2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar
uzun uğraşlar sonucunda eymen paşayı uyutmayı başardım...
birkaç gündür iyiydi neden yine eskisi gibi oldu anlayamadım

Damlacım sen nneden mertin resmini koymadın.Ben ve benim gibi face olmayanlar meraktan çatlasın diyemiBütün resim koymayan annelere sesleniyorummmmmmmm.Bizleri miniklerden mahrum bırakmayın ama günah

zor canım büyüyünce wc eğitimi eşimin yiğenleride bez takıyor teki 3yaşına giricek düşün zorlanıyorlar alıştırmak için

canım seni altta gördükçe hemen yazıyorum canım.kullanıcı kontrol paneline girdiğinde sol tarafta ayarlar bölümü var oradan seçeneklerimi düzenle bölümüne girersen özel mesaj ayarlarını bulacaksın ve açık konuma getireceksin.böylece özel mesaj alabilirsin.senin forumdaki toplam mesaj sayın 100 olduğunda sende özel mesaj gönderebilirsin canım.birde facede hangi pınar olduğunu kestiremedim ben.sen ilknur özçelik e ark isteği gönderirsen sevinirim canım

Dün saolsun annecim bütün halılarımı yıkadı,camları ve yerleri sildi.Akşam ütüleri ben yaptım.Bugünde banyoyu tualeti temizledim.Ooohh evim çiçek gibi olduAma ne kadar dayanır orası meçhul

tatlım merhaba nasılsınız ogluşun nasıl selam arkadaşlar nasılsınız aralarda ugruyorum gecende girdim tanıdık kimse yoktu
biz iyiyiz canım.burada bir hediye çekilişi düzenledik bu aralar onunla uğraşıyorum.siz neler yapıyorsunuz oğluşunla tatlım

Dün saolsun annecim bütün halılarımı yıkadı,camları ve yerleri sildi.Akşam ütüleri ben yaptım.Bugünde banyoyu tualeti temizledim.Ooohh evim çiçek gibi olduAma ne kadar dayanır orası meçhul
gülegüle kirlenin ebrucum.ahhhhh ahhhh bende istiyorum öyle dipten bir temizlik....

biz iyiyiz canım.burada bir hediye çekilişi düzenledik bu aralar onunla uğraşıyorum.siz neler yapıyorsunuz oğluşunla tatlım

çalışıyorum ygun tempo eve emzirmeye günde 4 kez geliyorum süt sagıyorum akşam baygın yatıyorum şükür oglan 22 de yatıyuo sabah 7 ye kadar tık yok yoksa pil mil kalmayacak bende bitecemm yahyamız büyüdümü sıkıntı yok degilmi tatlım inş.

evet haklısın canım

slm eylülcüm...mart bebişlerinin abisi oğluşun nasıl

canımsın bu akşam tanıdıgım arkadaşlar burada tatlım facede beni ekle digerinin şifresi gitti acamıyorum yeni actım ekle beni özledim sizleri bebişiniz nasıl biz yuvarlasnıp gidiyoruz2 gün sonra tam 4 aylık oluyoruz teyzesi aşımızda var şükür allaha sizden ne haberler sütün varmı emziriyorsun demi benim ufaklık sırt üstü yatarken bei bakıyorum yüzü koyun dönüyo şaşırttı beni

canım benim....
bende 12 gün sonra başlıyorum çalışmaya.tüm süt iznimi biraraya toplayıp öğlen 2 de döneceğim işten.yahya hep mama yediği için sorun olmayacak sık sık uğrayamamam sanırım.bakalım yaşayıp göreceğiz.kusmalarımız dışında sorunumuz yok Allaha sükür.onada alıştık iyice zaten artık canım.

Saol canım.İçim içimi yiyordu ama elden ne gelir emirle ugraşmaktan üstten üstten yapıyordum iyi geldi banada

selam canım nasıls vala bende de temizlik vardı sorma sonunda boya halılar temizlikler bittii şimdi tatil zamanı hafta sonları gezecem ama deniz cocugma erken mi, bilmiyolrum ya sen gidecen mi tatile denize ufaklık nasıl
üzüyormu bakalım annesini

çok üzüldüm hayırlısı olsun süt almadıgına cok üzüldüm ama var ya ilk bir ay yıl gelecek işe başladıgında çok özleyeceksin nefes almadan geliyordum evee benim işim daha zor süt var ama pilim bitmek üzere kesmeyede kıyamıyorumm olsun annesi çok şükür oldular büyüyecekler sağlık sıhhatle inş..

Çalışan arkadaşlarıma Rabbim sabır ve kolaylıklar versin.Çok zor olsa gerek bebişlerden ayrı kalmak.Rabbim onunda kolaylıgını verir.Yatayım artık kızlar hepinize bol bol tatlı tatlı uykular tabi miniklerinizede

Damlacım sen nneden mertin resmini koymadın.Ben ve benim gibi face olmayanlar meraktan çatlasın diyemiBütün resim koymayan annelere sesleniyorummmmmmmm.Bizleri miniklerden mahrum bırakmayın ama günah
profil resmimde var canım koydum topiğe eklemedim sadece
iyi geceler kızlar
uzun uğraşlar sonucunda eymen paşayı uyutmayı başardım...
birkaç gündür iyiydi neden yine eskisi gibi oldu anlayamadım

iyi geceler neslihancım facedesi artık giriyormusun gruba eklicektim seni ama eşinin adı diye hep o giriyorsa bayan ve bebek muhabbeti olamz diye eklemedim

bizde seni özledik canım...Allaha şükür emziriyorum canım eee senin bebişin tam hareketli zamanları artık daha ne numaralar yapıp şaşırtıcak seni
profil resmimde var canım koydum topiğe eklemedim sadece

iyi geceler neslihancım facedesi artık giriyormusun gruba eklicektim seni ama eşinin adı diye hep o giriyorsa bayan ve bebek muhabbeti olamz diye eklemedim

damlacım yeni açabilirim ozaman haber vericem buradan onu eklersin tatlım

tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…