Neeee.. Ben emzirirken kapı çalarsa yamuk yumuk gidiyoruz, sürekli yürüdüğümü düşünemedimAma Allah büyğk söyletmesin tabi
Azizeee sana bir mesaj atmıştım ben.. Bir bak, değilse buraya koyayım yine güncellenmiş listemizi.
selam güzel anneler...
ya adet olmayanlar benim gibi, adet olmak için bi kür falan yok muki, bu göbekler de adet olmadan gitmicek...soğan kürü adet olmamızı sağlarmıki, hem de süt yapar, ne diyorsunuz? bi araştrıayım bende ..
buarada kızlar size birşey sorucam biz daha oto koltuğu almadık malum yazın uzun yola gidicez memlekete.gitmeden alayım diyorum ama kaç kg aralığı alsam daha iyi olur onu bilemedim birde marka tavsiyesi olanlar varsa alabilirim tavsiyelerinizi
kizlar birsey sormak istiyorum simdi bebekleri yan mi yatiriyorsunuz kafa yapisinin duzgun olmasi icin ilk oglumda yan yatirdim sorun yoktu bir o yana bir bu yana simdi ki oglum ise hic sevmiyor yan yatmayi iki ileri bir geri sirt ustu pozisyonunun aliveriyor yani kafasi yamuk mu olacak simdi? ne yapabilirim???
kizlar birsey sormak istiyorum simdi bebekleri yan mi yatiriyorsunuz kafa yapisinin duzgun olmasi icin ilk oglumda yan yatirdim sorun yoktu bir o yana bir bu yana simdi ki oglum ise hic sevmiyor yan yatmayi iki ileri bir geri sirt ustu pozisyonunun aliveriyor yani kafasi yamuk mu olacak simdi? ne yapabilirim???
ya kızlar bişi sorcam benim sabah daha şiddetliyi şimdi azaldı ama doğum sancısı gibi kasıklarım ve belime ağrı giriyo böle olan varmııı??? kasığıma bastırıncada acayip acıyo :26:
buarada kızlar size birşey sorucam biz daha oto koltuğu almadık malum yazın uzun yola gidicez memlekete.gitmeden alayım diyorum ama kaç kg aralığı alsam daha iyi olur onu bilemedim birde marka tavsiyesi olanlar varsa alabilirim tavsiyelerinizi
Adet sancısı gibi diyorsan bana da ara ara oluyor, hatta aha adet görcem diyorum, tık yok.. Ama çok şiddetli değil. Ya bi de adet görenler, şimdiki döngünüz hamilelik öncesi döngünüzle uyuşuyor mu? Yani mesela ayın ilk haftasıysa filan, yine öyle mi? Çok mu ütopik oldu?
Almışken bir büyük boy al bence, 0-13 bir yaşına kadar kullanacaksın belki ama 9kilonun üstü olandan alırsan dah auzun süre kullanabilirsin. Ama şimdi ondan almak sakıncalı olur mu bilmiyorum.. Bir de uzun yola gidicez diyosun ya, al şimdiden de biraz alışsın, bizimkisi oturmuyor. Hatta bizimkisi arabada feci daralıyor.. Herkesin bebeği arabada susar, benim otomobile binesim gelmiyor
bende büyük layım uzun kullanayım istiyorum ama bzmkide henüz oturamaz acaba bu büyük boylar yatıyormuki..
grapher sonunda buldum seni....
canım sana özel msj gönderemiyorum.nasıl ulaşsam ki sana hem hediye alacağın kişiyi bildirmek hemde adresini almak için???????
bizimde daha net değil bir göz rengini anlayamadım gittikızlar bebeklerinizin göz rengi belirginleşmeye başladı mı?bizim hala net değil.döner mi bilmiyorum.6 ayda oturur ancak diyorlar ama belirginleşen vardır belki
bnde üşütmekten korkuyorumgaliba ben oğlumu nasıl giydireceğimi bilmiyorum bugün çıtçıtlı badisiyle bıraktım içim rhat etmedi tekrar giydirdim üşütmekten korkuyorumm
kızlar işte efemin dünkü korsan kostümü
ve cuma günü bahsettiğim annemle diktirdiğimiz debelenme minderimiz
Eki Görüntüle 205341
Eki Görüntüle 205342
Eki Görüntüle 205340
aynen canım bende öyleyim :44: ince giydirsem korkuyom hasta olcakdiye...daha uzun kollular giydiriyom napayım :44:
aynıyız azizecim daha yaza giremedim mert içinbenim kızımda çok salya akıtıyo...sizdede varmı?
kızlar merhaba,
kızım sırtustu yatarken kafasını kaldırmaya basladı surekli bunun icin cabalıyor. COK HOSUMA GİDİYOR ONUN BU CABASI. sİZLER NASILSINIZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?