merak etme ne kadar çizsede izi kalmıyor, çıkar at eldivenleri. bu arada o omuzda uyuma sevdası çok fena emziğe alıştırırsan rahat edersin .
slm kızlarr vpaşamı dr götürdük bugün antibiyotik ve asist die bi şurup verdi balgam sökücüymüş sizdede kullanan oldumu yardım lütfenn
slm kızlarr vpaşamı dr götürdük bugün antibiyotik ve asist die bi şurup verdi balgam sökücüymüş sizdede kullanan oldumu yardım lütfenn
fena ki ne fena. emziği tutturamadım ki.. bir iki çekiti, baktı süt gelmiyor attı, artık ne zaman ağzına götürsem basıyor çığlığı, yine de her gün ısrarla deniyorum accık zorluyorum ama inadım inat diyor bizim kız..3 tip emzik var evde, ucu hafif kalkık olanları (ortodontik galiba) kesinlikle emmedi, avent2'in yassı uçlu olanını biraz emdi ama sonuç anlattığım gibi... hadi şimdi neyse de işe başlayınca ne yapacam diye zorluyoum ben de emziğe..
bir gün daha bol emzir istersen, tabi tedaviye geç kalmanı istemem yada bir dok. daha götür oda antibiyotik derse içir.slm kızlarr vpaşamı dr götürdük bugün antibiyotik ve asist die bi şurup verdi balgam sökücüymüş sizdede kullanan oldumu yardım lütfenn
bu emzik konusunda bende çok sıkıntılıyım yaa.geçenlerde mutlu mutlu emziği tutturdum diye yazmıştım ya meğer bnm oğlan benle dalga geçmiş :) o günden sonra bi iki daha aldı emziği.ben habire deniyorum ama yok gönlü istemedimi boşuna off yaa
eldiveni yüzünü çizdiği için takıyorum, tırnaklarını ne kadar kessem de jilet gibiler, yoksa ben de gıcık oluyorum zaten eldivene. elleri de terlemeye başlamış yavaştan artık.
bizimki sosyalleşiyor mu bilemem ama Koala olmaya doğru da bir gidişat var. Omzumda uyuyor, yerine yatırdım mı yine yaygara.ev işlerimi omzumdayken yapmaya çalışıyorum, epey kol kası yapacam bu gidişle.
merhaba kızlar;
sorum olacak size kızım 3,5 aylık.doğduğundan berş fırsat bulup yazamadım.
bugün girmek istedim siteye acaba sizin kiler de benim ki gibi gece uykusuzluk yaşıyomu diye.
işe başladığım günden beri bizimki gece sık sık uyanıyor ve şu 2 gündür mahvetti beni.2 saatte 1 uyanıyor basıyor çığlığı.bir derdimi var acaba bilmiyorum ki.sizde yaşıyormusunuz gece uyku problemi
ben geldim. tamda tahmin ettiğim gibi iltihap çıktı. bol bol su iç dedi. birde antibiyotik verdi bebeğe geçse de bişey olmaz dedi.
selam anneler:)
eşimle az önce kızımızı yıkadık, kokulu yağını da (bedtime oil) sürdüm mışıl mışıl uyuyor. Banyo öncesi annesinin göğsünü kanatması ayrı bir konu şu an göğsümden yaralıyam resmen çınakladı yaa süt içmesi için direttim sonuç bu:)
her daim ağzına dayatıyorum artık göğüs görmekten gına gelmiştir. Bu arada ben hiiç yüzükoyun yatırmıyorum bizimki hemen ağlıyor hiç sevmiyor eee bu durumda nasıl kol kasları güçlenecek minnağımın, zaten küçük görünüyor gözüme.
Özlem'e sorum: Emzirme odasında emzirme önlüğü neden giyilir anlamadım, sen bilirsin de, valla ben giymiyorum, emzirme önlüğü açık alanlar için değil mi, parkta kullandım ben:)
eldiveni yüzünü çizdiği için takıyorum, tırnaklarını ne kadar kessem de jilet gibiler, yoksa ben de gıcık oluyorum zaten eldivene. elleri de terlemeye başlamış yavaştan artık.
bizimki sosyalleşiyor mu bilemem ama Koala olmaya doğru da bir gidişat var. Omzumda uyuyor, yerine yatırdım mı yine yaygara.ev işlerimi omzumdayken yapmaya çalışıyorum, epey kol kası yapacam bu gidişle.
merhaba güzel anneler. herkes iyidir inşallah.bi kalabalık var bugün. herkeşler bebişlerini uyutmuş herhalde. benimkide banya sonrası tilki uykusunda. keyif yapıyor hatun.
ooh iyi uykular kızçenecanım ben çok rahatsız oluyorum zaten pardesünün altına kısa kollu giyiyorum emzirirken onu çıkarınca olmuyo öyle hani kapı zırt pırt açılıyo zaten.hoşlanmıyorum pek fazla birde ne başkası görsün ne de ben bakayım öyle kişisel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?