Günaydınlar,
Birazdan hastaneye gideceğim, doğumdan 15 gün sonra başka bir vesileyle gittim, tiroidimde nodül çıktı, biyopsi aldılar, o temiz geldi, şimdi tekrar kontrol var, eğer büyüme varsa ameliyat falan lafları geçiyor, canım sıkkın. Böyle bir nodül problemi olan var mı aranızda?
Günaydın annişler ve bebişlerinize nasıllar bakalım :)
arda 4 defa her akşam 9 da yattı sabah 6 yada 5 buçukta uyandı gecede hiç uyanmadı acaba aç olmadan uyanmadı yada farkına olmadan aç kaldı mı çok merak ettim uyandırayım dedim ama kıyamadım onu her gündüz pek iyi uyumuyor en az yarım saat bir kalkıyor uyku düzeni sokuyor gibi sevinsem mi ağlasam mı bilmiyorumgecede uzun süre uyuyan var mı aramızda???
cnm benim kızımda 1 haftadır 9 gibi yatıyor sabah 7-8 arası kalkıyor 4-5 gibi uyanıyor emziriyorum trkrar uyumaya devam ediyor
yaşasıııııııın adet oldummmm.dün ank.a ya gitmiştik.kayınvalidelere...büyük kaynım bizim hanımefendi için bir yerde yemek ayarlamış.3 görümce,2 kayın,kaynana,kayınpeder,iki çocuk ve bizimkiyle üç oldu ben ve eşim cümbür cemaat beraber yemek yerken bir ıslaklık hissettim önemsemedim.sonra wc ye gittiğimde derya deniz olmuş,anavatan kan ağlar hale gelmiş...ben bir sevindim,bir sevindim.yani wc den sonra tozpembe geldi herşeyydarısı sizeeee
Günaydınlar,
Birazdan hastaneye gideceğim, doğumdan 15 gün sonra başka bir vesileyle gittim, tiroidimde nodül çıktı, biyopsi aldılar, o temiz geldi, şimdi tekrar kontrol var, eğer büyüme varsa ameliyat falan lafları geçiyor, canım sıkkın. Böyle bir nodül problemi olan var mı aranızda?
arda 4 defa her akşam 9 da yattı sabah 6 yada 5 buçukta uyandı gecede hiç uyanmadı acaba aç olmadan uyanmadı yada farkına olmadan aç kaldı mı çok merak ettim uyandırayım dedim ama kıyamadım onu her gündüz pek iyi uyumuyor en az yarım saat bir kalkıyor uyku düzeni sokuyor gibi sevinsem mi ağlasam mı bilmiyorumgecede uzun süre uyuyan var mı aramızda???
Günaydınlar,
olabilir canım. parmağınla kontrol et istersen bizimkinin yeri belliydi bide sürekli göğsünü sıkıştırıp çekiyordu kaşır gibi.aaayy ozaman benim prensesiminde dişimi patlıcak
ooo maşallah sizde erkencisiniz. :))bnm kuzumda çok salya akıtıyoo..annem senin oğlan erken diş çıkaracak bak yerleri bile belli demişti..bide bende 4 aylıkken çıkarmışım dişimi
canım salya o anlama gelmiyor. yerleri bellimi diye bakabilirsin.Emirde hep bloncuk yapıyor salyaları yere akıyor ama tvde dr. bu diş çıkaracagı anlamına gelmez dedi.:97:
canım bizde başta vardı o sonra düzeldi çok şükür.KIZLAR bişi sorucam sizlere kızım uzun zamandır sol göğsüme emmeye yatınca bağırıyor emmiyor ve sürekli ağlıyor sizlerde de böyle bir durum varmı
Emir ilk zamanlar sag gögsümde aglıyordu almıyordu.Sag gögsümde süt azalmaya başlamıştı almaya almaya.Eşimin aklına bir fikir geldi.Sol gögsümü yatırır gibi yaptık yani tersten emdi.şükür ki sag gögsümde daha çk süt var.Çektikçe geitirtti sıpa.Eşimin sayesinde tabiŞimdi alıştı düz emiyor
çoook teşekkür ederiz canımmm. inşallah sorunsuz çıkar dediğin gibi.selam kızlarr , ilk diş patlatanımıza tebrikler. Sultan dişiniz hayırlı olsun bakalım. umarım en az sorunla çıkar.
