2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun canim.

cnm benim kızımda 1 haftadır 9 gibi yatıyor sabah 7-8 arası kalkıyor 4-5 gibi uyanıyor emziriyorum trkrar uyumaya devam ediyor

masallah kuzulariniza ac olsa uyanirdi graphercim. uyuyorsa ellemeyin bence. ahh darisi benim oglana hayirlisiyla insallah.

hadi gözün aydın canım emzirme ve adet ilişkisi konuşulmuştu sen emziriyo musun durumundan çıkarım yapalım

canım geçmiş olsun benim öyle bir problemim yok ama kafana takma bak temiz çıkmış ne güzel inşallah büyüme de olmamıştır

benim kız geceleyin 1 sefer kalkıyo genelde ama 7 saat uyuduğunu hatırlıyorum, 10 saate kadar uyumaları normal diye okumuştum burada: http://www............./bebekgelisimi3.html hem acıkınca uyanıyolar artık eskisi gibi değil dert etme bence canım

benım yok canım sana geçmiş olsun umarım ıyı haberler alırsın

uyandırma tabıkı bırak uyusun artık acıkınca kalkıyorlar... paşana bide benımkı uyusaydı gece en az 3 kere kalkıyorum sabh 06:00 dan sonra zaten uyku yok

aaayy ozaman benim prensesiminde dişimi patlıcak
olabilir canım. parmağınla kontrol et istersen bizimkinin yeri belliydi bide sürekli göğsünü sıkıştırıp çekiyordu kaşır gibi.
bnm kuzumda çok salya akıtıyoo..annem senin oğlan erken diş çıkaracak bak yerleri bile belli demişti..bide bende 4 aylıkken çıkarmışım dişimi
ooo maşallah sizde erkencisiniz. :))
Emirde hep bloncuk yapıyor salyaları yere akıyor ama tvde dr. bu diş çıkaracagı anlamına gelmez dedi.:97:
canım salya o anlama gelmiyor. yerleri bellimi diye bakabilirsin.

geçmiş olsun cnm
saol canım yaa
geçmiş olsun canım sizede
ya çok kötü öksürüyo kuru öksürük öksürcem die gözleri sulanıyo yavrumun
bir gün daha bol emzir istersen, tabi tedaviye geç kalmanı istemem yada bir dok. daha götür oda antibiyotik derse içir.

emzik tutturamayanlar nuk kaucuk denemenizi tavsiye ederim.
ay canım ya bol bol emziriyorum ama baya kötüü öksürüyo mecburen başladım kullanmaya
saol canım
a bende göremedim böle bi yazıı yanii haklısın
aaa okumamışım kaçırmışım sonuçta herkes gönlünden geçen hediyeyi alcak ve zevkine göre mesela ben kendi oğluma zevkle giydiriceğim bir hediye aldım kimin paşasına ama
benim paşam olabilirmii
maşalahh canımm kızına inşalahh sorunsuz çıkartırr
canım benimkininde akıyo sürekli salyasıı ama banada erken dedilerr bide ne alsa ağzına götürüyo sizinkilerde ölemi
canım yaa Allah başka dert vermesin bie bu kadar üzüyosun ki kendini bak ne güsel açıklama yapmış arkadaşlarr
gözün aydın canım bende 4 haziranda adet oldum
canım ya geçmiş olsun inşalah büyümemeiştirr
benim quzumda çok şükür geceleri ü<zmez beni
ama işte uykuya geçmesi zor oluyoo
gecmis olsun canim.

masallah kuzulariniza ac olsa uyanirdi graphercim. uyuyorsa ellemeyin bence. ahh darisi benim oglana hayirlisiyla insallah.

inşalahh datlmmm

günaydın canımmmm

çok teşekkür ederim canım. kuzucuğuna çok üzüldüm canım yaa. çok geçmiş olsun hemen atlatırsnız inşallaah.
esracığım gözün aydın darısı bize artık. şu kocaman göbekler insin yaaa

inşalahh canım ya çok saoll
ya ne kötüymüş Rabbim yavrularımıza sağlık versin bizlerden ayırmasın inşalahh
iner canım yaa benimde koca bi toto kaldııı göbük problemim yok ama

günaydıııın kızlar, dikkat ettim de forumun müdavimlerini göremiyorum, bebişleri çok mu ilgi istiyor anneciklerinden de buraya gelemiyorlar. Nerdesiniz burcukutlu, handan2010, moonligtt, Gükçen,
evet ske'ye ben de katılıyorum swetdrop Damlacığım gerçekten herkese tek tek cevap verip gönüllerini yapıyor.

