12. haftaya kadar yapılıyor denizcim,ben tam 12. haftasında kendim verdim.12 yi geçmemeli o yüzden ay değil hafta hesabı yapmalısın.
kızlar benim oğluşumun ayak parmağının 2 ve 3 arası yarım yapışık ve 2 ayağıda öledr a sorduk 18 yaşına gelince kendi karar versin dokunmayın dedi ama ilerde daha zor olmazmı şimdi yapılıp iyileşsemi sizce neden böleki parmakları acaba siz olsanız napardınız beklermiydiniz??
hadi gözün aydın canımemzirme ve adet ilişkisi konuşulmuştu sen emziriyo musun durumundan çıkarım yapalım
canım geçmiş olsunbenim öyle bir problemim yok ama kafana takma bak temiz çıkmış ne güzel inşallah büyüme de olmamıştır
benim kız geceleyin 1 sefer kalkıyo genelde ama 7 saat uyuduğunu hatırlıyorum, 10 saate kadar uyumaları normal diye okumuştum burada: http://www............./bebekgelisimi3.html hem acıkınca uyanıyolar artık eskisi gibi değil dert etme bence canım
Selammmm nasılsınız bir kaç gündür yoktum..Hem misafirim çokdu hem de kötüyüm..
Sürekli başım dönüyor..Dün yer ayağımın altından kayıp gidiyordu nerede ise..Hemen çubuk yedim yemek de yedim akşam tansiyon ölçtürdüm 8 e 5 çıktı çok düşmüş demek ki gündüz daha düşükdü eşim tutmasa denize düşecektim sahilde idik..Neden böyle olabilr size de oluyor mu kan şekerim düşmez çünkü çikolata hergün yiyorum nerede ise doktor yolu görünüyor ama yine de sormak istedimm..Kendimi hiç iyi hissetmiyorum..Rengli 3 gün sürdü az oldum kansızlık felan da olmaz die düşünüyorum..Hoş normal değerder 12 idi yanılmıyorsam benim ki hep 11..
canım geçmiş olsun kan değerin 11 se sevinebilirsin çok güzel bir değer benimki 8.6 larda
Pufff saol tatlım..bilmiyorum ya başım hep sepet gibi dönüyor duruyor dönüyor..Keçi boynuzu pekmezi kan değerlerini anında toparlıyor canım tavsiye ederim..1 hafta sabah akşam kaşıkla hemen topluyor..
tavsiyelerin için teşekkürler canım
belki kulak kristallerin oynamıştır gerçi tansiyonun düşük ama bilemedim.:26:
yok canım limit bir problemde yok adresleri bekliyoruzya kızlar noldu?? geçmişte neler yazxıo öyle?? hediye konusu mütevazi olalım falan?? bişey anlamadım?? bi sorun mu cıktı hediyeleşme işinde?? limit falan mı var?? en az en cok ne kadarlık alacaz diye??? tam okuyamadıgım için anlamadım,beni bilgilendirir misisniz?? bu arada bana adres egelmedi ?? yollayacagım kişinin adresi?? ilknurcum,ne zmn yollar??
bu arada ben de bi prensese alıyorum hediyemi
acaba paşanamı aldıksaol canım yaa
geçmiş olsun canım sizede
ya çok kötü öksürüyo kuru öksürük öksürcem die gözleri sulanıyo yavrumun
ay canım ya bol bol emziriyorum ama baya kötüü öksürüyo mecburen başladım kullanmaya
saol canım
a bende göremedim böle bi yazıı yanii haklısın
benim paşam olabilirmii
maşalahh canımm kızına inşalahh sorunsuz çıkartırr
canım benimkininde akıyo sürekli salyasıı ama banada erken dedilerr bide ne alsa ağzına götürüyo sizinkilerde ölemi
canım yaa Allah başka dert vermesin bie bu kadar üzüyosun ki kendini bak ne güsel açıklama yapmış arkadaşlarr
gözün aydın canım bende 4 haziranda adet oldum
canım ya geçmiş olsun inşalah büyümemeiştirr
benim quzumda çok şükür geceleri ü<zmez beni
ama işte uykuya geçmesi zor oluyoo
inşalahh datlmmm
günaydıııın kızlar, dikkat ettim de forumun müdavimlerini göremiyorum, bebişleri çok mu ilgi istiyor anneciklerinden de buraya gelemiyorlar. Nerdesiniz burcukutlu, handan2010, moonligtt, Gükçen,
evet ske'ye ben de katılıyorum swetdrop Damlacığım gerçekten herkese tek tek cevap verip gönüllerini yapıyor.
