2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR bişi sorucam sizlere kızım uzun zamandır sol göğsüme emmeye yatınca bağırıyor emmiyor ve sürekli ağlıyor sizlerde de böyle bir durum varmı

aynı durum bizde de var. sol göğsümü almak istemiyor. ben de geceleri ve gündüz uyku sersemiyken sol göğsümü vermeye çalışıyorum.

ben de hala adet görmeyenlerdenim. fakat adet-emzirme ilişkisinin olduğuna inanmıyorum. çünkü kızımda sütüm daha boldu ve hemen ilk ay adet görmüştüm. oğlumda sütüm nispeten daha az fakat hala adet olmadım. ben kendimce yaşıma bağladım ve hormon üretimine kızımda 24 yaşındaydım oğlum da yani şimdi 35 yaşım bitmek üzere ....

selam kızlar. bikaç gündür yanma vardı bende. idrar tahlili verdim sonucu bekliyorum şimdi alıp dr.a gidicem. hamileyken de sürekli lökosit bilmem ney çıkmıştı antibiyotik bilem kullanmak zorunda kaldıydım hamile hamile. şimdi gene kesin iltihap var bi sürü ilaç dayayacak. bol su da içiyorum, ayaklarımı da hiç üşütmüyorum gerçi ama yok maalesef yine oluyo yine oluyo bende hep oluyo ve sanırım hep olacak

geçmiş olsun canım , iç çamaşırlarını ütüle, ayağını sıkı giy , bol su iç geçer.

kızlar ben de adet olmadım ve spiral taktırmayı düşünüyorum. spiral adetliyken takılıyo diye duymuştum 7 ay adet görmezsem o zaman 7 ay nasıl koruncamm:95:

Kızlar Jenny willy adlı bezi görmek dahi istemiyorum,çocuğumu mahvetti.Sanırım bu bez işi biraz kişiye has bir durum,her bez her çocukta aynı etkiyi göstermiyor.İki tane kullandık ama feci pişik yaptı,hemen primaya geri döndüm.Primanın da premium care çiş yapınca kötü kokuyor saki ilaçlı gibi.Ama Prima aktif bebek dha hoş kokuyor,çişi de kokutmuyor.Ben akıllandım,başka bez asla denemiycem.Bu arada pişiğimizi hızlı geçiren zeytin yağı ve mustela pişik kremi oldu.Allah kimseye göstermesin aama eğer böle bir sorun yaşarsanız aklınızda bulunsun.

kızlar mama sandalysi ne zaman kullanılmaya başlanır

deniz 5 ay bitince kullanabilirsin mama sandalyesini , bu arada gecenlerde konusuyordunuz bebek telsizi ile ilgili en son ne karar aldınız okuyamadım, hava ısındı klimayı açıp yatmak istiyorum , tabi klima acılınca kapıyı kapatıcam, hem odasıda uzak kalıyor nasıl olcak bilemiyorum. yadaaa beraber pişicez..

Bebek tam olarak oturmaya başladığı zaman diye biliyorum yani 6 aydan önce önermiyorlar.

evet bizim doktorumuz da 6.aydan sonra oturt, ana kucağını da 3 aydan sonra kullan demişti ama çevremde gördüğüm kadarıyla 3 aydan önce kullanan çok anne var sakıncalı olmadığından emin misiniz? ben kızımı hep kanepenin üstünde sırtüstü veya yüzükoyun yatırıyorum, yüzükoyun yatırmayı çok tavsiye etmişlerdi ağlamadan durabildiği kadar yüzükoyun yatıyor

Ben oğlumu 2.5 aylıkken falan ana kucağına koymuştum, zaten 5 aydan sonra da durmadı sıpa, kendine ileri atıp anakucağını da sırtına geçiriyordu, kaplumbağa gibi kalıyordu öyle. Kızı ise ana kucağına hiç koyamıyorum, çünkü büyük gelip oradan hoplatmaya çalışıyor, balkonda öylece yatıyor anakucağımız. Yüzüstü koymak çok iyi diye biliyorum ben de kol kaslarının gelişmesi ve daha çabuk mobilize olması için, yani emekleme falan. Oğlanı yüzüstü koyardım bol bol 5.5 aylıkken alçak sürünmeye 6 aylıkken de emeklemeye başladı. Gerçi 6 aylıkken sandalyelere tutunup ayağa da kalkmaya başladı haydut, sonra bir gün sandalyeyi üstüne devirdi acillik olduk, girişteki kayıt alan doktor inanamadı çocuğun ayağa kalktığına, ona şiddet uygulayıp suçu sandalyeye attığımızdan falan şüphelendi garibim.

Canım hep oluyorsa biliyorsundur ama maydonoz suyu iyi geliyor, çok ilerlememişse.
Geçmiş olsun çok.

Son düzenleme:

jenny willy konusunda kesinlikle katılıyorum arkadaşımmm

eldiveni yüzünü çizdiği için takıyorum, tırnaklarını ne kadar kessem de jilet gibiler, yoksa ben de gıcık oluyorum zaten eldivene. elleri de terlemeye başlamış yavaştan artık.
bizimki sosyalleşiyor mu bilemem ama Koala olmaya doğru da bir gidişat var. Omzumda uyuyor, yerine yatırdım mı yine yaygara.ev işlerimi omzumdayken yapmaya çalışıyorum, epey kol kası yapacam bu gidişle.

merak etme ne kadar çizsede izi kalmıyor, çıkar at eldivenleri. bu arada o omuzda uyuma sevdası çok fena emziğe alıştırırsan rahat edersin .

slmmm kizlaarrrrrrr
kizlar demin benim oglanin altini degistiriyodum,dedim bodysinide yeni giydireyim,tam cikartirken kahkahalarla gülmeye basladi,ilk defa bu kadar uzun güldü,,,bide görseniz 1 haftadir bizim agzimiza bakarak uzunca AAAAAA diyo bazen ayyyyy diyo
papagan oglum benim
ya git gide cok tatli olmaya basladi,,
simdide oynadi oynadi yoruldu mamayi icmeden yanimda sizdi
mecbur uyandiracam ,cünkü disari cikmamiz lazim,gitmeden karnini doyurayim...4 saati de doldurduk... zaten aglamazdi simdi hic aglamiyo diyebilirim,artik bize laf yetistiriyo,bide bagirmasi var sormayin

aynen bende üsücek aman hasta olacak,ödüm patliyodu,,,simdi ciplak yatiyo

maşallah canım oğluşuna benim kız da çabuk yürür inşallah onun gibi, ben de yavaş yavaş anakucağına oturtayım bari mutfakta iş yaparken gözümün önünde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…