kızlar benim kız beyaz gürültü eşliğinde uyuduve o sesi duyunca dalıyor kendi kendine bakınıyot aslında koliği olan bir bebek değil ama en azından başına beni istemiyor.deneyebilirsiniz ama benim kız en çok pembe gürültüyü sevdi.Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
benimde tahammülüm yok öyle durumlara canım geldimi misafiriniz
kızlar benim kız beyaz gürültü eşliğinde uyuduve o sesi duyunca dalıyor kendi kendine bakınıyot aslında koliği olan bir bebek değil ama en azından başına beni istemiyor.deneyebilirsiniz ama benim kız en çok pembe gürültüyü sevdi.Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
ben burdayım balkon sefası yapıyorduk ev çoooooook sıcak canımaaaaa hiçç kimsecikler yokherkez hürremi izliyo erhalde
bizimkine ne fayda bende dinletmiştimde anlamadı malesef paylaşım için sağolkızlar benim kız beyaz gürültü eşliğinde uyuduve o sesi duyunca dalıyor kendi kendine bakınıyot aslında koliği olan bir bebek değil ama en azından başına beni istemiyor.deneyebilirsiniz ama benim kız en çok pembe gürültüyü sevdi.Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
Geldi Damlacim ya. Eşim kıza baktı, ben yemeğe giriştim, onlar yedi, yediğimi de anlamadım, şimdi içeri geldim ben, kızı emzirmeye. Bakalım kahve çay ne zaman yapabilcem
ben burdayım balkon sefası yapıyorduk ev çoooooook sıcak canım
bizimkine ne fayda bende dinletmiştimde anlamadı malesef paylaşım için sağol
belki gelmemiştir dedim bende 1gün için bir sürü iş çıktı sana tatlım:26::26:
Ay Allah biliyor, biz de son ana kadar gelmez mi ki demiştik ama olmadıbir de sabah ta havaalanına götürecek eşim. Kısmet napalım
ooohh emir şehzade yarı uykuyu çıkardı ben hala hürremi izliyorum.Sanki gece gelip hürrem bakacak çocugaKendikilerine bakamayan benimkine nasıl baksın
mis koktu emir demek koklarsın yerime ebrucum bende Fisher Price.ın dönencesini beğemiştim ama almadım ilgisini çekmezse diye ucuz bişey aldık ama peluşdan 5dakika bakıyor sonra sıkılıyor canım mert bey
Saol canım.Boşuna fazla vermeye gerek yok demmkki ya emirde bakmazsa ne lüzumu var dimi ama.
ne güzel muhabbetler olmuş buradaben adres toplayayım derken buara hepsini kaçırıyorum ama bittiğinde herşeye değecek inşallah:93::93::93::93:
iyi geceler biz yıldızcım annem olmayınca acaip zorlanıyorum nete bile zor giriyorum düşün beşik sallarken girebiliyorumherkese slmlaaaaaarrrrrr
kızımdan ancak vakit buldum herkesin bebeği benim kızım gibi mi
ev işi yapmayı unutacağım yemek yapabilirsem ne ala
hep ilgi istiyo. şimdi de yumruları hep ağzında. emzik tatmin etmiyo.
damakları kaşınıyo sanırım. diş kaşıyıcı araştırdınız mı?
bir önerisi olan var mı?
evet damlacım kesinlikle fotoğraf çok çok iyi olur.ben merak ederim zaten tüm cicileri
kızlar biz wc eğitimimize erken başladıkbugün merti lavobaya tuttuk çişşş çişşş dedik suyu açtık neyse yapmıcak diye içeri götürdük koltuğa koyduk altını bağlıcaktı annem üzerine çişini yaptı ama bu test edilmiş annemler abime bu şekilde yapa yapa 6ayda gündüz bağlamıyormuş 9aydan sonra gecede bağlamamış erkek anneleri şanslı bu konuda sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?