cevaplayan herkese teşekkürler , bebek olduğundan beri, bana bir haller oldu, kafayı bebeğe taktım sanırım .herkese iyi geceler ...
afiyet olsun canımoyy beni mavi yeşil kesmez kuzumeşim şimdi geldi bana 2tane hamburger almış bi yandan yiyom
övgücüm calimeronun ismi güzinNeslihancım bizmki de sesin kaynağını çok aramıyor, hele huysuzsa, geliyorum filan diyorum, hiç.. Bence sen tam bir tepki bekliyorsun ama yattığı yerden başını bile çevirse ne kadar çevirecek, o yüzden endişeleniyorsun, sıkma canını.. Gamsız bizim kuzular
Calimero kekik suyu içmek de adet söktürüyor, denedim, onayladım daha evvel.. Bu arada senin adın neydi? (imza: isim sapığı fiyonkcuk)
Herkeze iyi geceler nasılsınız
ya kızlar benim bebiş çok durgun ve sakin, karşısına geçersem gülüyor, konuşuyor gibi aguluyor. onun dışında nadiren ağlıyor. etrafı çok dikkatli inceliyor bu arada. ama öyle tepinmeleri yok, aman aman bir hareketliliği yok. bazen acıkmış olması gerekiyor ama ağlamıyor, memeyi veriyorum bir güzel emiyor. diyorum kızım ağlamayana meme vermezler diye, ama böyle işte. huzursuzluğu yok, kıpır kıpır da değil. neden böyle ki kızım?
KIZLAR bişi sorucam sizlere kızım uzun zamandır sol göğsüme emmeye yatınca bağırıyor emmiyor ve sürekli ağlıyor sizlerde de böyle bir durum varmı
KIZLAR bişi sorucam sizlere kızım uzun zamandır sol göğsüme emmeye yatınca bağırıyor emmiyor ve sürekli ağlıyor sizlerde de böyle bir durum varmı
benimkide bazen solu reddediyor canım emiyo ağlıyo emiyo ağlıyo. memeyimi bırakcak diye korkuyorum sonra ötekine alıyorum gayet güzel emiyo bilemedim :26:
ne güzel canım maşallahbenim kafamdaki bebek profiliymiş senin prenses bizimki kıpır kıpır kucak istiyor ağlıyor ilgi alaka istiyor iş bile yaptırtmıyorböyle olması inan bana çok zor çok şanslısın maşallah tekrardan
canım oğluşda bazen yapıyor redediyor bir tarafı
iyi geceler annecikler biz film izlicez öpüldünüz
benimkide bazen solu reddediyor canım emiyo ağlıyo emiyo ağlıyo. memeyimi bırakcak diye korkuyorum sonra ötekine alıyorum gayet güzel emiyo bilemedim :26:
hhehhh işte aynısı solu emmiyo sağ tarafı rahat emiyor anlamadım valla yaa
maşallah ilk ve 2 aya kadar gaz sancısı yokmuş ne güzel oğlumda ilk ve 2 aya baya gazlı bebek yaa metsil 4 defa ayrı ayrı 8 damla ağzına damlanıyorum baya işe yarıyor tavsiye ederim anne sütü içine hiç damlatmadım direkt ağzına damlattım artık şimdi ihtiyacımız kalmadı kendi kendine gaz çıkarıyor bazen zorlanıyor idare eder alışsın canım
gaz damlası kullanmayın sıkın dişinizi bence, sonra kabızlığa çare aramaya başlarsınız ayrıca zararlı ve sağlıksız bıçak kemiğe dayanınca verin derim
ya kızlar benim bebiş çok durgun ve sakin, karşısına geçersem gülüyor, konuşuyor gibi aguluyor. onun dışında nadiren ağlıyor. etrafı çok dikkatli inceliyor bu arada. ama öyle tepinmeleri yok, aman aman bir hareketliliği yok. bazen acıkmış olması gerekiyor ama ağlamıyor, memeyi veriyorum bir güzel emiyor. diyorum kızım ağlamayana meme vermezler diye, ama böyle işte. huzursuzluğu yok, kıpır kıpır da değil. neden böyle ki kızım?
