2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar
kızımı tek başıma yıkadım ilk defa suda sorun yoktuda ( bu arada oturduğum oda biraz gölcük oldu o kadar)=
üstünü giydirmeye başlayınca çıldırasıya ağladı yazık yavrum yaa boğazları çookk acımıştır kesşn hiç bu kadar sesinin çıktığını bilmiyordum.
aayy bide benim halimi bir görseydiniz aynaya bi baktım kan ter içinde ve şaftı kaymış bir şekilde.şimdi uyuyı mışıl mışıl cimcimem

sweed d_roop canım yazmadan geçemicem

sana çok teşekkür ederim,niye diceksin;
hiçbir arkadaşın msj nı atlamadan cevap verdiğin için ve en önemliside değer verdiğin için
bu ödülü sana vermekten kıvanç duyarım(kendi çapımda)
msj en duyarlı KK üyesi ödülüüüüü

mertte aynısını yapmıştı almıştı sevindim sonra almadı bende oyunla aldırım pes etme ben etmedim zafer benimdir
slm kızlarr vpaşamı dr götürdük bugün antibiyotik ve asist die bi şurup verdi balgam sökücüymüş sizdede kullanan oldumu yardım lütfenn

ben geldim. tamda tahmin ettiğim gibi iltihap çıktı. bol bol su iç dedi. birde antibiyotik verdi bebeğe geçse de bişey olmaz dedi.
geçmiş olsun kızlar
bende hala adet olmadım ama siz neden bu kadar sorun yapıyorsunuz anlamadım. zaten normal değil mi doğumdan sonra belli bi süre adet olmamak? kimse doğumun ertesi ayı adet olmuyor bildiğim kadarıyla

hem şu karın gidermiş hemde risk altında olmayız canım herkesin değişirmiş bi arkadaşım kırkından sonra olmuş mesela

canım çok teşekkür ederim bu ödülü layık gördüğün içinsonuçta herkesin yazdığı değerli benim için gözden kaçırıyorda olabilirim yazılanlarda:26:

kızlar sabahtan beri aklıma takılan bişi var,bim hediyeleşmemizle ilgili
bazı arkadaşların yazdıklarını okuyunca üzüldüm açıkçası bak ben kaliteli alıyorum sizde öyle alın bu nlar çok tuhaf geldi bana kimseyi kırmak istemem ama biraz daha mütevazi olalım arkadaşlar.

aaa okumamışım kaçırmışım sonuçta herkes gönlünden geçen hediyeyi alcak ve zevkine göre mesela ben kendi oğluma zevkle giydiriceğim bir hediye aldım kimin paşasına ama

kızlar benım paşam bugünlerde gece uykusuna erken geçmeye başladı ee haliyle sabah olmadan uykusu bitiyo ve ben mahvoluyorum zaten gece uyuduğu süre içinde defalarca kalkıyorum napıca ben

kızlaaar biz geldik. iki gündür doktordaydık. kızım süt alerjisi olmuş veeeee en tuhafı kızım diş bastırıyor ve çıkmaya başlamış. ama dikkatli anne olarak herkesten önce anladım ve birinin farkedip hediye alınması ve diş buğdayı yapması şansını kaçırdım. annem tam çıkınca yaparız daha erken dedi. herkes nasıl iyidir İnşallaah. bu arada süt alerjisi hakkında bana yardımcı olan arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim. çocuk doktoru kadın bunları hiç bilmiyormuş. annemlerin ordaki sağlık ocağına gittik ve ordaki adam ge.en hafta bununla ilgili bi eğitime gitmiş çok güzel anlattı. dişinide ben hiç dememiştim unutmuştum kontrol etti ve söyledi. erkenciyiz yani.

