2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla benim oğluşumda bıççır bıççır elleri emiyo.

merhaba kızlaaar. adana çoook sıcak biz bir haftadır şorlu takımlara geçtik. hatta herkes elbise getirmişti gittik bi kaç takım aldık giyiyor cadı kızım. gecede çok sıcak oluyor çıtçıtlıyla yatırıyorum ama tam sıcaklarda ne yapacam bilmiyorum. klima zararlı diyorlar adanada işimiz zor.

bende urfadayım burası bir haftadır .ç ksıcak bende yazlık giydiriyorum hatta bazen sadece badiyle duruyor

canım benim bebeğim 63 günlük oldu hemen hemen 6 kilo
3200 gr doğmuştu
evet biraz tombik özellikle de kol ve bacaklar ,ama benim kızım hiç anne sütü almadı
mama yaradı demek,geceleri de ben beslemek istemesem de en fazla 3 saat uyuyor ve her uyandığında mama istiyor

Son düzenleme:
Kızlar ya emir 8 buçukta gece uykusuna daldı.Uyuyor diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Çocuk uyumuyordu şikayet ediyordum.Şimdi uyuyor diye şikayet ediyorum.Anne sana nasıl yaranacagımı bilemedim diyordur içindenAma çok erken uyuyor.Eee ben de onunla tavuklar gibi erkenden yatmak istemiyorum.Şuan çoooooooooooooookkkkkkkk uykum var ama tv de bakmak istiyorum,nete de girmek istiyorum,bulaşıktı çamaşırdı derken 12 yi buluyor yatmam.Emir yarı uykuyu çıkarmış oluyor.En iyisi erkende olsa o uyurken uyumak sanırım çünkü 2 gündür başım dönüyor.YoksaaaaaaaaaaaaaaDedim ve test yaptım.Negatiff çıktı.Dogumdan sonra habire test yapar oldum.Çok tırsak oldum:18:

evet canım bebişler bize bir türlü yaranamıyorlarhaklısın insan sosyal hayatıda olsun istiyor şuanda sosyal hayat diyince aklıma internet geliyoraman dikkatli olmak lazım ebrucum 2012 mart annesi olmayalım

iyi akşamlar kızlarr

ay canım ya bende gittim dr kan verdim ama yok çok şükür Rabbim olmayanlara versin inşalahh vakti zamanı geldiğinde olsun
aynen benimkide uyuyorr ama emzirmeye kaldıracam ve gece uykusuna beraber geçecez babamız işte((

evet canım bebişler bize bir türlü yaranamıyorlarhaklısın insan sosyal hayatıda olsun istiyor şuanda sosyal hayat diyince aklıma internet geliyoraman dikkatli olmak lazım ebrucum 2012 mart annesi olmayalım
gerçekten walla sosyal hayatımız net olduu
dün avm ye gidek dedik burnmuzdan geldii biz daha araba almadık oğlşa yunusum kucağımızda mahvoldu

Son düzenleme:
:26:kızım çok ağladı busaate kadar telef oldu yavrum daha yeni uyudu
benim kızım neden çok ağlıyo Allahım sen yardım et:26: arkadaşlar çok keyifsiz ve üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…