- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
KIZLAR bişi sorucam sizlere kızım uzun zamandır sol göğsüme emmeye yatınca bağırıyor emmiyor ve sürekli ağlıyor sizlerde de böyle bir durum varmı
Emir ilk zamanlar sag gögsümde aglıyordu almıyordu.Sag gögsümde süt azalmaya başlamıştı almaya almaya.Eşimin aklına bir fikir geldi.Sol gögsümü yatırır gibi yaptık yani tersten emdi.şükür ki sag gögsümde daha çk süt var.Çektikçe geitirtti sıpa.Eşimin sayesinde tabiŞimdi alıştı düz emiyor
canım facede var mısın oradan ulaşayım sana.yada mail adresini yaz yada ben sana yazayım ama mutlaka ulaşmalıyım sanawalla bilmiyorum bende özel mesaj tıkladım kapalı gözüküyor nasıl yazacam ????
selam kızlarr , ilk diş patlatanımıza tebrikler. Sultan dişiniz hayırlı olsun bakalım. umarım en az sorunla çıkar.
Ebru , emir beyfendinin emziğini değiştir, bende gittim yeni aldım paşama. Bu arada 1-2 aydan fazla kullanmayın bir emziği diyorlar haberin olsun .
kızlar ben de adet olmadım ve spiral taktırmayı düşünüyorum. spiral adetliyken takılıyo diye duymuştum 7 ay adet görmezsem o zaman 7 ay nasıl koruncamm:95:
kızlar mama sandalysi ne zaman kullanılmaya başlanır
Bu arada şimdi nete baktım da alakası varmış gerçekten, eğer bir gün içinde en az 8-10 kez emziriyorsanız, ya da en az 4 saatte bir emziriyorsanız doğumdan sonraki ilk bir kaç ay adet görmemeniz normaldir yazıyor. Genel bir kural olarak ne kadar sık emzirirseniz adet görmeme periyodunuz o kadar uzar diyor. Adetin geri dönmesi emme sıklığının azalması, ek gıdaya geçiş ve özellikle gece emzirmelerinin bitmesiyle yakından alakalıymış. Emzirirken vücut FSH ve LH hormonlarının üretimini düşürüyormuş, bu da adet döngüsünü baskılıyormuş.
kızlar benim oğluşumun ayak parmağının 2 ve 3 arası yarım yapışık ve 2 ayağıda öledr a sorduk 18 yaşına gelince kendi karar versin dokunmayın dedi ama ilerde daha zor olmazmı şimdi yapılıp iyileşsemi sizce neden böleki parmakları acaba siz olsanız napardınız beklermiydiniz??
canım bunda bısey yok ki neden üzülüyorsn genetik bisey bu babamda var halalarmda var bende de var ikiz parmak gibi diymi ikinci ve ücüncü parmakların kökleri tekmiş gibi sanki
aynı seyı bahsedıyorsan problem yok bunda hatta ben cok meark etmtsm kızım da öyle olacak mı dıye onun da öyle ama hıc sorun gibi görmedim hatta doktorn dedne de sasrdım ne var ayol bunda:)
ya canım ne benim ailemde nede babasının ailesinde yok ilk defa gördüm bende ondan garip geldi. senden duydum rahatladım ama :26:
kızlar benim oğluşumun ayak parmağının 2 ve 3 arası yarım yapışık ve 2 ayağıda öledr a sorduk 18 yaşına gelince kendi karar versin dokunmayın dedi ama ilerde daha zor olmazmı şimdi yapılıp iyileşsemi sizce neden böleki parmakları acaba siz olsanız napardınız beklermiydiniz??
Günaydınlar,
Birazdan hastaneye gideceğim, doğumdan 15 gün sonra başka bir vesileyle gittim, tiroidimde nodül çıktı, biyopsi aldılar, o temiz geldi, şimdi tekrar kontrol var, eğer büyüme varsa ameliyat falan lafları geçiyor, canım sıkkın. Böyle bir nodül problemi olan var mı aranızda?
canım facede var mısın oradan ulaşayım sana.yada mail adresini yaz yada ben sana yazayım ama mutlaka ulaşmalıyım sana
Günaydın annişler ve bebişlerinize nasıllar bakalım :)
arda 4 defa her akşam 9 da yattı sabah 6 yada 5 buçukta uyandı gecede hiç uyanmadı acaba aç olmadan uyanmadı yada farkına olmadan aç kaldı mı çok merak ettim uyandırayım dedim ama kıyamadım onu her gündüz pek iyi uyumuyor en az yarım saat bir kalkıyor uyku düzeni sokuyor gibi sevinsem mi ağlasam mı bilmiyorumgecede uzun süre uyuyan var mı aramızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?