2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim kızı da babası hep beyaz gürültü ile uyutuyo. Ilk zamanlar pembeyi seviyodu Defne de, şimdi beyaza geçtik çok ise yarıyor valla

aaaaa hiçç kimsecikler yok herkez hürremi izliyo erhalde
ben burdayım balkon sefası yapıyorduk ev çoooooook sıcak canım
bizimkine ne fayda bende dinletmiştimde anlamadı malesef paylaşım için sağol
Geldi Damlacim ya. Eşim kıza baktı, ben yemeğe giriştim, onlar yedi, yediğimi de anlamadım, şimdi içeri geldim ben, kızı emzirmeye. Bakalım kahve çay ne zaman yapabilcem

belki gelmemiştir dedim bende 1gün için bir sürü iş çıktı sana tatlım:26::26:

Ay Allah biliyor, biz de son ana kadar gelmez mi ki demiştik ama olmadı bir de sabah ta havaalanına götürecek eşim. Kısmet napalım

ooohh emir şehzade yarı uykuyu çıkardı ben hala hürremi izliyorum.Sanki gece gelip hürrem bakacak çocugaKendikilerine bakamayan benimkine nasıl baksın

mis koktu emir demek koklarsın yerime ebrucum bende Fisher Price.ın dönencesini beğemiştim ama almadım ilgisini çekmezse diye ucuz bişey aldık ama peluşdan 5dakika bakıyor sonra sıkılıyor canım mert bey

Saol canım.Boşuna fazla vermeye gerek yok demmkki ya emirde bakmazsa ne lüzumu var dimi ama.

kızlar biz wc eğitimimize erken başladık bugün merti lavobaya tuttuk çişşş çişşş dedik suyu açtık neyse yapmıcak diye içeri götürdük koltuğa koyduk altını bağlıcaktı annem üzerine çişini yaptıama bu test edilmiş annemler abime bu şekilde yapa yapa 6ayda gündüz bağlamıyormuş 9aydan sonra gecede bağlamamış erkek anneleri şanslı bu konuda sanırım

ne güzel muhabbetler olmuş buradaben adres toplayayım derken buara hepsini kaçırıyorumama bittiğinde herşeye değecek inşallah:93::93::93::93:

ne güzel muhabbetler olmuş buradaben adres toplayayım derken buara hepsini kaçırıyorumama bittiğinde herşeye değecek inşallah:93::93::93::93:

bu çekilişin mimarısın canım benim çok sağol evet bittiğinde değmiş olcak inşallah ama gelen cicilerin resimleride eklenirse dahada güzel olur değilmi

herkese slmlaaaaaarrrrrr
kızımdan ancak vakit buldum herkesin bebeği benim kızım gibi mi
ev işi yapmayı unutacağım yemek yapabilirsem ne ala
hep ilgi istiyo. şimdi de yumruları hep ağzında. emzik tatmin etmiyo.
damakları kaşınıyo sanırım. diş kaşıyıcı araştırdınız mı?
bir önerisi olan var mı?

iyi geceler biz yıldızcım annem olmayınca acaip zorlanıyorum nete bile zor giriyorum düşün beşik sallarken girebiliyorum ben almadım damak kaşıyıcı felan
evet damlacım kesinlikle fotoğraf çok çok iyi olur.ben merak ederim zaten tüm cicileri

bene çooooooook merak ederim

Ooohh erkenden başlanmış.siz öyle yaparsanız mertte size böyle oyun oynar işteAma cidden erkenden alıştırmak lazımmış.Üşenmeyip erkenden tuttup alıştırmamız lazım.Beller kopucak ama napalım.Yoksa bi daha alışmayınca bizim komşunun çocugu gibi 2 yaşında bez takkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…