2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pufff saol tatlım..bilmiyorum ya başım hep sepet gibi dönüyor duruyor dönüyor..Keçi boynuzu pekmezi kan değerlerini anında toparlıyor canım tavsiye ederim..1 hafta sabah akşam kaşıkla hemen topluyor..

Benim de bugünlerde tansiyonum düşük gibi ya, sen kadar çok olmasa da. Benim normalde de tansiyonum hep düşüktür, hamilelikte de çok düşüktü.. :26:

Kutlu olsun oğluşunun yaşgünüüüüü

Ya hakikaten ne sıcak hava. Hep kokuyorum gibigeliyor. İsteyince banyo da yapamıyorum, normalde klimalar hep açık olurdu, şimdi açmıyoruz da, bebek var diye.. Napıcaz ya yaz boyıu açmıcaz mı? Cam pencere açık sürekli ama sıcak yine de..

Bugün de eşimin amcası gelip bizde kalacakmış kızlar.. Misafir ağırlaması bile zor, bi de yatılı kalacak. Kayınvalidemde kalıyodu iki gündür, yarın sabah uçağı varmış, öncesinde de bir gün bizde kalacakmış. Kayınvalidemin bizde kalmaya devam et demesi gerekmez mi Allahaşkına, karısı da yok, ne işi var adamın bizim evde ya üf:84::84: Üstelik akşam misafirliğine geldğinde bile aç, bizde yemek yerken ne pişircem bilmem, ne güzel kendi yemeğimizi ayarlamıştım yaa

şekerim senle aynıyız ben kalkan kullanıyorum sütlerim içini dolduruo ama geçen ay kızım 2 haftada 250 gr almıştı.bu 2 hafta almış daha ii çok şükür.ben kaç kere yazdım ama şuna bağlıorum azz aldığıdönemde gene sütüm çoktu ama yağsız ve sulu yani kalitesizdi çünkü o ara kafayı kilo vermeye takmıştım çok yemiodum ama bol sıvı alıodum..olmadı..demekki yiyecekmişim dedim ve şimdi çılgınlar gibi yiyorumfena değil çok şükür çok ii deil ama günde 2 kere de mama veriorum cnm..

ben yiyemiyorum işte canım hiçbişi istemiyo zorla yiyince de çıkarıyorum dr. a gidince uzun uzun anlatcam bakalım ne diyecek? bende mama veriyorum. 15 günde mamayla deneyeceğim bakalım bi değişme olacak mı durumu ne olacak? duruma göre mamayı keser yada vermeye devam ederim. hani allah korusun çocuğun bi rahatsızlığı çıkar ondan almamış derler gerekirse mamayı keserim ama çocuk sağlıklıdır mama da kilo aldırmıştır devam ederim. bi sabah bi akşam veriyorum zaten. mümkün oldukça da emziriyorum. ben reflüden şüpheleniyorum bakalım dr. ne diyecek?

Saol canım..Evet sorma yaka paça açık halde geziyorum bende işler biraz zor yetişiyor ütü felan zorlanıyorum artık yemek de yarım yamalak yapmaya çalışıyorum (( kendimden geçtim gibi bişi saç baş dağınık inan bazen ayna da bakıyorum bu ne ya diyorum kızıyorum kendime ama ama ama iştee

selam şekerler ayy nasıl özlemişim burayı görmeyeli görüşmeyeli neler oldu acep gecmişe bir dalış yapmam lazım ama ne zaman nasıl orası muamma bu küçük cadıyla

