ne güzel muhabbetler olmuş buradaben adres toplayayım derken buara hepsini kaçırıyorum ama bittiğinde herşeye değecek inşallah:93::93::93::93:
Emiri yıkadık babasıyla karnınıda doyurdu 8 de uyudu.9 da uyuyoru gitgide erkene çekiyor saatini.Ee tabi sabahta erkene çekiyor(sabah 6)Ama akıllıcık benim oglum Dönence almak istiyoruz.Eşim frech anladınız işte o marka en iyisi onu alalım diyor.3 tane klasik müzik ve ninni çalıyor,ayıcıkları var ve kaanlıkta tavana ışıklı yansıması var.139 tl Sizler dönence aldıınız mı?Bana tavsiye edeceginiz bi marka var mı arkidişler?
profil resmimde var canım koydum topiğe eklemedim sadece
iyi geceler neslihancım facedesi artık giriyormusun gruba eklicektim seni ama eşinin adı diye hep o giriyorsa bayan ve bebek muhabbeti olamz diye eklemedim
benim gibi çekilişe katılmak isteyip de katılamamış olan var mı? varsa yazsın da sona kalanlar arasında mini bir çekiliş yapılsın
Bugün nasılsınız yorgun bacılarım:)
Dün lc vaikikiden çok tatlı bir çıtçıtlı badi aldım yolunuz düşerse alın diye hemen koşup size yazasım geldi:)
Üzerinde "annemi çok seviyorum" yazıyorum bir de kız bebeği resmi var yaniiii pemiş olduğuna göre kız anneleri için mavisini görmedim tatlılar.
Her aylığından vardı ben en minnağını aldım, 8.90 tl, öpüldünüz:)
Canım benim kızı da babası hep beyaz gürültü ile uyutuyo. Ilk zamanlar pembeyi seviyodu Defne de, şimdi beyaza geçtikçok ise yarıyor valla
Fikrimi çalmışlar(!):)) Ben babaLar gününde oğLuma babamı çok seviyorum yazan bir tişört yaptıracaktım eğer orda varsa yaptırmama gerek kalmayacak gidip bir bakayım :)
arkadaşlar ben bu güne kadar emzirirken diğer göğsüme kalkan takıyordum akıyor diye artık akmamaya başladı ve sütümün rengi açılmaya başladı tadıda eskisi gibi şekerli değil normal mı yoksa sütün kalitesi mi azalıyor yardım edin lütfen........
merhabalar tatlı anneler..bugun doğum iznim bitti doktoruma gittim 10 gün rapor aldım sonra bi 10 daha alıp dönemi kapatıcam inşş...işe başlayan annelere kolaylıklar diliyorum çok zor olsa gerek ben şimdiden eylülü düşünüp nasıl bırakıcam kuzumu diye üzülüyorum..çalışmak zor ya..eşime hep diyorum senin 5 bin lira maaşın olsa ben çalışmazdım diye:) çokta ciddiyim aslında bu konuda evi sevdim ben..:) heleki bebeğimle beraber ne güzel ya..ama hayat şartları malum çalışmam lazım üzcretsiz izin bile alamam malesef taksitler krediler borçlar masraflar amannn..
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar, göbek egzersizlerine başladınız mı??? Bu göbekler bölemi kalacak yaaa(
öğretmensin herhalde sende. benim de raporum bugün bitti. 10 gün rapor alacağım. seminer döneminde kızımı da götüreceğim okula. aynen eylül de nasıl bırakacağım diye düşünüp duruyorum. ben bakmaya kıyamıyorum bakıcıya nasıl vereceğim bilemiyorum. annem gelsin diye dua ediyorum.
merhaba annecikler, inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir.. bi kaç gündür çoook yoğunum, dikişlerim düzeltildi dün.. ama bayağı sıkıntı yaptım, az kalsın vaz geçiyordum düzeltilmesinden..
normalde kızım günde 2 defa mama alıyordu ama yaklaşık 4-5 gündür ağızına almıyor biberonu... ne kadar uğraşsamda almıyor, sütün yetiyor sanırım...
bu nedenle dün hastaneye götürmek zorunda kaldım, yoksa evde bırakacaktımsabah 9da gittik, saat 16 gibi evdeydik, çoook yorucuydu ama atlattık çok şükür..
bide bebeğime sonunda oyun halısı aldım, keyfine göre bazen güzel oynuyor, bazen yüzüne bile bakmıyor, ağlıyorbizden şimdilik bu kadar
merhaba annecikler, inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir.. bi kaç gündür çoook yoğunum, dikişlerim düzeltildi dün.. ama bayağı sıkıntı yaptım, az kalsın vaz geçiyordum düzeltilmesinden..
normalde kızım günde 2 defa mama alıyordu ama yaklaşık 4-5 gündür ağızına almıyor biberonu... ne kadar uğraşsamda almıyor, sütün yetiyor sanırım...
bu nedenle dün hastaneye götürmek zorunda kaldım, yoksa evde bırakacaktımsabah 9da gittik, saat 16 gibi evdeydik, çoook yorucuydu ama atlattık çok şükür..
bide bebeğime sonunda oyun halısı aldım, keyfine göre bazen güzel oynuyor, bazen yüzüne bile bakmıyor, ağlıyorbizden şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?