2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar....
bana yardım edin lütfen yoksa çıldırmak üzereyim....
benim oğluş uyanık olduğusüre boyunca ağlıyor...
hep kucak istiyor kucağa alınca biraz susup tekrar ağlamaya başlıyor kucağında odaları gezersen susuyor ama bir süre sonra bu da tatmin etmiyor onu...
şimdi nete nasıl girdin diceksiniz şuan ayağımda sallıyorum laptopu da yanıma aldım o şekilde girebiliyorum ....uykuları da çok kısa hiç bir iş yapamıyorum halen kahvaltı yapabilmiş değilim
sabah akşam böyle bu çocuk yatağındaki dönenceye renkli balonlar astım ilgisni çeker belki diye ama hiç cezbetmiyor onu....
eşimle ben çok çaresiziz ....
bu konuda tavsiyelernize ihtiyacım var.....

canım bebeğin herzamanmı öyle yoksa bazenmi? arada benim kızımda öyle oluyor, genelde akşam saatlerinde öyle...

benim yaptıklarım, müzik dinletmek, banyo yaptırıp rahatlatmak, bide gündüz dışarıda gezdiğimiz zaman huysuzluğu olmuyor...

canım normalde 10 gunden fazla rapor alınamıyor bılıyorum kanun mu degıstı

acaba kraft dondy beşik alsanız işe yararmı ki? salona koyarsınız. fişe takılıyor kendi kendine sallanıp ninni çalıyor

tek doktordan en fazla 20 gün alabilirsin bir seferde, onlar da genelde 10 + 10 verirler
ama kadın doğumcundan alınca doğum iznine ekletebiliyormuşsun yani yıllık 40 gün olan rapor hakkından düşmüyormuş bunu da burda duymuştum böyle hallerde verebiliyordur 20den fazla belki

günaydııın btün melekler ve anneeleriii

umarım herkes iyidir mutludur huzurludurrr bütün bebişlere bol gülücüklü agu lu günlerrrr

hemen hemen herzaman öyle akşam üstü arabasıyla dışarı çıkarıyorum ozamanda küsmüş gibi bakıyor kucağına almadın der gibi....banyoda yaptırıyoruz ama yine yapıyo işte
acaba kraft dondy beşik alsanız işe yararmı ki? salona koyarsınız. fişe takılıyor kendi kendine sallanıp ninni çalıyor

bir yerde yatıyor olmak onu çok kızdırıyor park yatağının müziğini açıp sallıyorum hem salonda zaten ama onun umrunda değil varsa yoksa kucak chicconun mama sandalyeleri var hani belli bir aya kadar anakucağı sonra mama sandalyesi olabiliyor onu almayı düşündüm ama onda da oturmazki bu velet

günaydııın btün melekler ve anneeleriii

umarım herkes iyidir mutludur huzurludurrr bütün bebişlere bol gülücüklü agu lu günlerrrr

Teşekkür ederiiiz, sana daa!

Maşallah sütüne canım

Benim kızım uykusu olduğunda bu şekilde davranıyor. Emdikten sonra bir yarım saat filan oyalıyorum, sonra koltukta oturuken dizime yatırıyorum, hafifçe sallıyorum. Yüksek sesli müzik açınca seviyorlar sanırım, benimkisi Limon Çİçekleriyle uyuyor hep:81::81: Sen de müzik açıp oyalamayı bir dene istersen. Bir de anakucağına yatırdığımda karşısına geçip konuşunca da duruyo, seviyor.. Ama ilk koyduğuma huzursuz oluyor bazen, hemen almıyorum, konuşuyorum..

Ya kızlar babalar günü geliyo, ne hediye alcam bilmiyorum ama ilk babalar günü güzel bişi almak istiyroum.. Babalara hediye almak da ne zor ya, biz kadınlar öyle miyiz ya

canım özel mesaj kutun kapalı sanırım.sana birtürlü özlden ulaşmayı başaramıyorum.eğer ayarlarından kontrol edersen çok sevinirim

canım hiç bilmiyorum kanunu ben ünv. hastanesinden hocadan aldım . pazartesi sekreterlik rapor edecek. hocanın yazısından okuduğum kadarıyla bana heyet raporu verdi.yani üç hoca imzası açılacak rapor kağıdına sonra tekrar rapor istiyorum dediğim için heyet raporu yazdı yıllık rapor hakkımız 40 günmüş heyet olunca o hakkımızdan düşülmüyormuş.