dün aksam yazacaktım cimcime fırsat vermedi gene araya kaynak yapmadan yazayım bizden haberleri
üc aylık bebekle tatile gitmek..güzel miydi zor muydu degdi mi degmedi mi düşünüyorum da cevap bulamıyorum bildigim tek sey cok ama cok yorgunum..yanı tatil yorgunlugumu almadı arttırdı orası kesin..giderken esimle ben ortak tek bir valiz yaptık..abartmıyorm bagajın tamamı ve ön koltuk tamamen kızın esyalarıyla doluydu..bız zor bebegiz malum..mama yaptımı yemesı saatler surdugunden sureklı mamaları dökmek zorunda kaldıgımdan iyi bir biberon stogu sart bize yetısılmıyor temızlıgı cunku..haliyle bir düzine biberon..en büyügünden mama kutuları..mama icin cifter termos su..sterilizatör..su kaynatmaya kettle..olmayan sütü sagmaya pompa..bebek arabası bezi cantası alt degstrmek ıcın minderi..ayyyy araba arabalıktan cıktı yeminle..bunları otel odasına tası ser topla dısarı her cıkısta canta hazırlma derdi ne kaldı ne gerek bilmem ne düşün düşün moktur işin hesabı..otel tam pansıyon olmasına ve bol ara ögünlü olmasına ragmen hep yemeklerin son n bes dakkasına yetısmeyı basarmak da oldukca zordu..tam oturup aylardır hasret kaldıgım yemeklerı yıycem dıye sevınırken ciyaklayan bir kuzuyla hic sıcak yemek nasip olmadı o ayrı tabi..benim sıpa yaklasık yirmi gündür yemeyi redddedyor malum beslenme sorunumuz devam edıyor..bu sebeple deniz cafeterya havuz lokanta bahce balkon trihi eser plaj nerede olursa hep elimde biberon belki yer umuduyla belimi bükmüş vazıyette gezdigimi hatırlıyorum sadece..ha gün boyu ne kadar yedi ne kadar daha yerse günlük minimum ihtıyacını karsılamıs olcak hesaplarıyla calkalanan beynimin agrısını da unutmamak lazım..tam yedırdım biraz olsun ohh be derken fosss diye üstümze basımıza sacılan kusmukları hic anlatmya gerek yok..haa bir de yaslı teyzesinden üc yasındaki bebesine kadar gördükleri her kösede kızımı ellemeye kalkan tanımadık yakınların(!) ısralı sevgi gösterilerinden kacma calısmaları da var tabii..giderken de dönerken de oto koltuguna oturmak ıstemeyen yolda uyuma huyunu da tarihe gömen sakinleşmesi icin bir bes yüz km boyunca benim parmagımı tutması gereken minik cimcimemin yol arkadslıgından da bahsetmeden olmaz..

bu bahsi gecen özetten yola cıkarak bi resim belirdiyse zihninizde işte bizim tatilimiz de öyle geçti el kadar bebeyle..
sonuc agzımın payını aldım mı aldım tabii..yanıma kar kalan tek sey karnımın uzun süre sonra adam akıllı doyması oldu..malum minik cadı sayesinde yemek bulmak fazlasıyla lüks olunca

aaahh canım benim sen bir tek kendinimi öyle sanıyorsun valla evdi,yemekti,bulaşıktı derken kendimize vakit ayıramıyoruz ee bide meleklerimiz var tabii mümkün olmuyo kendine zaman ayırmak

aaahh canım benim sen bir tek kendinimi öyle sanıyorsun valla evdi,yemekti,bulaşıktı derken kendimize vakit ayıramıyoruz ee bide meleklerimiz var tabii mümkün olmuyo kendine zaman ayırmak

e maaşallah tebrikler diyorum canım

bunu hak ettin

BEn yemek de yapamıyorum bazen inan ( Allah razı olsun eşim üzüldüğümü görünce sıkma canını bişey olmaz karnımız doyuyor mu doyuyor diyor..Eğer böyle olmasa bilmem artık kaç parçaya bölünürdüm..Başım dönüyor yine yemek yapmadım ütü var 2 sepet oyy oyyyy

ayyy maşallah de
ideal bebek :)
gözünüz aydın canım inşallah sorunsuzca çıkarıverir.

canım bence hiç dokunma, Allah başka sıkıntı vermesin.
geçmiş olsun canım
oğluşununda doğum günü kutlu olsun.

gaz sancısı(( kıyamam bebişlere yaaa
bizde de çok oluyor

canım medelanın haberman biberonunu al çok rahat oluyor
bebeğin ağzına sıkıyorsun, o da yutuyor. benim kızda hiç yemiordu onu bi süre kullanmştım.
Allah sabır versin canım. İnşallah en kısa zamanda düzelir

geçmiş olsun..
inşalah kilo almıştır bebişin cnm
bende bakımsız yaka paça açık geziorum.yüzümdeki yorgunlukta cabası
yine de güzelmiş:)
bende hamileyken de bebek doğduğunda tatile gitmeyi planlardım.
ama dün 1 saatliğine gittiğim avm de
kızımın yaşattığı kriz evin önünden başka bi yere gitmemem gerektiğini fazlasıyla hatırlattı.

ahhh canım yaa, okurken o kadar yoruldumki anlatamam
ben hayretler içindeydim tatile gidiyorum diyince ve çok merak ediyordum bebişinle nasıl bir tatil geçireceksin veeee aynen tahmin ettiğim gibi olmuş,
k validemlere gidiyoruz ve kendimizi evimize zor atıyoruz bebekle,valla yine de bravo sana ben asla cesaret edemem tatile.

