2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:26:kızım çok ağladı busaate kadar telef oldu yavrum daha yeni uyudu
benim kızım neden çok ağlıyo Allahım sen yardım et:26: arkadaşlar çok keyifsiz ve üzgünüm
Benim kız da iki gündür çok huysuz, arada gülüyor ama günün yarıdan fazlasını her an deliler gibi ağlayacak gibi geçiriyor. Sürekli emmek istiyor. büyüme atağı diye umuyorum, değilse yandık!

Ya ne çabuk! Ben yansam da kıza daha öyle giydirmiyorum. Şimdi giydirsem, tam sıcaklar başlayınca ne yapcam.. Hâlâ kendimizden bir kat fazla giydirecek miyiz? Ben giydiriyorum da. Yarım kollu da olsa.

bende kendim nasıl giyiniyosam oğlumada aynen öyle giydiriyorum.. bizdede bir türlü uykuya dalamadıgında özellikle çok problem oluyor.. kızlar az kaldı atlatıcaz bugünlerimizi.. bebeklerimiz büyüdükçe daha rahat edicez inşallah

hayalimde bir bebek programlamışım bugün iyice anladım çok ağlmayan yatırdığımda kendi kendine uyuyan bir bebekama nerdeeee tam trsi oldu biraz daha büyünce güzel yiyen bebek gezmeye gittiğimizde beni rezil etmicek bir çocuk hayal ediyorum bakalım büyüyünce nasıl olucaz

inşallah öyledir büyüyünce daha zor oluyor diyorlar 2.bebekleri olanlar öylemi

iyi geceler kızlaaaar.
kızlar hamilelikten bahsetmişsiniz size bi olay anlatayım o zaman çok gülmüştüm ama başımıza gelirse gülmeyiz sanırım. ben programcıyım malum firmalara gidiyordum. bi firmada bi abla vardı yeni doğum yapalı 8 aymı ne olmuştu dediki bi gün karnımda bi tuhaflık var. akşamda kocamla konuştuk karnımın içinde bişeyler kıpırdıyor sanki diye güldük dedi. neyse bizde güldük abla daha doğum olalı ne kadar oldu sanki dedik falan. aradan 1 hafta geçmedi gittim. kadının surat bi tuhaf. ne oldu sorma dedi. doktora gittim dedi 5 aylık hamileymişim doktor doğursaydın bari dedi dedi. oğlum olacakmış demezmi. kalakaldık öylece.
bende geçen hafta rüyamda hamileydim ağlıyordum. kızım ne olacak şimdi diye. sanırım etkisinde kaldım.
azizeciğim canım üzüldüm yaa yinemi ağlıyor meryem cerenim. üşütüyor sanırım canım. yada sıcaktan. bi arası yokki yaa.

inanmıyorum yaa cidden insanın aklına biile gelmez çok dikkatli olmak lazım çok

slm kızlar nasılsınz? ben oğluşu uyttum ütümü yaptım yaklaşık 20 tane gömlek ütüledim ama hiç yorulmadım sonra halıların üstünü gırgırladım yerleri sildim toz aldım şimdi dinleniiyorum biraz sonrasında da kalkıp sigara böreği sarıcam banyo yapıp yatıcamayy ne çok iş yapmışım ve ne çok iş yapacakmışım anlatınca yoruldumama mecburen böyle oldu.rehber öğretmeni olduğum sınıf 60 kişiydi ve 40 tanesi yarın bana geliyoyiyeceklerini kendileri getiriyo ama bana bişey bırakmıyolar .yarın 3.ay kontrolümüz var inşallah güzel şeyler söyler dr teyzesi oğluşumun.ayy kızlar bugün gezmedeydik avm nin emzirme odasındayım mecburen hiç sevmiyorum o odaları emzirenler için göğsün saklanması önemli değilmiş gibi davranan bir kadınla karşılaştım kadın açmış memesini kızının altını değiştirdi gzını çıkardı hala yok kapatmadı bana da emzirme önlüğü niye kullandığımı sordu:44:neyse hayatta tüm gariplikler benim başıma gelir ya kadın başladı kızını anlatmaya tüm eşyalarını amerikadan getirtmişler bir çorabını bile türkiyeden almamışlar niye diye sordum kızımın cildi çok hassas o nedenle dedi :44: iyi dedim sonra devam etti işte yok odasını daha 6 aylıkken hazırladık hamile kalır kalmaz eşyaların siparişini verdik dedi şimdi hala amerikadan gelen kıyafetleri giydiriyomuş kıznın cildi hassasmış çok falan filan bir sürü hassaslıkla ilgili cümle kurduktan sonra anlıyosun dimi dedi bende yok anlamadım bizimkinin cildi ayakkabı köselesi gibi dedimay bir gülme tuttu beni nasıl sonra kadın hassas kızını aldı gitti kapıyı da son sürat çarptı..dışarda eşine içerde ukala bir kadın var demiş benim herif duymuş

