Ayşecim çook çoook geçmiş olsun nasıl oldu operasyon uyudun di mi tam olarak, şu an iyi misin, ve artık çok dikkat etmen gerek değil mi wc bile olsa? Ama atlatmışsın yaa bu sıkıntı da geçer gider İnşallah. Oyun halısı hayırlı olsun minnağının:)
teşekkür ederim canım, evet uyudum, narkoz verildi... doktorum dikiş atmamış, yakıyla yakmış... rahim içinde kanama varmış, zor durdurmuş, bu kadar zor olacağını tahmin etmedim dedispiral takılacaktı, o yüzden takamamış... 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var, hayırlısı bakalım
merhaba annecikler, inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir.. bi kaç gündür çoook yoğunum, dikişlerim düzeltildi dün.. ama bayağı sıkıntı yaptım, az kalsın vaz geçiyordum düzeltilmesinden..
normalde kızım günde 2 defa mama alıyordu ama yaklaşık 4-5 gündür ağızına almıyor biberonu... ne kadar uğraşsamda almıyor, sütün yetiyor sanırım...
bu nedenle dün hastaneye götürmek zorunda kaldım, yoksa evde bırakacaktımsabah 9da gittik, saat 16 gibi evdeydik, çoook yorucuydu ama atlattık çok şükür..
bide bebeğime sonunda oyun halısı aldım, keyfine göre bazen güzel oynuyor, bazen yüzüne bile bakmıyor, ağlıyorbizden şimdilik bu kadar
Selamlar, geçmişten alıntılayamadım doğumgünümüzü kutlayan herkese çok teşekkürler. 20 kişi falan vardı, akşam da 8 kişiyi yemeğe aldım neyse herkes bir el attı topladık ettik, bu telaş da böylece bitti.
Bugün itibari ile işe dönüş yaptım, hatta şu an işten yazıyorumSüt izinlerimi cumaya toplamak için dilekçe verdim, haftaya da bir gün SSK'ya gidip doğum belgesi falan götürmem lazım. Hiç işe başlayasım yok, böheööe. Yıllık iznimi de alacağım bir süre, bakalım temmuz sonuna kadar ne toparlayabilirsem.
Beyaz gürültü hayatta en sevdiğim şey :) Oğlumda resmen kurtarıcımız olmuştu, hala da mp3ten çalan o sesle uyur, eskiden kendi kendine uyuması için kullanıyordum, şimdi evin içindeki gürültüleri duyup uyanmasın diye kullanıyorum gündüzleri. Ben de uyuyorum bazen o seste, nasıl uyunur diyordum ama çok şahane uyunuyormuş valla. Kız da gündüz uyurken abisinin çığlıklarını duyup uyanmasın diye kullanıyorum, evde her yerimiz hoparlör
Fikrimi çalmışlar(!):)) Ben babaLar gününde oğLuma babamı çok seviyorum yazan bir tişört yaptıracaktım eğer orda varsa yaptırmama gerek kalmayacak gidip bir bakayım :)
merhabalar tatlı anneler..bugun doğum iznim bitti doktoruma gittim 10 gün rapor aldım sonra bi 10 daha alıp dönemi kapatıcam inşş...işe başlayan annelere kolaylıklar diliyorum çok zor olsa gerek ben şimdiden eylülü düşünüp nasıl bırakıcam kuzumu diye üzülüyorum..çalışmak zor ya..eşime hep diyorum senin 5 bin lira maaşın olsa ben çalışmazdım diye:) çokta ciddiyim aslında bu konuda evi sevdim ben..:) heleki bebeğimle beraber ne güzel ya..ama hayat şartları malum çalışmam lazım üzcretsiz izin bile alamam malesef taksitler krediler borçlar masraflar amannn..
Canım ben de öğretmenim benim de haftaya bitiyor iznim, raporla dönemi bitiricem.Ama eylülden sonra rapora ihtiyaç duyarsak ne yaparız bilmiyorum.Ben de bebekten önce evde patlardım sıkıntıdan,şimdi hiç çalışmak istemiyorum.Ama hayat koşulları o kadar kolay değil,mecburen eylülden sonra bakıcıya bırakıcam ben de.
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlunun öneriyor...
Kür 1 :
Günde iki porsiyon taze beyaz üzüm tüketmek anne sütünü artırıcıdır.
Kür 2 :
Sabah ve akşam yemeklerden önce tüketeceğiniz dereotu sütünüzün artmasını sağlayacaktır.
Kür 3 :
Anne sütünü artırmak için haşlanmış kuru incir suyuda içebilirsiniz.Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız.İkiye böldüğünüz suyu sabah – akşam olmak üzere günde iki kez tüketebilirsiniz.
