- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
gerçekten walla sosyal hayatımız net olduu
dün avm ye gidek dedik burnmuzdan geldii biz daha araba almadık oğlşa yunusum kucağımızda mahvoldu
benim paşam uynadıı hayırlı akşamalr kıslarr
:26:kızım çok ağladı busaate kadar telef oldu yavrumdaha yeni uyudu
benim kızım neden çok ağlıyo Allahım sen yardım et:26: arkadaşlar çok keyifsiz ve üzgünüm
tesekkurler canim ben de arastirdim da 9 kiloya kadar diyor su an 5600 kilo aslinda 3-4 ay kadar kullanabilir ama kararsizim
sen bilirsin hayatim,,,dedigin gibi,kisa bi zaman icin degmez sanirim,,,INSALLAH bi an önce kurtulursunuz kizlar bu aglamalarindan,,uykuyu falan bosverinde aglayinca insanin eli ayagi karisiyo,üzülüyosun agri cekiyo diye
bende arada bi aglayica telas yapiyorum,,ALLAHIM bütün bebelere saglik versin...
evet canım bebişler bize bir türlü yaranamıyorlarhaklısın insan sosyal hayatıda olsun istiyor şuanda sosyal hayat diyince aklıma internet geliyor aman dikkatli olmak lazım ebrucum 2012 mart annesi olmayalım
Acaba bi yerimi agrıyor gazı felan mı var canım.Ah bi konuşsalar dertlerini anlatsalar
canım rahmetli köpeciğim koyunumda resimdesekerim senin profil resmini baktim baktim cözemedim
canım kucağında taşımak zor vallahi evde bile kollarım kopuyor zor olmuştur sizin içingerçekten walla sosyal hayatımız net olduu
dün avm ye gidek dedik burnmuzdan geldii biz daha araba almadık oğlşa yunusum kucağımızda mahvoldu
:26:kızım çok ağladı busaate kadar telef oldu yavrumdaha yeni uyudu
benim kızım neden çok ağlıyo Allahım sen yardım et:26: arkadaşlar çok keyifsiz ve üzgünüm
canım rahmetli köpeciğim koyunumda resimde
canım kucağında taşımak zor vallahi evde bile kollarım kopuyor zor olmuştur sizin için
offf anlayamamak çok kötü neden ağladığını inşallah geçer ağlamaları meryem cerenin azizecim
inşallah canmm...eşim üşütüyozmu acaba diyo:26: ama ben halen kızımı iki kat giydiriyom üşümesin diye...:44:
sıcaktan ağlıyo olmasın canım :26: bize bile sıcak bastığında fenalıklar geliyo :26: bazen mesela oğluşum ağlıyo altını bi çıkarıyorum bacakları açıkta susuyo bazen olabilirmi ??
inşallah canmm...eşim üşütüyozmu acaba diyo:26: ama ben halen kızımı iki kat giydiriyom üşümesin diye...:44:
Arkadaşlar eşimde emirde yarı uykuyu çıkardılar.Uykusuz olan ben miyim onlar mı anlamadımBende yatayım emir uyanmadan.Hepinize tatlı booooolllllllll uykular..
bilmiyomki canm yaaa....noluyo kızçeme :26:
arkadaşlar aranızda regl si başlayan oldu mu?? benim şimdiye kadar 2 kere oldu.. üfff bıktım artık. ama normalden farklı oluyo ağrı yok ve 3 4 gün sürüyor..
sizce bi sorun olabilir mi???
iyi geceeler canım kolay gelsinherkeze iyi geceler arkadaşlar...
çamaşır var daha yıkandı ascamofff çokta yorgunum...
bizimkindede salyalar başladı öyle yoğun değil diş çıkarmasınlar erkenden yaaaaya bide üstü ıslanır oldu artık salyadan ne zaman çıkarır sizce bunlar dişşş :26::26: nası anlarızz :26:
arkadaşlar aranızda regl si başlayan oldu mu?? benim şimdiye kadar 2 kere oldu.. üfff bıktım artık. ama normalden farklı oluyo ağrı yok ve 3 4 gün sürüyor..
sizce bi sorun olabilir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?