canım bende biraz yemeden kısınca süütm azalıyor sadece sıvı alımıyl aolmuyor yaa..yemeği kaçırınca sütüm fışkırıyor resmensedece sıvı alınca da denedim o zaman fazla olmuyor yaa
sonrada viicdan azabı çekiyorum bebişimi doyuramıyorum diye o yüzden az az yiyorumm :97:
çok haklısınız bende size katılıyorum
bizim paşda daha uzanamıyor ve oyuncak almıyor :26: sadece yumruğunu emiyor oğluş daha emme telaşında bugün yanağını yanağıma dayadım yanağımı emmeye çalışıyordu veledimmmama sırt üstü yatırdığım zaman kımıl kımıl elleri ayakları, ters dönmüş kaplumbağa gibi birde bana bişiler anlatıyor sürekli bende konuşuyorum saçma saçma o da cevap veriyor...Allahım mükemmell bişi yaaaaaaaaaa birde şu gaz sancıları geçse iyi olacaktı 2.5 aylık olduk geriye kaldı 15 gün 3.ayda geçer diyorlar bakalım :89:
benim kızımda bugün şortluuu
bebeğin 11 mart mı doğumlu canım??
canim bu ana kucagi kac aya kadar kullaniliyor bana da lazim kucakci oldu iyice ama malum
2.5 aylik oldu daha kac ay kullanacagim?[/QUOTE
canim alan herkes 5yildiz vermis ve cok memnunlarmis,titresim her ana kucaginda bulunmuyormus sanirim,ve cok iyi diyolar,bi tanesi demis 5aylik hala kullaniyorum diye,bebegin gelisimine bagli galiba :26: ,ben oglumu cok agladiginda titresimi acar acmaz susuyo,heralde masaj falan yapiyo :26:
sonra sipam uyuya kaliyo
sanki bu anakucagina aldigimdan beri daha bi uysallasti,,özellikle kolik olan bebeklerde cok ise yariyo diyolar,uygun fiyatli olanlarida var,simdi nette arastirdimda,,hem bi zarari oldugunu sanmiyorum,benim kullandigim ana kucagi 2004 de yapilmis,yani zarari olsa kaldirirlardi,helede almanyada...cocuk konusunda cok titizler...
tesekkurler canim ben de arastirdim da 9 kiloya kadar diyor su an 5600 kilo aslinda 3-4 ay kadar kullanabilir ama kararsizim
arimcim maşallah kızınaçok tatlı ya bakıorum da benim kız baya küçük..56 günlük olduk kolları falan incecik..kaç kilo canım kızın??nası besliosun??gece falan benimki nadiren de olsa 4 5 saat uyuyo emzirmiorum o arada emzirsem mi??43 günlükken 4150 gr dı kızım..3150 doğdu..zayıf mı arkadaşlar ...mama veriorum günde 2 kere..
ne bu neşe
iyi akşamlar annecikler :80:
iyi akşamlarr annişlerrrrrr:76::76::76:
Kızlar ya emir 8 buçukta gece uykusuna daldı.Uyuyor diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Çocuk uyumuyordu şikayet ediyordum.Şimdi uyuyor diye şikayet ediyorum.Anne sana nasıl yaranacagımı bilemedim diyordur içindenAma çok erken uyuyor.Eee ben de onunla tavuklar gibi erkenden yatmak istemiyorum.Şuan çoooooooooooooookkkkkkkk uykum var ama tv de bakmak istiyorum,nete de girmek istiyorum,bulaşıktı çamaşırdı derken 12 yi buluyor yatmam.Emir yarı uykuyu çıkarmış oluyor.En iyisi erkende olsa o uyurken uyumak sanırım çünkü 2 gündür başım dönüyor.Yoksaaaaaaaaaaaaaa Dedim ve test yaptım.Negatiff çıktı .Dogumdan sonra habire test yapar oldum.Çok tırsak oldum:18:
iyi akşamlar kızlarr
ay canım ya bende gittim dr kan verdim ama yok çok şükür Rabbim olmayanlara versin inşalahh vakti zamanı geldiğinde olsunKızlar ya emir 8 buçukta gece uykusuna daldı.Uyuyor diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Çocuk uyumuyordu şikayet ediyordum.Şimdi uyuyor diye şikayet ediyorum.Anne sana nasıl yaranacagımı bilemedim diyordur içindenAma çok erken uyuyor.Eee ben de onunla tavuklar gibi erkenden yatmak istemiyorum.Şuan çoooooooooooooookkkkkkkk uykum var ama tv de bakmak istiyorum,nete de girmek istiyorum,bulaşıktı çamaşırdı derken 12 yi buluyor yatmam.Emir yarı uykuyu çıkarmış oluyor.En iyisi erkende olsa o uyurken uyumak sanırım çünkü 2 gündür başım dönüyor.Yoksaaaaaaaaaaaaaa Dedim ve test yaptım.Negatiff çıktı .Dogumdan sonra habire test yapar oldum.Çok tırsak oldum:18:
gerçekten walla sosyal hayatımız net olduuevet canım bebişler bize bir türlü yaranamıyorlarhaklısın insan sosyal hayatıda olsun istiyor şuanda sosyal hayat diyince aklıma internet geliyor aman dikkatli olmak lazım ebrucum 2012 mart annesi olmayalım
evet canım bebişler bize bir türlü yaranamıyorlarhaklısın insan sosyal hayatıda olsun istiyor şuanda sosyal hayat diyince aklıma internet geliyor aman dikkatli olmak lazım ebrucum 2012 mart annesi olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?