ilk önce süt alerjisini bende merak ettim:44: bebişimizin dişi hayırlı olsun

kızlar benım paşam bugünlerde gece uykusuna erken geçmeye başladı ee haliyle sabah olmadan uykusu bitiyo ve ben mahvoluyorum zaten gece uyuduğu süre içinde defalarca kalkıyorum napıca ben
çok zor canım ama değişi birgünleri tutmuyorki

yavrum nede sıkıntı yapıyordur ö yerime prensesimi canım

evet Dilek'e katılıyorum süt alerjisi ne ki? Hayırlı olsun diş perisi gelsin başucuna e mi:)hediyecikler getirsin Elif Eylül'e:)

ilk önce süt alerjisini bende merak ettim:44: bebişimizin dişi hayırlı olsun
canım kakasında kan vardı acile gittik hemen amip dedi doktor tahlil yapıldı çıkmadı. sonra faceden kızlara yazdım sağolsunlar bilgi verdiler. denedim ondanmış ama yine emin olayım dedim kendi doktoruna götürdüm ne olduğunu bile bilmiyordu. bugünde annemlerin orda sağlık ocağına götrdüm ordaki doktor söyledi. anlattıda işte. inek sütüyle ilgili anne sütü alan bebeklerde bazen alerji olabiliyormuş. ve buda kakada kan yapıyormuş. zayıflatıyormuş yada az kilo aldırıyormuş. böyle durumlarda kaka tahlili yapılıyor amip yada mikrop çıkmazsa alerjiden olabilirmiş. ve en çokta inek sütü yapabiliyormuş. bu durumda 10 15 gün inek sütüyle ilgili hiçbir gıda alınmıyor dana etide dahil.
diş içinde sağol canım. darısı olmayanlara ama zamanı gelince. bizimki biraz erken oldu.

çok zor canım ama değişi birgünleri tutmuyorki

yavrum nede sıkıntı yapıyordur ö yerime prensesimi canım

sorma canım sürekli huysuz ağlıyor kucakta hep. yüzü küçüldü. göğsümü dişetlerinin arasına sıkıştırıp çekiyor öyle acıyorki. sürekli salyası akıyor. diliyle dişetlerini kaşıyor. dişlik bile alamıyoruz çünkü tutamıyor.

Ayyy çok geçmiş olsun Sultancığım evet yazdıklarını okudum, süt alerjisi olmasın diye biz çok fazla süt içmeyelim mi yaa ben bugünlerde hiiç bir şey anlamıyorum bağışla:) gün de 2-3 bardak süt içiyorum bu bebeği de etkiler pek tabiii di miii:)
diş konusunda da gerçekten çoook erken değil mi gerçi ilk diş ne zaman çıkıyor o konuda bilgim yok. Geçmişler olsun zordur söylerler de.

canım hiç süt içmeme değil. her bebekte olacak diye bişeyde yok. bazı bebeklerde olabiliyormuş. kakasını sürekli kontrol et ben hep ediyordum ordan farkettim zaten. eğer olursa ona göre davranırsın. yani tamamen bebeğin yapısıyla ilgili. diş 6. aydan sonra normali ama bazı bebeklerde erken çıkabiliyormuş. ne bilim işte yaaa. zorlukları başladı şimdiden bakalım nasıl ilerleyecek. çok sağol canım.

aaa okumamışım kaçırmışım sonuçta herkes gönlünden geçen hediyeyi alcak ve zevkine göre mesela ben kendi oğluma zevkle giydiriceğim bir hediye aldım kimin paşasına ama
bende kendi kızıma nasıl beyenerek alıyosam hediyemizi öyle alcam bende okumadım öyle bi msj :44:

çok geçmiş olsun canmm...demek kızın diş çıkarıyo maşşallah ağzından hep salyalar akıtıyomu canmm?benim kızıp hep salya akıtıyo anlamıyom dişmi çıkıcak acaba diyom...herkez erken diyo.

Arkadaşlar emirim şuan emdigi emzik 0-3 ay içindi.Artık onu kullanmayı bıraktırıp 3-6 ay emzigini mi vereyim?Bir sürü emzik almıştımda

sağol canım. evet salya akıyor sürekli. bende erken diyordum ama doktorda doğruladı canım.

bnm kuzumda çok salya akıtıyoo..annem senin oğlan erken diş çıkaracak bak yerleri bile belli demişti..bide bende 4 aylıkken çıkarmışım dişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…