2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeklerinizin göz rengi belirginleşmeye başladı mı?bizim hala net değil.döner mi bilmiyorum.6 ayda oturur ancak diyorlar ama belirginleşen vardır belki

kızlar bebeklerinizin göz rengi belirginleşmeye başladı mı?bizim hala net değil.döner mi bilmiyorum.6 ayda oturur ancak diyorlar ama belirginleşen vardır belki

Arda doğuşta koyu mavi gri karışımı şimdide 3 aylık oldu biraz daha açtı oldu biraz tabii 6 aydan sonra yada 1 yaşında sonra net oluyormuş inşallah şuan rengi hep kalır çok güzel rengi yaaa

günaydınnnn kızlarrr nasılsınızz bebeişler nasıl bughünbakalımm
ya benim paşam öksürüyorrrr yarın götürecem dr sürekli değil ama 1.5 saat bir falan öksürüyo

hırıltısı varsa doktora götür benim oğlum öksürürken hırıltısı oldu doktor surup diye reçete yazdı içirdim geçti çok şükür bence götür canım geçmiş olsun

Arda doğuşta koyu mavi gri karışımı şimdide 3 aylık oldu biraz daha açtı oldu biraz tabii 6 aydan sonra yada 1 yaşında sonra net oluyormuş inşallah şuan rengi hep kalır çok güzel rengi yaaa
grapher sonunda buldum seni....
canım sana özel msj gönderemiyorum.nasıl ulaşsam ki sana hem hediye alacağın kişiyi bildirmek hemde adresini almak için???????

Arada gelip bakıyorum ne var ne yok diye hepimizin aynı sorunları, benim kızı biraz önce sağlık ocağına götürdük 3.590 doğmuştu şimdi 4.92 lerde halbuki 10 gün önce 5 kiloydu bu sefer kıyafetini çıkardım sadece bezi ve çıtçıtlı kısa kollu, patiksiz badisi kaldı . Offf aylara bölersek çoook az kilo alımı ne yapacam ben yaa.
Kaç günlük olduğu çizelgemde...
Bu arada evet bebeklerimizin göz renkleri ne zaman oturacak sizinki doğduğundakiyle aynı mı? Hala bebek mavisi mi ( süt mavisi de diyorlar doğduğunda renk hücreleri olmadığı için aslında gözleri ışı yansıttığından mavi görünürmüş)
Haa bir duyduğumu aktarayım: 2 ayrı kişiden duydum( birbirleriyle alakasız:)) 40. güne kadar ne renkse gözleri o ren kalıyormuş. Öyleyse ne güzel bizimki lacivert, koyu mavi, ortası yeşil çizgili:)
not: benim gözlerim açık kahverengi, bazen ela gibi dışarda, eşimin de kahverengi anneanneme çekerse maviş olur nirdeee:) sağlıklı olsunlarda neyse. Aslında renkli gözlü olmak renk pigmentlerinin olmaması tıpkı sarı saçlı olmak gibi ama hevesleniyoruz ya herşeyin tersine örn: dalgalı saç:)

ohh maşallah baya bi iş yapmışsın özlem bebele senin paşa iyi izin vermiş sana annesi.
ayy bayıldım kadına verdiğin cevaba oohhh haketmiş vala
hee bide sana demiş ukala diye halbuki büyük ukalalığı kendisi yapmış

yaa kızlar test mest diyosunuzda hemen hamile kalınabilirmiki yaaa :26: tırstım şuanda bide hasta olmuyoruz farketmeden oluyomuşuz geçiyomuş bayaaa

benıde korkuttunz valla

benim daha gelmedi,acaba bendemi sorun var benim bebe 22 mart dogumlu,kirkimdan sonra bi kac gün oldu bitti,daha gelmedi :44: bi taraftan da korkuyorum,acaba hamilemiyim,korunmadik hic,
hapta alamadi,daha dr gidip yazdiracam,

hap zaten alamıyoruz emzırdığımız içinde sen nıye korunmadın anlamadım ya hamıleysen
1 sene bıle adet olmayabılırmışız dr soyledı. bende adet olmadım ama korunuyoruz

arkadaşlar ya sezeryan bögemde akıntı var 3 ay olucak nerdeyse ooff yaa zaten enfeksiyon kapmıştı ve antibiotik kullanmıştım.
eşimde şehir dışında ,otobüs beklesem yarım saatte gelir kızımda durmuyor zaten offfff ne yapcam ben yaaaa