Geç oldu ama güç olmasın.
Bu arada eşleri ya da kendileri sözleşmeli öğretmen olan var mıydı aramızda, onları kadroya geçmelerinden ötürü tebrik ediyorum. Hayırlı Olsun arkadaşlar.
Not: Benim eşim de sözleşmeli öğretmenlerdendi. Atandığı zaman 0.211 lik puanla kadroyu kaçırmıştı. 5 senedir bugünü bekliyordu çok şükür bebeğimiz kısmetiyle geldi. Allah'a hamd'ü senalar olsun.
Bense henüz atanamadım eee darısı hayırlıysa bize:))

Kızlaar gerçekten bebek kısmetiyle, rızkıyla geliyor yaa inanmak gerek.

Adaşım, al benden de o kadar bugün bulaşıkları makineye beraber dizdik, yapışık gezdik resmen:)
koala benzetmen çoook tatlı harbiden benzedik haaa

bize yapışmasının bir nedeni gaz galiba. karnını yaslayınca rahat ediyor, o yüzden götürüp yatırınca uyanıyorlar sanırım.
bu arada dün üstünden pantolonu çıkarttığımdan mı bilmiyorum çok gazı oldu, gerçi üşümedi ayağında çorabı da vardı..deli gibi uykusu vardı ama gece 12'ye kadar talim yaptırdı bize, gaz yüzünden nasıl ağladı anlatamam. bir kısmını ağlaya ağlaya çıkardı gazın.

canım,öncelikle hayırlı olsun.. eşin kadroya geçmiş,çok sevindim.. darısı basımıza

ahh evet eskisi gibi giremiyorum,geçmişi de okuyamıyorum.. bebişim huysuz,uykusuz,dogru duzgun emmiyor,biberon mama almıyor... kaşıkla verince tükürüyor ve zayıfff... ben kafayı sıyırmak üzereyim.. bunalımdayım resmen!!

ya kızlar noldu?? geçmişte neler yazxıo öyle?? hediye konusu mütevazi olalım falan?? bişey anlamadım?? bi sorun mu cıktı hediyeleşme işinde?? limit falan mı var?? en az en cok ne kadarlık alacaz diye??? tam okuyamadıgım için anlamadım,beni bilgilendirir misisniz?? bu arada bana adres egelmedi ?? yollayacagım kişinin adresi?? ilknurcum,ne zmn yollar??

bu arada ben de bi prensese alıyorum hediyemi

Adaşım benimki gazdan dolayı yapışmıyor bana odaları gezmek istiyor, ayakta durmak istiyor hep ilgi hep ilgi istiyor 2 dk yalnız bırakalım ayyyy ayyyy diye ağlamalar:)
kime çekmiş diyecem tabiki bana bende yalnız kalmayı sevmem, mutfakta birşey yapıyorsam eşimi yanıma çağırıyordum ya da yatakodamı düzenlerken laptopu al burda bak diyordum canım sıkılmasın diye:))

ağlaya ağlaya mı çıkardı canııım yaa, onlar nasıl acı çekiyorlar düşün bizi düşün karnımız ağrıyınca nasıl oluyoruz bebişler ne yapsın:)
bizim kız emerken bazen gaz çıkarıyor, anlıyorum o an memeden birden çekiyor ağzını zaten o meme ucu ne hale geliyor o zaman beni düşünen yok tabii.bacağını hareket ettirip yaaw çok minikler bunları nasıl yapıyorlar offf şaşırıyorum ben yaa. Allahın mucizesi başka kelime yok:)

canım benimkide gece 12 de uyuyor ve sabah 8-9-10 Allah ne verdiyse o zaman uyanıyor ve emiyor.

arkadaşlar benim bebeğim hep sırt üstü yatmak istiyor ben yan yatırıyorum o dönüyor kafasınınarkası düzleşmeye başladı ne yapsam bilemedim bıraksam öyle mi yatsa acaba kafası eğri olurmu

selam kızlar hepinize. rota aşısı için 3. ayın bittiği gün gitsem olur mu bir an önce dr. görsün oğlumu istiyorum da. hem kilosu hem ishali için.

selam kızlar hepinize. rota aşısı için 3. ayın bittiği gün gitsem olur mu bir an önce dr. görsün oğlumu istiyorum da. hem kilosu hem ishali için.

12. haftaya kadar yapılıyor denizcim,ben tam 12. haftasında kendim verdim.12 yi geçmemeli o yüzden ay değil hafta hesabı yapmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…