ne çok iş yapmışsın özlemcim yazarken yoruldum maşallah sanaiyi yapmışsın kadına ohh iyi olmuş haketmiş

slm kızlar bizim topikdekiler olmadığı için size yazdm tecrübeli olduğunz için

daha yeni ben tuvalette iken bi kırmızı kan geldi toplu iğnenin topu kadar yaa normalmi kızlar böyle olan olmuşmuydu sanki geçenlerde okudum gibi bulamadm şimdi nerde okuduğumu ltfen bilenler acil cevap çok meraktayım:26::26::26:

canım ilk önce sağlıkla kucğına almayı nasip etsin allah bende bu durum olmadı senin haftalarında hiç bebiş nasıl hareketlimi sen hareketlerini takip et istersen doktorunun teli varsa ara

canım ilk önce sağlıkla kucğına almayı nasip etsin allah bende bu durum olmadı senin haftalarında hiç bebiş nasıl hareketlimi sen hareketlerini takip et istersen doktorunun teli varsa ara

ewet cnm hareketlii randevum çarşamba günüydü ama yarın giderim herhalde

maşallah kadınademekki mide bulantısı falan hiç olmamış ki farketmemiş..ama güzel bir sürpriz olmuştur..bende inşallah ikinciyi 2 yıl sonra düşünüyorum hele talham biraz büyüsün emsin emebildiği kadar sonra kardeşine sıra gelicek onu da büyütp inşallah eleğimi duvara asmayı düşünüyorum..gerçi eşim 4 tane olsun diyo ama gözüm korkuyo o kadar çocuğu doğur büüyüt oyyy
benim daha gelmedi,acaba bendemi sorun var benim bebe 22 mart dogumlu,kirkimdan sonra bi kac gün oldu bitti,daha gelmedi :44: bi taraftan da korkuyorum,acaba hamilemiyim,korunmadik hic,
hapta alamadi,daha dr gidip yazdiracam,
bende hala olmadım..ama benim annem anneannem babaannem falan emziirdikleri süre boyunca olmazlarmış..hatta babaannemin tüm çocukları 2.5 yaşına kadar emermiş memeden kesince 1 ay adet olup hamile kalırmış böyle böyle 8 çocuk doğurup büyütmüşhatta rahmetli babaannem adet herhalde 20 defa falan oldum derdi bize sonrasında da menopoza girmişanneannem biraz daha hızlı çıkmış 1.5 yılda memeden kesmiş vee 6 tane çocuk büyütmüşbelki bende öyleyimdir emdiği sürece adet olmam..
arkadaşlar aranızda regl si başlayan oldu mu?? benim şimdiye kadar 2 kere oldu.. üfff bıktım artık. ama normalden farklı oluyo ağrı yok ve 3 4 gün sürüyor..
sizce bi sorun olabilir mi???

olmaz herhalde sonuçta doğum yaptık genişledi ağğrısız olması ondandır..bak sevin adet oldukça göbüşün şişkinliği azalıyomuş..mesela bende göbüş var niye hala şiş dediğimde dr 2.adetinden sonra iner demişti:44:

canım yaa bütün bunlarda seni buluyor yaa. her emzirmen olay oluyor. kadında delimi ne. hassas çocuğun annesi demekki çok hassas kadın özel ilgi istiyormuş demekki. maşallah hamarat hatunsun canım. ellerine sağlık.

canım leke tehlikeli bence gittiğin hastanenin aciline bi git. Allah korusun

ewet cnm hareketlii randevum çarşamba günüydü ama yarın giderim herhalde
ne güzel heyecanla bekliyorsundur bebişini hamile olduğum günleri özledim

ayy bende neden inmiyor diyorum spora başladım bakalım ne kadarda gidicek

canım bende olmamıştı böyle bişey ama erkek kardeşimin eşi hamile senle aynı haftadalar onda da olmuştu bebek baskı yaptığı için olmuştur demiş dru ama bekle biraz damlanın dediği gibi hareket ediyosa düzenli bişekilde yoktur inşallah korkulacak bir durum ama sabah drunu arar hatta gider bebişini de görür gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…