kızlar adetten ve hamişlikten konu açılmış.
bende 2. çocuk annesi olarak tecrübelerimi yazıyım.oğlumu doğurduktan sonra 8 ay adet olmadım ama korunmaya devam ettik.
kızımda ise mart 15 de doğum yaptım henüz bişi yok aaaaaa olurmu var davul gibi bir karnım var
süt korur falan filan bunlar eskilerin hikayeleri aman dikkatli olun,en iyi çözüm spirial ama taktırabilene.
ben çok korkuyorum asla taktıramam.emziriyoruz ilaçda olmaz eeeee napcaz biz yaaa:44::44::44:
artık frenleme sistemine geçicez anlaşılan.

selam kızlar bu hamilelik konusunu okuyunca bende korktum şimdi bende henüz adet olmayanlardanım eşim korunuyor işe yarar iinş..

buarada bişey sorucam bnm dün sol göğsüme bıçak saplanır gibi araara sancı girdi ama ne sancı çok fena sızladı..bugunde az önce aynı sancı sağ göğsüme girdi neden olabilir acaba

bende korkuyorum ama spral taktırmayı duşunuyorum bı adet olabılırsem

memede kist faln olmasın doktorunla bı görüş istersen belkı usg falan çektırmenı ısteyebılır

mrb arkadaşlar
dr kontrolumuz vardı kızımn gozlerı yeşil eşimn gozlerı mavı drumuza sordum değişirmı dıye ılk baharda dogdugu ıçın dahada koyulaşr dedı guneş koyulaştırırmış gozlerı rengı açılmaz dedı ela ıle kahverengı arası olurmuş

benım ablamda da aynısı oldu ıltıhaplandı fazla ustune duşmedı 2 sene oyle çektı agrıda yapıyordu şimdıden tedavını ol canım

Son düzenleme:
hırıltısı var mı?

hırıltısı varsa doktora götür benim oğlum öksürürken hırıltısı oldu doktor surup diye reçete yazdı içirdim geçti çok şükür bence götür canım geçmiş olsun

dün gece vardı hırıltı bugün yok takip ediyorum ama öksürürken ta gzleri yaşarıyo yavrumun yarın babamız izinli mutlaka götürecem saolun kızlarr

Bendede olur bazen öyle ağrılar ama genelde o ağrılardan sonra bol süt gelir telaşlanma bence

Yaa yuh Ama hamileyken emzirmek de yeni bebişin gelişmesini engeller, emzirmesen de büyük bebiş aslında daha minicikk Çok zor bir durummuş ya..

Özlem hakikaten hep seni buluyor böyle insanlar ya.. Memelerin şahane filan de diye beklemiş bence kadın Bu arada ben emzirme odasında kullanmıyorum emzirme önlüğü, siz kullanıyor musunuz??:26:

Özlem hakikaten hep seni buluyor böyle insanlar ya.. Memelerin şahane filan de diye beklemiş bence kadın Bu arada ben emzirme odasında kullanmıyorum emzirme önlüğü, siz kullanıyor musunuz??:26:

Avm ye girmeden emziriyorum oğlumu 2 saatten fazla kalıyorsak avm de hatayda çok kalabalık olmadığı için avmdeki o an hangi mağazadaysam mağazanın kabinide emziriyorum çokta hoşgörüyle karşılıyorlar benden başkada kimse olmadığı için gerek duymuyorum

galiba ben oğlumu nasıl giydireceğimi bilmiyorum bugün çıtçıtlı badisiyle bıraktım içim rhat etmedi tekrar giydirdim üşütmekten korkuyorumm

ben istanbuldayım çıtçıtlı body üstüne t shirt ve incecik bi pijama ve ayakları açtık, gündüz uyurken incecik penye battaniye akşam kalın penye battaniye, dışarı çıkarken body- tshirt- tek alt- çorap - süs niyetine ayakkabı ve kolsuz kapişonlu(böyle mi yazılıyor bu??) penye yelek, akşamsa ve serinse yumşak hırka ama bebek arabamızın üstünde ince bebek battaniyesi de bulunduruyoruz hep
sadece body için biraz erken sanki ama bazı saatler cidden sıcak oluyor bıraksam mı diye düşünmüyor değilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…