tşk ederım canımmedela elektrikli kullandım ben canım iyi sağıyordu
mart ayında doğuramayan bir mart annesi olarak az önce çok mutlu etti kızım beni
mutfaklta uğraşırken arkamı bir döndüm ,kızım anakucağının kulpuna taktığım oyuncağı eliyle tutup yüzüne yaklaştırmış öyle dikkatli bakıyordu
hemen resmini çektim, herkesi aradım çok mu görmemişim ne
mart ayında doğuramayan bir mart annesi olarak az önce çok mutlu etti kızım beni
mutfaklta uğraşırken arkamı bir döndüm ,kızım anakucağının kulpuna taktığım oyuncağı eliyle tutup yüzüne yaklaştırmış öyle dikkatli bakıyordu
bu gün hic birseyi yoktu yvrumunsaol canim...bende anlamadim,niye böyle oldu,,1 günde geldi gitti cok sükür..
kizlar bende ilk zamanlar pamuk islatiyodum,bi kac hafta kullandim,daha sonra islak mendile gectim,,temizledikten sonra kuruluyorum iyice,ondan sonra sariyorum altini,,,ve cok sükür pisik olmadi hic bu güne kadar.,,
aptamil pre ler cok gaz yapiyo sanirim :2: 2haftadir sütüm kesildigi icin mamaya basladim,icerken cok cabuk midesi sisiyo,anne sütünde öyle degildi,,mamaya 3 damla sap simlex damlatiyorum,köpügü gidiyo ama gazi kaliyo heralda...gaz sancisi yok ama,mamayi hep icmiyo...ayrica mama veren arkadaslar,her vermede kac ml veriyorsunuz? benim oglan her 4 saatte 170 ml hepsini iciyodu,,bi kac gündür 130ml iciyo,,,bide mama arasi kac saat birakiyosunuz?
.............................
canım mamayı bız 3 saatte bır 90 ml verıyoruz gece 4 saatte bır 105 verıyoruz yanı3.5 olcek
manuel medela 50 tl cıcarındaydı cook memnun kaldıımgunaydın arkadaşlar ben nısan annesıyımsızden yardım ıstıyorum
benım kızım benı emerken çok ugraştıyor doymuyor bu nedenle mama takvıyesı yapıyorum sutumu sagıyorum sut sagma pompası almayı duşunuyorum chıcco manuel-lansınoh manuel-medela elektrıklı-aranızda kullanan varmı yada tavsıye ettıgız bır marka??????
canım mamayı bız 3 saatte bır 90 ml verıyoruz gece 4 saatte bır 105 verıyoruz yanı3.5 olcek
gunaydın arkadaşlar ben nısan annesıyımsızden yardım ıstıyorum
benım kızım benı emerken çok ugraştıyor doymuyor bu nedenle mama takvıyesı yapıyorum sutumu sagıyorum sut sagma pompası almayı duşunuyorum chıcco manuel-lansınoh manuel-medela elektrıklı-aranızda kullanan varmı yada tavsıye ettıgız bır marka??????
cnm sen hep mamamı veriyorsun..
iyimis VALLA canim,bizimkine 3 saatte bi yeni dogdugunda veriyodum,sonra 4e cikardim,5 saatte olabiliyo,,geceleri kaldiriyodum,simdi 6 saat bekliyom,her kalkmada iciyodu nerdeyse 170,,asidan sonrami oldu mamadan dolayimi anlamadim,,ayni zaman aldi hepsinide :26:
simdi uyandi benden oyun bekliyo beyfendi...tam oyuncu oldukanneye laf yetistirmeler,cok tatli oluyolar zamanla,,,benimkisi MASALLAH cok uslu,evde bebek oldugunu unutuyorum,arada bi agu demese
kizlar bi aralar benimkide durduk yere agliyodu,bende fisher price sin ana kucagi var,hem musikli hemde titresimli,,musigine gerek kalmiyo ama inanin titresim en huysuz bebeleri bile susuturuyo,denedim cünkübizim kuzenin oglu benim oglandan 1 hafta büyük ve cookkkk huysuz sürekli agliyo,kucak istiyo,agladiginda mosmor oluyo,ana kucagina oturttuk verdik titresimi cocukta cit yok,uyuya kaldi
Fisher-Price J6987 Baby Gear - Entdeckspaß Wohlfühl - Babywippe: Amazon.de: Baby
resmini koydum ama acilirmi bilmiyom,,,benim oglan dedigim gibi cok huysuz degil ama kuzenin oglunda cok ise yaradi,o da alacak,,
INSALLAH hic gerek kalmadan bütün bebeler akuillanir
manuel medela 50 tl cıcarındaydı cook memnun kaldıım
canim ben de medela mini var hic memnun degilim bu makinaya kalsa hic sut yok
ama ogullarim doyuyor ayrica iyi kilao aliyorlar ama bir arkadasim avent manuel
kullaniyormus memnunmus tavsiye etti
canim bu ana kucagi kac aya kadar kullaniliyor bana da lazim kucakci oldu iyice ama malum
2.5 aylik oldu daha kac ay kullanacagim?[/QUOTE
canim alan herkes 5yildiz vermis ve cok memnunlarmis,titresim her ana kucaginda bulunmuyormus sanirim,ve cok iyi diyolar,bi tanesi demis 5aylik hala kullaniyorum diye,bebegin gelisimine bagli galiba :26: ,ben oglumu cok agladiginda titresimi acar acmaz susuyo,heralde masaj falan yapiyo :26:
sonra sipam uyuya kaliyo
sanki bu anakucagina aldigimdan beri daha bi uysallasti,,özellikle kolik olan bebeklerde cok ise yariyo diyolar,uygun fiyatli olanlarida var,simdi nette arastirdimda,,hem bi zarari oldugunu sanmiyorum,benim kullandigim ana kucagi 2004 de yapilmis,yani zarari olsa kaldirirlardi,helede almanyada...cocuk konusunda cok titizler...
slm annecikler bugun oğlum şort giydi
gunaydın arkadaşlar ben nısan annesıyımsızden yardım ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?