Sıcaklanıyordur. Bebekler sıcaktan hoşlanmıyorlar, altları açık, bacakları çıplak dursun istiyorlar. Yaşadığın yer çok soğuk değilse bezini bağladıktan sonra öyle bırakabilirsin bence en azından bir süre. Amerika'da kış ortasında çocukları ayakları çıplak gezdiriyorlar :)
Antalya'dayım, soğuk değil tam tersi sıcak.Biraz deneyeyim bugün. açık bırakmaya da korkuyorum, zaten gaz problemimiz var diye..
aynı fikirdeyım suı benımkıde hep açık kalmak istiyor ama yapıcak bışey yok...
Ya kusura bakmayın hep benim büyükten örnek veriyorum ama insan deli bir bebekle 2 sene geçirince bir sürü yeni şey farkediyor. Kendisi haziran 2009 doğumlu ve ben İzmir'deyim, hava sıcak yani. Neyse ben bunu kat kat giydirirdim, hem üşümesin, hem de bizim evde yakarca oluyor yemesinler diye. Body, üstüne uzun kollu, pijama, çorap, eline eldiven, bir de fazla hareket edip korkmasın diye tülbentle sarar, bir de battaniye örterdim 2-3 aylıkken. Çocuk saat başı kalkıp ağlardı. Şimdi aradan 2 yıl geçtikten ve onu tanımaya başladıktan sonra anladım ki, belki çocuğun bir derdi yoktu sadece sıcak basıyordu. Çünkü sıcaktan nefret ediyor. Şimdi mesela, kışın üzerine klimanın sıcak havası gelse, uyanır bağırır. Hep yastıklara sarılmak ister, çünkü yastıklar serin. Hayatta örtünmez, kışları üşümesin diye iki kat giydirip, o ne giyerse ben de aynısını giyiyorum ve örtünmüyorum, onunla aynı odada yatıyorum ve kendim üşürsem klimanın derecesini arttıyorum. Evde jeotermal olmasına rağmen onun derecesini ayarlayamıyoruz diye klima kullanıyoruz yani o raddede bir sıcak nefreti var çocuğun. Şimdi olaya kişilik meselesi diye bakıyorum, ama bebekken bilmiyor insan neyi seviyor neyi sevmiyor.
kızlarr günaydın
kıyafetleri konuşulmuş bebişlerin. ben istanbuldayım acaba erken mi başladım bilmiyorum aama bebeğimim sıfır kol yada kısa kol çıtçıtlı badiyle tutuyorum tüm gün. birde kesinlikle aayaklarında çorabı oluyor. bebeklerde en önemli şey ayaklarının ve karnının üşümemesi. yoksa kolu bacağı üşümüş bişe olmaz. uyuduğu zamanda ince penye battaniye örtüyorum. hem benim bebişim başka bişeyde giydirtmiyor hemen huysuzlanmaya başlaıyo. birde erkek bebekler sıcağı sevmezmiş herhalde ondan böyle.
günaydınn canım aşıdan da olabılır mamadan da ihtimalleri değerlendirip istersen bi mamayı değiştir...
selam kızlar, okuyorum da aynen ne zaman adet olacağız. Benim 3 gündür adet olacakmışım gibi hissim var.
Belime kasığıma ağrı giriyor, ama bir şey yok ne yaw bu?
Bir de yorgun uyanıyorum, uykumuzu alamıyoruz ondan ama Allaha şükürler olsun gece uyanmalarımda bir off bile demiyorum, annelerimizin kıymetini bir kez daha anladım:)
slm canim aynnen bende ayaginda hep corabi oluyo,bu gün burasi bulutlu günes yok ama yinede body var,kollari ve bacaklari acik,evin ici sicak zaten,bunaltmiyorum,ilk zamanlar bilmiyodum,ev sicak oglanin üstünede kollu falan dolduruyodum,1saatte uyniyodu,,annem dedi bi atletle yatir belki uyur,baktim gercektende rahat uyudu,,VALLA kizlar ben 4.aydan beri atletle yatiriyorum,almanya yaniyo resmen kac aydir...simdi bacaklar acik kollar acik resmen benim oglan dans ediyo annesindden oyun bekliyo
hem özellikle mamasini icerken SIKICA giydirmiyorum,cok terliyo,eger kollar bacaklar ciplaksa az terliyo..
Ben adet görmekten endişeleniyorum açıkçası, çünkü bir öncekinde doğumdan 7 ay sonra olmuştum, o zaman da oğlumun emmeyi yavaş yavaş azaltmaya başladığı dönemdi 7 ay, hatta adet görmemi buna bağlamıştım. Şimdi erken görürsem bebiş yeterli süt emmiyor da ondan olmuşum gibi hissedeceğim, ama bu yersiz bir endişe mi bilmiyorum, süt üretimi ile adet görmenin bir alakası var mı acaba?
aaa bunu bilmiyordum yani adet görünce süt üretimi azalır mı bunu mu anladım yanlış mı anladım
selam kızlar, okuyorum da aynen ne zaman adet olacağız. Benim 3 gündür adet olacakmışım gibi hissim var.
Belime kasığıma ağrı giriyor, ama bir şey yok ne yaw bu?
Bir de yorgun uyanıyorum, uykumuzu alamıyoruz ondan ama Allaha şükürler olsun gece uyanmalarımda bir off bile demiyorum, annelerimizin kıymetini bir kez daha anladım:)
kızlar faceteki tavsiye üzerine migrostan kuru börülce aldırdım eşime bakalım etkisi nasıl olacak..buarada süt için bnmde bir tavsiyem olacak sütlaç...kesinlikle fark ettirdi bende.bir arkadaşım söyledi oda bnden 2 hafta sonra doğum yaptı hergün bir kase sütlaç yiyorum ben dedi..buaralar habire sütlaç yapıyorum eşimde çok seviyor habire yiyoruz ama pirinş şeker süt bitmiş dedikçe sinirleniyo:))
bende biran önce adet olmak istiyom artık :26: daha hiç olmadım doğum yaptım yapalı:44:
Azize kızçene kardeş mi geliyor :)) :76::76: 2012 mart anneleri topiğini aç
bende olmadım , ne güzel temiz temiz oturuyoruz boşver...
bende hala adet olmadım ama siz neden bu kadar sorun yapıyorsunuz anlamadım. zaten normal değil mi doğumdan sonra belli bi süre adet olmamak? kimse doğumun ertesi ayı adet olmuyor bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?