2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annisler bisey sorucam sizlere..
benim oglum bir haftadir filan geceleri hic uyandirmiyor 12-1 gibi emip sabah 6-7 ye kadar uyuyor. sizce normalmii uyandirmalimiyim? sizinkiler nasil?

benimki 11de yatıyor, bıraksam sabah 6ya kadar uyur, ama ben kıyamıyorum, aç kalıyor diye gece 4de emziriyorum... gözü kapalı 5 dk emiyor geri uyuyor kızım.. benimde için rahat geri uyuyorum

annisler bisey sorucam sizlere..
benim oglum bir haftadir filan geceleri hic uyandirmiyor 12-1 gibi emip sabah 6-7 ye kadar uyuyor. sizce normalmii uyandirmalimiyim? sizinkiler nasil?

Benim doktor kilo alımı iyi o yüzden uyandırma uyusun demisti o da maalesef bir kac gün nasip oldu sonrasında saat bası uyanir oldu

iyi geceler annişler nasılsınız? ben çok iyiyim çok şükür oğluşta çok iyi maşallah sanki sihirli bir değnek değdi valla 1 hafta 10 gündür saat 9da uyuyo sabah 7 gibi uyanıyo..gündüzleri oyun halısınıda ve yatağında dönencesiyle oyun oynuyo benle sanki konuşuyo gibi tepkileri falan maşallah çok güzel sanki bebekli ev değiliz hergün temizliğimi yapıyorum 1 saat sabah 1 saat akşam sporumu yapıyorum ama rejim yapamıyorum kızlar çok acıkıyorumbuna rağmen bugün hamile kalmadan önce aldığım pardesümü biraz zorlayarak giydim..sırtım genişlemiş kollar halterci kolu gibi olmuş bugün farkettim

özlemcim karşılaştık uzun biraradan sonra sevindim sizin adınıza nazar değmesin1beden büyüyoruz malesef

özlemcim karşılaştık uzun biraradan sonra sevindim sizin adınıza nazar değmesin1beden büyüyoruz malesef

kız damla seni ne çok özlemişim valla..nasılsın?mert nasıl?talham çok akıllandı teyzesi anlattım ya valla böyle gözleri yarı açık yarı kapalı haldeyken oğlumm deyince bana gülümsüyo ya beden meden herşeyi unutyorum..iiiyiki doğurmıuşum seni diyorum

iyi geceler herkese bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum.benim doğum iznim bugün bitti ve kadındoğumcumdan 21 gün rapor aldım. çookk mutluyum devamınıda alacağım üstelik bölüm başkanım onay verdi çalışma arkadaşlarımın rızasını aldım. yani kimsenin kalbi kırılmadan rahatlıkla iznime devam edeceğim. 11 temmuza kadar bebişimleyim.....

ooohh ne güseellll benimde ptesi bitmişti 4 günlük rapor aldım..ptesi bi daha alıcam 5 günlük sonra 5 günlük tekrar vee karne günü..okullar kapanıyoseminer döneminde kızkardeşim gelicek bakmaya 2 saatliğine ayrılıcam ama olsun..eylüle kadar oğluşumlayım bende bak eylül dedimde aklıma geldi kayınvalidem güya 1 dönem bakacaktı şimdi bakmaktan vazgeçmiş...artık kendini yormak istemiyormuş..şimdiye kadar kendini çok yıpratmış

gözün aydın canım

özlemcim bende özlemişim vallahi maşallah talhaya mert mızmız bir bebiş kucak ilgi istiyor sürekli bırakınca ağlıyor uyuması desen oda problem kendi kendimize uyuyamıyoruz

iznin okul tailiyle birleşince bayağı anlamlı hale gelmiş. güle güle kullan iznini. birşey merak ettim öğretmenlerin süt izni var mı?

gözün aydın canım

özlemcim bende özlemişim vallahi maşallah talhaya mert mızmız bir bebiş kucak ilgi istiyor sürekli bırakınca ağlıyor uyuması desen oda problem kendi kendimize uyuyamıyoruz

inşallah yakında mertte de göreceksin bunları çünkü bizde daha 1 haftadır böyleyiz..hamileyken çok dinlediğimdenmidir nedir anlamadım ama oğluş titaniğin film müziğini acayip seviyoaçıyorum kucağıma alıyorum dans ediyoruz mest oluyo kuzum

iznin okul tailiyle birleşince bayağı anlamlı hale gelmiş. güle güle kullan iznini. birşey merak ettim öğretmenlerin süt izni var mı?

tüm gün çalışanların var diye biliyorum ama ben 12:20 de okuldan çıkıyorum yarım gün çalışıyorum ama şöyle yapıyolar istersen 1 saat erken çıkıyosun ek ders vermiyolar.süt izni olsa bile kullanamam ben evle okul arası arabayla 25 dakika eğer trafik yoksa...trafik olursa sonumuzu Allah'tan başka kimse bilmiyo okula başladığımda 6 aylık olmuş olacak inşallah oğluşum..sabah emzirir çıkarım gelinceye kadar da ek gıda falan olur diye düşünüyorum..inşallah vicdan ve merhamet sahibi bir bakıcı bulabiliriz...

kızlar hepiniz Allah'a emanet olun ben yatıyorum acıkmaya başladım:)ağzıma bişeyler tıkıştırmadan yatıp uyuyayım...tüm mart bebişlerin göbüşlerinden annelerinin yanaklarından öpüyorum

yerim ben paşayı büyümüşde annesiyle dans edermiş

herkeseee iyi geceler kizlar,,arada bi göz atip cikiyorum,,INSALLAH herkes iyidir,,
yaaa kizlar,benim oglan sali ilk ignesini oldu,iki bacaktan,,yavrum fazla aglamadi,cok sükür ilk gece 38.4 oldu atesi,sonra fitil verdim,sonra cok sükür cikmadi ates,,,bu gün 3 kere sulu kaka yapti,,,normalde 1kere yapardi,ve hafif kati olurdu,,acaba isal falanmi oldu asi yüzünden :26: ,,,aglama huysuzluk falan yok,,biraz istah kesildi,,mamayi yarim birakiyo sipa ;( sizdede ayni sorun olan varmi? INSALLAH yoktur ama yinede sorayim

Canım ne mutlu size, nazar değmesin inşallah.

Gece 12 de yatıp sabah 7 de aralıksız uyuyan bebişler varmış.Acıkmazlar mı acaba?Emiir 2 saat unca ben kendim gögüslermn acısına kendim uyanıyorum boşaltsın rahatlatsın beni dye.Hem ikimizde sonr rahatla uykuya devam ediyoruz.Bir keresinde 3 saat uyumuşuz gögsümde agrı ve ped olmasına ragmen geceligim ıslaktı sütler hep akmıştı.Hemen emiri kaldırdım saolsun cuk cuk boşalttı annesni rahatlattı.

sütüne maşallah canım ben 5-6 saat emzirmezsem göğüs pedi azıcık ıslanıyor, göğüsüm biraz sertleşiyor sadece

benim kızım dün ilk defa gece 10da uyudu ve uyanmadı normalde 11den önce uyumazdı, uyusada en geç yarım saat içinde geri uyanırdı gece 3:30da emzirdim, sonra 5:30 da emzirdim, uyandığı için, en son babasıyla beraber 7de uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…