2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten walla sosyal hayatımız net olduu
dün avm ye gidek dedik burnmuzdan geldii biz daha araba almadık oğlşa yunusum kucağımızda mahvoldu

Dün eşimin kolları koptu emir paşayı taşımaktan.Dün dışarıdaydık ya emirle ikimizi hava çarptıEee çıkmaya çıkmaya ev havasına alışmış bünyelerimiz

:26:kızım çok ağladı busaate kadar telef oldu yavrum daha yeni uyudu
benim kızım neden çok ağlıyo Allahım sen yardım et:26: arkadaşlar çok keyifsiz ve üzgünüm

Acaba bi yerimi agrıyor gazı felan mı var canım.Ah bi konuşsalar dertlerini anlatsalar

herkesee iyi aksamlar kizlarrr...

yaa kızlar test mest diyosunuzda hemen hamile kalınabilirmiki yaaa :26: tırstım şuanda bide hasta olmuyoruz farketmeden oluyomuşuz geçiyomuş bayaaa

sekerim senin profil resmini baktim baktim cözemedim
canım rahmetli köpeciğim koyunumda resimde
gerçekten walla sosyal hayatımız net olduu
dün avm ye gidek dedik burnmuzdan geldii biz daha araba almadık oğlşa yunusum kucağımızda mahvoldu
canım kucağında taşımak zor vallahi evde bile kollarım kopuyor zor olmuştur sizin için
:26:kızım çok ağladı busaate kadar telef oldu yavrum daha yeni uyudu
benim kızım neden çok ağlıyo Allahım sen yardım et:26: arkadaşlar çok keyifsiz ve üzgünüm

offf anlayamamak çok kötü neden ağladığını inşallah geçer ağlamaları meryem cerenin azizecim

inşallah canmm...eşim üşütüyozmu acaba diyo:26: ama ben halen kızımı iki kat giydiriyom üşümesin diye...:44:

inşallah canmm...eşim üşütüyozmu acaba diyo:26: ama ben halen kızımı iki kat giydiriyom üşümesin diye...:44:

sıcaktan ağlıyo olmasın canım :26: bize bile sıcak bastığında fenalıklar geliyo :26: bazen mesela oğluşum ağlıyo altını bi çıkarıyorum bacakları açıkta susuyo bazen olabilirmi ??

Son düzenleme:
sıcaktan ağlıyo olmasın canım :26: bize bile sıcak bastığında fenalıklar geliyo :26: bazen mesela oğluşum ağlıyo altını bi çıkarıyorum bacakları açıkta susuyo bazen olabilirmi ??

bilmiyomki canm yaaa....noluyo kızçeme :26:

Arkadaşlar eşimde emirde yarı uykuyu çıkardılar.Uykusuz olan ben miyim onlar mı anlamadımBende yatayım emir uyanmadan.Hepinize tatlı booooolllllllll uykular..

bilmiyomki canm yaaa....noluyo kızçeme :26:

canım bi yazı okumuştum her bebek ağladığında hemen anne baba gaz der diye ama onlarda bi insan. canı sıkılabilir ortam sıkabilir üstündeki sıcak gelebilir yada soğuk gelebilir bişiden rahatsız olmuş olabilir diye. herşeyi gaza yormamak lazım :26: umarım hastalık filan yoktur tabi :26:

herkeze iyi geceler arkadaşlar...
çamaşır var daha yıkandı ascam offf çokta yorgunum...

ya bide üstü ıslanır oldu artık salyadan ne zaman çıkarır sizce bunlar dişşş :26::26: nası anlarızz :26:

arkadaşlar aranızda regl si başlayan oldu mu?? benim şimdiye kadar 2 kere oldu.. üfff bıktım artık. ama normalden farklı oluyo ağrı yok ve 3 4 gün sürüyor..
sizce bi sorun olabilir mi???

arkadaşlar aranızda regl si başlayan oldu mu?? benim şimdiye kadar 2 kere oldu.. üfff bıktım artık. ama normalden farklı oluyo ağrı yok ve 3 4 gün sürüyor..

bende nisan annesiyim cnm.benim yarı kırkımda bitti kanamam.sonra 22 mayısta adet olur gibi kanamam oldu.3-4 günde bitti ama 2 haziranda gene kanamam oldu bu seferki adetten farklıydı arada geldi arada gelmedi.neden böle oluyo acaba?bende meraktayım salı doktora gidicem.

herkeze iyi geceler arkadaşlar...
çamaşır var daha yıkandı ascam offf çokta yorgunum...
iyi geceeler canım kolay gelsin
ya bide üstü ıslanır oldu artık salyadan ne zaman çıkarır sizce bunlar dişşş :26::26: nası anlarızz :26:
bizimkindede salyalar başladı öyle yoğun değil diş çıkarmasınlar erkenden yaaaa

benim başlamadı tatlım daaha gelse diyorum keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…