2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel muhabbetler olmuş buradaben adres toplayayım derken buara hepsini kaçırıyorumama bittiğinde herşeye değecek inşallah:93::93::93::93:

tüh ya ben katılamadım çekilişe, hediye gönderim zamanında tatilde olacaktım o yüzden katılmamıştım. ama sonradan tarihmizi 2 hafta sonraya aldık. katılsam olurmuş yani. yine kaçırdım çekilişi, kısmet olmadı bir türlü. çok güzel bir işe girişmişin canım, tebrik ederim. ben de sizlerin hediye fotolarınıza bakarım artık napim

biz büyük kızımda kurmalılardan alıp kullanmıştık,onların fiyatları oldukça makul. dönen renkli bir cisim olması yetiyordu sanırım ona. şimdiki bebeğim park yatağının dönencesine bakıyor ve çok heyecanlanıyor. müziğiyle de geceleri uyutuyorum. sanırım çok seçici değil benim kızlarım.

aslında benim görüşüm şöyle, dönenceye ilgi duyacaksa hangisi olursa olsun beğenip bakar ve ilgilenir canım, ilgi duymayacaksa da istersen en pahalısını süslüsünü al yine bakmaz..

iyi geceler gizlarrrr
herkes iyidir INSALLAH...
bu gün disarilarda gezmedeydik,,artik alistim,hep cikip yürüyüs yapacam,,
hem yakisiklimda seviyo disariyi
bu gün banka isimiz vardi,bizimle 2 saat bankada oturdu,kucagimda etrafi izledi ,bi baktim kucagimda uyumus bitanem benim
ayyy asigim ben minik erkegime
hic üzmüyo beni,mamasini hazirlarken bazen huzursuzlaniyo,bekle annecim birazdan geliyorum diyorum susup beni bekliyo,sanki anliyo
deminde attim besigine gittim mutfakta isim vardi,bi geldim uyumus
gidgide uysallasiyo benim askim
MASALLAH diyelim teyzeler

profil resmimde var canım koydum topiğe eklemedim sadece

iyi geceler neslihancım facedesi artık giriyormusun gruba eklicektim seni ama eşinin adı diye hep o giriyorsa bayan ve bebek muhabbeti olamz diye eklemedim

tatlim su face e bende üye oolmak istiyom,tabi nasil oluyoki? hayrina bi yardim ;D

Son düzenleme:
benim gibi çekilişe katılmak isteyip de katılamamış olan var mı? varsa yazsın da sona kalanlar arasında mini bir çekiliş yapılsın

Bugün nasılsınız yorgun bacılarım:)
Dün lc vaikikiden çok tatlı bir çıtçıtlı badi aldım yolunuz düşerse alın diye hemen koşup size yazasım geldi:)
Üzerinde "annemi çok seviyorum" yazıyorum bir de kız bebeği resmi var yaniiii pemiş olduğuna göre kız anneleri için mavisini görmedim tatlılar.
Her aylığından vardı ben en minnağını aldım, 8.90 tl, öpüldünüz:)

Fikrimi çalmışlar(!) :)) Ben babaLar gününde oğLuma babamı çok seviyorum yazan bir tişört yaptıracaktım eğer orda varsa yaptırmama gerek kalmayacak gidip bir bakayım :)

arkadaşlar ben bu güne kadar emzirirken diğer göğsüme kalkan takıyordum akıyor diye artık akmamaya başladı ve sütümün rengi açılmaya başladı tadıda eskisi gibi şekerli değil normal mı yoksa sütün kalitesi mi azalıyor yardım edin lütfen........

tünaydın mart annişleri. günaydın diyecektim ama komşum gelince anca selam verebildim.
rota aşısı konuşulmuş. ben 2. ay aşıları ile yaptırdım. doktor 1 ay sonra gel dedi. burda çok farklı zamanlardan bahsedilmiş. bu zaman farklılıklşarı normal mi

Selamlar, geçmişten alıntılayamadım doğumgünümüzü kutlayan herkese çok teşekkürler. 20 kişi falan vardı, akşam da 8 kişiyi yemeğe aldım neyse herkes bir el attı topladık ettik, bu telaş da böylece bitti.

Bugün itibari ile işe dönüş yaptım, hatta şu an işten yazıyorum Süt izinlerimi cumaya toplamak için dilekçe verdim, haftaya da bir gün SSK'ya gidip doğum belgesi falan götürmem lazım. Hiç işe başlayasım yok, böheööe. Yıllık iznimi de alacağım bir süre, bakalım temmuz sonuna kadar ne toparlayabilirsem.