Kür 4 :
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz dokuz adet kuru inciri bölüp atınız.Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte 3 dakika daha kaynatınız.Ilıyınca süzünüz.Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.
NOT : Bu kürler aynı anda uygulanmaz.İncir-havuç kürü hariç diğerlerinin uygulama süresi bir haftadır.Bir haftanın sonunda uygulama bırakılır.Bir hafta uyguladığınız herhangi bir kürden sonra tekrarlama ihtiyacı duyarsanız bu defa başka bir kürü uygulayabilirsiniz hiç bir sakınca yoktur.Örneğin bir hafta taze beyaz üzüm kürü uygulayıp bıraktınız.Daha sonraki dönemde yine bir hafta olmak üzere dereotu veya kuru incir kürünü uygulayabilirsiniz.
canım 2011 mart annelerine katıl yada adını soyadını özelden at diğer gruba ekleyelim senikızlar şu facebook olayını banada anlatınyaaaaa
giriyorum ama bişi anlayamadım ben kimseyi bulamadım pppööfffff
ben kullanmıştım dün
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar, göbek egzersizlerine başladınız mı??? Bu göbekler bölemi kalacak yaaa(
öğretmensin herhalde sende. benim de raporum bugün bitti. 10 gün rapor alacağım. seminer döneminde kızımı da götüreceğim okula. aynen eylül de nasıl bırakacağım diye düşünüp duruyorum. ben bakmaya kıyamıyorum bakıcıya nasıl vereceğim bilemiyorum. annem gelsin diye dua ediyorum.
çok geçmiş olsun cnmteşekkür ederim canım, evet uyudum, narkoz verildi... doktorum dikiş atmamış, yakıyla yakmış... rahim içinde kanama varmış, zor durdurmuş, bu kadar zor olacağını tahmin etmedim dedispiral takılacaktı, o yüzden takamamış... 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var, hayırlısı bakalım
gerçekten hayat koşulları yüzünden çalışıyoprum bende yoksa çocukla çekilcek dert değil bu çalışma işi hele iki çocuk olursa nasıl olucak onu hiç bilemiyorumCanım ben de öğretmenim benim de haftaya bitiyor iznim, raporla dönemi bitiricem.Ama eylülden sonra rapora ihtiyaç duyarsak ne yaparız bilmiyorum.Ben de bebekten önce evde patlardım sıkıntıdan,şimdi hiç çalışmak istemiyorum.Ama hayat koşulları o kadar kolay değil,mecburen eylülden sonra bakıcıya bırakıcam ben de.
bak bu benim aklıma gelmemişti güzel fikirmiş canım, ben de senden çalayım, ama bulunduğum ilçede böyle şeyler yapan yerler yok , babalar gününde ne yapacam bilmiyorum, kızımın eline kağıt tutuştursam güzel şeyler yazıp, kolayıma gelir heralde kih kihh:)
hımm G.Antepteyken joker mağazasında da I love mom ya da dad 'li mama önlükleri vardı sanırım hatırlıyorum da. İnşallah bulursun canım mavisini bulursan kaçırma, bu alttan çıtçıtlı kısa kollu badilerden. Türkçe yazması hoşuma gitti benim de:)
canım bulunduğun yerde yoksa internette tish-o diye bir site var orada dizaynını kendin yapıp sipariş verebiliyorsun ben öyle yapıcam bi bak istersen
emilly cnm bide sütlaçı denesene bende etkisi çok oldu sütlaçın
kızlar hepinize selam. biz eşimle facebook u ortak kullanıyorduk ya arkadaşlarımız falan iyice karışmaya başladı. eşim sende kendine bi tane aç en iyisi ama talep falan gelirse karışmam gerisine dedi. profil resmi olarak bebek koyan arkadaşlar abuk sabuk tanımadığınız kişilerden ekleme talebi geliyor mu? şimdi ortak hesaptan arkadaşları sil yeni hesaba aktar bi sürü iş. bileyimde ona göre uğraşayım.
geliyor hatta bikaçgün önce geldi eklemedim hatta kızların çoğu eklikızlar hepinize selam. biz eşimle facebook u ortak kullanıyorduk ya arkadaşlarımız falan iyice karışmaya başladı. eşim sende kendine bi tane aç en iyisi ama talep falan gelirse karışmam gerisine dedi. profil resmi olarak bebek koyan arkadaşlar abuk sabuk tanımadığınız kişilerden ekleme talebi geliyor mu? şimdi ortak hesaptan arkadaşları sil yeni hesaba aktar bi sürü iş. bileyimde ona göre uğraşayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?