2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim. tamda tahmin ettiğim gibi iltihap çıktı. bol bol su iç dedi. birde antibiyotik verdi bebeğe geçse de bişey olmaz dedi.

merak etme ne kadar çizsede izi kalmıyor, çıkar at eldivenleri. bu arada o omuzda uyuma sevdası çok fena emziğe alıştırırsan rahat edersin .

fena ki ne fena. emziği tutturamadım ki.. bir iki çekiti, baktı süt gelmiyor attı, artık ne zaman ağzına götürsem basıyor çığlığı, yine de her gün ısrarla deniyorum accık zorluyorum ama inadım inat diyor bizim kız..3 tip emzik var evde, ucu hafif kalkık olanları (ortodontik galiba) kesinlikle emmedi, avent2'in yassı uçlu olanını biraz emdi ama sonuç anlattığım gibi... hadi şimdi neyse de işe başlayınca ne yapacam diye zorluyoum ben de emziğe..

slm kızlarr vpaşamı dr götürdük bugün antibiyotik ve asist die bi şurup verdi balgam sökücüymüş sizdede kullanan oldumu yardım lütfenn

bu emzik konusunda bende çok sıkıntılıyım yaa.geçenlerde mutlu mutlu emziği tutturdum diye yazmıştım ya meğer bnm oğlan benle dalga geçmiş :) o günden sonra bi iki daha aldı emziği.ben habire deniyorum ama yok gönlü istemedimi boşuna off yaa

slm kızlarr vpaşamı dr götürdük bugün antibiyotik ve asist die bi şurup verdi balgam sökücüymüş sizdede kullanan oldumu yardım lütfenn

geçmiş olsun canım allah şifa versin.
dr bize de yazdı anti den ama kullanma dedi hırıltısı olursa verirsin dedi ve çok şükür olmadı kullanmadaık yani 1 gün tamol verdim şimdi iyi çok şükür.

Son düzenleme:
merhaba kızlar;

sorum olacak size kızım 3,5 aylık.doğduğundan berş fırsat bulup yazamadım.
bugün girmek istedim siteye acaba sizin kiler de benim ki gibi gece uykusuzluk yaşıyomu diye.
işe başladığım günden beri bizimki gece sık sık uyanıyor ve şu 2 gündür mahvetti beni.2 saatte 1 uyanıyor basıyor çığlığı.bir derdimi var acaba bilmiyorum ki.sizde yaşıyormusunuz gece uyku problemi

bir gün daha bol emzir istersen, tabi tedaviye geç kalmanı istemem yada bir dok. daha götür oda antibiyotik derse içir.

emzik tutturamayanlar nuk kaucuk denemenizi tavsiye ederim.

slm annişler nasılsınız bakimayy sıcakta bir anda bastırdı istanbula ne bunaltıcı bir gün böyleilk kez oğluma kolu kısa giydirdim ayy ne güzl yakıştı kollarını ısırasım var çok fena içim kaynıyo kızlar şöyle ormanlık br alanda piknik yapasım var..denize giremediğim için dağ taş piknik benim için tatil demek

selam anneler:)
eşimle az önce kızımızı yıkadık, kokulu yağını da (bedtime oil) sürdüm mışıl mışıl uyuyor. Banyo öncesi annesinin göğsünü kanatması ayrı bir konu şu an göğsümden yaralıyam resmen çınakladı yaa süt içmesi için direttim sonuç bu:)
her daim ağzına dayatıyorum artık göğüs görmekten gına gelmiştir. Bu arada ben hiiç yüzükoyun yatırmıyorum bizimki hemen ağlıyor hiç sevmiyor eee bu durumda nasıl kol kasları güçlenecek minnağımın, zaten küçük görünüyor gözüme.
Özlem'e sorum: Emzirme odasında emzirme önlüğü neden giyilir anlamadım, sen bilirsin de, valla ben giymiyorum, emzirme önlüğü açık alanlar için değil mi, parkta kullandım ben:)

Yaa, işin zor. Daldıktan on dakika sonrA filan derin uykuya geçiyorlarmış ya, öyle yatırsan,önceleri de başından kalkmazsan belki alışır..

canım çok üzüldüm gerçekten çok zor uykusuzluk birde çalışmaya başlamışsın..bizde öyle bir sıkıntı yok şimdilik çok şükür...belki büyüme dönemine girmiştir ya da canı sıkılıyosur gece..gündüz seni göremediği için gece görmek iistiyodur :26:

nesbay evet tatlım nuk 1 numara kauçuk almıştım ben de pembeli (baby girl ya:)) başka da emziğimiz yok bizim alıyor canı isteyince bence bebeğin keyfine kalmış alıp almaması

ben geldim. tamda tahmin ettiğim gibi iltihap çıktı. bol bol su iç dedi. birde antibiyotik verdi bebeğe geçse de bişey olmaz dedi.

Çok geçmiş olsun canım.;Bence hemen ilaca sarılma.Ben gebelikte kaşıntı yaşadığım dönemlerde hemen sarımsağa sarıldım ve inan hemen geçti.İstersen ve çok rahatsız etmiyorsa seni ,bol bol sarımsak ye.SArımsağı sütün içinde pişirip yersen koku da çok olmuyor.Ben bir baş sarımsağı soyup bir su bardağı kadar sütün içinde biraz pişirip yedim.Ama diikkat et tansiyonunu çok düşürmesin.

ooh iyi uykular kızçenecanım ben çok rahatsız oluyorum zaten pardesünün altına kısa kollu giyiyorum emzirirken onu çıkarınca olmuyo öyle hani kapı zırt pırt açılıyo zaten.hoşlanmıyorum pek fazla birde ne başkası görsün ne de ben bakayım öyle kişisel bişey

merhaba güzel anneler. herkes iyidir inşallah.bi kalabalık var bugün. herkeşler bebişlerini uyutmuş herhalde. benimkide banya sonrası tilki uykusunda. keyif yapıyor hatun.

Adaşım, al benden de o kadar bugün bulaşıkları makineye beraber dizdik, yapışık gezdik resmen:)
koala benzetmen çoook tatlı harbiden benzedik haaa

merhaba güzel anneler. herkes iyidir inşallah.bi kalabalık var bugün. herkeşler bebişlerini uyutmuş herhalde. benimkide banya sonrası tilki uykusunda. keyif yapıyor hatun.

:80:alkış prensesine alkışmerhaba canım benim oğlan anakucağında oturuyo akşam 8.30 a kadar uyanık tutuyom sonra banyo emzirme ve hemen uykuya geçiyo

hımm anladım canım, ben de ben mi yanlış yapıyorum dedim, geçen taktım da parkta bu sefer de millet meraklı baktı önlüğe:)
kızım uyandı eşiim çağırıyor süt zamanı byeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…