2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben hamileliği özlüyorum başları hriç gayet mutluydumama gözüm 2.çocuğu almıyor herkes özlersin diyor ama şuanda birtane bebek ve ev işlerinde zorlanıyorken 2.çocuğu düşünemiyorum...:26::26::26:aklıma çiğdem,eda,gamze ve burcu geliyor ilk çocukları küçük hemde bebek var

VALLA benim oglan 3yasina basar basmaz ALLAHIM kismet ederse 2yi istiyorum,,sonra biraz mesafe koyup 3 numarayi istiyorum
zaten kapinin önü kres,3yasinda basliyolar krese...

eşim zaten bana ilginçlikler paratoneri diyo ama neden böyle oluyo anlamıyorum..kendimi bildim bileli böyleyim.sinemaya giderdik öğrenciyken yanıma muhakkak ya çok sırnaşık sevgililer otururdu onları izlemekten filmden bişey anlamazdım ya da çok yorum yapan birileri olurdu onu dinlemekten yine bişey anlamazdımayy valla hassasmış bacım öyle diyo..eşimde ayakkabı köselesi lafını nerden duydun dedi ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi yaşasın türk filmeleri bana çok şy kazandırdılar
ne güzel heyecanla bekliyorsundur bebişini hamile olduğum günleri özledim

ayy bende neden inmiyor diyorum spora başladım bakalım ne kadarda gidicek

valla öyle dediler bende spor yapıyorum bacaklar inceldi göbüş ve kollar kaldı..duvar mekiği diyolar kolları zayıflatır ama hala anlamadım nasıl etki eder ki? sen bilirsin hı:26:

kizlar benim oglan 9bucukta mama icti,normalde 4 saatte yada 5 saatte veriyodum,,,simdi ne güzel uyuyo,napsam saati gelince uyandirsammi yoksa biraksammi,kendisi uyansin,,,biraksam sabahlar heralde

VALLA benim oglan 3yasina basar basmaz ALLAHIM kismet ederse 2yi istiyorum,,sonra biraz mesafe koyup 3 numarayi istiyorum
zaten kapinin önü kres,3yasinda basliyolar krese...

kapının önü kreş mi ne güzel bende bakalım 2.nin arasını çok açmıycam ama ne bileyim 3.ve 4.düşünmüyorum henüz

kizlar benim oglan 9bucukta mama icti,normalde 4 saatte yada 5 saatte veriyodum,,,simdi ne güzel uyuyo,napsam saati gelince uyandirsammi yoksa biraksammi,kendisi uyansin,,,biraksam sabahlar heralde

bence uyandırmadan ağzına biberonu sok ben aynısını oğluşuma yapıyorum uykusunu çok açmadan ağzına memeyi veriyom

duvar mekiğini ilk defa duydum canım :26::26:bende evde şınav mekik çekiyorum birde zayıflama aleti var onu takıyorum titretiyor karnımı felan kollar için ağırlık çalış bence

bende yatmadan kaldırıp emzircem canım istersen dene hoş acıkınca ağlıyorlar

ağırlık kas yapmaz mı bacım sonra halterciler gibi olmayayım..önce biraz incelmes lazım sanki:26:

kapının önü kreş mi ne güzel bende bakalım 2.nin arasını çok açmıycam ama ne bileyim 3.ve 4.düşünmüyorum henüz

oglani balkondan atsam krese düser cok sansliyim o yönden,,,VALLA hepsi benim oglan gibi uslu olursa 4 de olabilir,,ben severim genis aileyi,,,bizde 6 kerdesiz

bence uyandırmadan ağzına biberonu sok ben aynısını oğluşuma yapıyorum uykusunu çok açmadan ağzına memeyi veriyom

kizlar malesef mama veriyorum,,icmeye sorun yokta bide gaz cikaracaz,,,haa bu aptamil pre ler cok gazli,calkaladikca gaz cikiyo biborondan...

ağırlık kas yapmaz mı bacım sonra halterciler gibi olmayayım..önce biraz incelmes lazım sanki:26:

yok canım sen onlar gibi çalısmıcaksınki mesela 10lt su şişesi kaldır bırak gün içersinde tekrarla birde şınav çek mekikle birlikte karın kasları için

ayy senin oğluşmu profildeki çooook dadluuuuumaşallah

kızlar size iyi sohbetler ben daha börek yapıcam banyo yapıcam bebişleri kocaman kocaman öpüyorum

Dün eşimin kolları koptu emir paşayı taşımaktan.Dün dışarıdaydık ya emirle ikimizi hava çarptıEee çıkmaya çıkmaya ev havasına alışmış bünyelerimiz
canım ya benim paşamda öksürüyorrrrr
aynen canım araba alana kadar dışarı falan çıkmam benn
arkadaşlar aranızda regl si başlayan oldu mu?? benim şimdiye kadar 2 kere oldu.. üfff bıktım artık. ama normalden farklı oluyo ağrı yok ve 3 4 gün sürüyor..
sizce bi sorun olabilir mi???
benimde 4 haziranda oldu regl ama sadece 1 gün o da çanaşırıma bulaşanla kaldıı
evet teyzesi benim oglan,,lokum gibi tatli kendileri tesekkürler

maşallah oğluşuna canımm

konu hamilelikten açılınca ben de bir şey söyleyeyim:annem ben 4aylıkken kardeşime hamile kalmış.ben de 40.günden sonra altı gün adet gördüm.bir ay sonra tekrar olursun dediler,tık yok.gebelik testi aldım korkudan.anneme filan çekerim diye korktum.şükür negatif çıktı.ama olmak istiyorum.gerçekten vücut ödem yapıyor.doğumdan sonra incecik oldum.sadece dört kg vardı ama normal doğum olduğundan vücut aynı gibiydi takii beş gün önceye kadar....acaip şiştim sanki.kg aynı ama görünüş beş aylık hamile gibi..karnım felaket agrıyo,ha oldum diyorum tıkyok..ne zaman olcam bilmiyorum

günaydınnnn kızlarrr nasılsınızz bebeişler nasıl bughünbakalımm
ya benim paşam öksürüyorrrr yarın götürecem dr sürekli değil ama 1.5 saat bir falan öksürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…