Canım benim kızı da babası hep beyaz gürültü ile uyutuyo. Ilk zamanlar pembeyi seviyodu Defne de, şimdi beyaza geçtik çok ise yarıyor valla

Beyaz gürültü hayatta en sevdiğim şey :) Oğlumda resmen kurtarıcımız olmuştu, hala da mp3ten çalan o sesle uyur, eskiden kendi kendine uyuması için kullanıyordum, şimdi evin içindeki gürültüleri duyup uyanmasın diye kullanıyorum gündüzleri. Ben de uyuyorum bazen o seste, nasıl uyunur diyordum ama çok şahane uyunuyormuş valla. Kız da gündüz uyurken abisinin çığlıklarını duyup uyanmasın diye kullanıyorum, evde her yerimiz hoparlör

Fikrimi çalmışlar(!) :)) Ben babaLar gününde oğLuma babamı çok seviyorum yazan bir tişört yaptıracaktım eğer orda varsa yaptırmama gerek kalmayacak gidip bir bakayım :)

bak bu benim aklıma gelmemişti güzel fikirmiş canım, ben de senden çalayım, ama bulunduğum ilçede böyle şeyler yapan yerler yok , babalar gününde ne yapacam bilmiyorum, kızımın eline kağıt tutuştursam güzel şeyler yazıp, kolayıma gelir heralde kih kihh:)
hımm G.Antepteyken joker mağazasında da I love mom ya da dad 'li mama önlükleri vardı sanırım hatırlıyorum da. İnşallah bulursun canım mavisini bulursan kaçırma, bu alttan çıtçıtlı kısa kollu badilerden. Türkçe yazması hoşuma gitti benim de:)

tadına ben hiiç bakmadım nasıl acaba tadı diyenler oldu kendi içimden bir sıvı yaa ne kadar bebeğe versemde cesaret edemedim, demek şekerli bir tadı var öğrenmiş oldum.
zannetmiyorum neden kalitesi azalsın canını sıkma hemen, bazen geceleri çok yoğun oluyor süt üretimi gündüz sulu gibi oluyor ben de kalkan kullanıyorum.

merhabalar tatlı anneler..bugun doğum iznim bitti doktoruma gittim 10 gün rapor aldım sonra bi 10 daha alıp dönemi kapatıcam inşş...işe başlayan annelere kolaylıklar diliyorum çok zor olsa gerek ben şimdiden eylülü düşünüp nasıl bırakıcam kuzumu diye üzülüyorum..çalışmak zor ya..eşime hep diyorum senin 5 bin lira maaşın olsa ben çalışmazdım diye:) çokta ciddiyim aslında bu konuda evi sevdim ben..:) heleki bebeğimle beraber ne güzel ya..ama hayat şartları malum çalışmam lazım üzcretsiz izin bile alamam malesef taksitler krediler borçlar masraflar amannn..

öğretmensin herhalde sende. benim de raporum bugün bitti. 10 gün rapor alacağım. seminer döneminde kızımı da götüreceğim okula. aynen eylül de nasıl bırakacağım diye düşünüp duruyorum. ben bakmaya kıyamıyorum bakıcıya nasıl vereceğim bilemiyorum. annem gelsin diye dua ediyorum.

merhaba annecikler, inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir.. bi kaç gündür çoook yoğunum, dikişlerim düzeltildi dün.. ama bayağı sıkıntı yaptım, az kalsın vaz geçiyordum düzeltilmesinden..

normalde kızım günde 2 defa mama alıyordu ama yaklaşık 4-5 gündür ağızına almıyor biberonu... ne kadar uğraşsamda almıyor, sütün yetiyor sanırım...

bu nedenle dün hastaneye götürmek zorunda kaldım, yoksa evde bırakacaktım sabah 9da gittik, saat 16 gibi evdeydik, çoook yorucuydu ama atlattık çok şükür..

bide bebeğime sonunda oyun halısı aldım, keyfine göre bazen güzel oynuyor, bazen yüzüne bile bakmıyor, ağlıyor bizden şimdilik bu kadar

atanamadığıma sevinmiş mi olayım bu durumda yazdıklarınızı okuyunca evet yaa daha minicikler kimseye de güven olmuyor bu devir de. Yalnız seminerde arkadaşlarınız ya da müdür yard. diyecem idare edemez mi arada gidersin orda çocuk rahat eder mi?

Ayşecim çook çoook geçmiş olsun nasıl oldu operasyon uyudun di mi tam olarak, şu an iyi misin, ve artık çok dikkat etmen gerek değil mi wc bile olsa? Ama atlatmışsın yaa bu sıkıntı da geçer gider İnşallah. Oyun halısı hayırlı olsun minnağının:)

oooooooffffff ya benimde iznim bitiyor pazartesi işbaşı ama hiç gitmek istemiyorum miniğimi nasıl bırakıcam

canım çokk geçmiş olsun,dikkat etde dikişlerin enfeksiyon falan kapmasın,bebişin de güle güle oynasın üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…