günaydın kızlar....
bana yardım edin lütfen yoksa çıldırmak üzereyim....
benim oğluş uyanık olduğusüre boyunca ağlıyor...
hep kucak istiyor kucağa alınca biraz susup tekrar ağlamaya başlıyor kucağında odaları gezersen susuyor ama bir süre sonra bu da tatmin etmiyor onu...
şimdi nete nasıl girdin diceksiniz şuan ayağımda sallıyorum laptopu da yanıma aldım o şekilde girebiliyorum ....uykuları da çok kısa hiç bir iş yapamıyorum halen kahvaltı yapabilmiş değilim
sabah akşam böyle bu çocuk yatağındaki dönenceye renkli balonlar astım ilgisni çeker belki diye ama hiç cezbetmiyor onu....
eşimle ben çok çaresiziz ....
bu konuda tavsiyelernize ihtiyacım var.....
iyi geceler herkese bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum.benim doğum iznim bugün bitti ve kadındoğumcumdan 21 gün rapor aldım. çookk mutluyum devamınıda alacağım üstelik bölüm başkanım onay verdi çalışma arkadaşlarımın rızasını aldım. yani kimsenin kalbi kırılmadan rahatlıkla iznime devam edeceğim. 11 temmuza kadar bebişimleyim.....
günaydın kızlar....
hep kucak istiyor kucağa alınca biraz susup tekrar ağlamaya başlıyor kucağında odaları gezersen susuyor ama bir süre sonra bu da tatmin etmiyor onu...
şimdi nete nasıl girdin diceksiniz şuan ayağımda sallıyorum laptopu da yanıma aldım o şekilde girebiliyorum ....uykuları da çok kısa hiç bir iş yapamıyorum halen kahvaltı yapabilmiş değilim
sabah akşam böyle bu çocuk yatağındaki dönenceye renkli balonlar astım ilgisni çeker belki diye ama hiç cezbetmiyor onu....
canım normalde 10 gunden fazla rapor alınamıyor bılıyorum kanun mu degıstı
hemen hemen herzaman öyle akşam üstü arabasıyla dışarı çıkarıyorum ozamanda küsmüş gibi bakıyor kucağına almadın der gibi....banyoda yaptırıyoruz ama yine yapıyo iştecanım bebeğin herzamanmı öyle yoksa bazenmi? arada benim kızımda öyle oluyor, genelde akşam saatlerinde öyle...
benim yaptıklarım, müzik dinletmek, banyo yaptırıp rahatlatmak, bide gündüz dışarıda gezdiğimiz zaman huysuzluğu olmuyor...
acaba kraft dondy beşik alsanız işe yararmı ki? salona koyarsınız. fişe takılıyor kendi kendine sallanıp ninni çalıyor
günaydııın btün melekler ve anneeleriii
umarım herkes iyidir mutludur huzurludurrrbütün bebişlere bol gülücüklü agu lu günlerrrr
Gece 12 de yatıp sabah 7 de aralıksız uyuyan bebişler varmış.Acıkmazlar mı acaba?Emiir 2 saat unca ben kendim gögüslermn acısına kendim uyanıyorum boşaltsın rahatlatsın beni dye.Hem ikimizde sonr rahatla uykuya devam ediyoruz.Bir keresinde 3 saat uyumuşuz gögsümde agrı ve ped olmasına ragmen geceligim ıslaktı sütler hep akmıştı.Hemen emiri kaldırdım saolsun cuk cuk boşalttı annesni rahatlattı.
günaydın kızlar....
canım normalde 10 gunden fazla rapor alınamıyor bılıyorum kanun mu degıstı
Teşekkür ederiiiz, sana daa!
Maşallah sütüne canım
Benim kızım uykusu olduğunda bu şekilde davranıyor. Emdikten sonra bir yarım saat filan oyalıyorum, sonra koltukta oturuken dizime yatırıyorum, hafifçe sallıyorum. Yüksek sesli müzik açınca seviyorlar sanırım, benimkisi Limon Çİçekleriyle uyuyor hep:81::81: Sen de müzik açıp oyalamayı bir dene istersen. Bir de anakucağına yatırdığımda karşısına geçip konuşunca da duruyo, seviyor.. Ama ilk koyduğuma huzursuz oluyor bazen, hemen almıyorum, konuşuyorum..
canım hiç bilmiyorum kanunu ben ünv. hastanesinden hocadan aldım . pazartesi sekreterlik rapor edecek. hocanın yazısından okuduğum kadarıyla bana heyet raporu verdi.yani üç hoca imzası açılacak rapor kağıdına sonra tekrar rapor istiyorum dediğim için heyet raporu yazdı yıllık rapor hakkımız 40 günmüş heyet olunca o hakkımızdan düşülmüyormuş.
heyet raporun üç imzalı mı canım doğru mu anladım acaba??
taşınmak bir bebekle çok zor yaaa... Allah kolaylık versin canım.kızlar merhaba, benim bir derdim var. kızımla dısarı cıkamıyorum. ilk ay cıkıyordum gayet iyiydi..
2 aydan itibaren değişti. 40 gezmesi yapalım dedik misafirliğe gittik... cıglık cıglıga ağlıyor...
eve gelip meme verdiğim anda susuyor... gecen gün alışveriş merkezine gitik kendimi otoparka nasıl attıgımı bilemedim o kadar cok agladı ki... hiç bir yere cıkamıyorum. üstelik tasınıyorum yanımda kimsem yok o kadar zor oluyorki.. sizinkide böylemi...bu durum normalmi?
geçmiş olsun canım şimdi nasıl acaba oğluşunherkeseee iyi geceler kizlar,,arada bi göz atip cikiyorum,,INSALLAH herkes iyidir,,
yaaa kizlar,benim oglan sali ilk ignesini oldu,iki bacaktan,,yavrum fazla aglamadi,cok sükür ilk gece 38.4 oldu atesi,sonra fitil verdim,sonra cok sükür cikmadi ates,,,bu gün 3 kere sulu kaka yapti,,,normalde 1kere yapardi,ve hafif kati olurdu,,acaba isal falanmi oldu asi yüzünden :26: ,,,aglama huysuzluk falan yok,,biraz istah kesildi,,mamayi yarim birakiyo sipa ;( sizdede ayni sorun olan varmi? INSALLAH yoktur ama yinede sorayim
maşallah ebrucum sütüneGece 12 de yatıp sabah 7 de aralıksız uyuyan bebişler varmış.Acıkmazlar mı acaba?Emiir 2 saat unca ben kendim gögüslermn acısına kendim uyanıyorum boşaltsın rahatlatsın beni dye.Hem ikimizde sonr rahatla uykuya devam ediyoruz.Bir keresinde 3 saat uyumuşuz gögsümde agrı ve ped olmasına ragmen geceligim ıslaktı sütler hep akmıştı.Hemen emiri kaldırdım saolsun cuk cuk boşalttı annesni rahatlattı.
erkek bebişler dahamı asabi oluyor ne neslihancım ahh ahhh seni çok iyi anlıyorumgünaydın kızlar....
emel bizde var oda işe yaramadı koyunca ağlıyor sallana sallana uyusa ya ellerimizle eski beşikle sallıcaz teknoloji düşmanı oğlumacaba kraft dondy beşik alsanız işe yararmı ki? salona koyarsınız. fişe takılıyor kendi kendine sallanıp ninni çalıyor
Ya kızlar babalar günü geliyo, ne hediye alcam bilmiyorum ama ilk babalar günü güzel bişi almak istiyroum.. Babalara hediye almak da ne zor ya, biz kadınlar öyle miyiz ya
günaydın kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?