çok sağol canım elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum ayrıca gözünüz aydın kısmetiniz bol olsun herzamanGeç oldu ama güç olmasın.
Bu arada eşleri ya da kendileri sözleşmeli öğretmen olan var mıydı aramızda, onları kadroya geçmelerinden ötürü tebrik ediyorum. Hayırlı Olsun arkadaşlar.
Not: Benim eşim de sözleşmeli öğretmenlerdendi. Atandığı zaman 0.211 lik puanla kadroyu kaçırmıştı. 5 senedir bugünü bekliyordu çok şükür bebeğimiz kısmetiyle geldi. Allah'a hamd'ü senalar olsun.
Bense henüz atanamadım eee darısı hayırlıysa bize:))
Kızlaar gerçekten bebek kısmetiyle, rızkıyla geliyor yaa inanmak gerek.
allah güç versin nuraycımcanım,öncelikle hayırlı olsun.. eşin kadroya geçmiş,çok sevindim.. darısı basımıza
ahh evet eskisi gibi giremiyorum,geçmişi de okuyamıyorum.. bebişim huysuz,uykusuz,dogru duzgun emmiyor,biberon mama almıyor... kaşıkla verince tükürüyor ve zayıfff... ben kafayı sıyırmak üzereyim.. bunalımdayım resmen!!
gözün aydın darısı olmayanların başınayaşasıııııııın adet oldummmm.dün ank.a ya gitmiştik.kayınvalidelere...büyük kaynım bizim hanımefendi için bir yerde yemek ayarlamış.3 görümce,2 kayın,kaynana,kayınpeder,iki çocuk ve bizimkiyle üç oldu ben ve eşim cümbür cemaat beraber yemek yerken bir ıslaklık hissettim önemsemedim.sonra wc ye gittiğimde derya deniz olmuş,anavatan kan ağlar hale gelmiş...ben bir sevindim,bir sevindim.yani wc den sonra tozpembe geldi herşeyydarısı sizeeee
geçmiş olsun canımGünaydınlar,
Birazdan hastaneye gideceğim, doğumdan 15 gün sonra başka bir vesileyle gittim, tiroidimde nodül çıktı, biyopsi aldılar, o temiz geldi, şimdi tekrar kontrol var, eğer büyüme varsa ameliyat falan lafları geçiyor, canım sıkkın. Böyle bir nodül problemi olan var mı aranızda?
acıksa uyanırdı tatlım üzülme sakınGünaydın annişler ve bebişlerinize nasıllar bakalım :)
arda 4 defa her akşam 9 da yattı sabah 6 yada 5 buçukta uyandı gecede hiç uyanmadı acaba aç olmadan uyanmadı yada farkına olmadan aç kaldı mı çok merak ettim uyandırayım dedim ama kıyamadım onu her gündüz pek iyi uyumuyor en az yarım saat bir kalkıyor uyku düzeni sokuyor gibi sevinsem mi ağlasam mı bilmiyorumgecede uzun süre uyuyan var mı aramızda???
ecemcim allah başka dert vermesin bence kendi kara versin büyüyünce çok güzel oğluşun var oda nazar boncuğu olsunkızlar benim oğluşumun ayak parmağının 2 ve 3 arası yarım yapışık ve 2 ayağıda öledr a sorduk 18 yaşına gelince kendi karar versin dokunmayın dedi ama ilerde daha zor olmazmı şimdi yapılıp iyileşsemi sizce neden böleki parmakları acaba siz olsanız napardınız beklermiydiniz??
allah acil sifalar versin canım inşallah büyüme yoktur
gecmis olsun canim.
canım geçmiş olsunbenim öyle bir problemim yok ama kafana takma bak temiz çıkmış ne güzel inşallah büyüme de olmamıştır
benım yok canım sana geçmiş olsun umarım ıyı haberler alırsın
inşallah geçmiştir canım. çok şükür temizde çıkmış.
canım ya geçmiş olsun inşalah büyümemeiştirr
geçmiş olsun canım
Selammmm nasılsınız bir kaç gündür yoktum..Hem misafirim çokdu hem de kötüyüm..
