2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım, evet uyudum, narkoz verildi... doktorum dikiş atmamış, yakıyla yakmış... rahim içinde kanama varmış, zor durdurmuş, bu kadar zor olacağını tahmin etmedim dedi spiral takılacaktı, o yüzden takamamış... 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var, hayırlısı bakalım

Çok geçmiş olsun.Bebeğinizin beslenmesinin azaldığını yazmışsınız.Benim bebeğim de iki gündür daha az emiyor.3.Ayımızı doldurduk,günde kaç kez emmesi yeterlidir acaba?

Canım çok geçmiş olsun!

Aa yaşasın, ben de etkisi geçecek mi bunun diye üzülüyordum.. Hatta eşim her zaman kullanmayalım da alışkanlık yapmaın diyodu Evet, dışardaki sesleri duymaması için de işe yarıyor.. Çıt dese uyanıyor kızım.
Bu arada işe başlamak çok zor, haklısın, kolay gelsin

Fikrimi çalmışlar(!) :)) Ben babaLar gününde oğLuma babamı çok seviyorum yazan bir tişört yaptıracaktım eğer orda varsa yaptırmama gerek kalmayacak gidip bir bakayım :)

Ben de tish o dan tişört sipariş ettim az evvel..

Canım ben de öğretmenim benim de haftaya bitiyor iznim, raporla dönemi bitiricem.Ama eylülden sonra rapora ihtiyaç duyarsak ne yaparız bilmiyorum.Ben de bebekten önce evde patlardım sıkıntıdan,şimdi hiç çalışmak istemiyorum.Ama hayat koşulları o kadar kolay değil,mecburen eylülden sonra bakıcıya bırakıcam ben de.

şu işe başlamak derdi yok mu geriyor beni vallahi şu an rapor aldım üstüne bir rapor daha alıp 11 temmuzda işbaşı yapacağım.gerçi süt iznim 3 saat bayağı bir kolaylık sağlayacak ama sabah erken kalk kendin giyin hazırlan bebeği emzir süt bırak oyyy sabah ezanıyla ayağa dikilmem lazım...

ben bu incir kürünü yaptım bir damla bile artmadı sütüm üstelik bir de 2 kg aldım 2 haftada

kızlar şu facebook olayını banada anlatınyaaaaa
giriyorum ama bişi anlayamadım ben kimseyi bulamadım pppööfffff

kızlar şu facebook olayını banada anlatınyaaaaa
giriyorum ama bişi anlayamadım ben kimseyi bulamadım pppööfffff
canım 2011 mart annelerine katıl yada adını soyadını özelden at diğer gruba ekleyelim seni
teyzelerimiz kızım desteklerinizi bekliyo yarışma için

Facebook'ta Mutlu Panço | Facebook
ben kullanmıştım dün
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar, göbek egzersizlerine başladınız mı??? Bu göbekler bölemi kalacak yaaa (

ben başladım

evet cnm öğretmenim.bizim burası çok sıcak bide bnm oğlum emme delisi olduğu için seminerede gidemicem ben.perişan olurum heralde gidersem orda..bende bakıcıya veremem zaten bakıcıda bulamam kimseyi tanımıyorum burda.görümcem var bekar o kaynanam annem dönüşümlü gelip bakacaklar inş..
çok geçmiş olsun cnm
gerçekten hayat koşulları yüzünden çalışıyoprum bende yoksa çocukla çekilcek dert değil bu çalışma işi hele iki çocuk olursa nasıl olucak onu hiç bilemiyorum
teyzelerimiz kızım desteklerinizi bekliyo yarışma için

Facebook'ta Mutlu Panço | Facebook

destekledik cnm

kızlar hepinize selam. biz eşimle facebook u ortak kullanıyorduk ya arkadaşlarımız falan iyice karışmaya başladı. eşim sende kendine bi tane aç en iyisi ama talep falan gelirse karışmam gerisine dedi. profil resmi olarak bebek koyan arkadaşlar abuk sabuk tanımadığınız kişilerden ekleme talebi geliyor mu? şimdi ortak hesaptan arkadaşları sil yeni hesaba aktar bi sürü iş. bileyimde ona göre uğraşayım.

Talep her halukarda gelebilir ama en nihayetinde bloke edersin, bana bugüne kadar tanımadığım kişilerden arkadaş talepleri geldiği oldu direk bloke ettim. Kızlık soyadınla birlikte evlendikten sonraki soyadını kullanırsan evli olduğun anlaşılır daha iyi olur bence. Yalnız bu silme ekleme işinde bir yerde şöyle bir şey okumuştum, bir hesaptan toplu olarak insanları silince facebook yönetimi o hesabı donruabiliyormuş ya da kapatabiliyormuş, o yüzden dikkatli sil, yavaş yavaş, yaya yaya.

geliyor hatta bikaçgün önce geldi eklemedim hatta kızların çoğu ekli

sizide destekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…