Benim ki de Cecelinin şarkılarrına bayılıyo özellikle Eksik i yksek sesle açınca ağlama krizi bıçak gibi kesiliyor. Bence bebişler ağlayınca herkes bir denesin

heyet raporun üç imzalı mı canım doğru mu anladım acaba??

kızlar merhaba, benim bir derdim var. kızımla dısarı cıkamıyorum. ilk ay cıkıyordum gayet iyiydi..
2 aydan itibaren değişti. 40 gezmesi yapalım dedik misafirliğe gittik... cıglık cıglıga ağlıyor...
eve gelip meme verdiğim anda susuyor... gecen gün alışveriş merkezine gitik kendimi otoparka nasıl attıgımı bilemedim o kadar cok agladı ki... hiç bir yere cıkamıyorum. üstelik tasınıyorum yanımda kimsem yok o kadar zor oluyorki.. sizinkide böylemi...bu durum normalmi?

heyet raporun üç imzalı mı canım doğru mu anladım acaba??

burada bir arkadaş yazmıştı heyet raporları üç imzalı oluyor diye ona istinaden öyle yazdım ben de hocanın el yazısı ile yazdığı rapor kağıdı var . raporum pazartesiden başlayacağı için herhangi bir işlem olmadı pazartesi kağıdı sekretere vereceğim.o rapor edip imza kısmını da o açacak. yanlış mı biliyorum acaba ?

taşınmak bir bebekle çok zor yaaa... Allah kolaylık versin canım.
gezme konusuna gelince halaçok değişken canım.bir gün dışarı çıktı diye ondan mutlusu yok.başka birgün eve nasıl döndüğümüzü bilemiyoruz bizde

geçmiş olsun canım şimdi nasıl acaba oğluşun
maşallah ebrucum sütüneacıkınca uyanır bizimkini uykudan uyandır emdirmeye çalış imkansız neredeyse uyanmıyor kuzu kendi acıkıcak uyanıcak
erkek bebişler dahamı asabi oluyor ne neslihancım ahh ahhh seni çok iyi anlıyorum
emel bizde var oda işe yaramadı koyunca ağlıyor sallana sallana uyusa ya ellerimizle eski beşikle sallıcaz teknoloji düşmanı oğlum
Ya kızlar babalar günü geliyo, ne hediye alcam bilmiyorum ama ilk babalar günü güzel bişi almak istiyroum.. Babalara hediye almak da ne zor ya, biz kadınlar öyle miyiz ya

övgücüm ben aldım kendi beğendi bende aldım kurtulmuş oldum

Canım benim oğlum öyleydi, 7-8 ay kucağımda taşıdım diyebilirim, tuvalete bile onunla gidiyordum çünkü koyduğum yerde bir dakika bile durmazdı. Bütün gün kucakta evi gezerdik, üstelik omzuma doğru bakmayı da sevmezdi, illa ki öne bakacak. Uykusu geldiğinde çığlık çığlığa ağlardo, tamı tamına 30 dk. ya da 40 dk. uyur, uykusunu alamadığı için de kalktığında da ağlardı. Dediğin gibi dönence falan hiç bir şey ilgisini çekmiyor, ne oyun parkı ne başka bir şey. Benimkinin sakinleşmesi ve dolayısıyla benim depresyondan çıkmam, onu 7 aylıkken uyuması için zifiri karanlık br odaya koyduktan sonra oldu, ama öylesine zifiri karanlık ki içeride gözün aydınlığa bile alışamıyor. Hayatında ilk defa o odada 2 saat uyudu öğlen, ondan sonra gündüz uykuları uzun olunca keyfi yerine geldi, yemesi düzeldi, biz de tekrar insana döndük. O zaman anladım ki, uyaranlara çok hassas bir çocuk, sese, gürültüye, ısıya vb. Her şeyden önce şunu söyleyebilirim ki bu günler geçecek, biraz sabır, ilk çocuğunca tünelin ucundaki ışığı göremiyor insan umutsuzluğa düşüyor ama düşme, hepsi geçecek. Ama şunu da söyleyeyim ki bugün gördüğün bazı şeyler onun karakteri, onlar belki hiç değişmeyecek, yani bugün inatçı bir bebekse ileride de inatçı olacak, ama şöyle düşün, belki de bu inatçılığı hayatta elini attığını koparmasını sağlayacak.

selam annişler..bişey sormak istiyorum ben bebişimn altını temizlemek için uni baby kullanıyorum onu bulamadıysam huggies..bazı arkadaşlarım ıslak olduğu için önce kaynamış sıcak suya batırıp öle silmişer..üşümesin diye...ben hiç böle yapmadım baktım hakkaten de soğuk..üstelik kurulamıyorum da demin burda kurulamak lazım yazmış arkadaşın biri...ayy ben kızımı üşütmüş mü oldum şimdi..sizler napıosunuz??kuruluyomusunuz??hiç aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…