2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben atlet üstünede kısa kollu çıtçıtlı giydiriyorum sadece çünkü urfadayız ve burası çook sıcak ama beyfendi emerken rahatsız olmasın terlemesin diye ben uzun kollu giyiyorum ve kan ter içinde kalıyorum:) bizde tam tersi bebeğin giydiğpinin bi kat fazlasını anne giyer:)

bende alanyadayım biz gece sıcaktan uyuyamıyoruz nerdeyse ter akıyor vücudumuzdan. bebiş olmasa çoktan klimaya geçmiştik. benim bebiş evde sadece kolsuz çıtçıtlı badisiyle duruyor. dışarı çıkarken üzerine t-shırt, altına kot giydiriyorum. kotun düğmelerinden kapri yapılıyor sıcak yerlerde kapriye çeviriyoruz. ama dün mesela o kadar sıcaktı ki eşimle gezerken bebişe askılı çıtçıtlı badi üzerine penye kolsuz badi, penye şort takım giydirdim. geceleri genellikle çıtçıtlı badiyle yatıyor, üzerine ya hiçbirşey örtemiyorum çünkü zaten sırtı falan su gibi oluyor, yada mermerşah örtüyorum incecik. genelde sabaha karşı örtüyorum.

kızlar işte efemin dünkü korsan kostümü
ve cuma günü bahsettiğim annemle diktirdiğimiz debelenme minderimiz

Ben koluma, kızımın başının altına bez koyuyorum..
Ya kızlar Defne yatay durmaktan nefret eder oldu Elini her tuttuğumda kalkılacak sanıyor, kalktı mı da tabi oturur pozisyonda çok tutamadığımdan yatırıyorum, sinirleniyor.. Dik dursun diye geziyruz am ao da yorucu..

aynen bnm oğlanda öyle kucakta gezdirmekten heder oldum yaa

benım ablamda da aynısı oldu ıltıhaplandı fazla ustune duşmedı 2 sene oyle çektı agrıda yapıyordu şimdıden tedavını ol canım

anladım canım işlh geçer hemencik.yarın gidicem dr.

o da bişey mi!! biz artık sadece kucakta geze geze uzun emiyoruz :84: her gün yeni bir huy Allahım delirecem

evet canım aynen sizin durumunuzdayız bizde habire gezdir istiyo ama kollar çok yoruluyor,
zaten bütün gün koşturmaca kas yapmaya başlarız yakında
bu arada biz ankarada yaşıyoruz kombi gündüzleri 35 de geceleri ise 40 da yanıyor.
kızımı ise çıtçıtlı badi ve üzerine uzun kollu altınada 2 kat pijama pantolaon, çorap çarık allah ne verdiyse yaaww ne çok giydiriyormuşum benama soğuk buralar daha ısınmadı

ya aynı ülkedey,z ama iklim ne kdr farklı ben urfadayım ve balkon kapımız gece gündüz açık oğluşumda sadece badyle duruyo öyle bile terliyo ondan ya sırtına bez koyuyorum yada atlet giydiriyorum ama hiç atlet almak aklıma gelmemişti sadece kaynanamın getirdiği iki atletimiz var yıkaya yıkaya onları kullanıyorum bi çıkışımda atlet alıcam bu çıtçıtlılar teri hiç emmiyor..

biz bady le duramıyoz daha...

galiba ben oğlumu nasıl giydireceğimi bilmiyorum bugün çıtçıtlı badisiyle bıraktım içim rhat etmedi tekrar giydirdim üşütmekten korkuyorumm
bende aynı canmm:) üşütmesinden korkuyom...sonra karın ağrısı oluyo.

ohhhh siz ayakları kolları açmışınız:) biz daha açamıyoz.

bnm oğluşun silleri akıyor hep ağzından ya üstü başı tükürük önlükte taktırmıyo kereta önlüğü eliyle ağzına götürüp yiyor:))

o da bişey mi!! biz artık sadece kucakta geze geze uzun emiyoruz :84: her gün yeni bir huy Allahım delirecem
Neeee.. Ben emzirirken kapı çalarsa yamuk yumuk gidiyoruz, sürekli yürüdüğümü düşünemedim Ama Allah büyğk söyletmesin tabi

aynen canım bende öyleyim :44: ince giydirsem korkuyom hasta olcakdiye...daha uzun kollular giydiriyom napayım :44:

Azizeee sana bir mesaj atmıştım ben.. Bir bak, değilse buraya koyayım yine güncellenmiş listemizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…