iyi geceler annişler nasılsınız? ben çok yorgunum hatta o kadar yorgunum ki bacaklarım titriyobugün dra gittik.3.ay kontrolümüzü olduk rota aşısını olduk...maşallah 7010 gr 64 cm olmuş oğluşum dr herşeyi gayet iyi güüzel sağlıklı dedi bana da vitamin yazdı ben içecekmişim sütten talhaya geçecekmiş...güneşe çıkarın bol bol dedi kemikleri güçlü olsun dedi...yaa ben bu kadını çok seviyorum çok iyi biri..mesela bezini açıyo ya kaka yaptıysa hemen siliyo falan göbüşünden öpüyo oğluşun elinden birde ayağından..önceki dr kaka yapınca temizleyin lütfen diyodu sonrasında bana rapor almakla uğraştık 3 saat sürdü rapor almam.10 tane dr gezdim..hepsine de muayene kaydı açtırdım sonunda almayı başardım..kızlar bugün emzirme odasında bir kadın gördüm ağlıyodu bebeğini emzirirken noldu dedim kadın memeyi bebeğin ağzından çekince bebeğin ağzının kenarından kan aktı ben nasıl korktum noldu deyince memesini gösterdi resmen ucunun yarısı yoktu estetik ameliyat olacakmış bu son emzirmesiymiş zaten bebeğini..öyle çok üzüldüm ki anlatamam..yazık kadıncağız kendi haline üzülmüyo emziremiyorum diye üzülüyodu bende biraz rahatlattım kadını işte sizlerden bahsettim arkadaşlarım var mama veriyolar gayette sağlıklı bebişleri maşallah dedim..kadın Allah razı olsun senden gönlümü ferahlattın dedi meğer kayınvalidesi emzirmen lazım diye baskı yapıyomuş hep ve eşi de annesiini dinliyomuş..en son dr yasaklayınca da kaynanası canına minnet dimi emzirmeyi istemiyordun zaten demiş.bende üzülme şimdiki mamalar anne sütü örnek alınarak yapılıyo bişiey olmaz dedim...sonra 40 tane öğrencim eve geldi ayyy bıcır bıcır bir gürültü oldu evde nasıl en son sanki sınıfmış gibi bir bağırdım sus pus oldular sırasıyla parmak kaldırarak konuştular kafam rahat etti..nasıl zormuş meğer evde sakinliğe alışmışım
günaydin annislerrrr
yaaa kizlar,sizin bebelerdede asi sonrasi istahsizlik oldumu?
yaa velet icmiyo,4 saatte bi veriyom yine yarim birakiyo,5 satte veriyom yine ayni...
napsam yaa? dr mi gitsem netsem,,dr demisti asi sonrasi istahsizlik olur diye,asi olali bi hafta oldu,halami sürerki?
normalde 170ml götürüyodu,simdi 100ml iciyo,bazen 120,,
acaba mamayi mi begenmiyo,
Anneler merhaba. Ben nisan annesiyim ama altta da görüyorsunuzdur deneyimlerinizden faydalanmak için sık sık okuyorum topiğinizi, farkında olmadan bana da epey şey kattınız teşekkürler. Size bir şey danışmak istiyorum: bizim kızın 1 haftadır altını kapatıp giydirirken ağlama huyu başladı. Bir ara pişik olmuştu ondandır diyordum ama iyileşti hala aynı.. açarken bişi yok, yıkayıp kuruluyorum, duruyo öyle. Altını kremlemeye başlayınca mızırdanmaya, kapatırken de bağırmaya kıyameti koparmaya başlıyo. bezi mi sıkıyorum dedim gevşettim bu sefer çişler üstüne geçiyor, çok da sıkmıyorum zaten niye böyle anlamadım.
son iki banyosunda da banyo bitiminde altını kapatırken ve giydirirken aynısını yapmaya başladı.. Neden olabilir bir fikriniz var mı?
Sıcaklanıyordur. Bebekler sıcaktan hoşlanmıyorlar, altları açık, bacakları çıplak dursun istiyorlar. Yaşadığın yer çok soğuk değilse bezini bağladıktan sonra öyle bırakabilirsin bence en azından bir süre. Amerika'da kış ortasında çocukları ayakları çıplak gezdiriyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?