KIZLAR bişi sorucam sizlere kızım uzun zamandır sol göğsüme emmeye yatınca bağırıyor emmiyor ve sürekli ağlıyor sizlerde de böyle bir durum varmı
selam kızlar. bikaç gündür yanma vardı bende. idrar tahlili verdim sonucu bekliyorum şimdi alıp dr.a gidicem. hamileyken de sürekli lökosit bilmem ney çıkmıştı antibiyotik bilem kullanmak zorunda kaldıydım hamile hamile. şimdi gene kesin iltihap var bi sürü ilaç dayayacak. bol su da içiyorum, ayaklarımı da hiç üşütmüyorum gerçi ama yok maalesef yine oluyo yine oluyo bende hep oluyo ve sanırım hep olacak
geçmiş olsun canım , iç çamaşırlarını ütüle, ayağını sıkı giy , bol su iç geçer.
kızlar mama sandalysi ne zaman kullanılmaya başlanır
kız neslihN, SENİN PAŞA SESE BAKMIYOR AMA kameraya bakıyor vay fotocenik ve yakışıklı sıpa vay
Bebek tam olarak oturmaya başladığı zaman diye biliyorum yani 6 aydan önce önermiyorlar.
evet bizim doktorumuz da 6.aydan sonra oturt, ana kucağını da 3 aydan sonra kullan demişti ama çevremde gördüğüm kadarıyla 3 aydan önce kullanan çok anne var sakıncalı olmadığından emin misiniz? ben kızımı hep kanepenin üstünde sırtüstü veya yüzükoyun yatırıyorum, yüzükoyun yatırmayı çok tavsiye etmişlerdi ağlamadan durabildiği kadar yüzükoyun yatıyor
selam kızlar. bikaç gündür yanma vardı bende. idrar tahlili verdim sonucu bekliyorum şimdi alıp dr.a gidicem. hamileyken de sürekli lökosit bilmem ney çıkmıştı antibiyotik bilem kullanmak zorunda kaldıydım hamile hamile. şimdi gene kesin iltihap var bi sürü ilaç dayayacak. bol su da içiyorum, ayaklarımı da hiç üşütmüyorum gerçi ama yok maalesef yine oluyo yine oluyo bende hep oluyo ve sanırım hep olacak
Anneler merhaba. Ben nisan annesiyim ama altta da görüyorsunuzdur deneyimlerinizden faydalanmak için sık sık okuyorum topiğinizi, farkında olmadan bana da epey şey kattınız teşekkürler. Size bir şey danışmak istiyorum: bizim kızın 1 haftadır altını kapatıp giydirirken ağlama huyu başladı. Bir ara pişik olmuştu ondandır diyordum ama iyileşti hala aynı.. açarken bişi yok, yıkayıp kuruluyorum, duruyo öyle. Altını kremlemeye başlayınca mızırdanmaya, kapatırken de bağırmaya kıyameti koparmaya başlıyo. bezi mi sıkıyorum dedim gevşettim bu sefer çişler üstüne geçiyor, çok da sıkmıyorum zaten niye böyle anlamadım.
son iki banyosunda da banyo bitiminde altını kapatırken ve giydirirken aynısını yapmaya başşladı.. Neden olabileir bir fikriniz var lmı?[/lQUOTE]
Artık yavaştan sosyalleşmeye de başlıyorlar Ayşecim, altını açarken hep mutlu oluyorlar, kapatırken huysuzlanıyorlar, giydirlirken çok uzadı mı sıkılıyorlar. Hava çok sıcak zaten burada, eldiveni çıkar bence.. İki ay bitiyor zaten sizin de.. Bugün sağlık ocağına gittim bu arada, günş için mustela kullanayım mı dedim hemşiremize, kendi kızı da küçük, ona bella b diye bir krem kullanıyomuş. Kullanan var mı? 2 eczaneye sorduk , yoktu alamadık daha..
Kızlar Jenny willy adlı bezi görmek dahi istemiyorum,çocuğumu mahvetti.Sanırım bu bez işi biraz kişiye has bir durum,her bez her çocukta aynı etkiyi göstermiyor.İki tane kullandık ama feci pişik yaptı,hemen primaya geri döndüm.Primanın da premium care çiş yapınca kötü kokuyor saki ilaçlı gibi.Ama Prima aktif bebek dha hoş kokuyor,çişi de kokutmuyor.Ben akıllandım,başka bez asla denemiycem.Bu arada pişiğimizi hızlı geçiren zeytin yağı ve mustela pişik kremi oldu.Allah kimseye göstermesin aama eğer böle bir sorun yaşarsanız aklınızda bulunsun.
Artık yavaştan sosyalleşmeye de başlıyorlar Ayşecim, altını açarken hep mutlu oluyorlar, kapatırken huysuzlanıyorlar, giydirlirken çok uzadı mı sıkılıyorlar. Hava çok sıcak zaten burada, eldiveni çıkar bence.. İki ay bitiyor zaten sizin de.. Bugün sağlık ocağına gittim bu arada, günş için mustela kullanayım mı dedim hemşiremize, kendi kızı da küçük, ona bella b diye bir krem kullanıyomuş. Kullanan var mı? 2 eczaneye sorduk , yoktu alamadık daha..
eldiveni yüzünü çizdiği için takıyorum, tırnaklarını ne kadar kessem de jilet gibiler, yoksa ben de gıcık oluyorum zaten eldivene. elleri de terlemeye başlamış yavaştan artık.
bizimki sosyalleşiyor mu bilemem ama Koala olmaya doğru da bir gidişat var. Omzumda uyuyor, yerine yatırdım mı yine yaygara.ev işlerimi omzumdayken yapmaya çalışıyorum, epey kol kası yapacam bu gidişle.
bende çok sık kalkmasınan uyumamasından dolayı babam annem kardeşlerim kızdı kalın giyriiyosun. nce giydir bak nasıl uyucak dediler. geceleri zırt pırt kalkan oğlum o gece 1 kere kalktı sadece. :)) şimdide öyle maşallah kuzuma. anası ne bilsin üşücek diye korkuyoduu
Ben oğlumu 2.5 aylıkken falan ana kucağına koymuştum, zaten 5 aydan sonra da durmadı sıpa, kendine ileri atıp anakucağını da sırtına geçiriyordu, kaplumbağa gibi kalıyordu öyle. Kızı ise ana kucağına hiç koyamıyorum, çünkü büyük gelip oradan hoplatmaya çalışıyor, balkonda öylece yatıyor anakucağımız. Yüzüstü koymak çok iyi diye biliyorum ben de kol kaslarının gelişmesi ve daha çabuk mobilize olması için, yani emekleme falan. Oğlanı yüzüstü koyardım bol bol 5.5 aylıkken alçak sürünmeye 6 aylıkken de emeklemeye başladı. Gerçi 6 aylıkken sandalyelere tutunup ayağa da kalkmaya başladı haydut, sonra bir gün sandalyeyi üstüne devirdi acillik olduk, girişteki kayıt alan doktor inanamadı çocuğun ayağa kalktığına, ona şiddet uygulayıp suçu sandalyeye attığımızdan falan şüphelendi garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?