Sürekli başım dönüyor..Dün yer ayağımın altından kayıp gidiyordu nerede ise..Hemen çubuk yedim yemek de yedim akşam tansiyon ölçtürdüm 8 e 5 çıktı çok düşmüş demek ki gündüz daha düşükdü eşim tutmasa denize düşecektim sahilde idik..Neden böyle olabilr size de oluyor mu kan şekerim düşmez çünkü çikolata hergün yiyorum nerede ise doktor yolu görünüyor ama yine de sormak istedimm..Kendimi hiç iyi hissetmiyorum..Rengli 3 gün sürdü az oldum kansızlık felan da olmaz die düşünüyorum..Hoş normal değerder 12 idi yanılmıyorsam benim ki hep 11..
selam kızlar..ya ben oğluşum uyurken habire süt yapacak şeyler yeme içme derdine giriyorum humanalar rezeneler tatlılar helvalar börülce filan elimdede şise habire su içiyorum bu durum ne kdr sürer böyle...sizdede durum böylemi ben sanki onları yiyip içmesem sütüm azalıyor gibi o yüzden hep yiyorum
aa buarada kızlar cuma günü bimde börülce varmış hemde 2.15 ben iyi bi kazık yemişim:) migrostan 7ye aldık biz..
offf offf değerlerin çok azmış evet, pekmezden başka değer yükselten bir şey var mı bilmiyorum ama pekmeze yüklen tatlım, kızkardeşimin de bir ara 7 lerdeydi üstelik çölyak rahatsızlığı var unlu mamüller yiyemiyor, kendi lerine özel ürünler var onlardan tüketiyor. Şimdilerde yükselmiş değerleri söylemişti de.canım geçmiş olsun kan değerin 11 se sevinebilirsin çok güzel bir değer benimki 8.6 larda
tavsiyelerin için teşekkürler canım
belki kulak kristallerin oynamıştır gerçi tansiyonun düşük ama bilemedim.:26:
Teşekkürler hepinize, gittik geldik, büyümemiş, küçülmemiş de öyle takılıyor. 6 ay-1 yıl arası kontrol edilecekmiş.
Oğlumun yaşgünü bugün, 2 yaşını dolduruyor, ev harala gürele.
ya kızlar bence benim sütüm olmaması değil olay. kıyafetlerime falan çıkıyor durup durup sızlıyor göğüslerim açıp bakıyorum uçlarından süt damlıyor. bu arada humanayı içiyorum gerçekten faydalı diye düşünüyorum. ya benim sütüm yaramadı, ya da bebeğimin bi rahatsızlığı var dr. kontrolünde ortaya çıkacak. ben cumartesi gideyim diyordum ama 12. hafta dediniz kafam karıştı şimdi yarın gitmek gerek o zaman:26:
bir kere sütün yaramaması diye bir şey yok.öyle olsa ilk besini o olmazdı bebeklerimizin.belki genetik faktörlerdir mesela tirodleri hızlı çalışıyordur.günde ikiden fazla kaka yapıyorsa metabolizması hızlı olabilir.yani sen veya eşin zayıfsanız çocukta öyle olacaktır.arkadaşımın oğlu günde beş kez kaka yapardı.ilk ayda beşyüz gram aldı sonra hiç almadı ama boyu uzuyordu ve dr mama önermemişti babası zayıf,boyu uzun demekki bu da boya verecek diyordu.eğer ishal den dolayı bir rahatsızlığı yoksa metabolizma faktörüdür bence.ha buarada ishal de diş çıkarma belirtisi olabilir.ya kızlar bence benim sütüm olmaması değil olay. kıyafetlerime falan çıkıyor durup durup sızlıyor göğüslerim açıp bakıyorum uçlarından süt damlıyor. bu arada humanayı içiyorum gerçekten faydalı diye düşünüyorum. ya benim sütüm yaramadı, ya da bebeğimin bi rahatsızlığı var dr. kontrolünde ortaya çıkacak. ben cumartesi gideyim diyordum ama 12. hafta dediniz kafam karıştı şimdi yarın gitmek gerek o zaman:26:
bir kere sütün yaramaması diye bir şey yok.öyle olsa ilk besini o olmazdı bebeklerimizin.belki genetik faktörlerdir mesela tirodleri hızlı çalışıyordur.günde ikiden fazla kaka yapıyorsa metabolizması hızlı olabilir.yani sen veya eşin zayıfsanız çocukta öyle olacaktır.arkadaşımın oğlu günde beş kez kaka yapardı.ilk ayda beşyüz gram aldı sonra hiç almadı ama boyu uzuyordu ve dr mama önermemişti babası zayıf,boyu uzun demekki bu da boya verecek diyordu.eğer ishal den dolayı bir rahatsızlığı yoksa metabolizma faktörüdür bence.ha buarada ishal de diş çıkarma belirtisi olabilir.
çok takıyorsun kafaya,fotolarında çocuk sağlıklı gözüküyor.inş.dr kontrolünde de öyle çıkar.aşıya gelince üçüncü ayın tam dolması gerek,hatta birkaç gün sonra olmalı.zaten sr randevu verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?