Ben de tatilini merak ediyordum canım, bence her şeye rağmen güzel olmuş,tebrikler valla Her şeyi geç, değişiklik yeter, artık tatillerimiz hiç eskisi gibi olmıycak

valla bana da iyi bir ders oldu diycem de benim dötüm durmaz oturdugu yerde ev de basıyor beni aranırım gene muhakkak orası kesin:))
ama işin gercegi tatil kısmı bebekle zor belkı yasında falan olsa daha rahat olurdu kımbılır onu da seneye görcez nasipse

hehe canm normalde ben de cesaret edemezdm de dedemizin ikramı olunca hayır dıyemedık gittik ama cidden zor ve yorucu oldu
ay kayınvaldeme gidince demişin of bizim bir de o kabusumuz var elli tane tatil macerasını aratır bana kesin

Ben de tatilini merak ediyordum canım, bence her şeye rağmen güzel olmuş,tebrikler valla Her şeyi geç, değişiklik yeter, artık tatillerimiz hiç eskisi gibi olmıycak

ayy ne cok tebrik aldım kendimi bişey sanarım simdi uzun zamn sonra övgü almak da güzelmiş
tabiki hava degısım güzel oluyor o baska ama eskisi gibi olmaycagı kesin bişeylerin buna da sükür

tatil boyunca her sıkayet ettigmde söyledgım tek bir cümle vardı :
yok yok emen bebek olsaydı hersey bu kadar zor olmazdı

Uykum çok var yemek yapmadım ütü beni bekliyor başım dönüyor acıktımmm veee yorgunluktan ölüyor gibiyim..Ben gidiyorum kızlar oğlumun yanına girip yatacağım =)) Bebişlere bol öpücükler

maşalah canım oğluna doğum günü kutlu olsunn
okurken yoruldummmmm canım yaaaa

ayyy 2 sepette bende varrrrr(((((
Uykum çok var yemek yapmadım ütü beni bekliyor başım dönüyor acıktımmm veee yorgunluktan ölüyor gibiyim..Ben gidiyorum kızlar oğlumun yanına girip yatacağım =)) Bebişlere bol öpücükler

geçmiş olsun canımmm ya

o zaman direkt bir ilişki yok diyebiliriz galiba, annem doğumdan 2-3 ay sonra adet olmuş ben de olurum yakında artık:)

selam kızlar herkese...nasılsınız?ben nehir hanımın keyfine göre hareket etmekle meşgulüm:)))

ama geçiyor yarın 12. haftayı. dr bana 3 bitip 4. aya girince yapacağız dedi:26:
bana sağlık ocağında ya 2 ay aşılarının olduğu gün ya da ondan tam bir ay sonra dediler.2.dozu ise ondan tam 2 ay sonra..
benim de tansiyonum düşüktü.demir hapı ve harnup sayesinde dengeledi canım darısı başına..

ohh maşallah güzel bir anı olmuştur yinede:)biz de antalyaya gidicez temmuzda ama benim memleketim olduğu için şanslıyım azıcıkannemler bakar bebişime..

Emiri yıkadık babasıyla karnınıda doyurdu 8 de uyudu.9 da uyuyoru gitgide erkene çekiyor saatini.Ee tabi sabahta erkene çekiyor(sabah 6)Ama akıllıcık benim oglum Dönence almak istiyoruz.Eşim frech anladınız işte o marka en iyisi onu alalım diyor.3 tane klasik müzik ve ninni çalıyor,ayıcıkları var ve kaanlıkta tavana ışıklı yansıması var.139 tlSizler dönence aldıınız mı?Bana tavsiye edeceginiz bi marka var mı arkidişler?

benimde tahammülüm yok öyle durumlara canım geldimi misafiriniz

mis koktu emir demek koklarsın yerime ebrucum bende Fisher Price.ın dönencesini beğemiştim ama almadım ilgisini çekmezse diye ucuz bişey aldık ama peluşdan 5dakika bakıyor sonra sıkılıyor canım mert bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…