geçmiş olsun canım..selam kızlar
moralim çok bozuk.kaç gündür deniz grip gb diyordum ya,öksürük çok arttı dün,bugün doktora götürdüm,bronşları çok dolu dedi,bi antibiyotik 2 tanede daha şurup,çok erken kapmış,bundan sonra her soğuk algınlığı bronşite çevirebilir dedieşiminde beni,mde moralimiz çok bozuk..rüzgar daha 1 ay evvel bronşit oldu,ondan geçmiş olabilir dedi doktor..3 ayda 2.antibiyotik offf:18:bugünde aksi gb daha da arttı öksürük..biran önce iyileşsin Allahım:97:
eczanelerde var canım..bebek mağazalrında da oluyo..eşim humana still tea aramış bulamamış. nerede satılır yahu? eczaneye sormuş carrefur a sormuş yokmuş.
kısa kollumu??iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ben size yine bişey sorcam
bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz? ben istanbulda oturuyorum, hava bi serin bi sıcak oluyor, nasıl giydireceğimi şaşırdım, o yüzdende üşüttü bebeğimdoktorda ne çok kalın ne çok ince giydir dedi...
ben gündüzler kısa kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum, üstüne kısa kollu tişört giydirsem kolları üşüyor, uzun kollu giydirince terliyor, altına genelde uzun giydiriyorum, şort giydirmedim daha hiçbide benim kızım emerken terlemeye başladı... bugün üç kere badisini değiştirdim terlediği için... daha çok üşütmekten de korkuyorum, terlemesini de istemiyorum...
siz nasıl giydiriyosunuz kızlar?
aç olsa uyanır canım.kilo alımı normalse bırak uyusun..keşke benimki de uyusa 3 saatte filan kalkıoannisler bisey sorucam sizlere..
benim oglum bir haftadir filan geceleri hic uyandirmiyor 12-1 gibi emip sabah 6-7 ye kadar uyuyor. sizce normalmii uyandirmalimiyim? sizinkiler nasil?
maşallah canım yaaiyi geceler annişler nasılsınız? ben çok iyiyim çok şükür oğluşta çok iyi maşallah sanki sihirli bir değnek değdi valla 1 hafta 10 gündür saat 9da uyuyo sabah 7 gibi uyanıyo..gündüzleri oyun halısınıda ve yatağında dönencesiyle oyun oynuyo benle sanki konuşuyo gibi tepkileri falan maşallah çok güzel sanki bebekli ev değiliz hergün temizliğimi yapıyorum 1 saat sabah 1 saat akşam sporumu yapıyorum ama rejim yapamıyorum kızlar çok acıkıyorum buna rağmen bugün hamile kalmadan önce aldığım pardesümü biraz zorlayarak giydim..sırtım genişlemiş kollar halterci kolu gibi olmuş bugün farkettim
bazı günler benimkine de geliolar aynı dediğin gibi oluyo..sonuçta bu bi dönem geçer inşallah sadece biraz sabır ama insanın dayanma gücü kalmıyor bi süre sonra..onun dediklerini yap bakalım gezdir oynat ben kucağıma alıp müzik açıp oynuyorum yüzü dışarı dönük oluyo..yorulunca uyuyr belkii..gerçi dediğn gibi bazen kuş uykusu oluyo..yerine yatırıyosun 5 dk sonra gözler boncuk gibi..bilemiyorum ki başka napılır..bi çözüm bulursan bana da söle canımgünaydın kızlar....
bana yardım edin lütfen yoksa çıldırmak üzereyim....
benim oğluş uyanık olduğusüre boyunca ağlıyor...
hep kucak istiyor kucağa alınca biraz susup tekrar ağlamaya başlıyor kucağında odaları gezersen susuyor ama bir süre sonra bu da tatmin etmiyor onu...
şimdi nete nasıl girdin diceksiniz şuan ayağımda sallıyorum laptopu da yanıma aldım o şekilde girebiliyorum ....uykuları da çok kısa hiç bir iş yapamıyorum halen kahvaltı yapabilmiş değilim
sabah akşam böyle bu çocuk yatağındaki dönenceye renkli balonlar astım ilgisni çeker belki diye ama hiç cezbetmiyor onu....
eşimle ben çok çaresiziz ....
bu konuda tavsiyelernize ihtiyacım var.....
kızlar merhaba, benim bir derdim var. kızımla dısarı cıkamıyorum. ilk ay cıkıyordum gayet iyiydi..
2 aydan itibaren değişti. 40 gezmesi yapalım dedik misafirliğe gittik... cıglık cıglıga ağlıyor...
eve gelip meme verdiğim anda susuyor... gecen gün alışveriş merkezine gitik kendimi otoparka nasıl attıgımı bilemedim o kadar cok agladı ki... hiç bir yere cıkamıyorum. üstelik tasınıyorum yanımda kimsem yok o kadar zor oluyorki.. sizinkide böylemi...bu durum normalmi?
benim gezme hayatım yok gibi..zaten kendim çıkamıorum eşimle çıksak da anca ev gezmesi..değilse bazen duruyo ama bazen kendimizi eve zor atıoruz canım.değişecektir inşallah..