2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Emirde hep bloncuk yapıyor salyaları yere akıyor ama tvde dr. bu diş çıkaracagı anlamına gelmez dedi.:97:

selam kızlarr , ilk diş patlatanımıza tebrikler. Sultan dişiniz hayırlı olsun bakalım. umarım en az sorunla çıkar.

Ebru , emir beyfendinin emziğini değiştir, bende gittim yeni aldım paşama. Bu arada 1-2 aydan fazla kullanmayın bir emziği diyorlar haberin olsun .

Tamam canım saol

ayyy ben ne zamandır girmiyordum buraya vallahi özlemişim geçmişi okudum biraz resmen keyiflendim aynı ben aynı biz aynı kızım diye diye çok şanslıyız sanırım böyle bir grup olduğumuz için hepinize gönderiyorum
ben hiç normal bir insan olamıcammı herşeyimmi ters olcak doğumdan on gün sonra dümdüz
olan karnım bir haftadır çıktı çok saçma yaaaa psikolojim bozuldu valla bide hemen eski halime dönünce çok göz önü oldum şimdi herkez göbeğimi farkedip muhteşem yorumlar yapıyo

kızlar ben de adet olmadım ve spiral taktırmayı düşünüyorum. spiral adetliyken takılıyo diye duymuştum 7 ay adet görmezsem o zaman 7 ay nasıl koruncamm:95:

canım doktor bana hemen adet görmeyebilirsin iki ay yeterli takarız demişti bende 2 hafta sonra felan taktırmayı düşünüyorum

kızlar mama sandalysi ne zaman kullanılmaya başlanır

yatar pozisyona gelenleri 3 aydan itibaren kullanabilirsin hatta iyi bile olur çok anlamıyoken oturt alışsın 6 aydan sonra oturmayabilir ve mama sandelyesi kullanmak için özel çaba harcıcam gerekirse çok faydalı yemesini bile etkiliyormuş mama sandelyesinde ve bizimle aynı anda masada olması gerekiyormuş

genetikte etkili olabilir annem ablam hep aynı olmuş bende 6 ay kadar beklemiyorum saçmamı bilmiyorum ama buna inandırdım kendimi kolayıma geldi

kızlar benim oğluşumun ayak parmağının 2 ve 3 arası yarım yapışık ve 2 ayağıda öle dr a sorduk 18 yaşına gelince kendi karar versin dokunmayın dedi ama ilerde daha zor olmazmı şimdi yapılıp iyileşsemi sizce neden böleki parmakları acaba siz olsanız napardınız beklermiydiniz??

canım bunda bısey yok ki neden üzülüyorsn genetik bisey bu babamda var halalarmda var bende de var ikiz parmak gibi diymi ikinci ve ücüncü parmakların kökleri tekmiş gibi sanki
aynı seyı bahsedıyorsan problem yok bunda hatta ben cok meark etmtsm kızım da öyle olacak mı dıye onun da öyle ama hıc sorun gibi görmedim hatta doktorn dedne de sasrdım ne var ayol bunda:)

tam ben döndüm diye yazcaktım bebekle tatil nasıl gecer mesajımı amma velakin kücük cadım uyandı bir baska bahara artık simdilik hosgeldim hosbuldum güle güle diyorum:=))

ya canım ne benim ailemde nede babasının ailesinde yok ilk defa gördüm bende ondan garip geldi. senden duydum rahatladım ama :26:

ya canım ne benim ailemde nede babasının ailesinde yok ilk defa gördüm bende ondan garip geldi. senden duydum rahatladım ama :26:

dogrudur canm görmedıysen endıselenmen normal ama bu anormal bişey degil korkma bı zararı da faydası da yok yani Allah öyle yaratms de gec üzme kendini olur mu:)

bu sefer en acilinden kactım hayırlı geceler herkese

selam canım hiçbir sorun yok merak etme benim bir akrabamdada vardı, ne yürümeye ne koşmaya hiçbir şeyine engel değil . Tabi sen illaki estetik olarak düzelsin istiyorsan başka dok. götür.
Mesela ayağının 2. ve 3. parmağıyla ayrı ayrı bir işlem yapıyor musun ? hayır.
Hiiiiçç canını sıkma, tek derdin bu olsun. Allah başka dert göstermesin.

yaşasıııııııın adet oldummmm.dün ank.a ya gitmiştik.kayınvalidelere...büyük kaynım bizim hanımefendi için bir yerde yemek ayarlamış.3 görümce,2 kayın,kaynana,kayınpeder,iki çocuk ve bizimkiyle üç oldu ben ve eşim cümbür cemaat beraber yemek yerken bir ıslaklık hissettim önemsemedim.sonra wc ye gittiğimde derya deniz olmuş,anavatan kan ağlar hale gelmiş...ben bir sevindim,bir sevindim.yani wc den sonra tozpembe geldi herşeyydarısı sizeeee

Günaydınlar,

Birazdan hastaneye gideceğim, doğumdan 15 gün sonra başka bir vesileyle gittim, tiroidimde nodül çıktı, biyopsi aldılar, o temiz geldi, şimdi tekrar kontrol var, eğer büyüme varsa ameliyat falan lafları geçiyor, canım sıkkın. Böyle bir nodül problemi olan var mı aranızda?

Günaydın annişler ve bebişlerinize nasıllar bakalım :)
arda 4 defa her akşam 9 da yattı sabah 6 yada 5 buçukta uyandı gecede hiç uyanmadı acaba aç olmadan uyanmadı yada farkına olmadan aç kaldı mı çok merak ettim uyandırayım dedim ama kıyamadım onu her gündüz pek iyi uyumuyor en az yarım saat bir kalkıyor uyku düzeni sokuyor gibi sevinsem mi ağlasam mı bilmiyorum gecede uzun süre uyuyan var mı aramızda???

allah acil sifalar versin canım inşallah büyüme yoktur

cnm benim kızımda 1 haftadır 9 gibi yatıyor sabah 7-8 arası kalkıyor 4-5 gibi uyanıyor emziriyorum trkrar uyumaya devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…