Ebru , emir beyfendinin emziğini değiştir, bende gittim yeni aldım paşama. Bu arada 1-2 aydan fazla kullanmayın bir emziği diyorlar haberin olsun .
eveeeet hamile.ayyyyyy karolinde hamile:)) ...
teşekkür ederiz ecem teyzesii. darısı size olsun inşallaah.oiiy yerim ben onu büyümüşte diş çıkarcakmışşş
canım hiç görmedim. ama doktor sorun yok derse yaptır istersen.kızlar benim oğluşumun ayak parmağının 2 ve 3 arası yarım yapışık ve 2 ayağıda öledr a sorduk 18 yaşına gelince kendi karar versin dokunmayın dedi ama ilerde daha zor olmazmı şimdi yapılıp iyileşsemi sizce neden böleki parmakları acaba siz olsanız napardınız beklermiydiniz??
inşallah geçmiştir canım. çok şükür temizde çıkmış.Günaydınlar,
cnm benim kızımda 1 haftadır 9 gibi yatıyor sabah 7-8 arası kalkıyor 4-5 gibi uyanıyor emziriyorum trkrar uyumaya devam ediyor
maşallah kuzularınıza darısı bize inşallaaah.
saol canım yaageçmiş olsun cnm
geçmiş olsun canım sizedegeçmiş olsun canım allah şifa versin.
dr bize de yazdı anti den ama kullanma dedi hırıltısı olursa verirsin dedi ve çok şükür olmadı kullanmadaık yani 1 gün tamol verdim şimdi iyi çok şükür.
ay canım ya bol bol emziriyorum ama baya kötüü öksürüyo mecburen başladım kullanmayabir gün daha bol emzir istersen, tabi tedaviye geç kalmanı istemem yada bir dok. daha götür oda antibiyotik derse içir.
emzik tutturamayanlar nuk kaucuk denemenizi tavsiye ederim.
saol canımmertte aynısını yapmıştı almıştı sevindim sonra almadı bende oyunla aldırım pes etme ben etmedim zafer benimdir
geçmiş olsun kızlar
hem şu karın gidermiş hemde risk altında olmayız canım herkesin değişirmiş bi arkadaşım kırkından sonra olmuş mesela
a bende göremedim böle bi yazıı yanii haklısınkızlar sabahtan beri aklıma takılan bişi var,bim hediyeleşmemizle ilgili
bazı arkadaşların yazdıklarını okuyunca üzüldüm açıkçası bak ben kaliteli alıyorum sizde öyle alın bu nlar çok tuhaf geldi bana kimseyi kırmak istemem ama biraz daha mütevazi olalım arkadaşlar.
benim paşam olabilirmiiaaa okumamışım kaçırmışım sonuçta herkes gönlünden geçen hediyeyi alcak ve zevkine göre mesela ben kendi oğluma zevkle giydiriceğim bir hediye aldım kimin paşasına ama
maşalahh canımm kızına inşalahh sorunsuz çıkartırrkızlaaar biz geldik. iki gündür doktordaydık. kızım süt alerjisi olmuş veeeee en tuhafı kızım diş bastırıyor ve çıkmaya başlamış. ama dikkatli anne olarak herkesten önce anladım ve birinin farkedip hediye alınması ve diş buğdayı yapması şansını kaçırdım. annem tam çıkınca yaparız daha erken dedi. herkes nasıl iyidir İnşallaah. bu arada süt alerjisi hakkında bana yardımcı olan arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim. çocuk doktoru kadın bunları hiç bilmiyormuş. annemlerin ordaki sağlık ocağına gittik ve ordaki adam ge.en hafta bununla ilgili bi eğitime gitmiş çok güzel anlattı. dişinide ben hiç dememiştim unutmuştum kontrol etti ve söyledi. erkenciyiz yani.
canım benimkininde akıyo sürekli salyasıı ama banada erken dedilerr bide ne alsa ağzına götürüyo sizinkilerde ölemibende kendi kızıma nasıl beyenerek alıyosam hediyemizi öyle alcambende okumadım öyle bi msj :44:
çok geçmiş olsun canmm...demek kızın diş çıkarıyomaşşallah ağzından hep salyalar akıtıyomu canmm?benim kızıp hep salya akıtıyo anlamıyom dişmi çıkıcak acaba diyom...herkez erken diyo.
