftadir filan geceleri hic uyandirmiyor 12-1 gibi emip sabah 6-7 ye kadar uyuyor. sizce normalmii uyandirmalimiyim? sizinkiler nasil?
iyi geceler annişler nasılsınız? ben çok iyiyim çok şükür oğluşta çok iyi maşallah sanki sihirli bir değnek değdi valla 1 hafta 10 gündür saat 9da uyuyo sabah 7 gibi uyanıyo..gündüzleri oyun halısınıda ve yatağında dönencesiyle oyun oynuyo benle sanki konuşuyo gibi tepkileri falan maşallah çok güzel sanki bebekli ev değiliz hergün temizliğimi yapıyorum 1 saat sabah 1 saat akşam sporumu yapıyorum ama rejim yapamıyorum kızlar çok acıkıyorum buna rağmen bugün hamile kalmadan önce aldığım pardesümü biraz zorlayarak giydim..sırtım genişlemiş kollar halterci kolu gibi olmuş bugün farkettim
özlemcim karşılaştık uzun biraradan sonra sevindim sizin adınıza nazar değmesin1beden büyüyoruz malesef
iyi geceler herkese bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum.benim doğum iznim bugün bitti ve kadındoğumcumdan 21 gün rapor aldım. çookk mutluyum devamınıda alacağım üstelik bölüm başkanım onay verdi çalışma arkadaşlarımın rızasını aldım. yani kimsenin kalbi kırılmadan rahatlıkla iznime devam edeceğim. 11 temmuza kadar bebişimleyim.....
gözün aydın canımiyi geceler herkese bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum.benim doğum iznim bugün bitti ve kadındoğumcumdan 21 gün rapor aldım. çookk mutluyum devamınıda alacağım üstelik bölüm başkanım onay verdi çalışma arkadaşlarımın rızasını aldım. yani kimsenin kalbi kırılmadan rahatlıkla iznime devam edeceğim. 11 temmuza kadar bebişimleyim.....
kız damla seni ne çok özlemişim valla..nasılsın?mert nasıl?talham çok akıllandı teyzesi anlattım yavalla böyle gözleri yarı açık yarı kapalı haldeyken oğlumm deyince bana gülümsüyo ya beden meden herşeyi unutyorum..iiiyiki doğurmıuşum seni diyorum
ooohh ne güseellllbenimde ptesi bitmişti 4 günlük rapor aldım..ptesi bi daha alıcam 5 günlük sonra 5 günlük tekrar vee karne günü..okullar kapanıyo seminer döneminde kızkardeşim gelicek bakmaya 2 saatliğine ayrılıcam ama olsun..eylüle kadar oğluşumlayım bende bak eylül dedimde aklıma geldi kayınvalidem güya 1 dönem bakacaktı şimdi bakmaktan vazgeçmiş...artık kendini yormak istemiyormuş..şimdiye kadar kendini çok yıpratmış
gözün aydın canım
özlemcim bende özlemişim vallahi maşallah talhayamert mızmız bir bebiş kucak ilgi istiyor sürekli bırakınca ağlıyor uyuması desen oda problem kendi kendimize uyuyamıyoruz
iznin okul tailiyle birleşince bayağı anlamlı hale gelmiş. güle güle kullan iznini. birşey merak ettim öğretmenlerin süt izni var mı?
inşallah yakında mertte de göreceksin bunları çünkü bizde daha 1 haftadır böyleyiz..hamileyken çok dinlediğimdenmidir nedir anlamadım ama oğluş titaniğin film müziğini acayip seviyoaçıyorum kucağıma alıyorum dans ediyoruz mest oluyo kuzum
iyi geceler annişler nasılsınız? ben çok iyiyim çok şükür oğluşta çok iyi maşallah sanki sihirli bir değnek değdi valla 1 hafta 10 gündür saat 9da uyuyo sabah 7 gibi uyanıyo..gündüzleri oyun halısınıda ve yatağında dönencesiyle oyun oynuyo benle sanki konuşuyo gibi tepkileri falan maşallah çok güzel sanki bebekli ev değiliz hergün temizliğimi yapıyorum 1 saat sabah 1 saat akşam sporumu yapıyorum ama rejim yapamıyorum kızlar çok acıkıyorum buna rağmen bugün hamile kalmadan önce aldığım pardesümü biraz zorlayarak giydim..sırtım genişlemiş kollar halterci kolu gibi olmuş bugün farkettim
Gece 12 de yatıp sabah 7 de aralıksız uyuyan bebişler varmış.Acıkmazlar mı acaba?Emiir 2 saat unca ben kendim gögüslermn acısına kendim uyanıyorum boşaltsın rahatlatsın beni dye.Hem ikimizde sonr rahatla uykuya devam ediyoruz.Bir keresinde 3 saat uyumuşuz gögsümde agrı ve ped olmasına ragmen geceligim ıslaktı sütler hep akmıştı.Hemen emiri kaldırdım saolsun cuk cuk boşalttı annesni rahatlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?