2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

galiba ben oğlumu nasıl giydireceğimi bilmiyorum bugün çıtçıtlı badisiyle bıraktım içim rhat etmedi tekrar giydirdim üşütmekten korkuyorumm
canım bende üşümeinden korkuyorum ama ben kızımın üstünü açtıkça daha da mutlu oluyor:)
sorma bende hala uzun kollu giyorum, kızım rahatsız olmasın diye.

slm tatlı annişler
selam canım
canım soğan sütün tadını bozmaz mı:26:
ben maxicosi cabrio aldım. doğumdan beri kullanıyorum çok kullanışlı
ya kızlar bişi sorcam benim sabamoruh daha şiddetliyi şimdi azaldı ama doğum sancısı gibi kasıklarım ve belime ağrı giriyo böle olan varmııı??? kasığıma bastırıncada acayip acıyo :26:

geçmiş olsun

kızlar bir cevap verin lütfen yaa benim bebek çarşamba günü tam 3 aylık olacak, halen sesime dönmüyor, yapması gereken herşeyi yapıyor ama kendimi göstermeden ne kadar seslenirsem sesleneyim adam oralı olmuyor üff ya sizinkiler ne durumda? işitmesinde bir sorun yok

Son düzenleme:

hiçbir sese mi tepki vermiyor yoksa sadece senin sesinemi ?

canım mert tepki veriyor seslere ayrıca işitme testi yapıldı bi sorun çıkmadı sizin yapılmadımı

görürse her sese tepki veriyor, kendimi göstermeden seslensem yada cıngırak filan sallasam aramıyor sesin kaynağını. üf ,doğdugu gün işitme testi yapıldı neden bakmıyor anlamadım sadece benimki mi bakmıyor anlamadım gitti.

canmm korkma hemen...bişey yoktur belkide umursamazlık yapıyo annecine

canmm korkma hemen...bişey yoktur belkide umursamazlık yapıyo annecine

çocuk sıkıldı sanırım beni 24 saat görmekten:)) gecen 2 gün dogru düzgün agulamamıstı. anneannesi geldi 5 dakikada kac keree aguladı bilemiyorum acaba biraz özletsem mi kendimi :)

çocuk sıkıldı sanırım beni 24 saat görmekten:)) gecen 2 gün dogru düzgün agulamamıstı. anneannesi geldi 5 dakikada kac keree aguladı bilemiyorum acaba biraz özletsem mi kendimi :)

çocukta bişey olsa hiç bi sese ve kimselere ses vermez bak agularda yapıyomuş kuzucuğun

naz yapıyordur merak edilecek bir durum yoktur bence

selam kızlar

kızlar ben çıkıyom kızçem uyurken bende yatıyım artık...
sabah erken kalkıyoz cimcimem sabah 7dedimmi açıyo maviş gözlerini annesinin güzeli

herkeze iyi uykular tatlı rüyalar :79:

canım endişelenme gelişim testlerine göre bile erken şu sesine dönme yapması için. zaten önce tıkırtı seslerine dönmeye başlayacak yanlış hatırlamıorsam 3 aydan sonra daha ilerleyen vakitlerde insan sesine dönmeye başlıyorlar.
maşallah kuzuna bu arada
kızlar ben çıkıyom kızçem uyurken bende yatıyım artık...
sabah erken kalkıyoz cimcimem sabah 7dedimmi açıyo maviş gözlerini annesinin güzeli

herkeze iyi uykular tatlı rüyalar :79:

ii gecelerr.....

Neslihancım bizmki de sesin kaynağını çok aramıyor, hele huysuzsa, geliyorum filan diyorum, hiç.. Bence sen tam bir tepki bekliyorsun ama yattığı yerden başını bile çevirse ne kadar çevirecek, o yüzden endişeleniyorsun, sıkma canını.. Gamsız bizim kuzular

Calimero kekik suyu içmek de adet söktürüyor, denedim, onayladım daha evvel.. Bu arada senin adın neydi? (imza: isim sapığı fiyonkcuk)

ben de ankaradayım canım ama benim ev sabah güneişini aldığı için çok ısınıyor, kombiyi tamamen kapattık baya bir süredir. gündüzleri kızıma kısa kollu badi ve üzerine kolsuz askılı tulum veya kısa kollu bir penye takım giydiriyorum. geceleri de uzun kollu bir penye takım giydirip ince bir battaniye örtüyorum. ona rağmen ter içinde uyanıyor.

ben de hep derdim Allah ne güzel renkli renkli hücreler vermiş onların vücutlarına diye olsun pigmenti eksik, meksik, yine de güzeller işte :) bizim sülale komple renksiz olduğu için hoşuma gidiyor renkli gözler ve sarı sarı saçlar

cevaplayan herkese teşekkürler , bebek olduğundan beri, bana bir haller oldu, kafayı bebeğe taktım sanırım .herkese iyi geceler ...

ya kızlar benim bebiş çok durgun ve sakin, karşısına geçersem gülüyor, konuşuyor gibi aguluyor. onun dışında nadiren ağlıyor. etrafı çok dikkatli inceliyor bu arada. ama öyle tepinmeleri yok, aman aman bir hareketliliği yok. bazen acıkmış olması gerekiyor ama ağlamıyor, memeyi veriyorum bir güzel emiyor. diyorum kızım ağlamayana meme vermezler diye, ama böyle işte. huzursuzluğu yok, kıpır kıpır da değil. neden böyle ki kızım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…