canım yaa Allah başka dert vermesin bie bu kadar üzüyosun ki kendini bak ne güsel açıklama yapmış arkadaşlarrkızlar benim oğluşumun ayak parmağının 2 ve 3 arası yarım yapışık ve 2 ayağıda öledr a sorduk 18 yaşına gelince kendi karar versin dokunmayın dedi ama ilerde daha zor olmazmı şimdi yapılıp iyileşsemi sizce neden böleki parmakları acaba siz olsanız napardınız beklermiydiniz??
gözün aydın canım bende 4 haziranda adet oldumyaşasıııııııın adet oldummmm.dün ank.a ya gitmiştik.kayınvalidelere...büyük kaynım bizim hanımefendi için bir yerde yemek ayarlamış.3 görümce,2 kayın,kaynana,kayınpeder,iki çocuk ve bizimkiyle üç oldu ben ve eşim cümbür cemaat beraber yemek yerken bir ıslaklık hissettim önemsemedim.sonra wc ye gittiğimde derya deniz olmuş,anavatan kan ağlar hale gelmiş...ben bir sevindim,bir sevindim.yani wc den sonra tozpembe geldi herşeyydarısı sizeeee
canım ya geçmiş olsun inşalah büyümemeiştirrGünaydınlar,
benim quzumda çok şükür geceleri ü<zmez beniGünaydın annişler ve bebişlerinize nasıllar bakalım :)
gecmis olsun canim.
masallah kuzularinizaac olsa uyanirdi graphercim. uyuyorsa ellemeyin bence. ahh darisi benim oglana hayirlisiyla insallah.
kızımla huysuz bi sabahtan sonra herkese günaydınnnn
saol canım yaa
geçmiş olsun canım sizede
ya çok kötü öksürüyo kuru öksürük öksürcem die gözleri sulanıyo yavrumun
ay canım ya bol bol emziriyorum ama baya kötüü öksürüyo mecburen başladım kullanmaya
saol canım
a bende göremedim böle bi yazıı yanii haklısın
benim paşam olabilirmii
maşalahh canımm kızına inşalahh sorunsuz çıkartırr
canım benimkininde akıyo sürekli salyasıı ama banada erken dedilerr bide ne alsa ağzına götürüyo sizinkilerde ölemi
canım yaa Allah başka dert vermesin bie bu kadar üzüyosun ki kendini bak ne güsel açıklama yapmış arkadaşlarr
gözün aydın canım bende 4 haziranda adet oldum
canım ya geçmiş olsun inşalah büyümemeiştirr
benim quzumda çok şükür geceleri ü<zmez beni
ama işte uykuya geçmesi zor oluyoo
inşalahh datlmmm
günaydın canımmmm
mail attım canım.istersen buradaki yazdığın mail adresini mesaj düzenleme panelinden silebilirsin canımtamam sağol mail adresim pinarch@windowslive.com facebookta varım ekleyebilirsin
çok teşekkür ederim canım. kuzucuğuna çok üzüldüm canım yaa. çok geçmiş olsun hemen atlatırsnız inşallaah.
esracığım gözün aydın darısı bize artık. şu kocaman göbekler insin yaaa
Adaşım, al benden de o kadar bugün bulaşıkları makineye beraber dizdik, yapışık gezdik resmen:)
koala benzetmen çoook tatlı harbiden benzedik haaa
günaydıııın kızlar, dikkat ettim de forumun müdavimlerini göremiyorum, bebişleri çok mu ilgi istiyor anneciklerinden de buraya gelemiyorlar. Nerdesiniz burcukutlu, handan2010, moonligtt, Gükçen,
evet ske'ye ben de katılıyorum swetdrop Damlacığım gerçekten herkese tek tek cevap verip gönüllerini yapıyor.
bize yapışmasının bir nedeni gaz galiba. karnını yaslayınca rahat ediyor, o yüzden götürüp yatırınca uyanıyorlar sanırım.
bu arada dün üstünden pantolonu çıkarttığımdan mı bilmiyorum çok gazı oldu, gerçi üşümedi ayağında çorabı da vardı..deli gibi uykusu vardı ama gece 12'ye kadar talim yaptırdı bize, gaz yüzünden nasıl ağladı anlatamam. bir kısmını ağlaya ağlaya çıkardı gazın.
selam kızlar hepinize. rota aşısı için 3. ayın bittiği gün gitsem olur mubir an önce dr. görsün oğlumu istiyorum da. hem kilosu hem ishali için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?