ben atlet üstünede kısa kollu çıtçıtlı giydiriyorum sadece çünkü urfadayız ve burası çook sıcak ama beyfendi emerken rahatsız olmasın terlemesin diye ben uzun kollu giyiyorum ve kan ter içinde kalıyorum:) bizde tam tersi bebeğin giydiğpinin bi kat fazlasını anne giyer:)
Ben koluma, kızımın başının altına bez koyuyorum..
Ya kızlar Defne yatay durmaktan nefret eder olduElini her tuttuğumda kalkılacak sanıyor, kalktı mı da tabi oturur pozisyonda çok tutamadığımdan yatırıyorum, sinirleniyor.. Dik dursun diye geziyruz am ao da yorucu..
bende korkuyorum ama spral taktırmayı duşunuyorum bı adet olabılırsem
tebrikler canım,: ben daha düşünemiyorum bile korkudan:18::18::18::18:
ah bi olsaydık bizde bu şişko göbüşlerden kurtulurduk.
memede kist faln olmasın doktorunla bı görüş istersen belkı usg falan çektırmenı ısteyebılır
benım ablamda da aynısı oldu ıltıhaplandı fazla ustune duşmedı 2 sene oyle çektı agrıda yapıyordu şimdıden tedavını ol canım
galiba ben oğlumu nasıl giydireceğimi bilmiyorum bugün çıtçıtlı badisiyle bıraktım içim rhat etmedi tekrar giydirdim üşütmekten korkuyorumm
Ya kızlar Defne yatay durmaktan nefret eder olduElini her tuttuğumda kalkılacak sanıyor, kalktı mı da tabi oturur pozisyonda çok tutamadığımdan yatırıyorum, sinirleniyor.. Dik dursun diye geziyruz am ao da yorucu..
ya aynı ülkedey,z ama iklim ne kdr farklı ben urfadayım ve balkon kapımız gece gündüz açık oğluşumda sadece badyle duruyo öyle bile terliyo ondan ya sırtına bez koyuyorum yada atlet giydiriyorum ama hiç atlet almak aklıma gelmemişti sadece kaynanamın getirdiği iki atletimiz var yıkaya yıkaya onları kullanıyorum bi çıkışımda atlet alıcam bu çıtçıtlılar teri hiç emmiyor..
o da bişey mi!! biz artık sadece kucakta geze geze uzun emiyoruz :84: her gün yeni bir huy Allahım delirecem
ya arkadaşlar ben de oğlumu nasıl giydireceğimi bilmiyorum. fikri olan paylaşsın lütfen
biz bady le duramıyoz daha...
sen hangi ildeydin cnm istanbulmu
bende aynı canmm:) üşütmesinden korkuyom...sonra karın ağrısı oluyo.galiba ben oğlumu nasıl giydireceğimi bilmiyorum bugün çıtçıtlı badisiyle bıraktım içim rhat etmedi tekrar giydirdim üşütmekten korkuyorumm
ben istanbuldayım çıtçıtlı body üstüne t shirt ve incecik bi pijama ve ayakları açtık, gündüz uyurken incecik penye battaniye akşam kalın penye battaniye, dışarı çıkarken body- tshirt- tek alt- çorap - süs niyetine ayakkabı ve kolsuz kapişonlu(böyle mi yazılıyor bu??) penye yelek, akşamsa ve serinse yumşak hırka ama bebek arabamızın üstünde ince bebek battaniyesi de bulunduruyoruz hep
sadece body için biraz erken sanki ama bazı saatler cidden sıcak oluyor bıraksam mı diye düşünmüyor değilim
Neeee.. Ben emzirirken kapı çalarsa yamuk yumuk gidiyoruz, sürekli yürüdüğümü düşünemedimo da bişey mi!! biz artık sadece kucakta geze geze uzun emiyoruz :84: her gün yeni bir huy Allahım delirecem
aynen canım bende öyleyim :44: ince giydirsem korkuyom hasta olcakdiye...daha uzun kollular giydiriyom napayım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?