canım bende üşümeinden korkuyorum ama ben kızımın üstünü açtıkça daha da mutlu oluyor:)galiba ben oğlumu nasıl giydireceğimi bilmiyorum bugün çıtçıtlı badisiyle bıraktım içim rhat etmedi tekrar giydirdim üşütmekten korkuyorumm
sorma bende hala uzun kollu giyorum, kızım rahatsız olmasın diye.ben atlet üstünede kısa kollu çıtçıtlı giydiriyorum sadece çünkü urfadayız ve burası çook sıcak ama beyfendi emerken rahatsız olmasın terlemesin diye ben uzun kollu giyiyorum ve kan ter içinde kalıyorum:) bizde tam tersi bebeğin giydiğpinin bi kat fazlasını anne giyer:)
selam canımslm tatlı annişler
canım soğan sütün tadını bozmaz mı:26:selam güzel anneler...
ya adet olmayanlar benim gibi, adet olmak için bi kür falan yok muki, bu göbekler de adet olmadan gitmicek...soğan kürü adet olmamızı sağlarmıki, hem de süt yapar, ne diyorsunuz? bi araştrıayım bende ..
ben maxicosi cabrio aldım. doğumdan beri kullanıyorum çok kullanışlıbuarada kızlar size birşey sorucam biz daha oto koltuğu almadık malum yazın uzun yola gidicez memlekete.gitmeden alayım diyorum ama kaç kg aralığı alsam daha iyi olur onu bilemedim birde marka tavsiyesi olanlar varsa alabilirim tavsiyelerinizi
ya kızlar bişi sorcam benim sabamoruh daha şiddetliyi şimdi azaldı ama doğum sancısı gibi kasıklarım ve belime ağrı giriyo böle olan varmııı??? kasığıma bastırıncada acayip acıyo :26:
acıktıııım
kızlar bir cevap verin lütfen yaa benim bebek çarşamba günü tam 3 aylık olacak, halen sesime dönmüyor, yapması gereken herşeyi yapıyor ama kendimi göstermeden ne kadar seslenirsem sesleneyim adam oralı olmuyor üff ya sizinkiler ne durumda? işitmesinde bir sorun yok
kızlar bir cevap verin lütfen yaa benim bebek çarşamba günü tam 3 aylık olacak, halen sesime dönmüyor, yapması gereken herşeyi yapıyor ama kendimi göstermeden ne kadar seslenirsem sesleneyim adam oralı olmuyor üff ya sizinkiler ne durumda? işitmesinde bir sorun yok
bende acıkıp duruyorum mavi yeşillerden aldım bugün en sonunda
canmm korkma hemen...bişey yoktur belkide umursamazlık yapıyo annecine
çocuk sıkıldı sanırım beni 24 saat görmekten:)) gecen 2 gün dogru düzgün agulamamıstı. anneannesi geldi 5 dakikada kac keree aguladı bilemiyorum acaba biraz özletsem mi kendimi :)
görürse her sese tepki veriyor, kendimi göstermeden seslensem yada cıngırak filan sallasam aramıyor sesin kaynağını. üf ,doğdugu gün işitme testi yapıldı neden bakmıyor anlamadım sadece benimki mi bakmıyor anlamadım gitti.
canım endişelenme gelişim testlerine göre bile erken şu sesine dönme yapması için. zaten önce tıkırtı seslerine dönmeye başlayacak yanlış hatırlamıorsam 3 aydan sonra daha ilerleyen vakitlerde insan sesine dönmeye başlıyorlar.kızlar bir cevap verin lütfen yaa benim bebek çarşamba günü tam 3 aylık olacak, halen sesime dönmüyor, yapması gereken herşeyi yapıyor ama kendimi göstermeden ne kadar seslenirsem sesleneyim adam oralı olmuyor üff ya sizinkiler ne durumda? işitmesinde bir sorun yok
kızlar ben çıkıyom kızçem uyurken bende yatıyım artık...
sabah erken kalkıyoz cimcimem sabah 7dedimmi açıyo maviş gözleriniannesinin güzeli
herkeze iyi uykular tatlı rüyalar:79:
görürse her sese tepki veriyor, kendimi göstermeden seslensem yada cıngırak filan sallasam aramıyor sesin kaynağını. üf ,doğdugu gün işitme testi yapıldı neden bakmıyor anlamadım sadece benimki mi bakmıyor anlamadım gitti.
evet canım aynen sizin durumunuzdayız bizde habire gezdir istiyo ama kollar çok yoruluyor,
zaten bütün gün koşturmaca kas yapmaya başlarız yakında
bu arada biz ankarada yaşıyoruz kombi gündüzleri 35 de geceleri ise 40 da yanıyor.
kızımı ise çıtçıtlı badi ve üzerine uzun kollu altınada 2 kat pijama pantolaon, çorap çarık allah ne verdiyse yaaww ne çok giydiriyormuşum benama soğuk buralar daha ısınmadı
Arada gelip bakıyorum ne var ne yok diye hepimizin aynı sorunları, benim kızı biraz önce sağlık ocağına götürdük 3.590 doğmuştu şimdi 4.92 lerde halbuki 10 gün önce 5 kiloydu bu sefer kıyafetini çıkardım sadece bezi ve çıtçıtlı kısa kollu, patiksiz badisi kaldı . Offf aylara bölersek çoook az kilo alımı ne yapacam ben yaa.
Kaç günlük olduğu çizelgemde...
Bu arada evet bebeklerimizin göz renkleri ne zaman oturacak sizinki doğduğundakiyle aynı mı? Hala bebek mavisi mi ( süt mavisi de diyorlar doğduğunda renk hücreleri olmadığı için aslında gözleri ışı yansıttığından mavi görünürmüş)
Haa bir duyduğumu aktarayım: 2 ayrı kişiden duydum( birbirleriyle alakasız:)) 40. güne kadar ne renkse gözleri o ren kalıyormuş. Öyleyse ne güzel bizimki lacivert, koyu mavi, ortası yeşil çizgili:)
not: benim gözlerim açık kahverengi, bazen ela gibi dışarda, eşimin de kahverengi anneanneme çekerse maviş olur nirdeee:) sağlıklı olsunlarda neyse. Aslında renkli gözlü olmak renk pigmentlerinin olmaması tıpkı sarı saçlı olmak gibi ama hevesleniyoruz ya herşeyin tersine örn: dalgalı saç:)
canım endişelenme gelişim testlerine göre bile erken şu sesine dönme yapması için. zaten önce tıkırtı seslerine dönmeye başlayacak yanlış hatırlamıorsam 3 aydan sonra daha ilerleyen vakitlerde insan sesine dönmeye başlıyorlar.
maşallah kuzuna bu arada
ii gecelerr.....
Neslihancım bizmki de sesin kaynağını çok aramıyor, hele huysuzsa, geliyorum filan diyorum, hiç.. Bence sen tam bir tepki bekliyorsun ama yattığı yerden başını bile çevirse ne kadar çevirecek, o yüzden endişeleniyorsun, sıkma canını.. Gamsız bizim kuzular
Calimero kekik suyu içmek de adet söktürüyor, denedim, onayladım daha evvel.. Bu arada senin adın neydi? (imza: isim sapığı fiyonkcuk)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?